2688
-
#2368 PhysX-et nem csak nVidia kartyak tudnak hasznalni? Ez azert eleg mokas... -
ApPa123 #2367 jó lenne ha lenne tonna számra potim:S:P de sajna nincs:S:D:D:D -
W B #2366 nem játszottam magás karakterrel... rakd ki gyors gombra az életerő potikat és szlopáld őket tonna szám. -
ApPa123 #2365 Ezt nem hiszem el... nem tudom a főellenségetmegölni :@ nem igaz úgy megbántam h full mágus lettem... nem vmi jó:S -
ApPa123 #2364 Hát 1 kicsit se akad... megy normálisan már 11es szintű vagyok :D nagyon bejön a játék xD -
totya4 #2363 Ha még megvan az eredeti file, akkor winmerge-vel vagy tc-vel össze tudod hasonlítani mi a különbség. Na és mennyit gyorsult? :) -
ApPa123 #2362 Hát msot sikerült megcsin. Máshol írták h ne átírjam a file-t hanem adtak egy linket ahonnan le tudom tölteni és azt másoljam és írjam felül az eredeti file-t.
Tessék!:
http://www19.zippyshare.com/v/81389275/file.html -
totya4 #2361 Ne aggódj, az nálam sem csinált semmit. Nem is tudom kinek volt annyi esze hogy ezt kitalálta és terjeszti. A patch viszont segített, bár komplexebb helyeken továbbra is erőmű kell a játékhoz. -
ApPa123 #2360 Hello átírtam a datában a file-t amit keleltt h a processzor 2 magot használjon a játékhoz v mi.... és nekem pont ugyan úgy akad:S:S:S mi miatt van?? vagy van valami más megoldás rá?? Köszi -
Jocisan #2359 Sziasztok!
Elkészült végre.
ArcaniA: Gothic 4 - Végigjátszás IV.
Jó játékot! -
ApPa123 #2358 Hát köszi :( annyira sajnálom h nincs 1ikben se multi pedig a legjobb játék gothic és multiban még jobb lenne :D (számomra :D ) -
#2357 Nincs benne multiplayer. -
ApPa123 #2356 Hy én még nem vettem meg a játékot de érdekelne h meg lehet-e csin vhogy h lehessen játszani mulziban??Gondolom nem mert eddig 1ik gothcban se volt multi (tudtommal). De azért megkérdezem. Köszi! -
rosti #2355 köszi kiproszálom -
#2354 NVIDIA Control Panelben a 3D Settingsben (legfelül) kapcsold ki a Show PhysX Visual Indicatort. -
rosti #2353 Van ugyebár az N vidia drive ami felteszi legalábis nálam ezt a physx-et.
Namármost minden játékban ahol használja ezt az eröforást kitesz a balo felső sarokba egy phys x feliratot eztetet nem tudom kikapcsolni,mert ha uninstal akkor nem fut a játék.Ha meg fut fenvan a logo és kitakarja a szövegmezöt.Na igy már tudasz segíteni?? -
#2352 Mivan ? :D -
rosti #2351 Segitsen már valaki,feltelepitettem én is a phyxx-et és zavar a játék közbeni bal felső részen a logo.Belelog ill.kitakarja a párbeszédeket ezt hogyan tudom eltüntetni? -
ricsa008 #2350 amikor átmegyünk a nagy szigetre miután meghalt Ivy csak szürkeség van ez milyen bug? -
#2349 gratulálok -
fuzesi12 #2348 nem volt feltelepítve a physx, -
#2347 jó, akkor ne tedd fel -
fuzesi12 #2346 nem ati radeonom hd 4650 ösöm van.
Viszont amikor a barátom áthozta, 2 hónapja( kb. a játék megjelenése után pár nappal) kiprobálni, simán feltelepítettem, leszedte az első hotfixet, és elindult a játék, csak a rengeteg bug miatt nem játszottam vele, és töröltem hogy ne foglalja a helyet. -
#2345 physx? -
fuzesi12 #2344 2Gb ramom van, tehát az sem lehet probléma -
fuzesi12 #2343 a játék EREDETI,most újra installáltam, telepítés után elindítottam a játékot, de most az automata update sem indult el, egyből ki írta a hiba üzenetet -
fuzesi12 #2342 Hali, visszaolvasás közben nem nagyon láttam ezt a hibát, de most feltettem a játékot, automata update-tel felpatcheltem, amikor pedig elakarom indítani ezt írja ki:" A "0x00b1cd36" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott: A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read. "
Valaki tudja hogy csináljam meg? -
josi #2341 Küldtem privit. -
Gery Sniper #2340 Core2Duo van a gépemben, megpróbálom ezt is! Köszi az ötleteket!!! -
Waynebacsi #2339 Hogyan lehet számszeríjjakhoz vesszőt szerezni? A boltokban csak íjjakhoz valót találni.. :( -
josi #2338 Ja amúgy ha 2 vagy 4 magos a procid írd át a Data\configuration\ mappában a processmanager.xml file-ban a ThreadConfig platform="PC" cores="1" 2-re vagy 4-re attól függ hány magos a procijuk mert alapból ez az érték 1-en van még ez után a crack után is és elvileg ez az átírás segített néhány embernek. -
josi #2337 optimizált ProcessManager.xml kell neked....ha gondolod elküldöm. -
Gery Sniper #2336 Nekem éppen játszható szintre "gyorsította" a játékot, de még így is rezeg a léc, lehet uninstall lesz. Kár érte -
W B #2335 angyal? nem hárpia? (démon)
Én az egykezes kardot javasolnám, mert az t majd tovább fejlesztheted olyanná ami majd lángolni fog és + tűz sebzést ad. Ez pajzzsal kiegészítve nagyon jó. -
Waynebacsi #2334 24es szintű harcosnak milyne fegyvert ajánlatok? Kétkezes? Vagy egykezes és pajzs? Most öltem meg pár angyalt és utána találtam pár receptet a ládákban. A bosszú kardja ill. Innos hargja a két fegyver. -
Dobronski #2333 gyenge videókártya -
#2332 Utánaolvastam és felrakom megint patch nélkül el nem kezdem elölről! -
totya4 #2331 Mivel kúrta el? Azt tudtuk hogy nem a magyar verzióhoz való, és a régi mentések nem használhatóak... -
#2330 Frankó jól el is kurta a gamet rakhatom fel újból -
Gery Sniper #2329 Köszi, ezt megpróbálom, hátha ....