Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyira nem szar... a tényleges történet a hegyen kezdõdik csak el... de onnantól egy rohanás a játék.

cikasz
Hát én uninstalláltam ezt a szart és inkább felraktam a risen-t helyette 😊

http://www.akciofigura.hu

Hali!

Nektek is csinál olyat a játék, hogy ha mondjuk bementek egy fogadóba vagy városba érthetetlen módon képregénnyé válik a játék? ( 14-15 fps felbontás meg minden egyéb minimumra húzva? ) Továbbá villognak az árnyékok, fûcsomók el majd újra feltünedeznek, néha levegõben lógnak a bokrok, távolban levõ npck, szörnyek breakelõs mozgást végeznek, ha territóriumukból kifutnak menekülõre fogják, de ilyenkor sérthetetlenek meg ilyesmi? Szóval a game lett igénytelenül összedovba vagy a konfigom kevés? Ja és a legjobb, hogy ha valamilyen sziklás textúra mellett futkározok akkor az fps konstans marad ellenben laggol a játék.
Nem azért mondom de majd kidobtam a taccsot a gameplaytõl mert ha szaggatna az még oké azt megszoktam de laggolós képet nézni agyfájdító!

különben hotfix fennvan

( 4gb ram core2quad9550 gtx275 oc )
nekem nagyon nem volt ott pár dolog.

fery02
Nem kéne véletlenszerûnek lenniük, mert úgy értelmét vesztik a neten fellelhetõ térképek.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Megszámoltan a térképen. 31-31 Innos és Beliar szobrot jelöl. Vagyis véletlen szerû, hogy hol vannak a relikviák?

Eh. Kiviszem másodjára is de most összeszedem a szobrocskákat stb. A gond. Találtam itt a fórumon egy térképet. A széthasd szûz fogadóhoz jelez 3 dolgot. Ebbõl egyet megtaláltam... mi lehet a baj? Mért nincsenek ott?

Szia!
Bocsi, hogy csak most írok de szeretném megköszönni a segítséged.
Mûködik a ProcessManager.<#wave>
fery02
Tehát valamiért nem egy idõben reagál...érdekes.

nekem volt már olyan hogy akkor fogatta el mikor tovább ment. ill. akkor nem fogadta el mikor pont középen volt.

Amúgy a játék zenéi honnan beszerezhetõk?

Akkor kell klikkelni amikor a kulcslyuk pont kozepen van es akkor rogziti, ha nem kaptad el jol akkor porog tovabb
de reagált... csak nem tudok rájönni mi alapján fogadja el. Végül már azt játszottam hogy kattingattam össze vissza és van mikor négyes zár így elsõre fel lett törve.

már találtam másikat az jo köszi

nekem ez van http://data.hu/missing.php

Másik topik 63-ban van!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1286966493&index=4

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Hello!
Valaki tudna adni magyarosítást? (találtam már az oldalon csak nem lehetett letölteni)<#rinya><#rinya>

fery02
Ja amúgy az egy db barlang, csak az egyik jelölés a térképen a bejárat, másik meg a kijárat. 😊

fery02
Küldetés adja, ha jól emlékszem a kastélyból adja valaki. Még mielõtt át mennél a következõ pályára, be lehet jutni oda.

fery02
Úgy érted, le snowboard-oztál a sziklákon. 😊
Csináltam már én is olyat, hogy egy fél helyszínnyi szakaszt végigcsúsztam egy hegyoldalon át (a sziget déli része, fent a Kolostornál) egy szakadék felé, ahol már azt gondoltam kész, innen vége van, lesek a semmibe (szó szerint semmibe) és kezdhetem elölrõl a 20 percnyi játékomat, de nem estem le, láthatatlan padlón át vissza bírtam futni egy közeli sziklákkal ölelt ösvénybe, tehát vissza a pályára. 😊

fery02
Azt mondod nálad nem mindig reagált a játék zárfeltörésnél a kattintásaidra?

Végig vittem a játékot.
Eleje lassú monoton, a vége meg elejéhez képest túl kapkodó.
Irányítása, fejlõdési rendszere... semmi köze a Gothic-hoz.
Fellelhetõ tárgyak terén vegyes. Az alkémiás dolgok egyszerûen borzalmasak, mint egy rossz mmo.
Állatok és ellenfelek terén vegyes. Egyedül a tárnarák dolgozó és harcos ami hasonlít az elsõ két részhez. a királynõ viszont borzalmas. A lopakodó még elmegy, a földrabló is elég jó lett. A vakondpatkány viszont rémes. (momentán egy dagadt gyíkból csináltak egy rágcsálót -_-) A másik a termeszek vagy mik... simán csak lekicsinyítették a G3 tárnarák modeljét...
a Magyar lokalizáció úgyszintén... rémes. Tárnarákból lett gólemtermesz, árnyékfutóból árnysettenkedõ vagy mi... stb. (meg aztán a sünös poén mega lóóóóól)

A játéktörténetével amondó vagyok, hogy nincs baj, csak a kivitelezéssel.

Azt nem értem... most van egy negyedik isten (nõ)? Vagy mi a szösz?

sevendoor
Az elsõ kastély mellett, ahol az a farm is van, még az orkok elõtt, van 2 barlang ahová nem tudok sehogy bemenni, mert zárva. Kihagytam vmi küldit, vagy ide még vissza kell majd jönni?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

sajnos nem :-(
amúgy ott én is megpróbáltam de csak lezuhantam a sziklákon :-(
ááá úgy szerettem az elõzõ részekben hogy mindenfelé lehet mászkálni, itt meg... brrr...
Hali!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy Setarrif-ba be lehet valahogy menni 😄?
Mert mikor a pók barlangból kiérek ugyebár van egy kis lelátó a hegyoldalban.
Gondoltam hátha le lehet valahogyan menni,mert az õr meg nem enged be..
o.O
mérgemben már úgy kattingattam mint egy hülye és elsõre megadta. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Mért nem lehet egy négyes zárat kinyitni? Csoda ha elfogadja a kattintást... és már baromi idegesítõ hogy olyat nem fogad el amit el kéne.

Ez aztán a magyarosítást vaze -_-
Az extrák közt van egy mutáns sünrõl kép... és a fordításban is sün szót használják... lál

Akkor jól sejtettem. Kösz!

Az elsõ nagyobb városban lessz egy küldi ahol ki kell szabaditani a börtönbõl Diegot. Õ tanitja meg neked a zárnyitást.
NAh kipróbálom a játékot... mért van az hogy bizonyos ládákat nem enged kinyitni? Kéne zárnyitás? ÉS azt honnan lehet megszerezni?

Már van rá megoldás.Cseréld le a játék Data/Configuration mappájában lévõ Processmanager.xml fájlt erre,és már nem lesz akadozás:

http://www19.zippyshare.com/v/81389275/file.html

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

rotator
Ezt kizártnak tartom.

Hát már én is megbántam, de már nem tudom vissza csinálni. Kijátszom aztán 1-2 ezressel olcsóbban eladom valakinek 😄

Az a problémám, hogy nagyon szaggat a játék és ez már kezd idegelni.
sziasztok,
egy kis segítség kellene: hogyan tudok a dzsungelbõl visszajutni a kolostorba? Már kivégeztem a dzsungelt anno, már a szunnyadás pecsétjét kellene elvinnem a titkos barlangba, de útközben eltévedtem és visszajöttem a fekete-szorosba, de innen nem tudok visszamenni, mert nem tudok felugrani a sziklán(a Jabo magjai küldit adó pasi mellett állok), és a dzsungelt végigjártam még1x de semmi kiutat nem lelek innen...
A teleportok párosával vannak összekötve. Ha felfedezel egyet és a párját már régebben felfedezted, akkor kiírja, hogy létrejött az összeköttetés, és használhatod. Elég hasznos tud lenni, ha csak egy küldetés leadás miatt kellene visszafutnod valahova.
Sziasztok!
Nincs valami megoldás már az AMD kártyák optimalizációjához?
cikasz
Kidobtál akárhány ezret erre a szarra 😞

figy nem kell elhinni 😄 én tudom az igazságot és ez bõven elég 😄

cikasz
Szerintem sehogy. Egy rakás szar ahogy megvan csinálva. Legalábbis nekem mindig csak egyet elõre és onnan vissza ugrott.
Tehát nem lehet akárhova!

Üdv.
Hogy a manóba lehet a teleportokat rendesen használni?
2x használtam és szimplán át dobott máshova? Milyen alapon megy?
Most Toosooban járok, az ottani teport aktiválása után meg, nem tudok teleportálni. Azt írja nincs kiválasztva a cél, vagy valami ilyesmi.
( Semmi részt nem találtam ahol ezt lehet állítgatni, jelölgetni - hogy melyik legyen aktív vagy ilyesmi.
Van még küldi amit nem tudok megoldani.
1. Még a 2. sziget elején pont a falu mellett van egy barlang ott találtam egy ládikót, kinek kell vinni?
2, Találtam egy levelet amiben le van írva hogy egy kulcsot rejtett a matraca alá, ami egy rejtett rekeszt nyit. ( Hol az a kulcs és hol a rejtett rekesz? ) A levélbõl nem derül ki pontosan.
Encore
Most meg hirtelen letörölted mi? 😄
Videót is csinálnék hogy elhidd csak az a baj hogy letöröltem a játékot és megrendeltem eredetibe 😄

Encore
Photoshop 😊
nono <#nezze><#pias>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

http://noob.hu/2010/10/29/arcng4-20101029-174046.jpg
http://noob.hu/2010/10/29/arcng4-20101029-174042.jpg
http://noob.hu/2010/10/29/arcng4-20101029-174108a.jpg

Ha nincs rá semmi megoldás kénytelen leszek megvenni de remélem eredetivel nem csinálja ezt!!!

Vedd feljebb a gravitációt. 😊
most teszek fel egy hot fix patch-t aztán ha nem javul meg lefotózom neked hogy elhidd 😄

Encore
Úgy se hisszük el. Az fizikai képtelenség. 😄
nem drogozok 😄 de tényleg lebeg a fû lefotózom ha akarod