2688
  • McFrost
    A kód megállapodás szerinti jelek vagy szimbólumok rendszere, mellyel valamely információ egyértelmûen megadható.
  • markuci0
    azt tom de mi a kód?
  • Gubberx
    azaz amit a dobozban találsz ha megvetted ;)
  • markuci0
    Helló.Én leszedtem de valami serial numbert ir ki az micsoda?
  • spitfire0106
    szóval még az előzőhöz hogy valahogy a játék mappájában átlehet e írni a grafikus fájlokat hogy a 3D fűt ne jelenítse meg a játékban és ha ezt meglehet valaki átküldené e a már átírt fájlt:D
  • spitfire0106
    Sziasztok megtudnátok mondani hogy mit lehetne csinálni azzal hogy a fű az égbe van? letöltött reloaded verzió magyarosított és így nemtom hogy milyen patch vagy mikéne hozzá:D és ha orvosolni nem lehet akkor valahogy a játék mappába valahogy a 3D füvet kilehete e kapcsolni mert nem fontos nekem csak így zavar hogyaz égbe van.
  • Molnibalage
    Tegnap lamentáltam, hogy megvegyem a G4-et. Most picit elment a kedvem.
  • Gubberx
    Én most vettem meg és nem úgy ültem neki mint a gothic folytatása, így egész szórakoztató :)
  • bigatti
    Na végigtoltam. Hát nem nagyon változott a véleményem. A grafika szép szép, a zene jó; de a sztori annyira zavaros, túlkomplikált és inkonzisztens, hogy ha 2-3 napot kihagy az ember, már egy hangra nem emlékszem, hogy mit is hagytam félbe... Katasztrofális e szempontból. Kár érte. A harcot egy idő után meg lehet szokni és kicsit tán élvezni is, de csak kicsit... Nem bántam meg, de aligha fogom még egyszer végigtolni (a G3-at már negyedszer kezdem..!)
    1-2 jó poén legalább van a dialógokban. A főhős karaktere, szövege és hangja egész szórakoztató lett végül is. Ez, és grafika kárpótol az összességében sajnos csúnyán elfuserált játékért. Remélem, hogy hamar kijön a Gothic 5 és az lesz, ami az Elder Scrolls-éknál is be van ígérve.
    Ugyebár mindenki nagyot csalódott az Oblivion miatt, hiszen a Morrowind után, hiába a csicsa grafika, egy szinte játszhatatlan, szintén sztoriban is zavaros, rossz játék lett sajnos (ismétlem a Morrowindhez képest, mert amúgy még így önmagában nem lenne annyira rossz); úgy tudom, a fejlesztők azt igérték, a Skyrm-ben kárpótolnak mindenért.

Namost ugyanezt várom a Gothic 5-nél is majd, a gyors - és nem több éves várakozással - megjelenés mellett..;)
  • bigatti
    "és a nagymodjaival már egészen tökéletessé vált."

A modok kavalkádja miatt nem foglalkozom már velük az Oblivion óta. Tudsz ajánlani néhány főbb jobb mod-ot G3-hoz, amit érdemes feltenni?
  • grebber
    Akkor marad a patch nélküli görcsölés.
    Majd ha lesz 2000 ft körül megveszem azzal hátha fog már menni!
  • Csokis
    Magára az exe-re jobb gomb -> tulajdonságok és a részletek fülön írja a verziószámot. Nekem az Arcania.exe-re szépen írja, hogy 1.1.0.1433, mint a legutolsó patch verziószáma. Nálam semmi gond így pedig.

• grebber
    Már újratettem. Majd sorban 1-től 4-ig (4db patchet) felraktam a patcheket ,de semmi.Csak ezzel az original exével indul de nem tudom így milyen verzió fut mert nem látom sehol a verziószámot.
  • Csokis
    Csak kettőnek kell lennie összesen, valamit nem jól csináltál. Arcania.exe és Arcania_original_d1_bak.exe és az Arcania.exe-vel kell indítani. Szvsz uninstalláld a játékot, majd telepítsd újra. Ne crack-eld, hanem tedd fel a patch-et és kész, indíthatod a játékot. Én is csak ennyit tettem és jó.
  • grebber
    A 4 patch felrakása után 3 exe fájl van Arcania, Arcania_original_bak, és Arcania_original_d1_bak exék.

Ezek mik?Arcaniaval nem indul. Originallal (nem a d1essel) elindul.Azt honnan látom milyen verzióban fut most a game?
  • grebber
    Akkor nem tudom nálam mi a pé van!
  • Csokis
    Warez-em van, és tökéletesen működik nálam a patch-el.
  • grebber
    Tárgytalan a kérdés tökmindegy warez nem indul a patchel :(
  • grebber
    Neked eredeti van ?
  • Csokis
    Nekem nem akadt össze, szépen működnek az eddigi mentéseim. Azért a mentés nem árt előtte.
  • grebber
    Ennek a felrakása után az alap verzió mentései ugyanúgy eltűnnek és elölről kell kezdeni?? Nem akad össze a magyar verzióval?
  • Botond #2427
    Azért traffic giant ütős játékuk volt.
  • Csokis
    Jött ki új patch!

Version: 1.1.0.1433
    -Fixed various text issues
    -Disables the online activation
  • Rusy
    Helló

Nem tudja valaki létezik e az 1.2-es patch-hez magyarítás?
  • Solid Snake
  • rotator
    Pezsgős szmájli nincs?
  • grebber
    Bezár a JoWooD
  • sanyiiiii
    Igazából a sorozat jogai eddig is a PBé volt, a JWnek a 3 kieg után a 4 és a 4 1 db kiegjének a kiadására volt joga. Tehát egy esetleges Gothic 5 jogai sosem kerültek el a PBtől.

Ennek ellenére kétlem hogy belátható időn belül újabb Gothic kerülne ki a kezeik közül.
  • Ironman2
    Na végre! Ez jó hir.
  • grebber
    Valaki tud valami franko tweak-et amivel lehet már normálisan játszani 2 magos procival is?
    Mert abszolut full lowon minden és alig játszható :(
  • grebber
    Gothic jogok visszakerülnek a Piranhahoz!
  • grebber
    Divinity 2 ,Drakensang (bár ehhez sajnos nincs magyarítás).
  • gaspijoci
    Sziasztok!

Tudtok még ilyen játékot a Risen-en és a Venetica-n kívül? Ezeket már végig nyomtam.
    Nagyon rákaptam erre a stílusra.
    Előre is köszi!
  • Ironman2
    Amugy közben kiderült,hogy eladják a jogokat.Más fogja kiadni a kiegészítőt.Már készen van.
  • MrTwister
    Ja! +1
  • Ironman2
    Ezek hülyék! Még ebben a hónapban jött volna
  • grebber
    Nem lesz kiegészítő!?
  • rotator
    Nem tudom, de nyomhatnál egy screenshotot! :D
  • spitfire0106
    Hello nekem az a gondom hogy a fű érdekes módon az égre került vagy legalábbis magasabbra mint kéne és lebeg és enyhén idegesítő ezzel mit lehet csinálni hogy ne legyen szar?:D előre is köszi a válaszokat.
  • rotator
    Ezt senki sem fogja patchelni, de nincs is értelme, alapjaiban rossz.