2688
-
#2448 A kód megállapodás szerinti jelek vagy szimbólumok rendszere, mellyel valamely információ egyértelmûen megadható. -
markuci0 #2447 azt tom de mi a kód? -
#2446 azaz amit a dobozban találsz ha megvetted ;) -
markuci0 #2445 Helló.Én leszedtem de valami serial numbert ir ki az micsoda? -
spitfire0106 #2444 szóval még az előzőhöz hogy valahogy a játék mappájában átlehet e írni a grafikus fájlokat hogy a 3D fűt ne jelenítse meg a játékban és ha ezt meglehet valaki átküldené e a már átírt fájlt:D -
spitfire0106 #2443 Sziasztok megtudnátok mondani hogy mit lehetne csinálni azzal hogy a fű az égbe van? letöltött reloaded verzió magyarosított és így nemtom hogy milyen patch vagy mikéne hozzá:D és ha orvosolni nem lehet akkor valahogy a játék mappába valahogy a 3D füvet kilehete e kapcsolni mert nem fontos nekem csak így zavar hogyaz égbe van. -
#2442 Tegnap lamentáltam, hogy megvegyem a G4-et. Most picit elment a kedvem. -
#2441 Én most vettem meg és nem úgy ültem neki mint a gothic folytatása, így egész szórakoztató :) -
bigatti #2440 Na végigtoltam. Hát nem nagyon változott a véleményem. A grafika szép szép, a zene jó; de a sztori annyira zavaros, túlkomplikált és inkonzisztens, hogy ha 2-3 napot kihagy az ember, már egy hangra nem emlékszem, hogy mit is hagytam félbe... Katasztrofális e szempontból. Kár érte. A harcot egy idő után meg lehet szokni és kicsit tán élvezni is, de csak kicsit... Nem bántam meg, de aligha fogom még egyszer végigtolni (a G3-at már negyedszer kezdem..!)
1-2 jó poén legalább van a dialógokban. A főhős karaktere, szövege és hangja egész szórakoztató lett végül is. Ez, és grafika kárpótol az összességében sajnos csúnyán elfuserált játékért. Remélem, hogy hamar kijön a Gothic 5 és az lesz, ami az Elder Scrolls-éknál is be van ígérve.
Ugyebár mindenki nagyot csalódott az Oblivion miatt, hiszen a Morrowind után, hiába a csicsa grafika, egy szinte játszhatatlan, szintén sztoriban is zavaros, rossz játék lett sajnos (ismétlem a Morrowindhez képest, mert amúgy még így önmagában nem lenne annyira rossz); úgy tudom, a fejlesztők azt igérték, a Skyrm-ben kárpótolnak mindenért.
Namost ugyanezt várom a Gothic 5-nél is majd, a gyors - és nem több éves várakozással - megjelenés mellett..;) -
bigatti #2439 "és a nagymodjaival már egészen tökéletessé vált."
A modok kavalkádja miatt nem foglalkozom már velük az Oblivion óta. Tudsz ajánlani néhány főbb jobb mod-ot G3-hoz, amit érdemes feltenni? -
#2438 Akkor marad a patch nélküli görcsölés.
Majd ha lesz 2000 ft körül megveszem azzal hátha fog már menni! -
Csokis #2437 Magára az exe-re jobb gomb -> tulajdonságok és a részletek fülön írja a verziószámot. Nekem az Arcania.exe-re szépen írja, hogy 1.1.0.1433, mint a legutolsó patch verziószáma. Nálam semmi gond így pedig.
-
#2436 Már újratettem. Majd sorban 1-től 4-ig (4db patchet) felraktam a patcheket ,de semmi.Csak ezzel az original exével indul de nem tudom így milyen verzió fut mert nem látom sehol a verziószámot. -
Csokis #2435 Csak kettőnek kell lennie összesen, valamit nem jól csináltál. Arcania.exe és Arcania_original_d1_bak.exe és az Arcania.exe-vel kell indítani. Szvsz uninstalláld a játékot, majd telepítsd újra. Ne crack-eld, hanem tedd fel a patch-et és kész, indíthatod a játékot. Én is csak ennyit tettem és jó. -
#2434 A 4 patch felrakása után 3 exe fájl van Arcania, Arcania_original_bak, és Arcania_original_d1_bak exék.
Ezek mik?Arcaniaval nem indul. Originallal (nem a d1essel) elindul.Azt honnan látom milyen verzióban fut most a game?
-
#2433 Akkor nem tudom nálam mi a pé van! -
Csokis #2432 Warez-em van, és tökéletesen működik nálam a patch-el. -
#2431 Tárgytalan a kérdés tökmindegy warez nem indul a patchel :( -
#2430 Neked eredeti van ? -
Csokis #2429 Nekem nem akadt össze, szépen működnek az eddigi mentéseim. Azért a mentés nem árt előtte. -
#2428 Ennek a felrakása után az alap verzió mentései ugyanúgy eltűnnek és elölről kell kezdeni?? Nem akad össze a magyar verzióval? -
#2427 Azért traffic giant ütős játékuk volt. -
Csokis #2426 Jött ki új patch!
Version: 1.1.0.1433
-Fixed various text issues
-Disables the online activation -
Rusy #2425 Helló
Nem tudja valaki létezik e az 1.2-es patch-hez magyarítás? -
#2424 -
#2423 Pezsgős szmájli nincs? -
#2422 Bezár a JoWooD -
sanyiiiii #2421 Igazából a sorozat jogai eddig is a PBé volt, a JWnek a 3 kieg után a 4 és a 4 1 db kiegjének a kiadására volt joga. Tehát egy esetleges Gothic 5 jogai sosem kerültek el a PBtől.
Ennek ellenére kétlem hogy belátható időn belül újabb Gothic kerülne ki a kezeik közül. -
Ironman2 #2420 Na végre! Ez jó hir. -
#2419 Valaki tud valami franko tweak-et amivel lehet már normálisan játszani 2 magos procival is?
Mert abszolut full lowon minden és alig játszható :( -
#2418 Gothic jogok visszakerülnek a Piranhahoz! -
#2417 Divinity 2 ,Drakensang (bár ehhez sajnos nincs magyarítás). -
gaspijoci #2416 Sziasztok!
Tudtok még ilyen játékot a Risen-en és a Venetica-n kívül? Ezeket már végig nyomtam.
Nagyon rákaptam erre a stílusra.
Előre is köszi! -
Ironman2 #2415 Amugy közben kiderült,hogy eladják a jogokat.Más fogja kiadni a kiegészítőt.Már készen van. -
MrTwister #2414 Ja! +1 -
Ironman2 #2413 Ezek hülyék! Még ebben a hónapban jött volna -
#2412 Nem lesz kiegészítő!? -
#2411 Nem tudom, de nyomhatnál egy screenshotot! :D -
spitfire0106 #2410 Hello nekem az a gondom hogy a fű érdekes módon az égre került vagy legalábbis magasabbra mint kéne és lebeg és enyhén idegesítő ezzel mit lehet csinálni hogy ne legyen szar?:D előre is köszi a válaszokat. -
#2409 Ezt senki sem fogja patchelni, de nincs is értelme, alapjaiban rossz.