Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simán az oprendszerben ill más játékokban, pl a Gothic 3-ban is kissé feljebb tudom vinni a felbontást, úgy hogy élvezhetõ a kép (de tökfölösleges amúgy, mert nem látszik szignifikánsan)
De a G4 valami olyan frekit rendel hozzá a nagyobb felbontáshoz gondolom, amit ez a monitor, úgy néz ki, nem tolerál..
Amúgy egy AOC 7VIr
Jobbra lent megjelent egy ikon, hogy "eszköz gyártás". Sehogy sem tudom eltûnteni. Mivel egyelõre régi 17 colos képcsöves monitorom van, csak 1024x768-as felbontásra tudom állítani, afölött nem látszik semmi (no signal), ill ablakban igen, de kilóg a semmibe a menü alja, tehát egy okét már nem lehet nyomni.
Mert nyilván ha mondjuk egy nagy hd lcd monitor lenne pl 1200x1600-on, akkor sokkal kisebbek a menük és ez a bizonyos ikon, amikor behívok egy hud-ot akkor látható lenne, így viszont minden kitakarja, ezért semmilyen menü behívása közben nem tudok rákattintani erre a kalapács-ikonra. Persze lehet hogy nem ez a gond (mármint a monitor felbontás), lényeg, hogy nem tudom eltüntetni egy ideje, csak ott éktelenkedik egy kalapács alakú eszközgyártás-ikon és nem tûnik el, semmit sem lehet kezdeni vele, nem tudok rákattintani és eléggé zavaró... Tud valaki megoldást?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
...és bocs ha fölösen fárasztottalak... <#zavart2>#zavart2>
Ez a mod,visszaállitja a Gothic3-hoz megszokott kameranézetet
Nem találtam meg. Segítenél?
Persze hogy az...
A PhysX ugyanolyan parasztvakító marketing átverés mind a DirectX 11.
Mindkettõre hamarosan lesz emulátor, hack - ha még nincs (de lehet kis guglival már most találsz) - ill be lesz építve az újabb meghajtókba.
Mivel azt senki sem - a fejlesztõk és gyártók pláne - nem gondolhatta komolyan, hogy aki 1-2 éve vett egy 1000 dolláros csúcskártyát (vagy épp mostanában, hiszen kaphatók még), ami speciel ATI és nem támogat sem PhysX-et, sem DX 11-et, az majd kidobja a szemétbe..?
Röhejes nonszensz, ill. sima gazdasági bûncselekmény lenne. Az van hogy kicsit kifuttatják az új vasakat, mindkét kamu-technológiát (világszerte pár millió lámalúzer fizet értük mint a katonatiszt, megveszegeti az Nvidia kártyákat, meg az új - semmivel többet nem tudó, sõt gyakrabban lassabb - DX 11 kártyákat), amiket a világon semmi nem támogat (ill elhanyagolható mennyiségû szoftver). A csoda 3 napig tart, aztán szépen integrálva lesznek mindenhová, mint ahogy eddig minden...
Nagyon gagyi lett így, hogy ilyen ázsiai MMORPG-s a fíling. Mintha WOW-oznék vazz... hat kilométerrõl nézem a fél centi nagyságú karit...
A Gothic sorozat egyik fõ elõnye volt, hogy firstperson mód van benne, ezért szerették a shooteres gamerek is többek közt... Ezt ezzel kinyírták a barom fejlesztõk, lehet akármilyen csicsa grafika.
Nem beszélve arról, hogy amúgy is lebutították, szóval ez már nem az, ami a Gothic sorozat másik nagy vívmánya volt, hogy az RPG-sek is kaptak valamit és a kalandosok, shooteresek is.
Ez most egy sem shootereknek, sem RPG-seknek nem tetszõ (legalábbis a játékmenet tekintetében) sima kalandjáték lett.
Annyira lebutított RPG, hogy már nem RPG. Kár érte... :-s
Szóval a kérdés (mert a remény hal meg utoljára), van-e valami trükk, hogy az FPS módot kihozzuk belõle, ami a G3 és G2-nél természetes volt...?
Kérlek benneteket egy tömör összefoglalót adjatok légyszi a g4 minél zökkenõmentesebb telepítéséhez. Angol verzióm van. Most teszem fel elõször.
A jó mûködõ magyarítás, patch-ek, trükkök érdekelnek, hogy minél bug- és szaggatás mentesebb legyen a játék.
Elõre is kösz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Tessék!:
http://www19.zippyshare.com/v/81389275/file.html
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Namármost minden játékban ahol használja ezt az eröforást kitesz a balo felsõ sarokba egy phys x feliratot eztetet nem tudom kikapcsolni,mert ha uninstal akkor nem fut a játék.Ha meg fut fenvan a logo és kitakarja a szövegmezöt.Na igy már tudasz segíteni??
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Viszont amikor a barátom áthozta, 2 hónapja( kb. a játék megjelenése után pár nappal) kiprobálni, simán feltelepítettem, leszedte az elsõ hotfixet, és elindult a játék, csak a rengeteg bug miatt nem játszottam vele, és töröltem hogy ne foglalja a helyet.
Valaki tudja hogy csináljam meg?