Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd ha lesz 2000 ft körül megveszem azzal hátha fog már menni!
Next PC upgrade: 2022

Ezek mik?Arcaniaval nem indul. Originallal (nem a d1essel) elindul.Azt honnan látom milyen verzióban fut most a game?
Version: 1.1.0.1433
-Fixed various text issues
-Disables the online activation
Nem tudja valaki létezik e az 1.2-es patch-hez magyarítás?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Ennek ellenére kétlem hogy belátható idõn belül újabb Gothic kerülne ki a kezeik közül.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mert abszolut full lowon minden és alig játszható 😞
Tudtok még ilyen játékot a Risen-en és a Venetica-n kívül? Ezeket már végig nyomtam.
Nagyon rákaptam erre a stílusra.
Elõre is köszi!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ez egy nagyon jó játék lesz.... majd 2013-ban vagy 2014-ben 😊
lásd a gothic 3-at. én még most fogok majd vele jáccani, amikor is megjelenik a CM kiegészítõje angolul. felpeccselve és a nagymodjaival már egészen tökéletessé vált.
hány évvel is a megjelenése után ? 😊
Valaki esetleg megtudná mondani hogy az Arcania CD-mröl melyik fájlokat kéne bemásolnom a játék mappájába hogy magyar llegyen? Mert én megvettem de a telepítésnél elakad ezért letöltöttem az viszont nem magyar. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Glory, Glory Man. United!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Érdemes megnézni a G3-at, sokkal-sokkal fényévekkel szebb, kidolgozottabb, dinamikusabb az égbolt, a bugos lensflare effekt ellenére is...
Aztán meg az irányítás végképp hazavágja a játékot. A legdurvább és ami szerintem minden idõk egyik legócskább játékai közé fogja a G4-et "fel"-hozni (szép grafika ide vagy oda), hogy ha kilépsz bárhol a szakadékok szélére, vízek felé, akkor irányíthatatlanná válik a karaktered és szépen magától, feltartóztathatatlanul lesétál leugrál és meghal, miközben tehetetlen vagy, csak a reload last savegame marad mint megoldás... Döbbenet...
Ez gyerekek, gyalázatok gyalázata... Elgondolkodom hogy végig sem tolom, hanem törlöm... Gothic rajongóként ez az egész tokkal-vonóval: övönaluli... (évek óta várom hogy megjelenjen a folytatás) Még jó hogy kárpótlásul, ott van a Risen...
Pazarlás volt ilyen gyönyörû grafika mellett ennyi lehangoló elemet bent hagyni a játékban.
Csak néhány észrevétel(persze mindez csak magánvélemény!): rettentõ bugyuta párbeszédek, agyonismételt modellek az NPC-knél, kopár belsõ terek, (fõleg a falusi házakban), a küldetéskövetõ nagyon gyakran nem jelzett semmit, alig volt valahol döntéskényszere a karakteremnek, mert mindent a szájába rágtak, néhány helyszínen bõven elkelt volna több teleport, mert baromi unalmas volt az a rengeteg caplatás.
Az inventory-ról pedig jobb, ha nem beszélek.Én se szeretem az RPG-kben a nagyon szûkös batyukat, de azért több tonnányi fegyverrel, itallal és egyéb csecsebecsével rohangászni mégis csak túlzás és röhejes...<#nevetes1>#nevetes1>
A látvány szerencsére elvitte nálam a játékot, de ha még az is ronda lenne, már rég letöröltem volna az egészet...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
a fûtextúra hiba miatt nem játszottam még tovább.
2. Az én játékomban a faluban a fû textúra rengeteg helyen 1-3 méterrel a föld felett van, ezt lehet orvosolni? Felraktam a legutolsó patchet.
a hot fixet nem használom mivel ha felvan telepítve ezt írja ki ha elakarom indítani a game t "A "0x00b1cd36" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott: A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read. ""
1280x024-en csakis 60Hz-et hajlandó adni a monitornak, driver ide vagy oda. (am 64 bites driver nincs is hozzá)
Azonban ebben az üzemmódban (tehát ha a w7 vga beállításoknál az oprendszert is erre állítom) megjelenik a Gothic4 1280x1024-en vélhetõleg 60Hz-en az is, de legalább látható (mellesleg nagyon szép a képe, fullgrafika, egy Ati R. hd4870x2-ön fut).
Szóval ez eddig szép és jó és nem is kívánok vele többet foglalkozni, úgyis lesz új lcd monitor hamarosan.
Csakhogy a probléma maradt! A menu-hud-ok ugyan már szépen kisebbek, tehát már nem lehet a hiba az, hogy kitakarják a gyorsmenu fölötti részt. Marad is ott egy nagy gep, csak éppen nincs ott ez a bizonyos kis kalapács ikon az "eszközgyártás" felirattal, és továbbra sem tudok egérrel rákattintani. Ez az ikon kizárólag és csak akkor látszik, amikor játék közben, mozgás közben, tehát alaphelyzetben vagyok. Amint bármilyen hud-ot behívok (karakterlap, inventory stb) MÁRIS eltünik a kis kalapács ikon. Sehol, sem a beállításokban sem menüben, sem leírásokben semmi sem utal erre az ikonra, mellesleg új játékot kezdve már nincs is ott. Bug gyanús a dolog tehát...
Valami receptet vettem fel egy ládából és akkor feljött valami help hogy mit kell csinálni a gyártással, csakhogy azt azonnal olvasás nélkül kilõttem (pedig lehet abban volt a nagy okosság) és újra produkálni nem tudom, mivel random pakol a ládákba, hiába töltök vissza és megyek ugyanahhoz a ládához sosincs már benne újra az a reci. Ezzel a hülye kalapács ikonnal van csak a kurrens játékmentésem, sok játékórát buknék, ha csak emiatt egy régi mentéstõl kezdeném...
Kérlek segítsen valaki!
<#nevetes1>#nevetes1>