Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
hétvégén hazamegyek, és telepíteni akarom és felhozom pestre játszani...
melyik a legmagasabb verziószámú elérhetõ peccs, illetve az újdonság tartalmaz-e az alapjátékhoz frissítést ?
Jön az Arcania: Gothic 4 önállóan futó küldetéslemeze. A Southern Isles megint veszélybe került. Misztikus démon a fõgonosz a sztoriban. Gyûlöli a kolbászt és felzabálta mindet, ebbõl erõt gyûjtött és a parti kisváros, Setarrif ellen készül. A drámát csak fokozza, hogy kitör a közeli vulkán. Ekkor egy névtelen hõs összefog a legerõsebb szövetségeseivel és bátran kiáll a démon ellen.
A bécsi Nordic Games bejelentette, hogy október 25-én érkezik PC-re az Arcania: Fall of Setarrif. 4 és 8 óra között lesz a játékidõ. A termék ára: EUR 14.99, hozzá digitális distribúcióban juthattok.
info: HW
Next PC upgrade: 2022
Ez az igazi gépigénye a játéknak vagy a kisebb 2 magosokat elõtérbe helyezõ?
http://www.pcgameshardware.com/aid,775804/Gothic-4-Arcania-New-system-requirements/News/
A grafika szép, a harcrendszerre nem mondanám, hogy rossz.
A játék mélysége az eredeti gothichoz képest nulla. Fura, pdig benne vannak a kádak, amibõl ihatsz, az ágyak, a könyvespultok . . . sokminden. Olyan, mintha nem lett volna idejük befejezni.
Egy dologban reálisabb mint pl a G3: egész sok nõi karakter van a világban.
A G3 kicsit homofób, az nem tetszett benne.
Nekem eredeti játékom van és megvan nálam is a "lebegõ fû" probléma. Visszaolvastam, de nem derült ki, hogy mi okozza, tudna valaki segíteni?
Meg olvastam, hogy állítólag autopatchelnie kéne magát, nálam ilyet nem csinált, azt hogyan lehetne beállítani? Mert az elején kérdi, hogy hány naponta frissítsen, de utána egyszer se frissített még.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Tudna nekem linket adni az újabbik patchrõl? Úgy vettem észre, hogy 3 van de csak angol verzióhoz találtam meg.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Végül találtam a neten egy áthidaló megoldást. Az F1-gombbal tudok váltani idõjárást, ha éppen el kezdene esni...
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Egyébként ezen nem kell idegeskedni, idõnként valaki mindig beirkál valamelyik Gothic fórumba, hogy az Elder Scrolls mennyivel jobb. Én játszottam szinte az összes résszel (Arena, Daggerfall, Battlespire, Morrowind, Oblivion), de a közepére-végére nálam a legtöbb unalomba fulladt. Nekem a régieket az Ultima Underworld, az újakat pedig a Gothic homályosítja el.
Ettõl függetlenül a Skyrim-et is nagyon várom a Risen 2 mellett.
Viszont a zene amiben a két sorozat egyaránt verhetetlen:
Jeremy Soule
Kai Rosenkranz
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Azt hiányoltam, hogy az alkémia, kovácsolás, és fõzéshez nem kell eszköz. Továbbá a megszokot tanulási mechanizmust is hiányoltam.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Olvasgattam fórumokat, de nem találtak megoldást erre a problémára:
Nekem is elõjött. Nvidia GTX460 kártyám van. feltettem a 4-es patchet, magyar language patchet, de semmi.
Virágbolti verzió miatt van?
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT