Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
És a kolostor elõtt, még a nagy kõhíd és az emelkedõ kezdeténél lévõ barlangkijárat? Az is késõbb lesz?
Egy kérdés:
A kolostorban van egy barlangbejárat, fent a két szentély között. oda hogyan lehet bejutni? A kolostorban a tetõkön átugrálva van egy láda és egy emelõkar, ha azt megnyitom, az egyik könyvtár szerû szobában(ahová falépcsõ visz fel) nyílik ki az egyik szekrényes polc, ott még egy kar és még egy ajtó. Van a másik könyvtáras szobában (az ív folyosó végén) is ugyanígy egy kar és egy ajtó, majd kar és ajtó.
krisztajo!
így tudsz visszajutni a kolostorba:
http://www.youtube.com/watch?v=BHcQt2KlrBE
Hátha tudtok nekem segíteni, a kérdésem a következõ:
Amikor feltelepítem a játékot, letölt magának egy pár száz megás patchet, de a gyártó honlapján van egy majdnem ugyanakkora méretû patch(hotfix).
http://playon.hu/jatekaink/szerepjatek/124-arcania-gothic-4.html
A kettõ szerintetek ugyan az?
Ha nem, akkor a belinkelt hotfixet, az automatikusan letöltött elõtt, vagy után kell telepíteni?
Nehezen tudom rávenni magam, hogyha tudom hogy vmivel könnyû, akkor rávegyem magam hogy a nehezebbel csináljam. De igy meg varázslóval olyan uncsi 😄
csak ilyenkor má nem tudok írni
Túl rövid volt, nekem nagy csalódás volt az egész.
A Boss harc fõleg csalódás volt. Szinte ugyan az.
Amúgy se lehet sok mindent csinálni, sokkal lineárisabb a játék mint az alap volt, és tényleg nagyon-nagyon rövid.
Kivégezve, uninstallálva 😊
kár
UTóbb kiderült, valószinüleg azért, mert az alapjátékot én patchek nélkül toltam. Ebben az esetben nem lehet importálni.
Most fejeztem be a 4.-et, egész megkedveltem a végére ezt a Varázslós FPS-t 😊, gondoltam letolom a kiegészitõt is.
Aztán ha annak vége tud vki ajánlani valami hasonló akció rpg-t?
Amiben a harcban a reflexekre is szükség van (szóval skyrim kiesik).
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Gelderntõl északra (azt hiszem) a hegy oldalban van egy romos torony. Nah ott van egy rakat pénz, pár láda és egy sárkány.
W B: Oh, egy rokonlélek! :Ð
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Meglepõdtem mert volt pár ragadozó és belezõbestia, olyan helyen ahova elvben feljutni nem lehet. Nomeg a nagy semmibe vezetõ út is érdekes volt.
W B: Én az összes Gothic (+Risen) játékban olyan helyekre másztam föl, hogy öröm volt nézni :Ð Beláttam a hegy mögé, ahol már nem volt textúra sem. Hiába no, ilyen perverz vagyok! Élve lekecmeregni már nem mindig sikerült (levitáció rulez!)
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem eddíg semmi bajom vele, azon kívül hogy nem magyar. Meg csak nálam nincsenek benne abszlút dinamikus árnyékok? Kedvenc efektem és nincs benne :C
Rajtam is kifogott
Hát. Ez elég satnya lett.
De a legnagyobb hiba, az hogy ha az alap játék mentései fent vannak a gépen a játék kifagy az új játék opciónál... Pedig az lenne a lényeg, hogy az alapból át lehetne hozni karaktert.
Még a sávszélességet se éri meg pazarolni rá...