Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Én meg már kezdtem megõrülni, hogy nem jutok be oda!
És a kolostor elõtt, még a nagy kõhíd és az emelkedõ kezdeténél lévõ barlangkijárat? Az is késõbb lesz?
az a barlang még nem kell neked. (igazából az a kijárat késõbbiekben)

Sziasztok!

Egy kérdés:

A kolostorban van egy barlangbejárat, fent a két szentély között. oda hogyan lehet bejutni? A kolostorban a tetõkön átugrálva van egy láda és egy emelõkar, ha azt megnyitom, az egyik könyvtár szerû szobában(ahová falépcsõ visz fel) nyílik ki az egyik szekrényes polc, ott még egy kar és még egy ajtó. Van a másik könyvtáras szobában (az ív folyosó végén) is ugyanígy egy kar és egy ajtó, majd kar és ajtó.

krisztajo!

így tudsz visszajutni a kolostorba:
http://www.youtube.com/watch?v=BHcQt2KlrBE

Üdv mindenkinek!

Hátha tudtok nekem segíteni, a kérdésem a következõ:
Amikor feltelepítem a játékot, letölt magának egy pár száz megás patchet, de a gyártó honlapján van egy majdnem ugyanakkora méretû patch(hotfix).
http://playon.hu/jatekaink/szerepjatek/124-arcania-gothic-4.html
A kettõ szerintetek ugyan az?
Ha nem, akkor a belinkelt hotfixet, az automatikusan letöltött elõtt, vagy után kell telepíteni?

Botond
Megvettem a kieget, most hogy akciós steamen (g4-et is ott vettem, meg akkor mondjuk a csomagban volt a többi gothic is), és simán tudtam átvinni a karimat g4-bõl a kiegbe. Legutolsó patch fenn volt g4en persze.
Tehasut
Szerintem a végére mindenféle karakterrel uncsivá válik. A mágussal valóban tök kockázatmentesek voltak a harcok, közelharcossal meg dögunalom lehet a sok gurulgatás.
Mondjuk elég nagy dilemma volt nekem ez a játék: egy jól kigyúrt mágussal túl könnyû, harcosokkal izgalmas de sokszor jóval nehezebb (a mágushoz képest persze).

Nehezen tudom rávenni magam, hogyha tudom hogy vmivel könnyû, akkor rávegyem magam hogy a nehezebbel csináljam. De igy meg varázslóval olyan uncsi 😄

Tudod.... helyet Tudom
csak ilyenkor má nem tudok írni

Tudod, már egy hónapja kivittem... Mágus karaktert választottam... elektromozás és paf négy óra se kellet és végig csörtettem az egészen.
Túl rövid volt, nekem nagy csalódás volt az egész.
A Boss harc fõleg csalódás volt. Szinte ugyan az.

Mondjuk annyira nem nagy veszteség. A kieg ontja magából a spéci tárgyakat, hamar fel lehet tápolni a karaktert.
Amúgy se lehet sok mindent csinálni, sokkal lineárisabb a játék mint az alap volt, és tényleg nagyon-nagyon rövid.

Kivégezve, uninstallálva 😊

😞
kár

Ja, nekem is összeomlott a játék ha megpróbáltam importálni.

UTóbb kiderült, valószinüleg azért, mert az alapjátékot én patchek nélkül toltam. Ebben az esetben nem lehet importálni.

Azt hogy csináltad, hogy probléma nélkül? Nállam nem engedte.

Tehasut
Igen, simán felismerte az alapjáték végi karakteremet.
látszik este van: "A karakter importálás az alap Gothic 4-bõl probléma nélkül ment?" <- ezt akartam kérdezni 😊

A karakte importálás az alap Gothic nélkül probléma nélkül ment?

Most fejeztem be a 4.-et, egész megkedveltem a végére ezt a Varázslós FPS-t 😊, gondoltam letolom a kiegészitõt is.

Aztán ha annak vége tud vki ajánlani valami hasonló akció rpg-t?

Amiben a harcban a reflexekre is szükség van (szóval skyrim kiesik).

Tehasut
Huh, hát ez a kieg tényleg roppant gyenge. Még az én tetvészkedõ játékstílusomban is csak 5 óra volt, ráadásul dögunalom, nulla kihívással, icipici területtel és az is csak egy csõ, semmi szabad játéktér. Jó nagy pofátlanság ezért 15 dolcsit elkérni.
Tehasut
Na, végeztem az alapjátékkal, a vége elõtt nem sokkal lettem 30-as szintû. Mivel szeretem alaposan kiélvezni az rpg-ket, ezért nekem 48 óra volt a végigjátszás. Nem is értem azokat, akik 15-20 óra alatt végigrohannak rajta.
KaszaN
Én két napig játszottam... De ebbe beleszámít a sok bolyongás összevissza, meg átnéztem a barlangokat, kinyírtam az összes ellenséget, az utóbbit nem tudom mér.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Úúúú tényleg, erre emlékszem, oda én is felmásztam egyszer.
De a Gothic 3-ban számtalan helyen vannak állatok meg növények... olyan helyen ahova az embernek eszébe nem jutna felmászni.
Gelderntõl északra (azt hiszem) a hegy oldalban van egy romos torony. Nah ott van egy rakat pénz, pár láda és egy sárkány.

Ööö, én a kiegészítõre gondoltam, hogy azt kezdd, de az alapján amit írsz, felesleges volt ajánlanom! 😊

W B: Oh, egy rokonlélek! :Ð

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Gothic 3-ban én megnéztem mi van a nagy vízesésnél, fent a hegyen.
Meglepõdtem mert volt pár ragadozó és belezõbestia, olyan helyen ahova elvben feljutni nem lehet. Nomeg a nagy semmibe vezetõ út is érdekes volt.

Tehasut
Gothic fokozaton játszom, és még nehezítésképp azzal is szívattam magam, hogy 15-ös szintig egy képességpontot se költöttem el.
Szerintem, Gothic fokozaton kezdd, ha pici kihívást akarsz!

W B: Én az összes Gothic (+Risen) játékban olyan helyekre másztam föl, hogy öröm volt nézni :Ð Beláttam a hegy mögé, ahol már nem volt textúra sem. Hiába no, ilyen perverz vagyok! Élve lekecmeregni már nem mindig sikerült (levitáció rulez!)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Tehasut
Én most nyomom az Arcania-t, és nekem nagyon tetszik. Nagy rajongója vagyok a Gothic sorozatnak, és igaz, hogy ez egy kicsit butább, másabb és egyszerûbb, mint az elõzõ részek, de ebbe is nagyon bele tudok feledkezni. Ha befejeztem, akkor végigtolom a Fall of Setarriffot és lehet, hogy még nekikezdek a magyarításának is.
3 órás max a játék

KaszaN
Nálam tök sötét volt minden és semmitsem láttam. : | De már végig vittem. Hát nem tudom, szerintem nem volt ez olyan rossz, értelmetlen "10 órányi" rohangálás és aprítás, de nem rossz. 😄

Én meg néztem a térképet, és mikor láttam, hogy arra nincs út vissza mentem a kripta bejárathoz :p Nekem nem okozott problémát.

Persze, mert az a föld alatt van! Elõször én is fönt szaladgáltam, még ki is ugráltam a királylány lépcsõi oldalán lévõ rácson...

KaszaN
Meg vannak a kövek, jelez is egy pontot, de nincs ott semmi.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Diego püföli a lejáratot elzáró sziklát. Ha összeszeded Miltennek a köveket és berakod a helyükre, akkor nyílik ki a lejárat.

KaszaN
Hogy a fenébe kell el jutni ide???? "The tomb of kings"

KaszaN
Na meg oldottam, csak total commanderrel lehetett összerakni.
Nekem eddíg semmi bajom vele, azon kívül hogy nem magyar. Meg csak nálam nincsenek benne abszlút dinamikus árnyékok? Kedvenc efektem és nincs benne :C

001, 002, 003, stb. fájlok?

KaszaN
Valaki nem tudja leírni hogyan kell????

KaszaN
Nekem nincs semmi. CRC fájl van a végén, az nem tudom mi lehet, de azt sem társította semmihez.

A lista legvégén van amivel telepíteni lehet :p
Rajtam is kifogott

KaszaN
Én addig sem jutottam el, hogy kipróbáljam....amit le töltöttem, sok kis fájl van, és nem lehet összerakni a szokásos módszerrel és nem tudok mit csinálni vele...

Kivittem a kieget...
Hát. Ez elég satnya lett.

De a legnagyobb hiba, az hogy ha az alap játék mentései fent vannak a gépen a játék kifagy az új játék opciónál... Pedig az lenne a lényeg, hogy az alapból át lehetne hozni karaktert.

Még a sávszélességet se éri meg pazarolni rá...

KaszaN
Olyan szép neve van ennek a ládának 😄

3 óra az szerintem vicc 😊
Nem nagyon találkoztam bugokkal.

Tehasut
Hú, hát az nem sok. És bugok mennyire vannak?
3 óra 25 perc mágussal, de kb. 1 óra után már nem foglalkoztam a lootolással, felszereléssel, mert nem láttam értelmét.

Tehasut
Valaki végigtolta? Mennyi a játékideje?
Hát, én a mentéseket kitöröltem, és így el is indult valóban, de egy perc múlva megint ugyanazzal kidobott. Az meg már szerintem gáz, hogy az alapjátékot is uninstallálni kell hozzá, hát ez vicc. :S
Elvben alapjáték végén lévõ karit át kéne tudni emelni bele.