Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem sem helyénvaló a dolog, mert ugyanúgy megtörténhet, hogy nem fizetnek a kiszállítás után, akár külföldrõl rendelnek, akár nem, vagyis, azt mondtad, hogy nem létezik utánvétel, ha külföldi országba történik a kézbesítés.

Inferno
"nem magyarországi bolt nem szállít utánvétellel"
Ezt a részt gondold át még egyszer.

PS3/X360 user: Infernohun

nem magyarországi bolt nem szállít utánvétellel,hogy aztán jól ne vegyék át és szívjanak?külföldi vásárlásnál amíg nem fizetsz addig nem küldenek semmit.
Jó, akkor kicsit konkretizálom tovább a kérdést:
Tud valaki olyan nem magyarországi boltot, ahonnan meg lehet rendelni utánvétellel?

rotator
Nem várható Magyarországon gyûjtõi kiadás.

wedge31
Én eddig csak a német amazon-on láttam CE kiadást.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Üdv!

Tud valaki egy Budapesti boltot, ahol meg lehet készpénzes fizetéssel rendelni a gyûjtõi változatot???
cdgalaxis, 576kb-nál egyenlõre csak a sima változat kapható...

gfreak
na végre-valhallára 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

wedge31
A játék gold státuszba lépett, elkezdödik a dvd-ék gyártása...

JethroHUN
Mi van?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

grebber

Next PC upgrade: 2022

JethroHUN
Azért mert fölösleges, csak úgy a végén berakták hogy legyen és kész.

Encore
Achivmentet ad alap dolgokért is? Négyes szintet eléred achi, ötösért szintúgy... 😄 Meg vannak ilyenek, hogy ölj meg 100 ellenséget így meg úgy és ha összeadom, akkor meg kell ölni legalább 2500 ellenséget és gondolom ez alatt nem az állatvilágot értik. Ez csak megerõsít abban, hogy ez darálda lesz, nem RPG.
"Annihilate an enemy with a spell" és ezért achi jár? 😄
"Kill 10 chickens in the game" Eléggé erõltetnek tûnik a legtöbb...
Na majd meglátjuk...
JethroHUN
Hülyébõl mindig sok van.

wedge31

grebber
Rengetegen vannak ilyenek!

Encore
Elvileg 2 hét és kiderül, aminek ki kell derülnie. Jól láttam, hogy a game.co.uk oldalon a dobozos 20 font, míg a letölthetõ verzió ennek a duplája? ki az, aki inkább a letöltõset veszi kétszer annyiért?
grebber
VGA teszt!

CPU-tesztet is csinálhattak volna megnéztem volna szívesen!

Ezt talán még a PB srácok sem tudnák kibogozni. 😊
a 3. rész bármely befejezését is nézem a nameless már tényleg félisteni szinten volt, szóval nem tudom mit lehetne vele kezdeni mint játszható karakter. Max azt, hogy a másik világból ahová mi xardassal mentünk érkezne valami borzalmas dolog, és megint meg kéne menteni Myrtanat, vagy éppenséggel ott kalandoznánk és néhány régi haver is átkerülne valahogy.
Molnibalage
Nem ismerem a sorozatot.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Encore
Namelesshez képest kiscserkész. 😊 Meg, amúgy is Scofieldre emlékeztet a Prison Breakbõl...
Molnibalage
Miért, Risenes hõs egy marék lepkefing? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Encore
Az a baj, hogy nameless már nagyon erõs a 3 gothic kaland óta, és ha megint elõhoznák az "elvesztette a képességeit" kártyát... hát csak röhögnék. 😄
Molnibalage
Összetalákozhatna a két hõs a két világból! 😊

Encore
Végülis a Risen világába csak az orkokat kéne áthozni, meg a régi karaktereket, Diego, Xardas, stb... Na meg persze nameless-t, mert neki volt egyfajta karaktere, ellentétben a Risen hõsével...
Ez már könnyen lehet, hogy nem is a mostani kiadón múlik. Eleve egy G5-re, de már a G4 kiegekre is a PB-nek lesznek bizonyos (eltérõ), mindkét fél által ködösen lebegtetett jogai, ha pedig az egyre nagyobb veszteséget termelõ osztrák kiadó addig csõdbe is megy, akkor nyilván ez lesz a helyzet.

Mondjuk én a PB helyében sem az már általuk is összekutyult világot venném újra elõ, hanem a Risent pofozgatnám, vagy csinálnék normális alapokról egy újat.
Ezzel tökéletesen egyetértek, nem is azért említettem, hogy ennek kéne lennie a jövõnek. Õket sem a folyamatos anyagi problémai miatt küszködõ JoWooD alól vásárolták fel, õk függetlenek voltak. A JoWooD frencsájzai többnyire a Deep Silver, Kalypso és hasonló német kiadók érdeklõdésére tarthatnának számot, az elõbbivel eleve gyakori volt eddig is a "co-publish".
wedge31
Vedd meg itthon és minden szöveget érteni fogsz.

Minden játék nagyobb élményt nyujt ugy ha érted is miröl szól nem csak mész mint egy birka a nyil után.

Molnibalage
Az igaza RPG lényege a sztori. Ahhoz meg sok és jó szöveg kell. Ha nem beszélsz idegen nyelvet és nem vársz a magyarításra - bár ha szutyok lesz, akkor ki fogja megcsinálni? akkor kaphatsz egy IJ kártyát...

Válaszd mindig az elsõ sort! 95%-ban jó lesz.
Encore
Nem lesz benne RPG-re jellemzõ párbeszéd rendszer, és látod a térképen, hogy hova kell menni. Nem kell ehhez sok angoltudás.
JethroHUN
Nehogy azt hidd, a demoba pl a párbeszédeknek nem volt jelentõségük, 1 válasz lehetõség volt mindig, ha pl volt több az is csak vmi jelentéktelen segítségre kérdezett rá, a történet megértésével kapcsolatban

MerlinW
Háát.. a játékot fejlesztõ Spellbound nem igen készített még ilyen kategóriájú játékot😊

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

Jaka923
És aki nem vágja az angolt, azzal mi lesz? Ezt a játékot szinte lehetetlen végigjátszani, ha nem érted a szöveget...

nem játszottam a demoval de inkább nem is akarok. így láthatatlanba mondom,hogy szerintem ez lesz az utolsó gothic játék. talán annyi az esélye hogy sok új játékos fog játszani vele,akik nem ismerik a többi gothicot... ezt a játékot csak a PB tudja megcsinálni,és remélem ez látszódni is fog...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

rotator
A rajongók szerintem tisztában vannak a körülményekkel, így amennyiben a PB valamikor újra Gothicot hegesztene, mindenki összetenné a 2 kezét, és elfeledné a FG-t. 😊

wedge31
Aki nem tud angolul annak tökéletes lesz az itthoni.

Én a helyedben mondjuk innen venném:
game.co.uk
Jóval olcsóbb mint a hazai 10k és angol nyelvû. Bele se merek gondolni milyen félrefordítások és hibák lesznek az itthoni kiadásban brrrr.
Molnibalage
Fogalmazzunk úgy, hogy a G3 rendszere szinte csak jutalmazott, nem büntetett. Elõrehaladni mindednkinél lehetett, de a repud csak akkor lett oda, ha nekiálltál felszabadítani városokat.

wedge31
Oktober 12, ha itthon veszed magyar feliratos lesz a játék

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem (elég hülye<#circling>) mikorra dobják ki a gamet?
Vagy ha valaki dobna egy linket is megköszönném<#hamm>
Igen pont a jó öreg rendszer hiányzik nekem. a régi Gothicok egyik legnagyobb erénye a frakció választás volt. A g3 reputation rendszere se volt olyan rossz végül is, leszámítva azt amit írtál, hogy az összes félnek lehetett küldiket csinálni mindenféle büntetés nélkül.
"Egy lapon se lehet enyhíteni"-> kicsit fáradt vagyok. Egy lapon se lehet említeni😊

P.s. Egy nem VIP szerkesztés funkciót az SG-nek KÖNYÖRGÖM.
Nekem már a 3 se volt az igazi. Brutálisan nagy világ, bugok, valahogy nekem a 3 se jött annyira át. Bár a FG-vel egy lapon se lehet õket enyhíteni. Azt installáltam, sétáltam 2 percet és uninstalláltam 😄
Encore
Bugos gánytenger hangulattal 😊 Maga a Gothic feeling abban is ott volt. az Fg-ben már nem...
MerlinW
Nem az FG miatt csorbult az, hanem a Gothic 3 miatt😊 Ha nincsenek a rajongói javítások(community patch), akkor még ma is egy bugos gánytenger az egész.

[merlinw.org]

Encore
Halovány az esély, hogy végül a PB csináljon egy Gothic játékot. Fõleg, hogy most kezdték kiépíteni az új frenchise-ukat (Risen). A gothic név amúgy is erõsen csorbult a Forsaken Gods kieg miatt és valószínûleg végleg elveszti a régi rajongóit ezzel a negyedik felvonással.
Molnibalage
G3-ban sem volt ilyen. Több választásod volt a végén, de lényegében az utolsó utáni pillanatig halasztható volt, hogy hogyan fejezed be, ha okosan csináltad. A G1/2-ben meg az elején kiválasztottad a frakciót 'oszt toljad bátyám...

A csõdbe menõ cégek ritkán szokták magukkal vinni a jogokat is a sírba. Sõt még a csõd elõtt inkább eladnak pár frencsájzt, hogy talpon maradhassanak. Ha a gothic jogok a piacra kerülnének szerintem legnagyobb valószínûséggel vagy a Koch Media(azt hiszem övék a Deep Silver nekik meg a PB robotol)vagy a CD Projekt esetleg a Kalypso media venné meg. Nem hinném, hogy az acti vagy az ea rászállna. Mondjuk a Jowood legértékesebb frencsájza a gothic szóval szerintem csõd közelben ettõl válna meg utoljára.

Vissza a játékhoz. Mostanság olvastam valahol, hogy ez lesz az elsõ rész ahol nem lehet egyik csoportosuláshoz(zsoldosok, mágusok stb.) sem csatlakozni. Küldetést csinálhatsz nekik de nem léphetsz be. Ez igaz vagy csak rémhír?