2688
-
#1208 valami ellenséges bandita adta asszem -
sirdond #1207 welcome to the game
ahogy látom nem olvastál vissza... -
#1206 Olyan gondom van nekem, hogy elindul a játék intrója és marhára szaggat. Aztán a játék is marhára. Pedig a demó ment tökéletesen. -
sirdond #1205 sisakot hol találtátok? :O -
#1204 A játék sztorija mennyire kötött? pl nekem a Gothic 3 "nagy" világa nem jött be, mert elvesztem a sztoriba. Nem tudtam követni. Remélem itt fogják a kezünket :D Értsd: magával sodor a sztori a játékmenettel együtt, de ugyanakkor nagyon hosszú is. -
xido #1203 öö..ennyire azért ne legyen már casual:) -
#1202 csak lenne autófókusz, ha már gurulás közben nem tudsz lockolni az ellenre hogy ne kelljen pörögni mint gólyafos a levegőben -
xido #1201 Hát én ezekhez az üt-véd-gurul dolgokhoz szoktam jobban,szóval én elvagyok vele,amit lehet úgyis messziről nyilazok le:) -
#1200 Na nem azér de szerintem a grafika eléggé változott, totál más a grafikus motor is és nekem jobban fut mint a gothic 3. xD Más: csak nekem nem tetszik marhára a harcrendszer? -
xido #1199 Á..neked is megvan a 35ös pajzs meg a világító fejsze:)
amúgy igen..én is azt mondanám,hogy szépen fut,de valahogy érzek némi ólmosságot rajta..de amíg nem akad be sehol,addig nem bosszant..
engem is behúz,pedig azért eléggé megmosolyogtat sok Risenben is látott elem:) -
#1198 Eléggé leköt pedig nem tetszik, nem sokat fejlődött a 3-hoz képest sem grafikailag még a gépigény is maradt óriási, nem igaz hogy nem tanultak a hibáikból.
néhány kép:
azért 4maggal jobban kéne futnia egy kb 2007-es kinézetű játéknak:( -
#1197 Rendesen elrettentem a játék megvásárlásától. Nem elég a butított játékmenet, meg az idegesítő frizurájú főhős, meg a pocsék szinkron, meg a grafikai hibák, meg a szaggatás, de a fordítási hiányosságokkal még a magyar kiadó is hozzájárult, hogy minél szemetebb legyen a termék. Egy fillért se adnék érte -
Csokis #1196 A patch, amit letölt a játék pedig megoldja elvileg! Letöltötted a patch-et? -
#1195 fogsz még ennél sokkal több hibát találni benne(sajnos) -
#1194 Na ehhez a játékhoz tutira nem lesz community patch, szóval ha a Spellbound nem csinálja meg, akkor senki. Olvasom, hogy 3D supportot raknak bele a következő patch-csel, nagyon elégedettek lehetnek akkor a munkájukkal, ha ilyenre van idő. :P -
cseng #1193 sziasztok, én eredetibe megvettem a gamet. Nekem is magyar és nekem sem látszanak a skillek, de nálam jelentkezett egy másik hiba is, amikor átmegyek a nagy szigetre zuhog az eső, és nekem tiszta fehér tőle a kép, csak a karakternek a körvonalait látom. -
#1192 Anno (és most is) nagy Gothic fan voltam. Az első, második részét végigtoltam összesen 10-15ször túlzás nélkül. Most leszedtem ezt a demót, azt se tudtam, hogy megjelent...azt kell hogy mondjam, köze sincs a Gothichoz, kivéve 1-2 szót ami fellelhető benne: Diego, Khorinis, Lord Hagen...
A grafika Gothic 3-as (az se volt nagy szám, mármint játékmenetben), viszont kurvára akad. Nekem elég volt a 10 perc demó :] -
#1191 Tényleg sokkal szarabbul megy mint a demó, az egész folyamatosan lüktet. Pedig semmivel nem néz ki jobban mint a demó. Így alapozzon az ember egy demóra. -
#1190 állítólag a data0.pak kell, ami 200 valahány megás -
#1189 Wedge: légyszi rakd fel a magyar file-okat. Légyszi légyszi, meg fogom venni, de addig úgy nyomnám.
Aki ismer az eredeti játékok topikból, tudja, hogy igazat beszélek, majdnem 300 eredeti játékom van. :D -
Daniboy01 #1188 Nekem is eredetiben van, most telepítettem, ugyanaz a problémám, nem tudom a képességpontokat elosztani, mert fogalmam sincs melyik mit jelent, ugyanis csak azt írja ki mindegyikre hogy " mégsem". A rohadt életbe! -
#1187 Nekem stabilan fut más gondom nincs, de ez épp elég. -
ratgab #1186 Hát amennyi hiba előfordul ezzel már az első napon lehet nagyon nem is lesz sok tulaj itt a fórumon... -
Csokis #1185 Akkor írd és nézd meg, mert ettől állítólag megszűnik a "rángatás"/stuttering. -
ratgab #1184 Nem írtam át. -
#1183 Most megne sértödjön senki de azért vicces hogy az egész topikban csak nekem van ilyen problémám, ugylátszik egyedül vagyok itt aki megvette... -
Csokis #1182 De átírtad és úgy próbáltad?
#1178: Nincs meg a játék (még), csak a demó! -
#1181 Ja elég nevetséges. Remélem CD Projekt hamarosan javítja ezt a hibát, mert meg akarom venni a játékot. -
#1180 Fasza, igy jár aki megveszi, azért igy jó lesz pontot osztani hogy azt se tudom mire pakolok...
Nem akad, mondjuk elég erös vasam van alá. -
#1179 dadog xD igen, nekem is ;) -
#1178 érdekes sor...próbáld ki, ha a gép túlélte (meg a játék is) és változott valami, sikíts ;) -
ratgab #1177 Igaz virágboltban vásároltam... -
ratgab #1176 Nem hiszem testvér, nekem 4 magosom van, és "stuttering" (bocs az angol szóért, de igazából nem tudom mi a magyar megfelelője) még így is van sajnos... -
Csokis #1175 Azt meg lefeljettem, hogy a hivatalos oldalon ezt találtam:
Information on the second patch:
A new patch will be available in the coming weeks, and one of the features will include 3D support. -
Csokis #1174 A \data\configuration\processmanager.xml file-ban van egy ilyen, hogy
ThreadConfig platform='PC' cores='1'
ThreadConfig platform='X360' cores='6'
Mi van, ha a PC résznél átírjátok 4-re 4 magosnál? Vajon gyorsulna valamit is?! -
ratgab #1173 Warez verziónál nincs felirat hiány, ott szaggatás van (hozzá kell tenni, hogy demonál minden max, tökéletesen futott) , vagy akadozás vagy mi? Neked magyarral van ilyen probléma? -
#1172 -
#1171 Aha szóval akkor ez csak a magyar verzió hibája. Nem is csodálkozom... -
Csokis #1170 Már lett jelezve a CD Projekt felé és a javítás folyamatban! -
#1169 Nem tudom, még nem próbáltam, de majd meglesem.
Nekem is válaszolhatnál. :)