2688
  • CalebJoe
    valami ellenséges bandita adta asszem
  • sirdond
    welcome to the game

ahogy látom nem olvastál vissza...
  • KaszaN
    Olyan gondom van nekem, hogy elindul a játék intrója és marhára szaggat. Aztán a játék is marhára. Pedig a demó ment tökéletesen.
  • sirdond
    sisakot hol találtátok? :O
  • Prince23
    A játék sztorija mennyire kötött? pl nekem a Gothic 3 "nagy" világa nem jött be, mert elvesztem a sztoriba. Nem tudtam követni. Remélem itt fogják a kezünket :D Értsd: magával sodor a sztori a játékmenettel együtt, de ugyanakkor nagyon hosszú is.
  • xido
    öö..ennyire azért ne legyen már casual:)
  • gfreak
    csak lenne autófókusz, ha már gurulás közben nem tudsz lockolni az ellenre hogy ne kelljen pörögni mint gólyafos a levegőben
  • xido
    Hát én ezekhez az üt-véd-gurul dolgokhoz szoktam jobban,szóval én elvagyok vele,amit lehet úgyis messziről nyilazok le:)
  • KaszaN
    Na nem azér de szerintem a grafika eléggé változott, totál más a grafikus motor is és nekem jobban fut mint a gothic 3. xD Más: csak nekem nem tetszik marhára a harcrendszer?
  • xido
    Á..neked is megvan a 35ös pajzs meg a világító fejsze:)
    amúgy igen..én is azt mondanám,hogy szépen fut,de valahogy érzek némi ólmosságot rajta..de amíg nem akad be sehol,addig nem bosszant..
    engem is behúz,pedig azért eléggé megmosolyogtat sok Risenben is látott elem:)
  • CalebJoe
    Eléggé leköt pedig nem tetszik, nem sokat fejlődött a 3-hoz képest sem grafikailag még a gépigény is maradt óriási, nem igaz hogy nem tanultak a hibáikból.
    néhány kép:

azért 4maggal jobban kéne futnia egy kb 2007-es kinézetű játéknak:(
  • Tehasut
    Rendesen elrettentem a játék megvásárlásától. Nem elég a butított játékmenet, meg az idegesítő frizurájú főhős, meg a pocsék szinkron, meg a grafikai hibák, meg a szaggatás, de a fordítási hiányosságokkal még a magyar kiadó is hozzájárult, hogy minél szemetebb legyen a termék. Egy fillért se adnék érte
  • Csokis
    A patch, amit letölt a játék pedig megoldja elvileg! Letöltötted a patch-et?
  • Gubberx
    fogsz még ennél sokkal több hibát találni benne(sajnos)
  • rotator
    Na ehhez a játékhoz tutira nem lesz community patch, szóval ha a Spellbound nem csinálja meg, akkor senki. Olvasom, hogy 3D supportot raknak bele a következő patch-csel, nagyon elégedettek lehetnek akkor a munkájukkal, ha ilyenre van idő. :P
  • cseng
    sziasztok, én eredetibe megvettem a gamet. Nekem is magyar és nekem sem látszanak a skillek, de nálam jelentkezett egy másik hiba is, amikor átmegyek a nagy szigetre zuhog az eső, és nekem tiszta fehér tőle a kép, csak a karakternek a körvonalait látom.
  • Mr_no_NaMe
    Anno (és most is) nagy Gothic fan voltam. Az első, második részét végigtoltam összesen 10-15ször túlzás nélkül. Most leszedtem ezt a demót, azt se tudtam, hogy megjelent...azt kell hogy mondjam, köze sincs a Gothichoz, kivéve 1-2 szót ami fellelhető benne: Diego, Khorinis, Lord Hagen...

A grafika Gothic 3-as (az se volt nagy szám, mármint játékmenetben), viszont kurvára akad. Nekem elég volt a 10 perc demó :]
  • balee4
    Tényleg sokkal szarabbul megy mint a demó, az egész folyamatosan lüktet. Pedig semmivel nem néz ki jobban mint a demó. Így alapozzon az ember egy demóra.
  • Tehasut
    állítólag a data0.pak kell, ami 200 valahány megás
  • balee4
    Wedge: légyszi rakd fel a magyar file-okat. Légyszi légyszi, meg fogom venni, de addig úgy nyomnám.

Aki ismer az eredeti játékok topikból, tudja, hogy igazat beszélek, majdnem 300 eredeti játékom van. :D
  • Daniboy01
    Nekem is eredetiben van, most telepítettem, ugyanaz a problémám, nem tudom a képességpontokat elosztani, mert fogalmam sincs melyik mit jelent, ugyanis csak azt írja ki mindegyikre hogy " mégsem". A rohadt életbe!
  • wedge31
    Nekem stabilan fut más gondom nincs, de ez épp elég.
  • ratgab
    Hát amennyi hiba előfordul ezzel már az első napon lehet nagyon nem is lesz sok tulaj itt a fórumon...
  • Csokis
    Akkor írd és nézd meg, mert ettől állítólag megszűnik a "rángatás"/stuttering.
  • ratgab
    Nem írtam át.
  • wedge31
    Most megne sértödjön senki de azért vicces hogy az egész topikban csak nekem van ilyen problémám, ugylátszik egyedül vagyok itt aki megvette...
  • Csokis
    De átírtad és úgy próbáltad?

#1178: Nincs meg a játék (még), csak a demó!
  • balee4
    Ja elég nevetséges. Remélem CD Projekt hamarosan javítja ezt a hibát, mert meg akarom venni a játékot.
  • wedge31
    Fasza, igy jár aki megveszi, azért igy jó lesz pontot osztani hogy azt se tudom mire pakolok...

Nem akad, mondjuk elég erös vasam van alá.
  • gfreak
    dadog xD igen, nekem is ;)
  • gfreak
    érdekes sor...próbáld ki, ha a gép túlélte (meg a játék is) és változott valami, sikíts ;)
  • ratgab
    Igaz virágboltban vásároltam...
  • ratgab
    Nem hiszem testvér, nekem 4 magosom van, és "stuttering" (bocs az angol szóért, de igazából nem tudom mi a magyar megfelelője) még így is van sajnos...
  • Csokis
    Azt meg lefeljettem, hogy a hivatalos oldalon ezt találtam:

Information on the second patch:

A new patch will be available in the coming weeks, and one of the features will include 3D support.
  • Csokis
    A \data\configuration\processmanager.xml file-ban van egy ilyen, hogy

ThreadConfig platform='PC' cores='1'
    ThreadConfig platform='X360' cores='6'

Mi van, ha a PC résznél átírjátok 4-re 4 magosnál? Vajon gyorsulna valamit is?!
  • ratgab
    Warez verziónál nincs felirat hiány, ott szaggatás van (hozzá kell tenni, hogy demonál minden max, tökéletesen futott) , vagy akadozás vagy mi? Neked magyarral van ilyen probléma?
  • McFrost
  • balee4
    Aha szóval akkor ez csak a magyar verzió hibája. Nem is csodálkozom...
  • Csokis
    Már lett jelezve a CD Projekt felé és a javítás folyamatban!
  • balee4
    Nem tudom, még nem próbáltam, de majd meglesem.

Nekem is válaszolhatnál. :)