Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki fel tudná tenni a magyar fájlokat?
Elõre is nagyon szépen köszönöm
Ui.:tudom, tudom megvan a boltban 😊😊😊
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#wave>#wave>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Racism is a weapon of mass destruction!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
nekem a karakter ruhája ilyen szivárvány pepita kockás
telepítésnél kiírt valamit a psixh-re,valaki adna hozzá egy linket?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
,de egész jó.Én gratulálok aki csinálta és sikerült kiadni magyarul.
használ a sebességen.
A játékba egy nagyon idegesítö dolog van.Mikor harcolsz eltávolodik a kamera és messziröl harcolsz.Remélem valami mod vagy patchel lehet majd modosítani.
viszont az még mindig érdekel hogy a megjelenésváltoztatás (US vs EU) benne van-e a nálunk megjelent verzióban is, mert a kép alapján amit linkeltés az US vizuál (nekem az jobban tetszik mondjuk..nem túl természetes, de ez nem az a játék amikor nagyon valósághûnek kell lenni xD)...és hogy a két megjelenítési mód mennyire befolyásolja a játék sebességét (pl hogy az EU változat ami nem olyan szép színes lehet hogy kevesebb erõforrást igényel vagy valami ilyesmi..)
Viszont neked nem gtx275-d van. 😉
FPS-t is tudnál írni amúgy?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(különben azt takarja hogy a hozzászóló szerint a Skidrow nem lusta hanem ravasz, merthogy bejelentettek egy javítást a játékhoz, amit ma dobnak ki a játékkal együtt, úgyhogy azt megvárják és csak azután törik fel)
How much can you take,before you snap?
It's just that there is an official announcement about a patch for Gothic 4. Release day: Today.
So if there would have been a scene crack the patch would have taken care of it.
Ergo: SkidRow and Co. are waiting for the patch.
Rz mit takar?
Mindenesetre ha és hangsúlyozom ha tényleg csak 16 óra a játékidõ, akkor az nem ér 10k-t akármennyire is jó (az biza másfél óránként 1000 Ft, mozijegy ára, ha úgy nézzük). Mindegy, akkor sem éri meg!
Ha és amennyiben játékidõ eléri a 30-40 órát, akkor... nade elõbb prószáljuk ki.
Tényleg ehhez csak egyszeri netes aktiválás kell és csá, se steam, se gfwl?
lett.😊)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
így most egy köztes úton maradok, mint amit te is írtál, elõször lewarezolom és utána,ha tetszik úgy is megveszem, ha meg nem, legalább nem dobtam feleslegesen 10k-t
How much can you take,before you snap?
Egyébként a legjobb bevált módszer az lenne, ha mindenkinek lenne havi 250k nettó fizetése és ami kicsit is tetszik nem lewarezolná, hanem megvenné. De sajnos ezen kis keresetekbõl nagyon meg kell gondolni, hogy melyiket vesszük és melyiket nem...sajnos!
Ui.: Aki warezol, az legalább, ne panaszkodjon, sopánkodjon és legfõképp ne legyen türelmetlen. Ingyenért kapod meg, amiért más fizet, legalább ne hangoztasd, hogy lopsz! (Én is megvárom a virág verziót, aztán majd döntök, hogy megveszem-e! Szóval tudom én is mi a várakozás!)
"Sajnos ma vesztésre állunk" Nem verseny ez (egyéként a csapatok vártak, mert ma a kész játékhoz 1 patch-et is kiadtak, így addig nem volt értelme törést csinálni a játékhoz), lesz, amikor lesz!
Akik meg megvették a demó alapján, azoknak meg szívbõl kívánok jó játékot és sok örömet a programhoz!