Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
hát ez a Mass Effect-et sajna akkor sem üti akkor elég bukta nálam
Ugyanaz emlékeim szerint,jobb gomb védekez..irányok,elgurul,bal gomb taktaktak...nem igényel nagy odafigyelést😊)
Diego-nál véletlenül nem Sean Connery Hegylakó karaktere volt a modell?😊))
Omega888
Sziasztok

Valaki fel tudná tenni a magyar fájlokat?
Elõre is nagyon szépen köszönöm

Ui.:tudom, tudom megvan a boltban 😊😊😊

Ez most csak a demó vagy a teljes? Mert, ha nem demo, akkor... <#falbav>

A lenti konfiguracioval (win7 32bit) kozepes beallitassal normalisan fut, bar szerintem a demo jobban futott.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

enlightened
Na, kipróbáltam a game-t, természetesen szaggat, úgy hogy amíg nem jön a patch addig pihentetem a dolgot.

Shep
Gothic 4-ben a Risenhez képest milyen a harc? Értem ez alatt ,hogy hasonlóan kell küzdeni, vagy itt csak nyomkodom a gombot és darál?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nagyon jól ki van dolgozva, de a ruha nekem is pepita!!!

Ja tényleg kijött....
<#wave>

wedge31
Ez jó ötlet, támogatom.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

gfreak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kint van egy reloaded változat, szerintem idítani lehetne lassan egy wareztopikot

Racism is a weapon of mass destruction!

Tatyla
ja a magyar demot ,akkor a fullban ez már nincs?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Botond
Köszi, akkor bolti megvétel ugrott, marad a steam. Online regisztráció steames vagy egyéb?
wedge31
A jó öreg magyar minöség...<#idiota>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Maxtreme
A magyart? Ugyanis csak azzal van baj..

nem telepíthetö angolul,HU,PL,CZ van a dvd-én.

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Tatyla
demot felraktam
nekem a karakter ruhája ilyen szivárvány pepita kockás
telepítésnél kiírt valamit a psixh-re,valaki adna hozzá egy linket?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Botond
Magyarosítás hogy néz ki? Külön fájlt kell felrakni, vagy beépített? Csak magyarul telepíthetõ a játék vagy angolul is?
Maxtreme
hát az x2 az ja

balee4
Majd vki feltehetné a magyar nyelvi fileokat, letesztelném milyen a fordítás. A magyar demó vmilyen oknál fogva lefagy, pedig az angol ment tökéletesen, fene se érti ezt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ati kártyán ha esik az esö nem látni semmit a grafikai hibáktól.ha nem esik akkor meg tökéletes.Marad benne hiba rendesen.

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Szerintem nem rossz.Egy kicsit nyers a szöveg lehetet volna mit finomítani
,de egész jó.Én gratulálok aki csinálta és sikerült kiadni magyarul.

Kipróbáltad? Milyen? A fordításra is térj ki pls, nagyon kíváncsi vagyok!

ugy érted hogy kevés a dual cpu-hozzá??

online activació után nem patchel a játék semmit.egyböl indul.

Aztat tudom kiolvasni belõle, hogy az áldott Skidrow csapatnak kell az original release patch a játékhoz, hogy fel tudja törni végre a Gothic 4-et nekünk.
Maxtreme
Azért mert cpu limited van. (meg a 4byte ram sem valami izmos.. <#idiota> )

ha az effectek ugyanazok, akkor mindegy, hogy melyiket használod, elenyészõ a számításigénykülönbség
gfreak
kár, pedig feláldoztam volna a színorgiát egy pár fps-ért😉

Benne van a magyar verzióban a US vs EU opció,de a sebesége nem vátozik.

Hát Igen.Nekem Ati 5750-esen 3.2Ghz X2 AMD procin 4Byte Ramal nem egy gyors.de játszható.És hiába van a sok opció a video beállításnál nem sokat
használ a sebességen.
A játékba egy nagyon idegesítö dolog van.Mikor harcolsz eltávolodik a kamera és messziröl harcolsz.Remélem valami mod vagy patchel lehet majd modosítani.

gfreak
zseniális..kiváncsi vagyok a 9800GT-mhez mit fog szólni 😊

viszont az még mindig érdekel hogy a megjelenésváltoztatás (US vs EU) benne van-e a nálunk megjelent verzióban is, mert a kép alapján amit linkeltés az US vizuál (nekem az jobban tetszik mondjuk..nem túl természetes, de ez nem az a játék amikor nagyon valósághûnek kell lenni xD)...és hogy a két megjelenítési mód mennyire befolyásolja a játék sebességét (pl hogy az EU változat ami nem olyan szép színes lehet hogy kevesebb erõforrást igényel vagy valami ilyesmi..)

Maxtreme
Még 1gb-s (oc) gtx460-on sem egy száguldó idegbeteg, szal..
A németek ismét programoztak.

Ezt már írtad. 😛
Viszont neked nem gtx275-d van. 😉
FPS-t is tudnál írni amúgy?

"és csak azután törik fel" Mivel nagyon hasonló a védelmi rendszere a játéknak a Medal of Honorhoz feltételezem, hogy a törés baromi hamar el fog készülni (szerintem este már keringeni fog a hálón a tört verzió)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nálam az angol demo tökéletesen futott!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

gfreak
haver te minden szemetet összeszedsz a netrõl? legyél egy kicsit türelemmel..xboxosok már töltik ezerrel mondjuk, max pár nap és lesz pc-s warez is..aztán akkor majd pörrenhet egy wareztopik is..ez spec. nem az, úgyhogy ne is erõltesd nagyon az ilyen típusú hozzászólásokat..

(különben azt takarja hogy a hozzászóló szerint a Skidrow nem lusta hanem ravasz, merthogy bejelentettek egy javítást a játékhoz, amit ma dobnak ki a játékkal együtt, úgyhogy azt megvárják és csak azután törik fel)

azt amit már leírtunk lentebb is,hogy azért nem crackelnek mert várják a patchet

How much can you take,before you snap?

Légyszíves majd sebességrõl rj valamit, demo játszhatatlan kb. 😞

I guess u could consider that Skidrow is just lazy - but not in the way u mean it. Personally i would use the term "clever".
It's just that there is an official announcement about a patch for Gothic 4. Release day: Today.

So if there would have been a scene crack the patch would have taken care of it.

Ergo: SkidRow and Co. are waiting for the patch.

Rz mit takar?
Kíváncsian és érdeklõdéssel várom az élménybeszámolód!

Lehet, hogy mondasz valamit! Egyébként ami engem ebbe a játékban nagyon érdekel azok a bitang nagy monsterek! Meg úgy egyébként videók alapján nagyon ötletes kis szörnyikék vannak benne a megszokott klisés fantasy rossz arcú/csápú/karú/szájú-akon felül...

Mindenesetre ha és hangsúlyozom ha tényleg csak 16 óra a játékidõ, akkor az nem ér 10k-t akármennyire is jó (az biza másfél óránként 1000 Ft, mozijegy ára, ha úgy nézzük). Mindegy, akkor sem éri meg!

Ha és amennyiben játékidõ eléri a 30-40 órát, akkor... nade elõbb prószáljuk ki.

Tényleg ehhez csak egyszeri netes aktiválás kell és csá, se steam, se gfwl?

Egyébként most értem haza a bolti magyar verzióval.Meglátjuk hogy milyen
lett.😊)

én eleg sok jatekot veszek, nem sajnalom erre a penzt, de meg soha nem vettem ugy jatekot, hogy elotte ne probaltam volna ki vagy demo (egyre ritkabb) vagy warez formajaban.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

biztos sokan warezolnának, de az arányok változnának
Szerintem ha lenne mindenkinek 250k nettó-os fizetése és aki eddig warezolt az utánna is fog.És kár itt fejtegeti hogy én nem.

biztos,hogy az lenne a legjobb megoldás
így most egy köztes úton maradok, mint amit te is írtál, elõször lewarezolom és utána,ha tetszik úgy is megveszem, ha meg nem, legalább nem dobtam feleslegesen 10k-t

How much can you take,before you snap?

Azért az eléggé érdekes, hogy konzolra mindig pár nappal hamarabb van törés, mint a pc-s verzióra...

Egyébként a legjobb bevált módszer az lenne, ha mindenkinek lenne havi 250k nettó fizetése és ami kicsit is tetszik nem lewarezolná, hanem megvenné. De sajnos ezen kis keresetekbõl nagyon meg kell gondolni, hogy melyiket vesszük és melyiket nem...sajnos!

Türelem, a hosszú élet ritka! 2 nap múlva megkapod ingyen, fogd fel úgy a dolgot, hogy ingyen kapod, de késõbb...

Ui.: Aki warezol, az legalább, ne panaszkodjon, sopánkodjon és legfõképp ne legyen türelmetlen. Ingyenért kapod meg, amiért más fizet, legalább ne hangoztasd, hogy lopsz! (Én is megvárom a virág verziót, aztán majd döntök, hogy megveszem-e! Szóval tudom én is mi a várakozás!)

"Sajnos ma vesztésre állunk" Nem verseny ez (egyéként a csapatok vártak, mert ma a kész játékhoz 1 patch-et is kiadtak, így addig nem volt értelme törést csinálni a játékhoz), lesz, amikor lesz!

Akik meg megvették a demó alapján, azoknak meg szívbõl kívánok jó játékot és sok örömet a programhoz!