2688
-
Szaby59 #1368 Cseng küldtem üzit.
Amúgy nem a nyelvvel van a gond... -
#1367 xBoriszx:
szerintem ez kell neked -
xido #1366 nem mert belebuherkedtek a srácok,hogy fusson -
xido #1365 igen lehet.magyar mellett lengyel és cseh van... -
xBoriszx #1364 De akkor minek teszik fel a PC guru oldalára? -
#1363 És aki megveszi a steamen, az beszopta? Nem hinném.....ez csak virágbótinál lehet így. -
#1362 tehát a reloaded-hez nem jó ez a data0 magyarítás?
-
xBoriszx #1361 Hmm..
volt benne angol francia meg még legalább három, magyar az nem...
Lehet ez a gond? -
xido #1360 buta kérdés a hibaüzenetnél..de a hotfix nem regionális valami?
virágboltim van,ami angol ugye és arra a leszedett hotfix gond nélkül települt.. -
xBoriszx #1359 Hihetetlen hogy igy kiadják a játékot!
Túl vagyok már egy telepítésem, frissitettem a DX-et, a videokártya drivert, a Visual c++-t, a Windowst frissitettem, a NetFrameworköt is, a psychX-et feltettem meg levettem...
Hogy a p*ba képzelték ezt?
Ez a hibaüzenet mindig a Hotfix felrakása után :
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Arcania.exe
Alkalmazásverzió: 1.1.0.1385
Alkalmazás időbélyegzője: 4cb46f05
Hiba – modul neve: MSVCP90.dll
Hiba – modul verziója: 9.0.30729.4926
Hiba – modul időbélyegzője: 4a1743c5
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00005da4
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
De megmondom, lehet nem véletlen hogy a game szarul fut ATI kártyákon. Mindenhol az NVidia logo vigyorog szembe, még a rendszerkövetelményeknél sem vették a fáradtságot hogy ATI kártyát is irjanak. Jobban áll a dolog ha a szponzor kártyáján simábban több fps-el fut a game. De ugy néz ki kicsit túllőttek a célon. Erre itt a hotfix.. de még ez sem működik..őrület! Játszani akarok !!!
-
#1358 Érdekes, ilyen se volt még: nem lehet magyarrá varázsolni a játékot, mert a nyelvi fájlok a védelem részét képezik.
Nekem az a véleményem, hogy a Spellbound a kacifántos védelem helyett inkább a játék minőségére fordíthatta volna az energiáját... -
nagypite #1357 Hát itt valamit nagyon elcsesztek a fiúk a demó teljesen jól ment itt meg mintha lag lenne a játékban -
xido #1356 mivel nincs hotfix uninstall külön és belepiszkál az állományba,gyorsabb,ha a játékot le és vissza.. -
xBoriszx #1355 Hello!
Segítsetek légyszi!
Eredeti a game, feltettem, 25 fps ( a gépem q9400 4GB RAM HD4900), szarul ment, feltettem rá a hotfixet, most meg nem indul el.. Mit csináljak????
Köszi!
ÜDv
Borisz -
#1354 Tartok attól hogy a magyar(multi3) verzióhoz külön crackot kell majd készíteni, tekintve hogy meg lett piszkálva a data0.pak -
xido #1353 na ennyire nem ismertem őket..azt hittem magyar boltban magyar forgalmazótól féle beszerzési monopólium van.. -
#1352 Nem biztos, nem tudom, hogy ismered-e őket, na szóval annyit érdemes róluk tudni, hogy, szinte mindent (főleg konzolos játékkal foglalkoznak) közvetlenül külföldről szereznek be, nem nagykerből, így általában minden olcsóbb nálunk, mint itthon általában. Ezért gyanakszom arra, hogy ezt is külföldről hozták be, akkor meg biztos, hogy nem magyar. Stracraft 2-nél is náluk már a megjelenésekor volt az angol papírtokos változatból, amikor CD Galaxis-ban a gagyibb, papírtok nélküli kiadás volt csak kapható ugyanolyan áron. -
xido #1351 ezért nem kellett volna..cdgalaxis öles betűkkel írja az adatlapon,hogy magyar feliratos..más nem jön be az országba ilyenkor -
#1350 Platinumshop-ban csak 7900 a játék. Bár nem tudom, hogy a magyart árulják-e. Mindenesetre rákérdeztem email-ben. -
#1349 Sztem lesz hozzá patch, a CD Projekt ilyenben megbízható. -
#1348 Igen, a data0.pak része a Reloaded-féle cracknek, tehát biztosan átírta azt.
Ha most felülírjuk a magyar változat eredeti verziójával, abból nem sok jó sül majd ki :) -
xido #1347 és akkor meg azért anyázik az ember,hogy a skill fa hiányos...és ki tudja még mi maradt ki ilyen alapon a fordításból:) -
#1346 Meg kell venni a játékot, nincs mese. :D -
#1345 csak a data0 kell?
vagy az a test69 is? -
xido #1344 itt az lesz a bibi,hogy mintha a a data fileban is lenne valami védelem szerűség... -
#1343 Ok, csak gondoltam, nem lesz elég ez a két pak file, esetleg át kell írni az ini-t is. -
xido #1342 átírni nem elég sajnos,ez multi5 kiadás..a magyar meg multi3 -
xido #1341 de abban esetleges textúrázások is benne lehetnek,nem csak párbeszédek gondolom -
#1340 A magyar változatban a lang.ini file-ban mi a language értéke?
A Reloadedben 0*09 -
#1339 A Mafia 2 -ben az angol nyelv majdnem 500 mega, szal szerintem lehet. -
#1338 Eleve nem indul. Próbáltam mindenfélét variálni vele, sehogy sem jó. Ha a data0 az eredeti, akkor elindul, de töltés közben hibaüzenettel elszáll. Ami nekem gyanús, az a datablocks.pak ill. a basedata.pak. Szerintem egy feliratnak nem kell 500 megásnak lennie, ez a két fájl esélyesebb. -
xido #1337 spóroltál egy leszedést..mi a bánata?..utána el se indul,vagy angol marad? -
#1336 Nem működik sajnos:( -
xido #1335 mellesleg én a .pak belsejére lennék kiváncsi,mennyire vannak a feliratok témákra bontva,nem-e lehet a demóból a skill fa magyarítását átimportálni ebbe:) -
#1334 Persze, türelem. -
xido #1333 de ez viszont már csak leterheltségi mutató,a file fent van:) -
#1332 Ettől még nem biztos, hogy működik a reloaded verzióval, másik fórumon panaszkodnak rá, majd egy másik törés megoldja, de hát az írjon róla akinek ez probléma, én csak segíteni akartam a link olvasásban.. -
#1331 Frissítsd folyamatosan, egyszer csak bejön. -
xido #1330 data69
data0
valamiért nem szereti,ha a file névvel együtt másoljuk böngészőbe -
#1329 Csak neked :D
The file you are trying to access is temporarily unavailable.