Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deniro2
Itt egy másik link, mert az elõzõ reges volt.

deniro2
Van valami hotfix, hátha segít: hotfix

nekem állandóan kifagy a new game-nél mikor rhobarral az archdemonhoz érek... :S becsíkozódik a minotor beakad a hang és vége ... nem tom lehet vga baj de nem hiszem semmi más nem akad be... amugy a játék fut szépen szaggatás mentesen ...

Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW

lvl 7, baba ez a game, és a story is fun <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

na jó, kell a patch, ez vicc, hogy a legalacsonyabb grafikán szinte ugyanolyan alacsony az fps, mint a legmagasabbon
egy sima rpgnek elmenne,gothictól ez fényévekre van😊

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

vízzel teli kávéfõzõalj a fémbordákra, csak az tudja elég gyorsan elvonni a hõt, csak egyszer bele ne boruljon
bár a Drawin díjat lehet, hogy megkapnám 😊
Hát nagyon szép a játék meg minden, de a gépigénye a crysis-é kétszer.
Ja és ez az érdekes esõ bug- ha esik tiszta homály a kép, addig kell újratölteni a mentett állást míg eláll az esõ<#vigyor5>
Nem tudod körbelõni a házon belül még plusz ventikkel?..vagy azt nem érzékelné a belsõ része?
ez kész, azért nem tudok max grafikán játszani, mert a rohadt videókártya túlmelegszik
többet nem veszek atit
a vicc az, hogy a demóval nem volt semmi gond, szóval a programozóknak is gratula
Az más..a miénk,ha jól olvastam magyar,cseh,lengyel lokalizáció..szóval én elkezdenék esetleg lengyel verzió után kutatni,nem hiszem,hogy õk csak angol-mániásak😊
Nem nincs benne! Csak Angol, Német, Francia, Spanyol, Olasz.

Ebbe a reload-os verzióba benne van a magyar nyelv is, vagy a magyar az egy más verzió?
Majd nyilatkozzál egy pár óra élmény után!
Nekem még várnom kell, mert kintrõl rendeltem...
nyilván amit megvett még tegnap...
balee4
Feltennéd a magyar nyelvi file-okat?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

kill3r21
mellik a magyar verza?
Ennek nagyon örülök 😊 sajna én csak délutántól tudok játszani, de ez megnyugtatott <#ticking><#kacsint>

Szóval még a demótól is szarabbul megy? 😊))) Mély tiszteletem. 😄😄 Nevetéges.

Tehasut
"már dolgoznak a patchen, amivel a demóhoz hasonlóan lesz optimalizálva a játék"
ez nagyon durva. hogy tesztelték a játékot, ha egy ilyen bug elõjön?
mintha tökhülyék dolgoznának ott
wedge31
Én most tettem fel teljes magyar verzát és nincs benne az a demos grafikai bug.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nékem meg pont az "elõzmények" nincsennek meg. Szal ma bepótolom és megveszem mindent. Asze egy új stílust kedvletem meg ezzel. Ami nem is baj. Az MMO-któl idõnként a frász tör ki belõlem <#ticking><#hehe>

Remélem azt a grafikus bugot a magyar verzsönben hamar orvosolják, me már a kezemben van, de addig nem igen akarnám felrakni.

Van Reloaded:

http://scenereleases.info/2010/10/arcania-gothic-4-reloaded.html

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ize , akkor egy Zoli nevu illetotol:
Sziasztok, pár dolog: A játék sokaknak szaggatni fog, olyanoknak is, akiknek a demo tökélesen futott, beállítástól függetlenül. Nem kell be*zarni, már dolgoznak a patchen, amivel a demóhoz hasonlóan lesz optimalizálva a játék. A másik, aki elkezd játszani, annak azt tanácsolom, hogy mindenképpen a legnehezebb nehézségi fokozaton tegye azt, vagy max. az azelõttin, mert a játék a legtöbb beszámoló (és a játékosok) szerint is túlságosan könnyûre sikeredett.

Az utolsó dolog, hardcore Gothic fanok, ne úgy üljetek neki, hogy a Gothic 4-gyel játszotok, mert ez nem Gothic (sokat olvastam utána, és ez a legnagyobb Gothic fanok egyöntetû (!) véleménye). De "Arcaniának" nagyszerû lehet, és remélhetõleg az is. (fõleg modolás után, páran már elkezdték a heggesztést )
Hat tanacsra hardon kezdtem de meg igy is nulla kihivas, lehet egybol gothic fokozat kellett volna

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Üdv mindenkinek! Plíz valaki nemtudná fel rakni a játékot magyarul????
Helló!

Letöltöttem a gururól a demót de sajna az angol nyelvût.Aztán itt látom hogy van magyar is.
Nem tudna valaki segíteni hogy esetleg a magyar nyelvi fájlokat hol lehetne letölteni? Most nem szeretném letölteni az egész demót újra...
Köszi ha segít valaki.
Shep
Á RPG-nél nekem fontos a grafika, mert ha szép akkor van kedvem benne kóborolni, a Risennel is fõleg ezért játszottam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

próbáltam.
már 800x600-ra is levettem, config file-ban. de így sem hajlandó elindulni, ugyan ezt csinálja.

vga driver frissítés...felbontás variálása mind a játékban,mind kint az asztalon játékon kívül?
egyik sem jó. Mind a 2nél ezt csinálja.

Igen, engedtem mindent feltelepülni. Semmi hibaüzenet.

balee4
A Gothic 1-2 még a Risen-nél is nehezebb, de érdemes õket kipróbálni, mert a valaha készült leghangulatosabb akció-RPG-k. 😊 A 3. rész sem rossz patchekkel, de azzal az a baj, hogy túlságosan nagy a világa és kedvem nem lenne még egyszer végigtolni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Még csak a demót, abból is az angolt, a magyar vmiért nem indul el.
Ha vki lenne oly kedves és felteszi a magyar nyelvi file-okat, akkor kipróbálnám a biztonsági másolatot és még az is lehet, hogy megveszem.

tehát egyikkel se jó?
telepítésnél mindent engedtél neki,physix,directx,vredist?
itt nem is kell választanod,másodlagos fegyver automatikusan,amint megkapod...onnan csak a skillpontokat kell pakolnod ügyesen
Sziasztok!

Feltettem a demót, angolt és magyart is.
A játék elindul, menü bejön.
Demó indítása.
Jönnek a képek a kis fehér „lámap” szerû ikon szépen mozog -> tölt.
Majd megáll ez a fehér izé megjelenik az egér kurzor hallom a beszélget valaki, de csak a töltési képet látom.

Van valami megoldás erre?
Köszönöm

hu, akkor megkönnyebbültem
minden hasonló rpgt íjász karakterrel kezdek, reméltem,hogy ez sem lesz kivétel 😊

How much can you take,before you snap?

Shep
Te próbáltad a demoját, vagy a biztonsági másolatot, hogy fut nálad?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na az nem baj, mert a Risenben a végére már rohadtul unta ma harcokat. Mindazonáltal egyik Ghoticcal sem játszottam még úgyhogy lehet ennek adok majd egy esélyt, bár ahogy olvasgatom atomerõmû nem árt neki, nekem meg az nem igazán van.

ja,meg van ilyen trükkös bogárizé,az mindig összehúzza magát és visszagyógyul..na azt messzirõl íjjal jobb párszor megsorozni😊
Lehet?..isten😊..demóban amint megkaptam,felajzottam rögtön és úgy mentem..aztán a pontosságot is növelhettem..
hullottak a birkák,szarvasok,
goblinok és farkasok

és még rímel is😊
Gubberx
Mostmár csak a szaggatással lenne jó csinálni valamit 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
ehhh a speaker konfignál kellett a minõséget 48 000 Hz-re visszavenni és így elindul....

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

távolsági harc mennyire gáz, lehet normálisan íjjal lõni?
egyáltalán életképes,ha csak arra gyúrok?

How much can you take,before you snap?

balee4
Jól hangzik, még a végén én is megveszem. (az eddigi összes Gothic megvan eredetiben) De elõtte azért le kéne tesztelni a magyar verzsönt. Vki please.

Gubberx
Nekem rögtön az exe indítása után, bejön egy ablak hogy a program mûködése leállt és az istenért nem indul el :S PhysX, DirectX, stb.. minden a legfrisebb van fent ami volt hozzá. Ötlet?

Bakker, leültem játszani... ugy 3 órája... Nem igazán volt eddig a stilusom, de most e rész beszippantott. És a legjobb, hogy holnap jön az eredeti <#ticking>. Bármennyire is bugos ( mert marhára tele van vele <#hehe>), egyenlõre nem bosszantó. No még go vissza picit. <#hehe>

magyar nyelvi fájlokat plz😊

balee4
A Risen harcrendszere jóval nehezebb, ott azért (fõleg az elején) a Gothic 1-2-hez hasonlóan erõsen taktikázni kellett, elég nagy kihívást nyújtott a harc. Gothic 4-ben jóval egyszerûbb és könnyedebb a harc, de ennek ellenére élvezetes, szal nincs vele baj, csak jóval könnyebb emiatt a játék.