2688
  • Encore
    Az már régen tisztázva lett, hogy a gothichoz semmi köze (csak pár karakter és a helyek nevei), ez egy hack & slash, de még annak is nagyon gyenge a lentebb sorolt dolgok miatt. Ha kipróbálod a demót, akkor teljes képet kaphatsz a minőségről, merthogy semmi sem változott a demóhoz képest. Csak még több negatívum jött elő :)
  • ratgab
    Ez már biza teljesen mértékben így van!
  • ratgab
    Angol demót próbáltam: az tökéletes volt minden szempontból! Akkor eldöntöttem, hogy megveszem!

Most leszedtem vásárlás előtt a virágbolti verziót és az meg "mikro szaggatásokat" produkál, szóval nem úgy fut, mint a demó!

Ati 5770-em van, ha neked jól futott a demó, akkor gondolhatod nálam, ezért meglepetés, hogy a teljes meg shit!
  • grebber
    De nézzük a másik oldalát a másik tábornak a Risen 2 fejlesztőinek nem igen kell magukat megerőltetni hogy ennél jobbat alkossanak,mert ez nem lesz nehéz!
  • Man19
    Hát engem is nagyon elszomorít, amit amit olvastam most itt a játékról, főleg, hogy olyan, mint egy óvoda, meg, hogy egymást nem támadják a lények, meg nem lehet egymásnak ugrasztani őket... Hát lehet igazatok van, hogy ennek már tényleg semmi köze (tisztán 100%-ban is) az eddig ismert Gothicokhoz... Ezek hallatán tényleg eléggé gondolkodóba estem, hogy megvegyem-e...
  • Sunrider924
    A jatek elejen egy kuldetesbol kapod jutalomnak a runat ami a futast lehetove teszi, rune of the four winds vagy mi a neve
  • meteoreső
    Na megvettem a gamet (a fallout terhére)
    Mégiscsak a magyar felirat sokat dob a dolgon.
    Nagyon szép a játék, bár a víz kicsit higany mozgású az emberke meg tötyögősen megy mint akinek van egy adag a gatyóba de a lárvány csodás!
    Kerestem benne futást azt sajna nem találtam.
    A képességekrők egy betű sincs a gyári könyvben
    (azt írja bal oldalt , hol bal oldalt?)
    , le van ez valahol írva hogy mi mit növel meg?
  • deniro2
    Most akkor a demot tolod vagy a teljes játékot? Lehet félreértettelek...
    Szóval, nálam a demo Ati 4670-essel tökéletesen futott, a teljes játék viszont rettenetesen szaggat...
  • Encore
    Igen, a Gothic játékokban alap, hogy ráhúzok valami erős dögöt az ellenségre, had gyepálják egymást. :D

A TW2-től én is sokat várok.
  • ratgab
    Várom én is már nagyon! Csak nehogy abban is csalódjunk, mint ebben...
  • ratgab
  • grebber
    Majd a Two Worlds 2!
  • Solid Snake
    Ez igen mókás volt pl.a Risen-ben ott behúztam pár farkast a faluba és amíg velük birkóztak a falusiak, addig kirámoltam szépen ládáikat
  • ratgab
    Enyém nem képregény, csak nagyon apró, de észrevehető szaggatás félék vannak (pl.: nyíllal is halál pontosan tudok pillanatok alatt lőni), éppenséggel játszható, csak zavaró (ilyenkor mindig eszembe jut, amikor régen képes voltam a Beyond good and evil-t 640x480-ban minden csúszka a pincéig letekerve beállítással végigvinni... és még úgyis szaggatott, de baromira élveztem még ennek ellenére is).

Hiába no mára már baromira el vagyunk kényelmesedve...

Encore #1393: Gyakorlatilag nem kell pontot elosztani, még úgyis bőven egyszerűen lehet győzni minden ( hardon tolom és ha nem találnak el nincs baj, márpedig az ellenfelek főd hülyék...)ellen! A kulcsa az elugrás, véleményem szerint ezzel agyonütötték a nehézséget... Vagy más módott kellett volna kitalálni a kitérésre, vagy akkor az ellenfelek képességeit kellett volna kibővíteni, hogy tudják kompenzálni az elugrálásból származó hátrányokat.
  • Encore
    Hát ez nem Gothic. De önmagában is nagyon gyenge. Magamra húztam pár goblint és berohantam a faluba és senkit nem zavartak a goblinok. Mikor már jócskán bent voltam a faluban, akkor sarkon fordult és elment. Közben nekiment egy földművesnek, aki az útjában volt, de nem támadta meg, kikerülte és ment tovább. Ez nevetséges. Más RPG-kben egymásnak lehet ugrasztani a lényeket. A vadak nem csak téged támadtak...stb..
  • Encore
    Most olvastam vissza és nem semmi a pali, aki a végignyomta úgy, hogy a skill fa nem ír ki neki semmit. :) Ez gondolom nem dicséret a játék nehézségére....
  • grebber
    A magyar kiadó felé vajon már jelezve van a magyarítás által nem megjelenített dolgok hiba?

Bár mondjuk elég nehezen hiszem el hogy nem vették ezeket észre!
  • deniro2
    A nekem is, a játék meg képregény:)
  • ratgab
    Ati kártyám van, demo tökéletesen működik!
  • ratgab
    Erre csak annyit mondok, hogy hotfix (törtre nemtudom, hogy van-e már működő hotfix, de eredetire simán rá lehet tolni)! Elvileg segít!
  • Ironman2
    Előző Gothic játékokban lehetett csatlakozni valamelyik táborhoz.Főleg a 3.részben volt a legjobb hogy mindegyiknek elvégeztem a munkáját,és már csak az én vezényszavamra vártak hogy megtámadják egymást.
  • Faki
    Hát ez a cucc minden csak nem Gothic. Annyira primitív az egész, hogy már fáj. Láthatatlan falak, nincs úszás, hangulattalan környezet stb. De a legborzasztóbbak a küldetések. Egyes személyek előre tudják mit akarok tőlük, aztán a legtöbb továbbvezető út valami facepalm miatt le van zárva. Az NPC-k nagy része életképtelen, még a seggüket is nekünk kell kitörölni, mert egy nyomi hadsereg sem képes goblinoktól elvenni a zászlójukat. Szóval az egész világ olyan mint egy óvoda, ahol a játékos az óvóbácsi. De a legjobb, hogy beszenvedtem egy várba, majd megszólal a fő uraság, hogy most nem tud velem beszélni arról a bizonyos dologról mert sok a dolga. Persze minden másról csak úgy f*ssa a szavakat. Legtöbb küldetés meg így néz ki: "A" kér szívességet, ami "B"-hez visz. "B" szintén kér egy szívességet ami C"-hez visz, "C" aszondja menjek egy barlangba gombát szedni és akkor megkapom az infót, aztán szaladgálhatok vissza a láncon.

Ez nem Gothicnak, hanem rpg-nek is sz*r.
  • Broafka
    az jó...
    nálam az egész szaggat. az elején azzal a királlyal is kicsit rapperes volt a mozgásom, aztán fölkell a karakterem és 16-20 FPS-sel megyek.

és még nem esett az eső...

4 giga memóriám van, Intel 2 core Duo CPU procim van
  • CalebJoe
    nem csak a kártya a lényeg hanem a memória és a proci is, nálam is beszaggat főleg amikor esik az eső
    amúgy a játék szar nem a géped az tuti
  • Broafka
    nálatok milyen grafikai beállításokkal megy a játék?

mert nekem minden high, és eléggé akad, pedig tök új a kártyám :-/
  • gfreak
    nem éppen épületesek a szövegek,de nem mondhatnám zavarosnak..a szinkron jobban idegesít pár karakternél ;)
  • Man19
    Igen, persze, értelek, és pont ezért vagyok gondban, mert döntenem kell a Gyűjtői változat, és a Magyar játék között... Mert számomra ugyanolyan fontos mindkettő, vagyis a Magyar szöveg fontosabb volt mindig is, csak már elég régóta beterveztem ennek a gyűjtői változatát...
  • deniro2
    Nem tudom, csak nekem zavaros az angol szöveg? Olyan idióta fogalmazások vannak benne, hogy alig tudom kibogozni, hogy miről van szó... Lehet, hogy az én angol tudásom nem elég, de eddig ilyen szar szövegeket én nem olvastam más játékban...
  • Szeszmester
    Ha tényleg a történet érdekel, akkor szerintem vedd meg a magyar verziót.
    Jó lett a fordítás, és ezzel megtámogatod a hazai kiadót is.
    Csak azok a hibák ne lennének... Reméljük, érkezik javítás a skillfához :)
  • Man19
    Igen, ez eddig is így volt(sajnos), de nekem pont jobb lenne fordítva, mert engem inkább a sztori érdekel, és a választható opciók egyszerűbben, és könnyebben fordíthatók, tehát speciál azokat még talán tudnám gyorsan is fordítani...
  • Man19
    Igen, erre én is gondoltam, majd akkor várok, és keresgélek a neten, hátha próbálkozott már más is ilyennel és van tapasztalata már, mert nem hiszem, hogy csak egyedül én vagyok így ezzel! (Nem olyan kicsi a világ, mint képzeljük...)
  • xido
    Csak a választható részeknél,de amikor a másik mondja és mondja,ott nincs
  • xido
    Sanszos,hogy a kalóznál csak a törés kavar be...szerintem..bár tesztelni előre nem tudom hogy lehet,ha megrendeled,felteszed..és átrakod bele a magyar file-okat,akkor az eredeti lemezzel akár futhatna is...
  • Man19
    Nincs olyan opció a játékban, hogy csak kattintásra menjen tovább a szöveg??? Mert így még sajna fordítani sem tudom, mert nincs rá idő...
  • Man19
    Meg szeretném rendelni a gyűjtői változatot külföldről, de az sajna nem magyar, és a cdproject, aki a magyarosítást csinálta, nem tud segíteni, van valakinek valami ötlete?
  • Man19
    Oké, egyetértek, szerintem is fejezzük be, nekem csak roszul esett, hogy így elkezdtél oltogatni, azért az 1 darab hozzászólásért, amiben nem volt semmi extra szerintem... De hadjuk lényegtelen, felőlem szent a béke, én nem haragszom rád, de akkor te se hozd elő a témát többet!
  • derboy
    Nekem Ati kártyám van.És semmi gondom sincsen vele.A hotfix mindent megoldott.10.9 driver van fen
  • nagypite
    Na megvolt az uninstall is...
  • xBoriszx
    Hello!

Köszi szépen ki is próbálom!!!!!!

Remélem működik!

Üdv B.
  • xido
    ott a listából a polish egész pontosan..
    és milyen érdekes..az 220 megás..alatta a multi 5 meg 13...szóval máshogy csomagolták