Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is eredetiben van, most telepítettem, ugyanaz a problémám, nem tudom a képességpontokat elosztani, mert fogalmam sincs melyik mit jelent, ugyanis csak azt írja ki mindegyikre hogy " mégsem". A rohadt életbe!
wedge31
Nekem stabilan fut más gondom nincs, de ez épp elég.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hát amennyi hiba elõfordul ezzel már az elsõ napon lehet nagyon nem is lesz sok tulaj itt a fórumon...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Akkor írd és nézd meg, mert ettõl állítólag megszûnik a "rángatás"/stuttering.

Nem írtam át.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Most megne sértödjön senki de azért vicces hogy az egész topikban csak nekem van ilyen problémám, ugylátszik egyedül vagyok itt aki megvette...<#idiota>

De átírtad és úgy próbáltad? <#confused> <#smile>

#1178: Nincs meg a játék (még), csak a demó!

balee4
Ja elég nevetséges. Remélem CD Projekt hamarosan javítja ezt a hibát, mert meg akarom venni a játékot.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wedge31
Fasza, igy jár aki megveszi, azért igy jó lesz pontot osztani hogy azt se tudom mire pakolok...<#fejvakaras>

Nem akad, mondjuk elég erös vasam van alá.

gfreak
dadog xD igen, nekem is 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak
érdekes sor...próbáld ki, ha a gép túlélte (meg a játék is) és változott valami, sikíts 😉

Igaz virágboltban vásároltam...

Nem hiszem testvér, nekem 4 magosom van, és "stuttering" (bocs az angol szóért, de igazából nem tudom mi a magyar megfelelõje) még így is van sajnos...

Azt meg lefeljettem, hogy a hivatalos oldalon ezt találtam:

Information on the second patch:

A new patch will be available in the coming weeks, and one of the features will include 3D support.

A \data\configuration\processmanager.xml file-ban van egy ilyen, hogy

ThreadConfig platform='PC' cores='1'
ThreadConfig platform='X360' cores='6'

Mi van, ha a PC résznél átírjátok 4-re 4 magosnál? <#confused> Vajon gyorsulna valamit is?! <#fejvakaras>

Warez verziónál nincs felirat hiány, ott szaggatás van (hozzá kell tenni, hogy demonál minden max, tökéletesen futott) , vagy akadozás vagy mi? Neked magyarral van ilyen probléma?

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

balee4
Aha szóval akkor ez csak a magyar verzió hibája. Nem is csodálkozom...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Már lett jelezve a CD Projekt felé és a javítás folyamatban! <#smile>

balee4
Nem tudom, még nem próbáltam, de majd meglesem.

Nekem is válaszolhatnál. 😊

wedge31
A warez verzió is ilyen ? vagy csak a magyar verzával szivunk megint.

wedge31
Ja bocs, nem tettem fel sehová.

gfreak
ja, nem is craftolok a mezõ közepén..megölné a feelinget 😄DD csak furcsa hogy ennyire elszakadtak a 'régi jó dolgoktól'..gondolom fel akarták gyorsítani egy kicsit a játékot azoknak akik kitorzultak attól hogy vissza kellett császkálni egy helyre ahol van workbench vagy kovácsfelszerelés..megértem, de ha gyorsabbá tették a játékmenetet, akkor remélem ez a tartalmon is meg fog látszódni ahogy haladok a sztoriban 😉

úgy tûnik a hozzászólásaim végén lesz egy ilyen 'spoiler-rovat', ami Man19-nek szól (aki változatlanul teli szájjal szétspammeli a topikot, rohadjak szét)

Man19:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tudok én is ordenáré módon személyeskedni ha ez kell, pusztán nem akartam lealacsonyodni a szintedre (helyesbítek: zuhanni)..szóval meg kéne emésztened, hogy ide bárkinek van joga írni aki regisztrált..ha nem tetszik, tök sajnáljuk, indíts egy topikot hogy 'akik megvették az összes gothic játékot' ahol te leszel a házigazda és kedvedre kibaszkodhatsz mindenkit...itt viszont ugyanúgy egy mezei fórumozó vagy, szóval ne hõbörögjél itt nekem jogokról..

aztán hova szarjunk ha megvetted az összes gothicot? ha ez annyira számít neked, akkor képzeld, ezt leszámítva az elsõ kettõ megvan bundle-ként, a hármat meg a risent pedig megvettem..ezt meg lehet hogy megveszem, nem mintha bármi közöd is lenne hozzá hogy mire költöm a keresetemet...

végezetül felnyitván a szemeidet borsóagyú melldöngetõ cimborám, egy-komám, hogy nem azért 'oltalak' mert engem és a hegynyi önérzetemet borzalmasan sérti a fröcsögésed a warez ellen - mert te megveszel mindent gondolom amint kijön, letölteni soha az életben nem töltöttél le csak free- és shareware cuccokat meg demókat - pusztán rohadtul felesleges és izzadságszagú a mutatványod, és nem kell több felvonás már belõle..

ha ezek után késztetést érzel még egy 'jól megérdemelt riposzthoz', kérlek ezt privátba tedd meg..ott tudom olvasás nélkül törölni, és nem ide ugatsz

balee4
Igen demónál kiírta..., érdekes tényleg.

Ment neked privát, de válasz nem jött....
<#fejvakaras>

wedge31
Találkozott már más is ezzel ? ugy emlékszem a demónál kiirta a skilleket ha rávitem az egeret.

McFrost
Tegnap jelent meg, így valószínû több mint 24 óra.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szaggatás, akadás vagy minek mondjam az eredeti tulajoknál van, vagy ez csak a virágbolti verzió átka?

Üdv.
Pár összefoglaló infóra lenne szükségem a játékkal kapcsolatban.
1, Úgy hallottam a magyar demó baromi bugos volt. A teljes is az?
2, Próbálta valaki már valaki a magyart? Vélemény a fordításról?
3,Mennyire bugos a játék? ( Azt már én is tudom a gépigénye az nevetségesen magas - angol demo-t próbáltam, vicc )
4, Mennyi a játék végigjátszási ideje? Alap fõküldik, illetve a melléküldikkel.
azt kell mondjam,hogy a stealth skillnek a haszna majdnem egyenlõ a nullával 😞

az emberek nem törõdnek vele,ha ellopjuk a cuccaikat, nincs pickpocket, de még sneak bónusz se jár a támadás mellé
egyedül arra jó,hogy kevésbé hívd fel magadra a figyelmet, és egy kis bónuszt ad ranged attackhoz 😞

így már a ranged combat sem az igazi

How much can you take,before you snap?

Sorry, most olvastam amit írtál, tudtam eddig is, hogy röhögtél, és ha a te szóráradban ez nem oltás, akkor ***** vagy, egyébként meg magasról teszek rá, hogy mit gondolsz rólam... Azt hiszed én nem röhögök rajtad??? 😄 Nem tudom ki beszélt rólad, hogy warezos hozzászólást írtál volna, én a többiek megjegyzéseire írtam nem a tiedre, de olvasd vissza az elõzõ 500 hozzászólást, mert én már elég régóta olvasom a fórumot, és megtalálod kinek a hozzászólásaira céloztam, de ha nem tudsz olvasni, akkor majd összegyûjtõm neked és bemásolom a hozzászólásokat... A warezosakat is, meg azokét is, akik ugyanúgy szoltak, hogy mellõzni kéne... Egyébként mint mondtam az ÖSSZES megvan eredtibe, tehát inkább nekem van jogom ide írni, mint a warezeseknek... Valaki még el van tájolodva: A SPAM, A LEVÉLSZEMÉT, A HOAX, A SZERVER TELÍTETTSÉG egyáltalán NEM WAREZ, én állítólag ezt termelem (és állítólag ez ellen harcolok), de hát õ tudja mit beszél...<#nyes><#nyes><#nyes>

Persze, TOTÁLISAN EGYETÉRTEK, én nem az ellen vagyok, hogy aki letöltötte a játékot, ne kérjen segítséget, de azt már légyszives ne ide, hogy: "melyik törés mûködik?", "honnan lehet letölteni?" "hol van hozzá crack?", "miért nem mûködik a tört?" Én nem a warez ellen vagyok, hanem csak a Gothicot védem, akár Jowood, akár PB csinálta, mert nekem az ÖSSZES megvan eredetibe!

A craft rendszer szerintem csak megengedõbb lett.
Ha igazi szerepjátékos vagy, ne craftolj a mezõ közepén.
Most is oda lehet állni az üllõhöz vagy alkímiai asztalhoz, craftolj ott.

Nem te vagy az elsõ, akinek ez nem tetszik, pedig szerintem tényleg semmi baj nincs ezzel.

Warez vagy nem warez, ugyanaz a játék és úgyanúgy játszunk minkét változattal, pláne ebben a játékban ahol nincs is multi, itt semmilyen hátrányban nincs aki nem tudja kifizetni az original árát.
Gubberx
Ha már máshoz nemért 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Dante73
Vazze, ahhoz képest, hogy a spam és warez ellen harcolsz, elég szépem termeled a felesleges hozzászólásokat...

http://www.freetvmaci.info/

gfreak
mármint irl vagy a játékban??? xD

régiekben én is kihúztam egy csomószor, fõleg az elején, amikor a rozsdás kardnak is úgy örült az ember mintha egy +12es lángpallosba szaladt volna bele egy bokor tövében

Man19:
nem bírsz leállni csesszki..képzeld, láttam hogy eddig is irogattál, 'finoman' próbáltalak elterelni a 'haragvó igazságosztó' üzemmódból az 'élményeket megosztó játékos' üzemmódba, de vajmi kevés sikerrel 😄DD

és igen, sirdond arra utalt hogy fejezzük be, azaz te is meg én is az offolást..

Sorry, a második sor: © sirdond-nak.
Egyébként férre olvastam, azt hittem azt ítad, hogy én fejezzem be, de mondom, nem csak én kifogásoltam már ezt...

😊 én is, nehogy már állandóan venni kelljen 😊

amúgy quest kérdés:
hog rock hol a fenében van? (ahonnan a falábat kell elhozni) azt mondja a watchowertõl keletre, de bejártam mindent és nem találom. a bánya felé, vagy a favágóknál, vagy merre keressem?

Hát láccik, hogy egy "friss husi" vagy a fórumban, ha ilyeneket kérdezel tõlem... XD Olvasd vissza a hozzászólásaim és választ kapsz rá... 😄
Te azt hiszed, csak én kifogásolom a warezelõket, olvasd már vissza, nem csak én akarom innen elküldeni õket ember...

Hát nem tudom, én szoktam íjászkodni, de rohadtul össze szoktam szedni a vesszõket, akkor is ha fából kell kihúzni. 😊 Még szép: majd' egy ezres darabja .
V-syncet ki lehet valahogy kapcsolni fájlokban turkálással? Nevetséges, hogy nincs ilyen beállítás.

Pluskast
Mondjuk ami a készítõk lustaságát mutatja - jobb szó nem jut eszembe - hogy csináltakb 4 arcot és azt adták rá minden mellékszereplõre. Kicsit hülyén néz ki, hogy az após jelöltem ugyan úgy néz ki mint pl az a "mage" aki a városban van csak neki más a ruhája meg sapka van a fején. De említhetném azt a manust akinek a gyógynövény készítõ helyét 8erre sem tudok jobb szót) elfoglalták a goblinok és minket kér meg hogy nyírjuk õket. Az is ugyan az a fószer csak éppen egy 1955-ös amerikai moziban vetített robin hood hacukában van. Erre azért oda figyelhettek volna.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Az már az animáció része szerintem! Nem vagy hülye, sem lehúzós! Neked nem tetszik! Én se az arcokat meg a szájmozgást emeltem ki, csak a fegyverek, páncélok, miegymás részletességét!

gfreak
a játékról is van valami véleményed? egyáltalán ismered? vagy legalább hallottál már róla?

gfreak
mondjuk ez azért valahol jogos..belelövöldözöd egy fába akkor ne legyen az hogy kirántod csak és újra felhasználhatod..meg az is elég vicces amikor rohangálsz a sztyeppént és mint egy kerge moharegér keresgéled a nyílvesszõket...

nem is gothic 4 off topic a címe, szóval jó lenne,ha befejeznétek, mert szerintem senki sem kíváncsi rá...

Miért te meg ki vagy, hogy megtiltsad nekem, hogy kinyilvánítsam a véleményem??? 😄 Olvasni tudni kell, a fórum neve ez: "GOTHIC4", és nem az, hogy "GOTHIC4 WAREZ"... Nem én mondom meg, hogy hova írjanak, csak segítek a név értelmezésében, hogy rossz helyre írnak...

egy valami nagyon zavar,hogy a kilõtt nyilakat sajnos nem lehet összeszedni,hiába találod meg

én is gothic szinten kezdtem és szerintem így egész élvezhetõ