Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
#1178: Nincs meg a játék (még), csak a demó!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nem akad, mondjuk elég erös vasam van alá.
Racism is a weapon of mass destruction!
Information on the second patch:
A new patch will be available in the coming weeks, and one of the features will include 3D support.
ThreadConfig platform='PC' cores='1'
ThreadConfig platform='X360' cores='6'
Mi van, ha a PC résznél átírjátok 4-re 4 magosnál? <#confused>#confused> Vajon gyorsulna valamit is?! <#fejvakaras>#fejvakaras>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nekem is válaszolhatnál. 😊
úgy tûnik a hozzászólásaim végén lesz egy ilyen 'spoiler-rovat', ami Man19-nek szól (aki változatlanul teli szájjal szétspammeli a topikot, rohadjak szét)
Man19:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
aztán hova szarjunk ha megvetted az összes gothicot? ha ez annyira számít neked, akkor képzeld, ezt leszámítva az elsõ kettõ megvan bundle-ként, a hármat meg a risent pedig megvettem..ezt meg lehet hogy megveszem, nem mintha bármi közöd is lenne hozzá hogy mire költöm a keresetemet...
végezetül felnyitván a szemeidet borsóagyú melldöngetõ cimborám, egy-komám, hogy nem azért 'oltalak' mert engem és a hegynyi önérzetemet borzalmasan sérti a fröcsögésed a warez ellen - mert te megveszel mindent gondolom amint kijön, letölteni soha az életben nem töltöttél le csak free- és shareware cuccokat meg demókat - pusztán rohadtul felesleges és izzadságszagú a mutatványod, és nem kell több felvonás már belõle..
ha ezek után késztetést érzel még egy 'jól megérdemelt riposzthoz', kérlek ezt privátba tedd meg..ott tudom olvasás nélkül törölni, és nem ide ugatsz
<#fejvakaras>#fejvakaras>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Pár összefoglaló infóra lenne szükségem a játékkal kapcsolatban.
1, Úgy hallottam a magyar demó baromi bugos volt. A teljes is az?
2, Próbálta valaki már valaki a magyart? Vélemény a fordításról?
3,Mennyire bugos a játék? ( Azt már én is tudom a gépigénye az nevetségesen magas - angol demo-t próbáltam, vicc )
4, Mennyi a játék végigjátszási ideje? Alap fõküldik, illetve a melléküldikkel.
az emberek nem törõdnek vele,ha ellopjuk a cuccaikat, nincs pickpocket, de még sneak bónusz se jár a támadás mellé
egyedül arra jó,hogy kevésbé hívd fel magadra a figyelmet, és egy kis bónuszt ad ranged attackhoz 😞
így már a ranged combat sem az igazi
How much can you take,before you snap?
Ha igazi szerepjátékos vagy, ne craftolj a mezõ közepén.
Most is oda lehet állni az üllõhöz vagy alkímiai asztalhoz, craftolj ott.
Nem te vagy az elsõ, akinek ez nem tetszik, pedig szerintem tényleg semmi baj nincs ezzel.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
http://www.freetvmaci.info/
régiekben én is kihúztam egy csomószor, fõleg az elején, amikor a rozsdás kardnak is úgy örült az ember mintha egy +12es lángpallosba szaladt volna bele egy bokor tövében
Man19:
és igen, sirdond arra utalt hogy fejezzük be, azaz te is meg én is az offolást..
Egyébként férre olvastam, azt hittem azt ítad, hogy én fejezzem be, de mondom, nem csak én kifogásoltam már ezt...
amúgy quest kérdés:
Te azt hiszed, csak én kifogásolom a warezelõket, olvasd már vissza, nem csak én akarom innen elküldeni õket ember...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”