Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm sirdond.
How much can you take,before you snap?
A támadás után, amikor Diegóval áthajózunk egy másik partra, a bányában azt mondja a bányász, hogy a régi barlangjában van valami fõzetnek a receptje, amivel eltudja olvasztani a követ. De az istennek nem találom a régi barlangját.
Segítséget elõre is köszönöm.
220 megás hotfixet hogy tudom leszedni? mert nekem nem szedte le automatikusan.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
30%-ot gyorsul ha 4 magos cpu van alatta.
Ezek szerint a 6 magos is szereti??Nagyon megkopott a németem,ás nem is értem most ez micsoda.Mert semmi eredmény sincs vagy csak késõbb lesz? 😞
Next PC upgrade: 2022
Nekem is ugyan ez a problémám. És biztos vagyok benne hogy ez a magyar verzió sajátja. Ezért akadtam meg a játékban ugyanis az esõ egy nagy fehér valami. VGA driver a legfrisebb valamint próbálgattam régebbiekkel is de nem oldott meg. gépemen minden stimmel mivel minden más játék tökéletesen fut.
cseng: mien karid van? nekem gtx 460oc talán ezt nem szereti?
Esetleg valaki tud megoldást?
Akkor meséld el, mert ugyebár ebbõl indult ki az egész hercehurca, én nem szabtam meg senkinek, hogy hova írjon, csak a többiek véleményét közvetítettem, mert elõttem is mondták már páran, hogy nem warez topik, tehát mi bajod volt ezzel, hogy megemlítettem ugyanazt, amit már elõttem páran? Õket miért nem kezdted el oltogatni, engem miért? Pedig senkit nem küldtem el a picsába, tehát nem utaltam olyasmire, hogy én te, meg te, rohadj meg, csak mondtam, hogy szerintem más topikba menjenek, és mások is ugyanezt mondták már el elõttem, akkor mégis mi volt a gond? (mert szerintem férreértettél engem) És nem mondtam, hogy nem töltöttem le még semmit, csak rájöttem, hogy az igazán jó játékokra érdemes pénzt áldozni(megtisztelem vele a gyártókat). Nem is játszok mással, csak azzal az egy-kettõvel, amit megveszek, jól megvagyok velük, mivel így is alig van idõm játszani, van éppen elég más dolgom az életbe.
ha igen hol?
Viszont csak kétszer vam telepítve...ekkora egy fos rendszert én a wrath of the angel óta nemláttam.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Futási problémáim nekem sincsenek a warez verza valszeg nincs felpatchelve, valamiben szivhatnak ök is...<#eplus2>#eplus2>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A megtalált recepteket csak késõbb fogom tudni használni?
Bármennyi cuccot magammal vihetek?
El lehet majd adni a felesleges fegyvereket vagy legalább eldobni õket?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
obsidiant talált már valaki?
Dragon age, jade empire, witcher szintû sztori vezetést várnék ettõl a gémtõl is.
na meg ez a repülõugrás..befosok xD ezt miért nem dobták ki a kukába? xD
Racism is a weapon of mass destruction!
ahogy látom nem olvastál vissza...
Racism is a weapon of mass destruction!
amúgy igen..én is azt mondanám,hogy szépen fut,de valahogy érzek némi ólmosságot rajta..de amíg nem akad be sehol,addig nem bosszant..
engem is behúz,pedig azért eléggé megmosolyogtat sok Risenben is látott elem😊
néhány kép:
azért 4maggal jobban kéne futnia egy kb 2007-es kinézetû játéknak😞
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A grafika Gothic 3-as (az se volt nagy szám, mármint játékmenetben), viszont kurvára akad. Nekem elég volt a 10 perc demó :]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Aki ismer az eredeti játékok topikból, tudja, hogy igazat beszélek, majdnem 300 eredeti játékom van. 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord