Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az jobbra van, bocs. Délután megnézem.
Köszönöm sirdond.

a kocsma mögött?

menj ki a barlangból és menj tovább balra, ott lesz egy másik bányabejárat és ott fogod megtalálni

How much can you take,before you snap?

Üdv!
A támadás után, amikor Diegóval áthajózunk egy másik partra, a bányában azt mondja a bányász, hogy a régi barlangjában van valami fõzetnek a receptje, amivel eltudja olvasztani a követ. De az istennek nem találom a régi barlangját.
Segítséget elõre is köszönöm.

esetleg google a barátod?😊

hotfix?
Üdv!

220 megás hotfixet hogy tudom leszedni? mert nekem nem szedte le automatikusan.
wedge31
Én már küldtem egy e-mailt a skill-fa miatt...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hívd fel a terméktámogatást, biztos segítenek.

grebber
Von Gothic 4 bis Medal of Honor: 17 Spiele, die bereits von sechs CPU-Kernen profitieren

30%-ot gyorsul ha 4 magos cpu van alatta.
Ezek szerint a 6 magos is szereti??Nagyon megkopott a németem,ás nem is értem most ez micsoda.Mert semmi eredmény sincs vagy csak késõbb lesz? 😞

Next PC upgrade: 2022

wedge31
A patchet feltetted ?

Hali!

Nekem is ugyan ez a problémám. És biztos vagyok benne hogy ez a magyar verzió sajátja. Ezért akadtam meg a játékban ugyanis az esõ egy nagy fehér valami. VGA driver a legfrisebb valamint próbálgattam régebbiekkel is de nem oldott meg. gépemen minden stimmel mivel minden más játék tökéletesen fut.
cseng: mien karid van? nekem gtx 460oc talán ezt nem szereti?

Esetleg valaki tud megoldást?
Oké, akkor folytassuk cimbora... 😉
Akkor meséld el, mert ugyebár ebbõl indult ki az egész hercehurca, én nem szabtam meg senkinek, hogy hova írjon, csak a többiek véleményét közvetítettem, mert elõttem is mondták már páran, hogy nem warez topik, tehát mi bajod volt ezzel, hogy megemlítettem ugyanazt, amit már elõttem páran? Õket miért nem kezdted el oltogatni, engem miért? Pedig senkit nem küldtem el a picsába, tehát nem utaltam olyasmire, hogy én te, meg te, rohadj meg, csak mondtam, hogy szerintem más topikba menjenek, és mások is ugyanezt mondták már el elõttem, akkor mégis mi volt a gond? (mert szerintem férreértettél engem) És nem mondtam, hogy nem töltöttem le még semmit, csak rájöttem, hogy az igazán jó játékokra érdemes pénzt áldozni(megtisztelem vele a gyártókat). Nem is játszok mással, csak azzal az egy-kettõvel, amit megveszek, jól megvagyok velük, mivel így is alig van idõm játszani, van éppen elég más dolgom az életbe.

valakinek sikerült már csatlakoznia valamilyen guildba?
ha igen hol?

KaszaN
Valamivel tovább jutottam. Oldalon visszavonnám a másik gépen való aktiválást (vagy mi) és azt írta ki "Kimerítetted a több számítógépen megengedett aktiválási keretedet."
Viszont csak kétszer vam telepítve...ekkora egy fos rendszert én a wrath of the angel óta nemláttam.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Varászlást csak húzd rá gombokra lent,majd nyomjad..receptet tanuld,amint lesz cuccod,kraftolhatsz..mindent el tudsz majd adni ami felesleges,rögtön az elsõ városban 3 embernél is...
KaszaN
Na most tartok ott, hogy nemtudom aktiválni. Aztmondták 3 gépen lehet aktiválni a játékot. Apám már feltette a másik gépre de most az enyimre nemtudom aktiválni amikor ott kiírkálja sikerült ez meg az x lesz a "activation process complete, unlocking your application" Majd csak annyit lehet, hogy activate manualy ahol valami unlock kódot kér meg a serialt. Most akkor mivan?

wedge31
Majd ha próbálsz skillpontot ellosztani fogod szidni a kedves magyar kiadókat.

Futási problémáim nekem sincsenek a warez verza valszeg nincs felpatchelve, valamiben szivhatnak ök is...<#eplus2>

KaszaN
Sikerült rávenni, hogy patchelje, kemény fél órája patcheli, és még van hátra. Pedig csak 226mega a hotfix.

lalakov
Elõször kéne varázsolnom. De hogyan? Nem jöttem rá mit kéne berakni a gyors gombok közé.😞
A megtalált recepteket csak késõbb fogom tudni használni?
Bármennyi cuccot magammal vihetek?
El lehet majd adni a felesleges fegyvereket vagy legalább eldobni õket?
Nekem leszedte automatikusan ezt 220 mb-os hotfixet es most mar nincs az a durva esõhiba (hogy nem vettek eszre tesztelesnel????) es talan picit jobban is fut.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

megtaláltam az elsõ kard "receptet"

obsidiant talált már valaki?

rotator
Gyakorlatilag full lineáris a sztori, különösebb választási lehetõségek nélkül.

Prince23
Ház az ez a sztorinak a kerettörténete, akkor elég gagyi 😞
Dragon age, jade empire, witcher szintû sztori vezetést várnék ettõl a gémtõl is.

van hotfix, de nem mindenkinél mûködött

aha kösz, pont most járok ott 😊

Hát amennyi nekem lejött az angolból,úgy néz ki hogy valami hatalmas erõt adó rúnákat kell megtalálni..sokat...eredeti😊
Á az vicc és undorító..legalább felfelé kapaszkodna vagy valami😊
Azt hiszem a bányában volt ládában és automatikusan felkerült a buksira
KaszaN
Vissza olvastam de nem találtam semmi hasznosat csak, hogy bugos meg ilyenek meg, hogy elvileg leszedett valami patchet, de nem tudom, nekem nem szedett le semmit.

gfreak
igaz persze...csak akkor ne gurulnék fél mérföldet arrébb egy gombnyomásra xD

na meg ez a repülõugrás..befosok xD ezt miért nem dobták ki a kukába? xD

Racism is a weapon of mass destruction!

CalebJoe
valami ellenséges bandita adta asszem
welcome to the game

ahogy látom nem olvastál vissza...

KaszaN
Olyan gondom van nekem, hogy elindul a játék intrója és marhára szaggat. Aztán a játék is marhára. Pedig a demó ment tökéletesen.

sisakot hol találtátok? 😮

Prince23
A játék sztorija mennyire kötött? pl nekem a Gothic 3 "nagy" világa nem jött be, mert elvesztem a sztoriba. Nem tudtam követni. Remélem itt fogják a kezünket 😄 Értsd: magával sodor a sztori a játékmenettel együtt, de ugyanakkor nagyon hosszú is.

öö..ennyire azért ne legyen már casual😊
gfreak
csak lenne autófókusz, ha már gurulás közben nem tudsz lockolni az ellenre hogy ne kelljen pörögni mint gólyafos a levegõben

Racism is a weapon of mass destruction!

Hát én ezekhez az üt-véd-gurul dolgokhoz szoktam jobban,szóval én elvagyok vele,amit lehet úgyis messzirõl nyilazok le😊
KaszaN
Na nem azér de szerintem a grafika eléggé változott, totál más a grafikus motor is és nekem jobban fut mint a gothic 3. xD Más: csak nekem nem tetszik marhára a harcrendszer?

Á..neked is megvan a 35ös pajzs meg a világító fejsze😊
amúgy igen..én is azt mondanám,hogy szépen fut,de valahogy érzek némi ólmosságot rajta..de amíg nem akad be sehol,addig nem bosszant..
engem is behúz,pedig azért eléggé megmosolyogtat sok Risenben is látott elem😊
CalebJoe
Eléggé leköt pedig nem tetszik, nem sokat fejlõdött a 3-hoz képest sem grafikailag még a gépigény is maradt óriási, nem igaz hogy nem tanultak a hibáikból.
néhány kép:

azért 4maggal jobban kéne futnia egy kb 2007-es kinézetû játéknak😞
Tehasut
Rendesen elrettentem a játék megvásárlásától. Nem elég a butított játékmenet, meg az idegesítõ frizurájú fõhõs, meg a pocsék szinkron, meg a grafikai hibák, meg a szaggatás, de a fordítási hiányosságokkal még a magyar kiadó is hozzájárult, hogy minél szemetebb legyen a termék. Egy fillért se adnék érte
A patch, amit letölt a játék pedig megoldja elvileg! Letöltötted a patch-et?

Gubberx
fogsz még ennél sokkal több hibát találni benne(sajnos)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

rotator
Na ehhez a játékhoz tutira nem lesz community patch, szóval ha a Spellbound nem csinálja meg, akkor senki. Olvasom, hogy 3D supportot raknak bele a következõ patch-csel, nagyon elégedettek lehetnek akkor a munkájukkal, ha ilyenre van idõ. 😛

sziasztok, én eredetibe megvettem a gamet. Nekem is magyar és nekem sem látszanak a skillek, de nálam jelentkezett egy másik hiba is, amikor átmegyek a nagy szigetre zuhog az esõ, és nekem tiszta fehér tõle a kép, csak a karakternek a körvonalait látom.
Mr_no_NaMe
Anno (és most is) nagy Gothic fan voltam. Az elsõ, második részét végigtoltam összesen 10-15ször túlzás nélkül. Most leszedtem ezt a demót, azt se tudtam, hogy megjelent...azt kell hogy mondjam, köze sincs a Gothichoz, kivéve 1-2 szót ami fellelhetõ benne: Diego, Khorinis, Lord Hagen...

A grafika Gothic 3-as (az se volt nagy szám, mármint játékmenetben), viszont kurvára akad. Nekem elég volt a 10 perc demó :]
balee4
Tényleg sokkal szarabbul megy mint a demó, az egész folyamatosan lüktet. Pedig semmivel nem néz ki jobban mint a demó. Így alapozzon az ember egy demóra.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tehasut
állítólag a data0.pak kell, ami 200 valahány megás
balee4
Wedge: légyszi rakd fel a magyar file-okat. Légyszi légyszi, meg fogom venni, de addig úgy nyomnám.

Aki ismer az eredeti játékok topikból, tudja, hogy igazat beszélek, majdnem 300 eredeti játékom van. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord