2688
-
sirdond #1528 ja azt én is tudtam, mert mindkettőt megcsináltam kíváncsiságból, de azóta már rájöttem,hogy hosszútávon semmit sem befolyásol. ennyit a roleplay-ről :/ -
Zoliz #1527 Meg ne vásárold a játékot, ha RPG fan vagy. A Gothic 4 a béna x boxosoknak találták, egyszerő hack n slash játékmenet, elégséges történet, de szép grafika. Ha fűteni akarsz a szobában, mert egy erőmű kell a futtatásához akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy végigjátszd, egyébként meg warez rulez. Hogy a Gothic 3/Oblivionnál jobb -e a játék a grafikát leszámítva? DURVÁN NEM -
xido #1526 Hehe..az a bárány engem is megtalált..én kitereltem a többihez a falu mellé,ahol kezdtünk:))) -
#1525 Tegyél fel másik VGA drivert ez az első momentum amit graf hiba esetén szoktak! -
#1524 Hát elég valószínűtlennek tartom, hogy csak én játszom ati kártyával és csak nekem lógnak a levegőben a fűcsomók... De akkor jövő hétvégén visszanézek! -
#1523 Ha nem tudják rá a választ minek írogassanak?Ha valaki tudja a választ fognak válaszolni! -
#1522 Bazz elkezdett követni egy bárány, azt le lehet koptatni? Kinyírni nem akarom, de még a goblinokat is akadályozza a harcban:D:D
Na fűre van valakinek megoldása, vagy ez egy olyan fórum ahova csak irgotanak egyesek egymásnak, a többi kérdés meg senkit se izgat?! -
unusual #1521 Igen,az a küldi megvolt,és még sincs sehol. Szóval ez lehet valami bug? -
unusual #1520 Jobb felső térkép,és a nagy térkép sem jelezz semmit. :( -
Sunrider924 #1519 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!En a sotetmagus altal favorizalt napos idot valasztottam de mint kovetkezmeny hat ize, a sotetmagus elbajolta nekem a csajt szoval nem volt hogy kovetkezmenye legyen :D -
xido #1518 Ööö..Ivy a csajod abban a 20 lépés széles faluban..5 ember között azért csak meg kéne találnod:)))..elsőnek ő kísér az apjához..aztán középen áll a nagy kereszteződésben..aztán a hátsó kapunál,mikor kienged a szarvasokra lőni..majd megint valahol középen:) -
#1517 Általában egy bazi nagy felkiáltó jel van annak a feje fellet akihez menni kell és ez a nagy térképen is rajta van.
-
unusual #1516 Igen,ezt tudom köszönöm. :) Én valamilyen végigjátszás leírása gondoltam,vagy csak simán küldi leírások. Mert az elején vagyok,és Ivy-t sehol sem találom. Bejártam már mindent,és valamelyik csókától is el kell köszönjek. De azt sem találom. -
sirdond #1515 aki blackwateres részt végigvitte:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van valamilyen következménye a későbbiekben,hogy melyik mágust és időjárást választom? vagy teljesen mindegy? -
#1514 Ezt már megcsináltam, mi benne a futás. nekem meg az tűnt fel hogy a levegőben lógnak a fűcsomók, ebben csak az a gáz hogy nem látni sokszor az ellent se mert beálcázzák azt a füvek.. Valakinek volt ilyen baja vagy van erre megoldás? Csak mert "fű"re meg "levegőben" kulcsszókra nem dob ki semmit a forumkereső. Méghogy ez nem bugos...:D -
xido #1513 Ha arra gondolsz,amire gondolok,hogy gondolsz,akkor L gomb és látható az összes,a teljesített és az éppen futó küldetések leírása és jutalmazása is.. -
tomparis #1512 A futásra már linkeltek megoldást. #1441 hozzászólásban menj el a bemásolt linkre. -
unusual #1511 Sziasztok. Érdeklődnék,hogy küldik nincsenek valahol leírva? -
Sunrider924 #1510 Huhuhuuuu, kiporgettem hardon, es azt kell mondjam a vegkifejlet az nagyon tetszett csakugy mint a vegso bossharc vagy a zaro jelenet. Aki szerint nincs a jatekban hangulat, az sose jatszotta vegig, ugyanugy azok az ujsagirok akik szerint craftolni nem erdemes, azok se jatszottak vegig, nem is tudom hogy a felisteni ereju craftok nelkul hogy lehetne betolni nem easy fokozaton a veget. Hat nem gothic, de minden masnak nagyon jo, ha a jovoben a Spellbound mas rpg-t is fejleszt az elso szamu vasarlojuk leszek, le a kalappal elottuk. -
Devero #1509 Üdv
Nekem is megvannak az lenti bugos (esö fehér kép, mégse skilltree) a hotfixet manuálisan 5kb/sec-el töltöm... ugyhogy jo lenne ha lenne az a Auto-Update csakhogy 1. inditáskor beállitottam h hetente frissitsen és azota sehogy nembirom elövarázsolni azt a menüt. Valaki esetleg tudja?
(Elkövettem azt a hibát hogy eredetibe vettem meg) -
#1508 Hogy lehet 2. virtuális memóriát létrehozni??? -
meteoreső #1507 Akinek akad próbálja meg adjon még virtuális memóriát hozzá a windows hoz hátha az segít (gothic 3-ban segített).
Ja és persze az Ati-sok is felrakták azt az Nvídiás dolgot ugye , merthogy kell.
Én azt vettem észre hogy a tűzvarázslatot preferálnám de attól ugyan kigyullad az ellen de se nem áll le se nincs további sebzés.
Míg a jég dermeszt a villám pedig sokkolva megállítja az ellenfeleket.
Hiába értem el azokat az üres kis pajzsokat a fejlődés fán , semmi extra nem történik...
Én is bekapcsoltam ezt a 2. magot azért nemsemmi hogy a progi nem kapcsolja vagy detektálja be .
Nem tudtok valami beállítást a futásra akár az iniben is, mert ez a rúna ami 10 mp ig tart elég gyenge, megőszülök mire odaérek valahova.
Vannak ezek a kis szilánkok amik itt ott elszórva vannak meg szobrok...
ezek ugye nem fő jelentőségüek?
Mert esőben viharban meglátni ilyeneket inkább csak vakszerencse, még a lepkékkel is. Meg a felnt fent vana hegycsúcson és hasonló ahol soha nem keresnéd... -
sirdond #1506 játssz egy fel órát és tuti fog esni az eső -
#1505 Most nézem ,tök mindegy, hogy Low vagy High-ra állítom a max fps nő csak de ahol highban leesik tizen párra ugyanúgy leesik low-ban is. Fantasztikusan sikerült az optimalizáció. Na majd 4-5 patch múlva vissza lehet térni a játékra. -
#1504 Felraktam a játékot, de hiába állítottam be a 2 magot, így is rohadtul akad az egész, azt hiszem ezzel sem nagyon játszok egy darabig :( -
xido #1503 Na ilyet se olvastam még:))..Dinamikus időjárás,lehet ha betöltöd épp napos idő várható,de úgy 20 percenként mindig elered ,sőt villámlik is:) -
#1502 Szasztok, régen rengeteget játszottam a gothic 3-al és a FSG-al, és már vártam, mikor hét elején megláttam, hogy kijött a játék, hogy kipróbáljam, viszont a hszeknél nagyon sokan fikázzák a dolgot. Valaki tudna róla véleményt mondani? Eredeti vagy warezolt játékkal nyomja itt a többség? Warezok problémásak vagy az eredetinek vannak bajai? Most láttam , hogy vannak egyedi tuning megoldások akadásra a 2 mag beállításával, de ezen kívül van vele más probléma? Válaszokat köszi! -
Szaby59 #1501 Sziasztok!
Küldene nekem valaki egy olyan mentést, amikor esik az eső? -
Sunrider924 #1500 Kuldi ablakban bal also sarokban mutatja hogy mit ad, Beliar artifact egy Scythe nevu fegyvert ad, a runa shardokert egy water mage ruhat, az Innos szobrokert meg egy runat. Lehet osszekevertem igy fejbol az utolso kettot.
Nekem a legtobb eddig a 13 Innos szobrocska, eleg gyengen teljesitettem. -
Sunrider924 #1499 Mi lenne ha elolvasnad megegyszer? Mondjuk kiemelem neked hogy hard fokozaton csinalja es kiemelem azt is hogy tul gyo gyorsan ujrabegubozik , bogar-megraz-kijon es mire utned mar ujra guboban ul ergo hiaba utod. Erre mondjal okosat. Mondtam hogy fogalmam sincs hogy nem-e a nehezsegi fokozat miatt van igy, en megoldottam es leirtam neki hogy mikent. Ez kicsivel tobb mint az hogy "le van irva mit kell csinalni" nem gondolod? -
#1498 Ok, megvan de a szobrokhoz nem ir semmit.
Valami ütösebb cuccok kelletek volna dijaknak hogy érdemes legyen velük veszödni... -
sirdond #1497 elvileg a küldetés ablakon kiírja,hogy mi a jutalom értük
én nem igazán keresgélem, az innos szobrokból 10 van és a rune shardokból is, a többiből kevesebb -
#1496 Érdemes keresgélni ezeket a 30db-os artifactokat, valami fegyó lesz belölük vagy páncél ? -
#1495 Igen nem vágom.Leírtad demoba megcsináltad most meg szenvedtél pedig ugyanazt kell!Meg kii is írja!
-
#1494 Fraps nevü progival és gothic fokozaton tolom. -
Sunrider924 #1493 Nem vagod ugye? egybol oltasz. Arra utal amikor bogar begubozik megrazod kibujik es AZONNAL visszagubozik. Nem tudom hogy ez nehezsegi fokozat fuggo de fel oram nekem is rament amig megtalatam az ellenszeret, marhara nem olyan sima mint a demoban volt normal fokozaton -
#1492 Villám bele utána ütöd mikor visszabujik megint villám és igy tovább.
A lényeg hogy folyamatosan és gyorsan csináld a hp regje miatt. -
#1491 Hát kiírja a játék mit csináljál.Ha már ezt sem érted amit kiir,akkor nem is értem minek játszol vele. -
Sunrider924 #1490 Nalam az ugy sikerult vegul hogy nem kozvetlen kozelrol lottem meg oket villamlassal hanem szandekosan odebb mentem amikor bebugozott es miutan megraztam oket kenytelen volt jonni felem nem bugozott be vissza azonnal. Igencsak idegesito mert hamar elfogy az a 24 varazstekercs, de ilyenkor vissza futottam mindig a boszihoz es kertem uj adagot, halistennek vagy sajnos a szorny resetel de a hp-ja nem, igy nyugodtan maszkalhattam vissza utantoltesert -
sirdond #1489 mivel csináltál képet?
nálam 96-228 lvl 16-on, te hardon játszol,vagy gothicon?
amúgy most vagy blackwaterben és a lizard-ok eszméletlen módon bugosak. ha beáll távolságira, azaz elkezd köpködni, akkor távolsági fegyverrel nem lehet megsebezni! ez nagyon gáz,ráadásul szerintem elég erősek is