Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am leszedtem a hotfixet de telepítésénél nincs magyar.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
"Nvidia cseszik megcsinalni radeon agp-s vga-khoz a dx10 tamogatast"
Lehet, hogy lemaradtam valamirõl, de:
Nvidia támogatja az Ati-t?
Arcania-hoz DX10?
AGP + DX10?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Racism is a weapon of mass destruction!
1. Phenom2-es proci, 4giga ramm, HD Radeon 4650 256bit. De masok is panaszkodtak akiknek a nevjegyeben jo konfigok voltak ezert irtam hogy nem ertem, bar lehet csak mazlim van.
2. A Titan questben tenyleg jol mutatott, de pl a Crysisban is, lehet egyszeruen csak nem gondoltak erre, hamar physix is lehet(ne) benne akkor elvileg ez is
3. A tortenetben egy adott kuldi utan adja Diego a lockpicket amit eleg sajatsagos modon alkalmaz a jatek engem pont nem szorakoztat, ez van igy jartam.
4. Crafting- szerintem ennel viccesebbet nem hiszem hogy lehet, vagy irjam hogy nagyobb hulyeseget? mi ertelme van megvenni akarmilyen receptet a vendortol ha 2 szornyel/ladaval arreb tokingyen ugyanazt megszervalom....
A lockpick az a skillek közt tanúlható? csak mert nem látom sehol.
Vagy lehet találni tolvaj kulcsot?
A crafting mit takar pontossan?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
2.: lockpick
3.: küldetéshez tartozik, és majd késõbb ki tudod nyitni
de hát ínséges idõk járnak az rpg fanokra jelenleg, szóval még ez a butított rpg is jobb mint a semmi..szegény ember vízzel fõz xD
Köszi a válaszokat.
A kiadó egy végtelenül leegyszerûsített konzolos IQ bajnokoknak is könnyen végigjátszható akció/rpg gothicot akart, a fejlesztõk meg nem akarták ledegradálni a felépített Gothic világot, inkább leléptek, és újra kezdték ugyan azt Risen címmel.
Én megoldotam, letöltötem a magyar demót és onnan leirtam a skillfát mivel ott tökéletesen müködik.
mert 7-es szinten vagyok de nem tudok rakni skillre mert nem látom a feliratot.várom a javítást a magyar verzióhoz de nem kaptam még választ.
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
Nem akadás miatt,csak éjjel játszáskor tök sötét szobában zavar a villámlásos vihar😊)
mi a gond?