Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Korábban valaki írta itt a topicban, hogy a elkezdte a játékot s nem érti miért húzták ezt le ennyire. Játék eleje még egy kicsit tetszett is. Történet már a boszorkányos rész után kezdet erõsen sántítani.
Játék közepétõl meg egyszerûen unálmassá vált, s mire az elsõt ásíthattam volna megnyertem az egészet.
Nem a bugok ,nem is a harcrendszeren vérzet ki a játék. Hanem hamar kifogytak az ötletekbõl .Annyira összecsapot volt a 2. fele hogy, feledtette velem azt a kevés báját mivel induláskor még rendelkezett.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mivel minden más ami érdekel vagy csak PCs vagy megvan PCn is, így másra nem használnám.
Az alábbi stílusokat nyomom.
Hardcore repszim
Stratégia (nem, nem RTS)
RPG
Ezek közül az elsõ kettõbõl lényegében nincs konzolos, de az utolsó sem jellemzõ. Innentõl fova miért is kellene nekem konzol? Hegyekben állnak a régi játékok, amire soha nem volt idõm sõt, 2011/12 kivételesen jó év. Risen2, UFO remake, Civ V kieg és a Skyrimet is egyszer végigtoltam. Normál esetben 3 év alatt veszek ennyi játékot és nem 10 hónap alatt...
A játékidõm is elég vicces. Volt, hogy egy évig csak cikket írtam / moddoltam / teszteltem.
A konozolt veszkek, az biztos, hogy nem nekem lesz...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
1992-óta játszok PC-n.
Nekem eddig az akció-RPG kategóriákban ezek voltak a mérföldkövek: Ultima Underworld 1-2 --- Gothic(1-2-3) --- DeS,DaS
(Na jó, persze van még jó pár, mint pl. a Fallout 3 -New Vegas, de a fentiek nagyjából hasonló stílusúak.
Xbox-ot tavaly vettem a Kinect miatt (elõtte nekem se volt soha konzolom), és ott játszom a Dark Souls-al. Majd annyira megtetszett, hogy nem nyugodtam és vettem egy PS3-at is a Demon's Souls miatt.
Nekem a DS Xbox-on van meg, de PC-re is megveszem. Most fogom harmadszor végigjátszani (NG++). Ja és a multiplayerrõl még nem is beszéltem:
milyen érdekes lett volna, ha pl a Gothic(ok)-ban is ki tudtad volna próbálni a magadat, illetve a karaktered más ellen... , vagy együtt nekiesni valaki(k)nek.
Kellett egy controller PChez, azt gondoltam ha úgyis 6-7K egy rendes pad PCre, akkor 12-ért veszek egy komplett PS2t. Úgyis mindíg ki akartam próbálni a DAnce DAnce Revolutiont 😊
Amúgy ha kijön PCre mindenképpen nálam helye lesz, sok jót láttam róla. De leginkább az maradt meg, hogy mész a folyosón, rádesik egy nagy szikla a semmibõl azt meghalsz 😊
Ki kell próbálnotok a Dark Souls-t! Ha nincs konzolotok, akkor hamarosan jön PC-re is.
A Gothic-ok és Risen(ek) óta csak ez (meg persze a Demon Souls) tudott ennyire magával ragadni.
Normál szinten próbáltam de szerintem így elsõre baromi nehéz küzdeni.Ezért aztán Petty-t le se adtam az öregnek hanem lekaszáltam vele a legtöbb ellenséget a szigeten.Az meg hogy aranyam sincs csak mellékes dolog, bár az ivóversennyel eddig bármennyit tudtam szerezni csak marha unalmas.
Na mindegy várom a magyarítást.
Szégyen, hogy ennyire nem erõltetik meg magukat, hogy valami értelmet vigyenek a dologba... A mágiarendszerben dettó ugyanez van.
G1-G2 kritikus ütések voltak a százalék alapján. Risenben meg akkor ütsz kritikusat amikor akarsz, ha meg van a kellõ szint. Plusz van pár új kombó, de ugyan arra a sémára épül.
Azaz: G1, G2 és Risen harcrendszere alapjaiban ugyan az, csak a Risené fejlesztettebb harc rendszer. Risen2-eõl még nem nyilatkoznék, várom a magyarítást.
Életemben elõször elértem a 100% egykezes skillt. 😊
(Én még a FG-ot sem mertem kipróbálni újra azután, ahogy volt pofájuk kiadni...)
Hogy lehet ilyet csinálni!!!?Ezt ki merték adni gothic néven!!?
Ez egy hulladék.
Gothic fan vagyok de nekem ez nem fér bele a gothic sorozatba.
Asszem inkább végigátszom megint az G1,G2-t
Hogyan lehet a teleportok között utazni? vagy csak kettõ egymást követõvel lehet? Válaszokat elõre is köszönöm.<#worship>#worship><#vigyor3>#vigyor3>
És nem is ez a baj, hanem hogy az arcania gothic felhang nélkül is szar. Egy fps karddal, amit rpgnek hirdetnek, és ez többek között annak az eredménye, hogy kiadták minden teszt nélkül, hogy visszajöjjön vmi a fejlesztési költségbõl, aztán mivel csõdbement a kiadó ezért késõbb se lett semmi igazítás rajta. A kieg meg ezek a problémák szorozva tízzel.
természetesen KELL hogy legyenek ilyen játékok is, mert AZOKRA is van igény joggal, de ne vitassuk már el hogy nagyon sok embernek a megyek, látok, gyõzök -> és elégedetten végigviszem a sztorit tip. játékok jönnek be
ha ezen kicsit még dolgoztak volna, ami a lejjebb vázolt események miatt elmaradt, egészen szinvonalas lett volna. így csak a egyszer mindenképpen ajánlott kategóriába esik...
Hmm... tényleg, Risen 2 elõtt újra végig kellene tolni az 1-et. Emlékszem, akkoriban, azon a gépemen, mennyire akadt néhány helyen a játék.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Aki a G1-2-3-at szereti annak a folytatás a Risen. Az Arcania egyébként szerintem nem annyira rossz játék mint sokan mondják, el lehet vele szórakozni,egy teljesen átlagos akciójáték elfogadható harcrendszerrel, egész jó grafikával, de semmi több. De Gothic csak a nevében van.
Ezzel egyébként nem meggyõzni akarlak bármirõl, csak demonstrálni szerettem volna számodra hogy egy Gothic fan miért néz úgy az arcaniara ahogy. Remélem érthetõ voltam.
A Kingdoms of Amalur egyébként egyszerre jobb akciójáték és sokkal jobb RPG mint az Arcania, minden hibája ellenére is.
a gothic 3 elég sok gyengeséggel bírt fõleg a közelharcosnak, mégis elég etalon maga a sztori és a hangulat, fõleg felpeccselve és felmodolva változatos is eléggé
gothic 4 et tolom most, és alig bírok leszakadni róla. igaz kissé online MMORPORG vagy mifene fílingje van, de ennek ellenére akármilyen bugyuta küldetések is vannak a táj gyönyörû, a sztori pörgõs,a grafika szép, és a harc is elég jó. sztem direkt változtattak úgy, hogy sorozatokat üssön, mert így elforgatható kameraállásból akár felülrõl-oldalrós is megcsodálható a kombó, miközben elég csak kattingatni hogy folytassa...
Csak youtubeon néztem a G3-at, hát az valami teljesen más mint a G4, és tudom hogy mindenki a G3-at isteníti a G4-el szemben, de az a csapkodás amit a fõhõs harc címén lerendez... nem bírtam rávenni magam a G3-ra.
Valószinüleg ezért nem jött be a Risen se, a G4 meg igen. Meg most az Amalur.
Mert ha nem akkor csak annyi: Ugyan ilyen a harcrendszer.
Ugyanez a stílus, de messze jobb. Hihetetlen hosszú, jó sokmindent lehet csinálni benne, a harc továbbra is akciódús de sokkal szórakoztatóbb (még a varázsló jellegû karakterekkel is kell akciósan harcolni, nem FPS jelleggel lõdözni).
Zseniális cucc.
Mit csinálnak ebbõl a névbõl, hihetetlen. Az tuti, hogy beállok azok sorába, akik elõbb "kipróbálják" a játékokat, csak aztán adnak pénzt érte.. ezért kár volt. Basszus, egy fészbúkos farmos játék több kihívást élményt és játékidõt tartogat, mint ez a kieg.. <#wilting>#wilting>