Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
nem moddolható sem.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egy kérdésem lenne, van hozza 4 patch is, mind a négyet fel kell tenni, vagy elég csak az utolsót?
egyébként nincs valami terv folytatásra? bár érdekes hogy a kieg már névben sem gothic
És már a sziget hegyében lévõ templomban látható szobroknál nekem elsõnek feltûnt, hogy nem kell megölni. Szépen elejtett utalás az.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de simán érezni a gothic érzést pár órányi játék után a 4. részben is.
Köszönöm!
Eme húsvéti tojást észre vette már valaki?
Erre reagáltam: "ebben a részben is lesz majd enhanced edition?"
Szánalmas hogy még lowon is akadozik és élvezhetetlen!
Kiegészítõ kalap kaki. 3 óra alatt kivihetõ, holott ez egy RPG.
ebben a részben is lesz majd enhanced edition, vagy befejezték már a patchelgetést? nemsoká ki akarom próbálni de csak ha végleges verzióju már. és a kiegészítõje az mennyire bug mentes?
A Fall of Shetariff kieghez magyarítást honnan tudnék szerezni?
Tudom hogy magyarul is megjelent, de nekem az angol van meg.
A segítséget elõre is köszönöm
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: Arcania.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4c889724
Hiba – modul neve: Arcania.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.0.0
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4c889724
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 007242a6
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Win7-en.. 48e hz-en van a hangkártya.. mit tehetek ?
Késõbb már szerezhetsz saját hajót ahonnan valakit mindig magaddal vihetsz, ami elõnyéül szolgál annak hogy ha nem is olyan fejlett a harci tudásod vagy nem arra gyúrsz akkor is le tudsz gyõzni vadállatokat.
Talán még valami említést is tett a PB a folytatásra. Igaz egyszer meséltek valami cyberpunk (vagy steampunk) tervükrõl is.
Most pedig megyek folytatom a Risen 2-õt, szégyellem de ennek meg a "demo" (kipróbálható 😊) verziójával játszok egyelõre. Ha közben igazán megtetszik majd utófinanszirozásossá teszem. Ami zavar csak, hogy most <#fejvakaras>#fejvakaras>ezt 5-6 óra játék után sem tudom megmondani
Azt írtam hogy félkész játék s unalmas a tálalása , történet meg jóformán csak dísznek van. Emiat könnyen felejthetõvé vált számomra.
Rossz koncepciónak hála a játék saját magát rúgta tökön, ami jó volt benne az is csak néhány pillanatig tartott az egész játékhoz képest.
'98-as Might and Magic 6 történetére a mai napig emlékszem annyira magával ragadt. Ezzel cirka 1 hónapja játszottam de ami megmaradt az egy keserû szájíz.