Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak furcsállom,hogy 30 ebony kell hozzá és nagyon eldugták, pedig én mindent bejártam. és ebbõl is látszik,hogy nem csak nekem nem sikerült megtalálni
How much can you take,before you snap?
Start -> Futtatás -> regedit, megkeresed a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows ágat és a CSDVersion értékét átírod 200-ról 300-ra! Ennyi az egész. Ha így se települ/mûködik, stb. akkor csak visszaírod 200-ra az értéket és ennyi.
Lehet haragudni de én úgy kaptam a xp-met nem vettem.
Úgy tudom ilyenkor nem szabad SP-ket letölteni.
Miután ellenõriz olyan dolgokat ami miatt nem lesz mûködõképes.
Csokis! Ezt az átverést hogy érted?
Ilyet is lehet?
Még nem is hallottam errõl.
Mellesleg valaki tudna nekem segíteni?
Na de, hogy megkönnyítsem munkád
Itt letöltheted
Ha már kérdezték bocsi, akkor nem sikerült kiszúrnom az 1800 hsz közül.
Szóval azt hallottam, hogy a játék xp-n csak SP 3-as fent létekor hajlandó feltelepülni.
Ez igaz vagy csak pletyka?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én a szabiféle magyarítást szereztem be amiben a telepítõben valamiért kéri az 1. lemezt a data.bin fájllal.
(Nem rld hanem egy másik orosz verzióm van)
ezek szerint jól eldugták
Riszpekt a készítõnek.
<#worship>#worship>
Nálam 10/7 a játék.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
mind a 2 1920x1080-ban megy tehát nem a felbontások között válogat.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Hát baromi kevés.Most csak hiú ábrándokat kergetek vagy xbox verzióból sokkal kevesebbet adtak el?
"Wie Publisher Jowood soeben per Pressemitteilung bekannt gegeben hat, hat sich die PC-Version von Arcania: Gothic 4 in der ersten Woche seines Erscheinens 27.000 mal verkauft. Die Xbox 360-Version ging im gleichen Zeitraum immerhin noch 3.600 über die Ladentheken der Republik"
Next PC upgrade: 2022
http://www.akciofigura.hu
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
http://www.akciofigura.hu
Arcania mûködése leállt:a vindóz megoldást keres a problémára
rld verzióm van.Bár a demó is ezt csinálja 😞
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Tudnátok segíteni a "beüzemelésében"?
Szóval feltettem de valamiért indításkor mindig kifagy mûködési problémával.(a demó is)
Ezenkívül a magyarításnál lemezt kér, amit már végképp nem értek miért.
Szóval ha valaki lenne olyan kedves és leírná pontosan a telepítést azt nagyon megköszönném!
Közben egyfolytában pörgeti a lemezt, vinyó LED-je is folyamatosan világít, elkezdtem most egy ideje nézni a játék könyvtárát, elvileg 4,2 GB már fent van, aztán kíváncsiságból egyre gyakrabban ellenõrizgettem, de azóta sem jelez többet.
Nagyon utálom ezeket az optikai dolgokat, de azért jó érzéssel tölt el az eredeti verzió megléte, mert tetszett a demo és nagyon érdekel a teljes verzió is (életemben nem játszottam még rpg-vel, tudom amúgy hogy ez sem az, de újoncoknak tökéletes).
Lesz-e ebbõl még vajon valami vagy lõjjem ki és esetleg kezdjem újra a telepítést? Nálatok hogy zajlott?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!