2688
  • Jude666
    Részben igen, és köszi a segítséget!
    Másrészt viszont megcsináltam az átírást a Processmanager fájlban,de sajnos nem hozott semmiféle változást.
    Szóval okoslányos csapda.Van is ajándék, meg nem is.
  • Ironman2
    A Data.hu-ért
  • horvilaci
    mármint miért fizet?
  • horvilaci
    sikerült megcsinálni?
  • Ironman2
    Inkább hagyjuk!
  • KaszaN
    Miez a "Javított skilltáblázat"? Nekem nem változott semmi. Meg van ez a mód, hogy futás tesz bele meg kamera kezelést, de az sem működik.
  • Jude666
    Bizony szép helyenként, de ennyi.
  • DonnieBrasco
    Hehe (HD4890 here). Nekem fut 1920x1080-ban szinte folyamatosan (25-30+ fps) maxon, de csak mióta átírtam a 4 mag használatára az .ini-t.
    Más kérdés, hogy megéri-e, mert eddig felettébb buta történetű, egysíkú hack'n'slash. De az tény, hogy helyenként gyönyörű.

DB
  • JethroHUN
    h kell kiíratni az fps-t a sarokba?
  • Jude666
    Márpedig az amdben van a jövő
  • Ironman2
  • Jude666
    Egyszer talán majd optimalizálják.
    Mocskos envídija.Csalódtam bennük.
  • Ironman2
    És ki az aki fizet érte?
  • JethroHUN
    az lesz.
  • horvilaci
    egy sms emelt díjú sms áráért 5 perc alatt lejön egyszerre a 4...
  • horvilaci
    igen csak egyesével tudod tölteni ha nincs prémium előfizud a datára...
  • JethroHUN
    Csak 1et lehet letölteni egyszerre? mert megint kiírja a hibát a part 2 linknél, az oldal nem található, miután a letöltésre nyomok. Szeritem ezeket is próbáltam már. de majd kiderül, jó lassan jön :S de Kösz azért.
  • DonnieBrasco
    Konzolos tesztelő... szerinted? :/

DB
  • horvilaci
    ez működik...
  • horvilaci
    Magyarosítás:
    http://data.hu/get/3080658/ag4lp.part1.rar
    http://data.hu/get/3080660/ag4lp.part2.rar
    http://data.hu/get/3080662/ag4lp.part3.rar
    Javított skilltáblázat: kicsomagolni a data mappába:
    http://data.hu/get/3088099/skill-fixed.rar
  • Encore
    Kár, hogy az írónak gőze sincs a gothicról, meg a Pb-ről:
    "Tiszta Risen lett, csak talán még rosszabb."
    Ezen nincs mit magyarázni, a Risen közelében sincs, olyannyira, hogy két külön kategóriában indulnak. Meg ez is érdekes:
    "Aki szerette az előző részeket, az ezt is fogja.."
    Épp ellenkezőleg! Meg úgy általában az egész cikkről üvölt, hogy nem játszott az elődökkel. Viszont azzal egyetértek, amit a grafikáról írt.
  • JethroHUN
    na jó fazs ki van már.... teszitek be a magyar screenshotokat, de basznátok leírni h hol a magyarosítás... mert a data.hu és meaguploados is SZAR. akinek meg magyar a játék és nem esik neki jól segíteni ott rohadjon me gaohl van. Akkor játszom angolul.... még a kurva hotfiext se meleht rátenni így.. tök jű lesz 5 fps és még agonl szar is.... thx
  • Prince23
    Találtam egy magyar nyelvű tesztet:

360 fanatix 69/100
  • DonnieBrasco
    Azzal nyomtam csakis :) elég későn kezdtem bele, akkor már kint volt!

DB
  • DonnieBrasco
    100%-ban így látom én is. Még annyit, hogy DA:O-t (most nézem, ezt végig rosszul írtam lol), úgy nyomtam végig, hogy elolvastam minden párbeszédet, de nem hallgattam végig. Nem olvastam el viszont a kismillio lore-szöveget, párat az elején igen, de aztán már nem fáradtam. Mellékküldetéseket végignyomta, amit dobott legalábbis, mindet. De pl. a kizárólagos fast travel is elég megúszós, meg mondom, nem is igazán a rövid játék és a teljesen sablonos sztori zavartak, hanem a nagyon kicsi terek, a bezártság, és hogy a morális döntések főleg rövidtávon befolyásoltak. Ez utóbbi persze amúgy pozitív elem.

Amikor 3-ast adtam rá, az személyes preferencia alapján volt, de ezt írtam is :) a konzolosan pirinyó játékterek eleve -5 nálam :D

DB
  • MrAndree
    G2 a Night of the Raven kieggel az igazi, előtte azért elég könnyű volt. :)
  • MrAndree
    Meg lehet csinálni a DA-t is 30 óra alatt ha rohansz, elnyomod az összes párbeszédet és csak a főküldetésre koncentrálsz és minden mást kihagysz. Persze így semmi értelme játszani vele, de ha valaki ettől érzi jól magát akkor hajrá...
    Gothicok-ból az első 2 zseniális volt, a harmadik már nem. Már ott teljesen lebutult a harcrendszer (bal klikk, bal klikk, bal klikk, bal klikk, bal klikk) tömve volt buggal (tudom, ez nem a Piranha hibája volt) és nem volt neki értékelhető története se. Ami megmentette az a meglévő Gothic hangulat. De nagyon messze elmaradt az első 2 résztől minden egyéb tekintetben. Szerencsére a Piranha a Risennel bizonyította, hogy tudnak ők még zseniális játékokat alkotni és a G3 csak kisiklás volt.
    Gothic 4re nem nagyon érdemes szót vesztegetni. Nem rossz játék végülis de nem Gothic.
  • Elk Hunt
    Jah azt én is megtaláltam, de nincs fent sajnos. A data-sból meg a 4 part. hiányzik...Érdekes módon a link berakója csak 3-t írt be.
    Talán valaki normális helyen is közzéteszi az egészet.
  • ratgab
    Ajjajj! Na azthiszem tudom mi lehet a baj! Nem mondta véletlenül Diego, hogy 3 féleképpen lehet bejutni az erődbe?

Mert nekem ezt mondta, elmentem egy térre ott volt RAuter, juli (valamilyen nő), meg egy varázsló! Mindhárom emberke más-más módszerrrel akar bejuttatni az erődbe! Neked teljesítened kell egyikük questjét és szerintem csak utána jelenik meg DACA az erődben!

Azthiszem te a fentebb leírt questet kihagyhattad, szóval menj vissza diegohoz és beszélgess tovább, vagy meg kéne hogy jelenjen a térképeden a 3 delikvens!

Egyébként pont ott kellene Dacának tartózkodni abban a szobában, ahol a teleport is van, szóval jó helyen vagy ... csak rossz időben :D
  • DonnieBrasco
    De hogy pontot tegyek a játékidő-kérdés végére: a leghosszabb játékidőt a Daggerfallban lehetett elérni, de ha korrektek akarunk lenni, akkor a generált dolgok miatt zárjuk ki :)
    Így marad a Morrowind, amennyiben valaki az egész szigetet felfedezni, és mondjuk 3 frakció minden küldetését megcsinálja, plusz semlegesek plusz fősztori. Na az nem is tudom, mennyi óra lehet.

DB
  • JethroHUN
    a megauploados linkekről, visszább vhol, de az nem jó, a data.hu link a 4. oldalon az meg nem jön be... kiírja az oldal nem található a part 2 nél...
  • strebacom
    Na szóval, a hátam mögötti ajtón bemegyek, de nincs ott senki:

Meg nemtom miért nem jelzi a piros karika??????
  • DonnieBrasco
    Helyesbítek: a G2 írja a nettó játékidőt valóban... viszont az is tény, hogy sokkal nehezebb mint bármelyik mai játék, ez így is relatív (bár ez valóban egy szubjektívebb téma.)

DB
  • Elk Hunt
    Honnan szedted le?
  • DonnieBrasco
    Mármint ezzel értek egyet maximálisan! :)
    Risen 2-re várok én is....

DB
  • DonnieBrasco
    Ezzel maximálisan egyetértünk :)

Zóanagy: oké, rendben, csak ezért leszedem és felrakom újra, mert szerintem megvan az utolsó játékállásom: én 28-30 órára emlékszem, de az biztos, hogy sehol nem volt 50 közelében...
    Gothicnál meg nem írja, de az tuti, hogy csak az 5. fejezetig nagyon bőven 100 óra felett voltam. Sokat kell ott bolyongani, hogy mindent megtalálj, főleg mert nem használok guide-okat. Azokkal lehet, hogy le lehet szorítani 100 alá, de kétlem.
    Nem vagyok elfogult, a BG-k sztoriját imádtam, a maiak közül szeretem a Mass Effectekét. A Gothicoknál (főleg 3.) korábban is írtam, hogy nem a szigorúan vett 1 szál történet fog meg, hanem hogy egy világ van, amiben élsz. Ez volt anno a legjobb (számomra) a Morrowindben is.

A DA:O legnagyobb, és számomra menthetetlen baja (és ez már NWN-ekkel kezdődött) az egészen nevetségesen icipici játékterek. Számomra ez agyonvág mindent, végérvényesen. Mondjuk érdekes, hogy a Mass Effecteknél ez nem volt annyira zavaró, talán a Sci-fi témában a bezártság elfogadhatóbb... erre a Kotor-ok is igazolásnak számítsanak. Egy fantasy világnál számomra a szabadság legalább olyan fontos, mint a sztori. A Witcher is talán egy picit jobb ebből a szempontból, azt nem is szidtam egyáltalán. A buta konzolhatást (sztori és szabadság helyett végtelen sok szöveg és látványos átvezető animok) viszont nálam semmilyen tálalás nem tudja elnyomni.

U.i: "egész világ"? :DDD Ez a 3-4 ember lenne az itt? :)
    DB
  • JethroHUN
    Megint letöltöm a magyarosítást.. ilyen nincs a data.bin sérült.... VALAKI hol van fent az ami jó???
  • Zóanagyvarázsló
    Tévedsz, gyakorlatilag az összes mellékküldetést megcsináltam, és te vagy az első, aki hosszabb játékidőről számol be nálam. Hozzáteszem, én nettó játékidőről beszélek, a játék ugyanis kiírja a mentett állásnál, szóval nem tippelgetek. A Dragon Age esetében pedig a legrohanósabb játékosok számolnak be 50-60 óráról, az átlag inkább 80-90-ről.

Magyarán most az egész világgal mész szembe. Sok sikert hozzá!

A sztori egy érdekes kérdés, arról inkább nem nyitnék vitát, hogy mennyire jó, mennyire nem jó (mindenesetre a Witcher, a KotOR vagy az első Mass Effect szerintem is erősebb ebből szempontból), de a Gothic széria sosem a történetéről volt híres, abban még szerintem, a rajongó szerint is egyértelműen gyengébb. Nem tudom, szerintem téged a filmszerű, néhol Hollywoodot idéző tálalás zavar, nem tudok másra gondolni. Mintha "kissé" elfogult lennél.
  • ratgab
    Nincs baj a Gothicokkal! Én is szeretem őket, de nem érdemes összehasonlítani a Dragon AGe-l mert más stílus! Nekem mindkettő tetszik (DA:O kicsit jobban).

Gothic 4 meg nem Gothic, hanem Arcania! Majd a Risen 2!
  • DonnieBrasco
    "Egyébként én sejtem, hogy sokaknak azért utálatos a Gothic sorozat, mert a harc nem körökre osztott, és igen nehéz" - természetesen nem a 4. részre gondoltam :D