Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem azért, nekem sem volt rá szükségem igazából
csak furcsállom,hogy 30 ebony kell hozzá és nagyon eldugták, pedig én mindent bejártam. és ebbõl is látszik,hogy nem csak nekem nem sikerült megtalálni

How much can you take,before you snap?

Lehet, de attól még nem biztos, hogy mûködni fog! Egy próbát megér végülis.

Start -> Futtatás -> regedit, megkeresed a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows ágat és a CSDVersion értékét átírod 200-ról 300-ra! Ennyi az egész. Ha így se települ/mûködik, stb. akkor csak visszaírod 200-ra az értéket és ennyi.

Próbálkozz ITT.... hátha tudnak segiteni!!!

Jude666! Nagyon szépen köszi, de a helyzet nem ilyen egyszerû.
Lehet haragudni de én úgy kaptam a xp-met nem vettem.
Úgy tudom ilyenkor nem szabad SP-ket letölteni.
Miután ellenõriz olyan dolgokat ami miatt nem lesz mûködõképes.
Csokis! Ezt az átverést hogy érted?
Ilyet is lehet?
Még nem is hallottam errõl.
Szóval a Szabi-féle telepítõben betallózom a gotik fõkönyvtárat, majd a telepítésnél kijelölöm a madzsart erre ezt írja a szemétláda😛ls insert disck 1 with file data.bin and press OK.
kérdõjel,kérdõjel
Mellesleg valaki tudna nekem segíteni?
Mi van, ha csak "átvered"? Úgy vajon mûködne?! <#fejvakaras>

Hát ha utána keresel gugliba, akkor minden bizonnyal megtalálod az SP hármat.
Na de, hogy megkönnyítsem munkád
Itt letöltheted
Na akkor ennyi mert nekem csak SP 2 van. Ez szívás!<#szomoru2>
Megpróbálkoztam azzal, hogy felülírom data0-t valamint a data testlevel69et, csak hogy most már el sem indul a játék 😞 Oroszul pedig egy mukkot sem értek belõle.
Elméletileg SP 3massal megy csak.Bár én nem xp-t használok.
Sziasztok! Lenne egy apró kérdésem.
Ha már kérdezték bocsi, akkor nem sikerült kiszúrnom az 1800 hsz közül.
Szóval azt hallottam, hogy a játék xp-n csak SP 3-as fent létekor hajlandó feltelepülni.
Ez igaz vagy csak pletyka?
wedge31
Nem is volt rá szükség, széttéptem a csajt a végén mint foxi a lábtörlöt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Köszi spcs a tippeket<#vigyor0>
Én a szabiféle magyarítást szereztem be amiben a telepítõben valamiért kéri az 1. lemezt a data.bin fájllal.
(Nem rld hanem egy másik orosz verzióm van)
Hi, vki tapasztalt olyat , hogy az elözö játék mentései elvesztek? -a játék eredeti-
ahogy látom, akkor te sem találtad meg a 30 ebonyt ami ennek a fejlesztett változatához kell
ezek szerint jól eldugták

Átfutottam rajta.. <#vigyor5>
Riszpekt a készítõnek.
<#worship>

wedge31

milyen íjjal?

Prince23
Xboxból csak 3k példány lol

Tényleg kijavította egy ügyes gyerek, olvass vissza 😊
wedge31
LV29 lettem a végére.

Nálam 10/7 a játék.

Most kell mennem megkeresni Hagen-t aki elment a katonáival harcolni valahova, de nem jelentkezett azóta (csak az egyik élõhalott 1 szerencsés találattal kinyírt, így kiléptem)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ha még nem csináltad meg az ottani questeket,akkor csak egy pár óra max

Aki végigjátszotta attól kérdezném, hogy most járok Rhobar király tróntermében valami thorn* valami városban! Sok van még hátra, mert már kezdem baromira unni...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Érdekelne, hogy szted ez hogy sikerült, mert hivatalosan nem csinálta meg még senki..

nálam is alapból a 32"-re megy ki a kép, attól függetlenül hogy a 23"-as az elsõdleges megjelenítõ.
mind a 2 1920x1080-ban megy tehát nem a felbontások között válogat.
nekem se javította még a skillt de itt megtalálod a fórumba.
McFrost
Az 9ezer forinttal számolva 270 milla.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

grebber
Egy hét alatt 30.000 eladott példány

Hát baromi kevés.Most csak hiú ábrándokat kergetek vagy xbox verzióból sokkal kevesebbet adtak el?

"Wie Publisher Jowood soeben per Pressemitteilung bekannt gegeben hat, hat sich die PC-Version von Arcania: Gothic 4 in der ersten Woche seines Erscheinens 27.000 mal verkauft. Die Xbox 360-Version ging im gleichen Zeitraum immerhin noch 3.600 über die Ladentheken der Republik"

Next PC upgrade: 2022

Valaki délelõtt irta, hogy a skill tábla javitva lett.De hogyan lett javitva? Talán jött hozzá valamilyen javitás? Mert nekem továbra sem mûkodik. A játék eredeti és rajta van a hotfix is.
A magyar nyelvi fájlokat pedig valamelyik korábbi hozzászólásban megtalálod. Telepíteni kell.

Az indító parancsikont írd át a célnél "hu" ra. Ez legyen beleírva "C:\Program Files\JoWooD Entertainment AG\ArcaniA - Gothic 4\Arcania.exe" language="hu"

Van valakinek valami ötlete hogy mûködik a magyarosítás?
Furcsamód nekem egybõl elindul oroszul.Szóval már csak valami honosítás kellene.
Köszi szépen, úgy tûnik ez a probléma kilõve<#wink> Már csak a többi ezer van hátra.A magyar nyelvi fájlokkal mi a teendõ? Úgy értem, hol találom õket?
cikasz
Akinek indítás után lefagy egy "ArcaniA mûködése leállt..." hibaüzenettel, az vegye vissza a hangkártyáját 48 KHz-re, az megoldja a problémát.

http://www.akciofigura.hu

Ha meg aktualis: 3x inditottam el a telepitott mert az hittem lefagyott, de utana hagytam es egyszer csak kesz lett.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

cikasz
Ja és ha disabled-re állitom a 19-est akkor indul szépen a 22-esen persze 😊

Esetleg valaki, akinek nem eredeti és tudna segíteni.
cikasz
A 22-es felbontására van állitva. 1680*1050

Hm,ize, bocs a stilus miatt, csak atkozottul megutaltam oket, lusta soher banda, mert megtehettek sokaig a monopol helyzetuk miatt es felszar termekeket is kiadtak....
Muszaly, mert nagy szarban van, senkinek nincs mar ra szuksege, Intelnek van sajat alaplapja mar, amdnek sem kell szoval kiesett a "csecs" a szajabol de kurvara
Senki sem találkozott ilyen problémával?
Arcania mûködése leállt:a vindóz megoldást keres a problémára
rld verzióm van.Bár a demó is ezt csinálja 😞
Esetleg a beállítást a 19-es méretéhez közelebbnek érzi?..Ha nagyobbre veszed a flebontást,nem átrakná a másikra?
Pofátlanség teteje szerintem hogy a readme-ben minimum/ajánlott konfignál ATI kártya meg sincs adva, ennyire nem kéne az nvidia seggét nyaldosni.
fery02
Közben beindult, végzett is. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

wedge31
Nekem 15 perc alatt fenn volt.

Sziasztok!
Tudnátok segíteni a "beüzemelésében"?
Szóval feltettem de valamiért indításkor mindig kifagy mûködési problémával.(a demó is)
Ezenkívül a magyarításnál lemezt kér, amit már végképp nem értek miért.
Szóval ha valaki lenne olyan kedves és leírná pontosan a telepítést azt nagyon megköszönném!
fery02
Eredeti játékosok! Nektek is nagyon nyögve zajlott a telepítés? Mert nekem elvileg most települ, de már lassan egy órája annál a résznél áll, hogy "Extracting datablocks1.pak (1 631 338 496 bytes)...", a csík meg alul még sehol sem tart.
Közben egyfolytában pörgeti a lemezt, vinyó LED-je is folyamatosan világít, elkezdtem most egy ideje nézni a játék könyvtárát, elvileg 4,2 GB már fent van, aztán kíváncsiságból egyre gyakrabban ellenõrizgettem, de azóta sem jelez többet.

Nagyon utálom ezeket az optikai dolgokat, de azért jó érzéssel tölt el az eredeti verzió megléte, mert tetszett a demo és nagyon érdekel a teljes verzió is (életemben nem játszottam még rpg-vel, tudom amúgy hogy ez sem az, de újoncoknak tökéletes).

Lesz-e ebbõl még vajon valami vagy lõjjem ki és esetleg kezdjem újra a telepítést? Nálatok hogy zajlott?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!