2688
  • Sunrider924
    Nem, azt nem mondtad csak azt, hogy a goblin lendites utan amikor odacsap meg elore is ugrik, ebbol kovetkezik hogyha nem oldalra vetodsz hanem siman csak hatra nyilvan telibe fog talalni a devastating
  • KaszaN
    a-a...az sem megy. Egy szóval nem mondtam, hogy hátrafele ugrálok.
  • Sunrider924
    Nem rontottak el semmit, ki mondta neked hogy nyilegyenesen hatra ugralj? Akkor mindig be fogod kapni az osszes pofont, probald meg oldalra elugrani es az mar menni fog...
  • strebacom
    Esetleg ha valaki itt jár, vagy ott mikor a pálya elején kijövünk a barlangból és egy faszi akkar kér hogy öljük meg a élö halottakat a falujába....na onnan kéne egy mentés,ha lenne olyan rendes valaki és elküldené priviben...megköszönném....bugba ütköztem sajna, csak a mentés segit....
  • KaszaN
    Am ez a támadások előli kiugrás kurvára felhúzott már. Annak a furcsa bogárnak az ilyen támadása hogy neked fut és lehetetlen előle kiugrani még egyszersem sikerült. Úgytudtam megölni ha 30méter távolságot folyton megtartottam. A goblinoknál meg ha erőset üt akkor 1métert előre is megy közben és pont elég ahoz hogy elérjen akkoris ha elugrottam. Ezt kurvára elrontották benne.
  • KaszaN
    Lejebb 30szor is bevan.
  • Bence12233
    Hello!
    Magyarosítást tudna valaki linkelni?
    Köszi
  • strebacom
  • KaszaN
    Na ez benne a pofátlanság. Lehet látni hogy ütnek, én még tök időben kiugrok de akkoris eltalál. Valamit rosszul csinálok.
    strebacom: Én még tökre az elején járok. :D
  • grebber
    Nekem már csak az itt linkelt van meg de nálam nem jelentett semmit!
  • strebacom
    Ha fenn a game, nem tudnád elküldeni priviben az eredeti "ProcessManager xml" fájlt próbáltam én is átirogatni, de most úgy elbaxtam hogy....másolatot meg kitöröltem...
  • grebber
    Nem játszok mostanában valahogy nem igen van kedvem,filmezek meg netezek!
    Nemhiába van fent 120 telepített game a gépen minden leállok velük!
  • strebacom
    Te jártál már itt ahol elakadtam???
  • grebber
    Hát pedig elég kiszámítható mikor ütnek és pont ettől könnyű.Max annyi hogy tovább tartanak a küzdelmek semmi több!
    Gomblinok azok különösen szánalmas kategóriába tartoznak ilyen téren.Fél évig lendítenek!
  • strebacom
    Helló te tudsz segiteni???
  • KaszaN
    Azér nem. Elég sokat sebeznek azon a fokozaton már rám és ráadásul nekem az esetek 90%ában a kiugrás szartsem ér mert kiugrok de akkor is eltalálnak.
  • grebber
    Attól még ugyanott lesznek a questek nem mennek sehova.
    Harc is nevetségesen könnyű lehet itt akármilyen fokozat!
  • strebacom
    Az is végigtoltam, de itt valami hiba van, mert már megcsináltam ,mind 3 féleképpen a küldit, de semmi hol van a csaj azt mondjad meg.....
  • KaszaN
    Ezért kell gothic fokozaton játszani. :D
  • grebber
    Játszottál már ilyen játékkal??Magadtól nem sikerülne?
    Gothic 3 ehhez képest 128ezerszer nehezebb volt.
  • strebacom
    Segitségeteket kérem.....csak nem találom a csajt, hol van irjátok már le konkrétan.....,mert a szakács azt mondta, hogy a erödben nincs, meg miért nem jelelöli a piros kör???
    Köszi!!!

• Gubberx
    Csak egyetértettem veled :D
  • bgabor
    Ez vajon mit jelent?
  • bgabor
    Én pedig eddig minden egyes ATI kártyámmal szívtam, és mindegyik Nvidiám gond nélkül ment. Akkor most mi van? Pedig én aztán marhára nem rajongok egyik tetves gyártóért sem, egyszerűen ez a tapasztalatom. Meg az hogy az összes játék Nvidiára készül, az ATI-n futás sokszor problémás.
  • Gubberx
    +1
  • bgabor
    A teljesen idiótákon kívül ma már senki sem vesz eredeti játékot. Esetleg zseniális, nagy címeket mint a Mass Effect 2 és a Starcraft 2. De ezért a trágyáért 1.000Ft-ot se adnék ki.

Az eredeti játék vásárlása ma már kizárólag csak a lehúzásról meg az átverésről szól, nem úgy mint 10-15 évvel ezelőtt, amikor még minőséget kapott az ember a pénzéért.
  • bgabor
    A hulladék programozás családi vonás a Gothic szériánál... Gothic 3 kábé másfél évig volt játszhatatlan miután kijött. Pedig ezt már egy másik fejlesztőcsapat készítette. Nagyon tudhatnak ezek valamit a jowoodnál, hogy az egyik béna fejlesztőcsapat helyett találtak egy másik ugyanolyan bénát.
  • Maxtreme
    nálam meg phenom II X4 965 (3.6ghz), gtx460 1gb oc és kb szart sem jelentett :)
  • DonnieBrasco
    Nekem rengeteget gyorsult tőle. Intel quad proci, Hd4890 vga.

DB
  • DonnieBrasco
    Élsimítás nélkül? Miért, be lehet azt egyáltalán kapcsolni valahol? Nem lenne épp rossz...

DB
  • Ironman2
    Nálam ki volt kapcsolva a főmenüben a tereptárgyak használata,most vettem észre.
  • Ironman2
    Ki mondta hogy nem lehet használni az ágyakat?
  • Jakuza001
    Az hogy nalad nincs az meg nem feltetlenul jelzi azt, hogy nala ugyan az a helyzet mint nalad, hiszen eleg egy hardware komponens kulonbseg es egy rossz programozasi algoritmus utan, maris lehet nala hiba, ami nalad nem fordul elo pont ezen okbol.
  • Maxtreme
    remek :)
    Amúgy én hiába írom át a magok számát 4-re, krvára semmit nem változik a frame.
  • gfreak
    hát cimbora, én lehúztam közepesre, aztán alacsonyra, most visszaraktam magasra, és semmi nem változik (teljesítményre értve persze)...a kicsit megmonyizott ProcessManager.xml látványosan nem, de javít a dolgon, még ha elsőre nem is tűnik úgy..nekem Silverlakenél tűnt fel hogy mintha kicsit jobb lenne...
  • Ironman2
    Texts könyvtárral együtt kell bemásolni,nálam igy müködik!
  • Maxtreme
    Na igen. Lassan az lesz hogy a játékot ingyen letölthetjük, hozzá meg idővel megvásárolhatjuk 2 DL DVD-n a patcheket :)
  • Jakuza001
    Na ja mostanaban a programozok arrol hiresek hogy bugfree jatekokat adnak ki. :D
    Lasd AAA kategorias Fallout New Vegas.
    Meg szinte ki se adtak es mar ket update van hozza.
    Ez lett a trend hogy torne el a kezuket a postas, amikor a fizetesuket adja at nekik. :D
  • JethroHUN
    ezt a skill tábla fixet h kell működésre bírni? kitömörítettem a data mappába azt az egy fájlt (g4_tooltips.hu.bin) de még mindiog nem jó, nem írja ki az h az egyes szintek mire jók :S
  • Maxtreme
    Mert gondoltam ha alacsonyabb beállításokon játszol, akkor azért van. (nálam is ugyanezek amúgy)

Mind1, passz.