Gothic 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, azt nem mondtad csak azt, hogy a goblin lendites utan amikor odacsap meg elore is ugrik, ebbol kovetkezik hogyha nem oldalra vetodsz hanem siman csak hatra nyilvan telibe fog talalni a devastating
KaszaN
a-a...az sem megy. Egy szóval nem mondtam, hogy hátrafele ugrálok.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Nem rontottak el semmit, ki mondta neked hogy nyilegyenesen hatra ugralj? Akkor mindig be fogod kapni az osszes pofont, probald meg oldalra elugrani es az mar menni fog...
Esetleg ha valaki itt jár, vagy ott mikor a pálya elején kijövünk a barlangból és egy faszi akkar kér hogy öljük meg a élö halottakat a falujába....na onnan kéne egy mentés,ha lenne olyan rendes valaki és elküldené priviben...megköszönném....bugba ütköztem sajna, csak a mentés segit....

KaszaN
Am ez a támadások elõli kiugrás kurvára felhúzott már. Annak a furcsa bogárnak az ilyen támadása hogy neked fut és lehetetlen elõle kiugrani még egyszersem sikerült. Úgytudtam megölni ha 30méter távolságot folyton megtartottam. A goblinoknál meg ha erõset üt akkor 1métert elõre is megy közben és pont elég ahoz hogy elérjen akkoris ha elugrottam. Ezt kurvára elrontották benne.

KaszaN
Lejebb 30szor is bevan.

Hello!
Magyarosítást tudna valaki linkelni?
Köszi<#worship>

<#worship>

KaszaN
Na ez benne a pofátlanság. Lehet látni hogy ütnek, én még tök idõben kiugrok de akkoris eltalál. Valamit rosszul csinálok.
strebacom: Én még tökre az elején járok. 😄

grebber
Nekem már csak az itt linkelt van meg de nálam nem jelentett semmit!

Next PC upgrade: 2022

Ha fenn a game, nem tudnád elküldeni priviben az eredeti "ProcessManager xml" fájlt próbáltam én is átirogatni, de most úgy elbaxtam hogy....másolatot meg kitöröltem...
<#falbav><#falbav>

grebber
Nem játszok mostanában valahogy nem igen van kedvem,filmezek meg netezek!
Nemhiába van fent 120 telepített game a gépen minden leállok velük!

Te jártál már itt ahol elakadtam???

grebber
Hát pedig elég kiszámítható mikor ütnek és pont ettõl könnyû.Max annyi hogy tovább tartanak a küzdelmek semmi több!
Gomblinok azok különösen szánalmas kategóriába tartoznak ilyen téren.Fél évig lendítenek!

Helló te tudsz segiteni???
<#wave>

KaszaN
Azér nem. Elég sokat sebeznek azon a fokozaton már rám és ráadásul nekem az esetek 90%ában a kiugrás szartsem ér mert kiugrok de akkor is eltalálnak.

grebber
Attól még ugyanott lesznek a questek nem mennek sehova.
Harc is nevetségesen könnyû lehet itt akármilyen fokozat!

Az is végigtoltam, de itt valami hiba van, mert már megcsináltam ,mind 3 féleképpen a küldit, de semmi hol van a csaj azt mondjad meg.....<#wave>

KaszaN
Ezért kell gothic fokozaton játszani. 😄

grebber
Játszottál már ilyen játékkal??Magadtól nem sikerülne?
Gothic 3 ehhez képest 128ezerszer nehezebb volt.

Segitségeteket kérem.....csak nem találom a csajt, hol van irjátok már le konkrétan.....,mert a szakács azt mondta, hogy a erödben nincs, meg miért nem jelelöli a piros kör???
Köszi!!!

Gubberx
Csak egyetértettem veled 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Ez vajon mit jelent? <#conf>

Én pedig eddig minden egyes ATI kártyámmal szívtam, és mindegyik Nvidiám gond nélkül ment. Akkor most mi van? Pedig én aztán marhára nem rajongok egyik tetves gyártóért sem, egyszerûen ez a tapasztalatom. Meg az hogy az összes játék Nvidiára készül, az ATI-n futás sokszor problémás.

Gubberx
+1

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

A teljesen idiótákon kívül ma már senki sem vesz eredeti játékot. Esetleg zseniális, nagy címeket mint a Mass Effect 2 és a Starcraft 2. De ezért a trágyáért 1.000Ft-ot se adnék ki.

Az eredeti játék vásárlása ma már kizárólag csak a lehúzásról meg az átverésrõl szól, nem úgy mint 10-15 évvel ezelõtt, amikor még minõséget kapott az ember a pénzéért.

A hulladék programozás családi vonás a Gothic szériánál... Gothic 3 kábé másfél évig volt játszhatatlan miután kijött. Pedig ezt már egy másik fejlesztõcsapat készítette. Nagyon tudhatnak ezek valamit a jowoodnál, hogy az egyik béna fejlesztõcsapat helyett találtak egy másik ugyanolyan bénát.

Maxtreme
nálam meg phenom II X4 965 (3.6ghz), gtx460 1gb oc és kb szart sem jelentett 😊

DonnieBrasco
Nekem rengeteget gyorsult tõle. Intel quad proci, Hd4890 vga.

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Élsimítás nélkül? Miért, be lehet azt egyáltalán kapcsolni valahol? Nem lenne épp rossz...

DB

Nálam ki volt kapcsolva a fõmenüben a tereptárgyak használata,most vettem észre.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ki mondta hogy nem lehet használni az ágyakat?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Jakuza001
Az hogy nalad nincs az meg nem feltetlenul jelzi azt, hogy nala ugyan az a helyzet mint nalad, hiszen eleg egy hardware komponens kulonbseg es egy rossz programozasi algoritmus utan, maris lehet nala hiba, ami nalad nem fordul elo pont ezen okbol.

Maxtreme
remek 😊
Amúgy én hiába írom át a magok számát 4-re, krvára semmit nem változik a frame.

gfreak
hát cimbora, én lehúztam közepesre, aztán alacsonyra, most visszaraktam magasra, és semmi nem változik (teljesítményre értve persze)...a kicsit megmonyizott ProcessManager.xml látványosan nem, de javít a dolgon, még ha elsõre nem is tûnik úgy..nekem Silverlakenél tûnt fel hogy mintha kicsit jobb lenne...

Racism is a weapon of mass destruction!

Texts könyvtárral együtt kell bemásolni,nálam igy müködik!

Maxtreme
Na igen. Lassan az lesz hogy a játékot ingyen letölthetjük, hozzá meg idõvel megvásárolhatjuk 2 DL DVD-n a patcheket 😊

Jakuza001
Na ja mostanaban a programozok arrol hiresek hogy bugfree jatekokat adnak ki. 😄
Lasd AAA kategorias Fallout New Vegas.
Meg szinte ki se adtak es mar ket update van hozza.
Ez lett a trend hogy torne el a kezuket a postas, amikor a fizetesuket adja at nekik. 😄

JethroHUN
ezt a skill tábla fixet h kell mûködésre bírni? kitömörítettem a data mappába azt az egy fájlt (g4_tooltips.hu.bin) de még mindiog nem jó, nem írja ki az h az egyes szintek mire jók :S

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Maxtreme
Mert gondoltam ha alacsonyabb beállításokon játszol, akkor azért van. (nálam is ugyanezek amúgy)

Mind1, passz.

wedge31
1680x1050-be játszok élsimitás nélkül minden maxon kivéve az árnyékokat.

De ez nem tudom miben segit rajtad.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Maxtreme
milyen felbontás, beállítások, stb?

Amúgy jah.. biztos azért <#gonosz1>

wedge31
Érdekes, én telepitettem utána autopatch és 35 fps alá nem ment a játék lehet azért mert eredeti...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Maxtreme
maga a játék annyira ne leenne rossz. De a hanyag fos, trehány, hulladék programozás fogalmát rendesen kimeríti 😊

IMYke2.0.0.0
Most már muszáj lesz nekem is megnézni ezt a "szépséget" 😊
Jövõ héten érkezik a dobozos "Risen" addig hagy röhögjek egy keveset... <#vigyor5>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
b+ azért ez a játék nem piskóta, eddig sem volt egy száguldó idegbeteg, de most hogy eljutottam valami palotához ami enyhén szólva sem nyújt szép látvány, 18-20 fps..
Viszonylag durva gépem van, bele sem merek gondolni egy átlagos vason hogy mehet ez.
Ismételten beleléptek ugyanabba a szarba a fejlesztõk, mint az elõdöknél.
..és ezért elkérnek 10k-t. "-t nem ér a jelenlegi állapotában.

Pedig nem rossz kis játék lett.Fene vigye a Gothic nevet.Más cimmel,lehet hogy jobban jártak volna.

Megtéveszt a topik címe. A G4-hez már nem hasonlítottuk egyiket sem. Ezt tényleg igyekeztek populáris valamivé tenni, de egyelõre úgy tûnik, hogy ez nem jött be, ami az eladásokat illeti.

Szóval nem kell meggyõznöd arról, hogy az NWN jobb, komoylabb játék a G4-nél, ez nagyon is jól tudom.
Na igen, a BioWare, ha vannak is árnyalatokkal, azért jóval inkább fekete-fehér választási lehetõségeket kínál, a Witcher pedig fekete-fekete lehetõségeket, mert ott mindenki "csúnya". Némi túlzással persze. A Gothic és a Risen valóban inkább szürke-szürke álláspontokat kínál, már ami a frakciókat illeti.

Ezzel együtt a Gothicban jóval kisebb jelentõségû dolgokban lehet dönteni, mint a Witcherben vagy a BioWare játékaiban. A G3-at leszámítva persze, de annak aztán meg is vannak a maga bajai.
DonnieBrasco
Nem mondtam, hogy hazudsz, csak nem hittem el 😄
Én már csak NotR-val együtt nyomtam a G2-t, szóval innen a nehézségre való utalások.
Az NWN-ek nekem sem voltak már messzire annyira a szívem csücskei, valóban, más kérdés hogy 2002(?)ben, vagy amikor az NWN kijött, még valamennyire bele lehetett magyarázni, hogy miért pici a játéktér (pedig már akkor is a konzol volt az ok, ahogy a Kotornál is), de 2010-ben kijönni egy rakás apró szobából álló játékkal, köztük töltögetéssel... 8 évvel egy Morrowind után... erre sajnos nincs mentség!
Ezzel szerintem ki is veséztük a prefenciákat, abban azt hiszem egyetérthetünk, hogy az összes felsorolt játék közül ez a G4 szinte minden szempontból a leggyengébb. Óriási kár érte.

DB