2688
-
Ironman2 #2208 Már van rá megoldás.Cseréld le a játék Data/Configuration mappájában lévő Processmanager.xml fájlt erre,és már nem lesz akadozás:
http://www19.zippyshare.com/v/81389275/file.html -
#2207 Ezt kizártnak tartom. -
uscGhost #2206 Hát már én is megbántam, de már nem tudom vissza csinálni. Kijátszom aztán 1-2 ezressel olcsóbban eladom valakinek :D -
Jude666 #2205 Az a problémám, hogy nagyon szaggat a játék és ez már kezd idegelni. -
hella #2204 sziasztok,
egy kis segítség kellene: hogyan tudok a dzsungelből visszajutni a kolostorba? Már kivégeztem a dzsungelt anno, már a szunnyadás pecsétjét kellene elvinnem a titkos barlangba, de útközben eltévedtem és visszajöttem a fekete-szorosba, de innen nem tudok visszamenni, mert nem tudok felugrani a sziklán(a Jabo magjai küldit adó pasi mellett állok), és a dzsungelt végigjártam még1x de semmi kiutat nem lelek innen... -
Probatbicol #2203 A teleportok párosával vannak összekötve. Ha felfedezel egyet és a párját már régebben felfedezted, akkor kiírja, hogy létrejött az összeköttetés, és használhatod. Elég hasznos tud lenni, ha csak egy küldetés leadás miatt kellene visszafutnod valahova. -
Jude666 #2202 Sziasztok!
Nincs valami megoldás már az AMD kártyák optimalizációjához? -
#2201 Kidobtál akárhány ezret erre a szarra :( -
uscGhost #2200 figy nem kell elhinni :D én tudom az igazságot és ez bőven elég :D -
#2199 Szerintem sehogy. Egy rakás szar ahogy megvan csinálva. Legalábbis nekem mindig csak egyet előre és onnan vissza ugrott.
Tehát nem lehet akárhova! -
DeDy #2198 Üdv.
Hogy a manóba lehet a teleportokat rendesen használni?
2x használtam és szimplán át dobott máshova? Milyen alapon megy?
Most Toosooban járok, az ottani teport aktiválása után meg, nem tudok teleportálni. Azt írja nincs kiválasztva a cél, vagy valami ilyesmi.
( Semmi részt nem találtam ahol ezt lehet állítgatni, jelölgetni - hogy melyik legyen aktív vagy ilyesmi.
Van még küldi amit nem tudok megoldani.
1. Még a 2. sziget elején pont a falu mellett van egy barlang ott találtam egy ládikót, kinek kell vinni?
2, Találtam egy levelet amiben le van írva hogy egy kulcsot rejtett a matraca alá, ami egy rejtett rekeszt nyit. ( Hol az a kulcs és hol a rejtett rekesz? ) A levélből nem derül ki pontosan. -
#2197 Most meg hirtelen letörölted mi? :D -
uscGhost #2196 Videót is csinálnék hogy elhidd csak az a baj hogy letöröltem a játékot és megrendeltem eredetibe :D -
#2195 Photoshop :) -
vzajcev #2194 nono -
uscGhost #2193 http://noob.hu/2010/10/29/arcng4-20101029-174046.jpg
http://noob.hu/2010/10/29/arcng4-20101029-174042.jpg
http://noob.hu/2010/10/29/arcng4-20101029-174108a.jpg
Ha nincs rá semmi megoldás kénytelen leszek megvenni de remélem eredetivel nem csinálja ezt!!! -
drholmes #2192 Vedd feljebb a gravitációt. :) -
uscGhost #2191 most teszek fel egy hot fix patch-t aztán ha nem javul meg lefotózom neked hogy elhidd :D -
#2190 Úgy se hisszük el. Az fizikai képtelenség. :D -
uscGhost #2189 nem drogozok :D de tényleg lebeg a fű lefotózom ha akarod -
#2188 Drog-elvonókúra?
:DD (bocsi, muszáj volt...:D)
DB -
uscGhost #2187 nincs valami orvoslás arra hogy a fű ne lebegjen a levegőbe hanem maradjon a földön? :D -
steweee #2186 nem baj, egykét év és jön ehhez is vmi gigapeccs mit a gothic3hoz, akkor majd jáccok vele én is :) -
#2185 Ez már egy fokkal objektívebb teszt, bár a végén ő is szerepjátéknak titulálja. -
#2184 Ipon teszt 79% -
#2183 Igen, meg lehet csinálni, bár Egy FPS-nél egyszerűbb, de lehetséges, csak nem tudom mennyire lenne értelme. Az biztos, hogy a Risen és a készülő Risen 2 már megvan/volt tervezve bele van ölve egy halom pénz, tehát a leglogikusabb (ha feltételezzük, hogy elvállalják a G5-öt), hogy összevonják a Risent a Gothic világával. -
Sunrider924 #2182 Nem tudom ha ismered pl a FEAR nevu jatekot, annal is hasonlo dolgok tortentek, az ugynevezett 2ik reszt a Timegates studio hegesztette, mert ott is a Valve es a Monolith oszekaptak de a brand neve a Valvenal maradt.
Jott meg 2 tovabbi resz, majd aztan a Monolith megegyezett a kiadoval es visszakapta a fejlesztesi jogot, es azzal kezdtek hogy semmisnek nyilvanitottak a nem altaluk fejlesztett Fear folytatasok tortenetet es szepen onnan folytattak a sajat tortenetet ahol ok abbahagytak az elso resz vegen. Velemenyem szerint ez teljsen rendben is van, es ha a Pluto 13 csinalna megint egy Gothicot akkor siman felredobhatja a Forsaken Gods-ot csakugy mint az Arcaniat is minden tovabbi problema nelkul, nem ok lennenek az elsok ebben a tekintetben -
Zóanagyvarázsló #2181 Szerintem is jobb volt összességében a nameless, bár pár beszólása van castawaynek is. Én nem bánnám, ha szakítanának ezzel a névtelen, háttér nélküli hagyománnyal, valamint a két epizód közötti szintnullázással... Tőlem lehet akár új hős minden részre. -
#2180 Nameless az RPG-k Duke-ja. :D -
deicide #2179 THX!:) -
#2178 Most azon filóztam, hogy a PB-nek úgyis van rajongótábora, tehát akár be is vállalhatják a G5-öt, mert akit érdekel ez a világ az tisztában lenne azzal, hogy mit kell "meg nem történtnek tekinteni"... Nem tudom, szerintem jobb lenne a Risen szérializálása, bár nem bánnám, ha a gothic világának lényei is megjelennének. Meg őszintén szólva a Risen hőse sem a kedvencem, ellenben namelessel, akinek voltak beszólásai rendesen. Valami olyan karakteres csóka kéne a folytatásba... -
Zóanagyvarázsló #2177 A Risen gyakorlatilag a folytatása, elsősorban a lore és a világ közvetlenebb összekapcsolása miatt lehetne jelentősége. Na nem mintha a Gothic/Risen lore-ja ne lenne egy két mondatban összefoglalható vicc, de ezen most lépjünk túl! :)
Persze kérdés, hogy ezt bevállalják-e, és ha igen, akkor egyszerűen meg nem történtté nyilvánítják-e az FG-t és a G4-et. -
#2176 :) Azért nem semmi. De még ha van is rá esély, hogy a Gothic 5-öt a PB/Pluto 13 csinálja, akkor se kéne erőltetni. A gothic szériát hagyják békében nyugodni, már a Forsakeng gods is csorbát ejtett rajta, hát még ez a mostani valami. A Risen egy jó irány, lehet abból az új Gothic széria... -
Dobronski #2175 Lenne egy problémám.
warez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legkisebb felbontáson, legkisebb beállításonis is lagol a játék, vagy nem is tudom hogy nevezzem. FPS szám elég, csak 1 másodpercenként egy pillanatra belassul, és futás közben olyan a karakterem mintha sielne. (a darabos mozgás miatt) Szolúsön? -
#2174 #2126
Sok sikert a gyűjtögetéshez.
-
deicide #2173 Sziasztok..
Van itt 3 dolog amit gyűjteni kell
- Beliar Bálvány
- Lord Dominique
- Ősi Reikviák
Van ezekről valamiféle térkép?
Lent láttam linket de az csak a játék térképe! -
#2172 Szerintem az egészet elsiették. -
Meridian #2171 Most játszottam végig. Az egyik kértdésem, én nem szedtem össez az össze innos szobrocskát relikviát? Mi történt volna ha összeszedem?
Amúgy sztem nagyon jó játék volt, döbbenetes szép grafikával. OK, az NPC-k nem túl változatosak, kb 4-5 van belőlük, ugyanigy az ellenfelek, meg az animok helyenként nem túl változatosak. De hogy könnyű lenne? Persze, az igaz hogy a sztori lineáris, de ez sztem nem baj, legaláb nem tévedtem el benne :) A harcok többsége is könnyű, de akinek nem tetszik az játszon gothic fokozaton, én normálon toltam végig, néha nehezebb fokozaton (de ott nem áll másból a játék hogy nyakaold a piát meg kötözöd magad, stb, meg jó sűrűn mentegetsz. erre nekem semmi szükségem nem volt), és azért volt egy két vérbe izzasztó csata. Főleg az utolsó is, ott rendesen kurvaanyáztam, mert egy nagyon nagy hibája van a játéknak a kameraállás. Nem tudod szabadon beállítani milyen távolságból akaorod nézni a karaktered hátát - még a modolva sem - és emiatt sokszor nem látopd a talpad alatt mi van (az uccsó csatánál lényeges)
Amúgy sztem nagyon élvezetes a játék, volt hogy 8 órát toltam egyhizamban.
A másik hibája még a vége, hirtelen vége van. Setariffbe nem is lehet bemenni? Azt hittem ott lesz majd a végkifejlett... meg miután lecsaptad a főfőellenséget, rögtön elindul az endanim, közben meg még a harci zene nem áll meg, szóval egy kis bugf van a végén, némi hangzavar képében. SZvsz a végét már elsiették. -
unusual #2170 Sokat akar a szarka. :-D -
Sunrider924 #2169 Az elsot ismertem, a 2es link utolso kitetele az kifog rajtam, vagy marha kacifantos vagy az angolom nem eleg jo ertelmezni a 2 csillagos jelzest. Hat el lehet csamcsogni rajta boven.