2688
-
csgj #2248 Hali!
Van valami mód arra, hogy bekapcsoljam a vsync-et? Mert 1280x768-as felbontáson iszonyatosan durván szétesik a kép nélküle... :S (ATI kártya) -
W B #2247 Én klasszikus gothic lovaggal játszok. Szal közelharc és mágia (tűz)
Igazából... a mágussal játszani sokkal könnyebb mint az előző részekben. Szerintem megpróbálhatsz rögtön mágiára pakolni. Elején picit nyöszögös lehet, de nem vészes
Ezüstót most végeztem ki, a tűzmágia maxon (nehéz páncélom van stb... szal nem sok bónuszom van varázslatokra) És így is lopakodót, farkast... meg se kell ütni, elégnek a tűzben. -
Tiger1111 #2246 Most kezdtem el a játékot , 6-os szintű vagyok és a skill pontjaimat el kéne osztanom . Általában én mágusal szoktam játszani fantasy játékokkal, itt van értelme arra fejleszteni? Mert az elején ugy látom hogy a közelharc gyorsabb és egyszerűbb csak diablósan kaszabolok és a nagy ütések elől el gurulok .Ha valaki játszott mágusal leírhatná a tapasztalatát menyire haladós vele a játék , mert pl Raisenben nehezebb volt vele mint harcossal vagy íjásszal .De a Risen nagyon tetszett így végig vittem mind 3 kaszttal , ennek viszont csak 1 esélyt adok és akkor sem akkarok sokat szenvedni vele:) -
Szuni #2245 Nem is azok, fix helyen vannak; csak a térkép kicsit pontatlan, feltettem én is ezt az ingame mapot. Van hogy kicsit odébb kell nézelődni, illetve nem tesz különbséget a szintek - terek között, azaz van hogy a föld alatt van, csak máshol kell majd bemenned, illetve magasabb szinten van (házban - fában, sziklán, palló alatt).. idegbajt kaptam én is néha, a kis pillangókat (fényeket) figyeld a környéken, azok mindig jelzik hol van az adott cucc, persze csak a felszínen. Ha a föld alatt van, akkor bizony lesned kell majd a föld alatti térképet is, ha lejutsz. Olyan 90 százalékban pontos a térkép nagyjából, de volt hogy egy pókhálót bizony több méterre találtam csak meg..
Arra jó, hogy az adott pötty mellett nagyon nézelődj, persze ez jócskán ront a felfedezés örömén. -
Hellbourn #2244 Ne aggódj a procicsere se javitana rajta
négymagos q9550 nel is szarul megy teljesen mindegy milyen felbontást vagy grafikai részletességet állitasz be ( van h leesik 18 fps alá ok nélkül és ott is marad ), ergo gányul lett összerakva -
#2243 Pár napja megvan az új VGA-m és mondtam én meg a tesztek is hogy ennek proci kell még ezzel a vga-val is akad! -
W B #2242 Kéne egy kis segítéség! Össze akarom gyűjteni a 30 Innos, Beliar és ősi relikviát.. itt a fórumon van egy térkép, de pl. a Szét hasadt szűz fogadóhoz 2 Innos és egy Beliar szobrot jelöl. Ebből csak egy innos szobor van ott, másik kettő nincs ott.
Stewarknál van a hegyekben egy romos őrtorony. Annál van egy bezárt barlang. Oda hogy lehet bejutni? -
#2241 -
XeroX #2240 Tegnap végigjátszottam.
Nagyon jó! Csak el kell vonatkoztatni a Gothic -tól.
A Risenhez tudom hasonlítani, csak jobb játékélményben.
A történet nagyon jó, volt pár bug, de kérem ki látott már hibátlan játékot. Eredetiben nyomtam, megérte megvenni!
Ajánlom mindenkinek. -
Ironman2 #2239 Ilyen gépen? -
W B #2238 Annyira nem szar... a tényleges történet a hegyen kezdődik csak el... de onnantól egy rohanás a játék. -
#2237 Hát én uninstalláltam ezt a szart és inkább felraktam a risen-t helyette :) -
Hellbourn #2236 Hali!
Nektek is csinál olyat a játék, hogy ha mondjuk bementek egy fogadóba vagy városba érthetetlen módon képregénnyé válik a játék? ( 14-15 fps felbontás meg minden egyéb minimumra húzva? ) Továbbá villognak az árnyékok, fűcsomók el majd újra feltünedeznek, néha levegőben lógnak a bokrok, távolban levő npck, szörnyek breakelős mozgást végeznek, ha territóriumukból kifutnak menekülőre fogják, de ilyenkor sérthetetlenek meg ilyesmi? Szóval a game lett igénytelenül összedovba vagy a konfigom kevés? Ja és a legjobb, hogy ha valamilyen sziklás textúra mellett futkározok akkor az fps konstans marad ellenben laggol a játék.
Nem azért mondom de majd kidobtam a taccsot a gameplaytől mert ha szaggatna az még oké azt megszoktam de laggolós képet nézni agyfájdító!
különben hotfix fennvan
( 4gb ram core2quad9550 gtx275 oc ) -
W B #2235 nekem nagyon nem volt ott pár dolog. -
#2234 Nem kéne véletlenszerűnek lenniük, mert úgy értelmét vesztik a neten fellelhető térképek. -
W B #2233 Megszámoltan a térképen. 31-31 Innos és Beliar szobrot jelöl. Vagyis véletlen szerű, hogy hol vannak a relikviák? -
W B #2232 Eh. Kiviszem másodjára is de most összeszedem a szobrocskákat stb. A gond. Találtam itt a fórumon egy térképet. A széthasd szűz fogadóhoz jelez 3 dolgot. Ebből egyet megtaláltam... mi lehet a baj? Mért nincsenek ott? -
Jude666 #2231 Szia!
Bocsi, hogy csak most írok de szeretném megköszönni a segítséged.
Működik a ProcessManager. -
#2230 Tehát valamiért nem egy időben reagál...érdekes. -
W B #2229 nekem volt már olyan hogy akkor fogatta el mikor tovább ment. ill. akkor nem fogadta el mikor pont középen volt.
Amúgy a játék zenéi honnan beszerezhetők? -
Sunrider924 #2228 Akkor kell klikkelni amikor a kulcslyuk pont kozepen van es akkor rogziti, ha nem kaptad el jol akkor porog tovabb -
W B #2227 de reagált... csak nem tudok rájönni mi alapján fogadja el. Végül már azt játszottam hogy kattingattam össze vissza és van mikor négyes zár így elsőre fel lett törve. -
Bence12233 #2226 már találtam másikat az jo köszi -
Bence12233 #2225 nekem ez van http://data.hu/missing.php -
Ironman2 #2224 Másik topik 63-ban van!
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1286966493&index=4
-
Bence12233 #2223 Hello!
Valaki tudna adni magyarosítást? (találtam már az oldalon csak nem lehetett letölteni) -
#2222 Ja amúgy az egy db barlang, csak az egyik jelölés a térképen a bejárat, másik meg a kijárat. :) -
#2221 Küldetés adja, ha jól emlékszem a kastélyból adja valaki. Még mielőtt át mennél a következő pályára, be lehet jutni oda. -
#2220 Úgy érted, le snowboard-oztál a sziklákon. :)
Csináltam már én is olyat, hogy egy fél helyszínnyi szakaszt végigcsúsztam egy hegyoldalon át (a sziget déli része, fent a Kolostornál) egy szakadék felé, ahol már azt gondoltam kész, innen vége van, lesek a semmibe (szó szerint semmibe) és kezdhetem elölről a 20 percnyi játékomat, de nem estem le, láthatatlan padlón át vissza bírtam futni egy közeli sziklákkal ölelt ösvénybe, tehát vissza a pályára. :) -
#2219 Azt mondod nálad nem mindig reagált a játék zárfeltörésnél a kattintásaidra? -
W B #2218 Végig vittem a játékot.
Eleje lassú monoton, a vége meg elejéhez képest túl kapkodó.
Irányítása, fejlődési rendszere... semmi köze a Gothic-hoz.
Fellelhető tárgyak terén vegyes. Az alkémiás dolgok egyszerűen borzalmasak, mint egy rossz mmo.
Állatok és ellenfelek terén vegyes. Egyedül a tárnarák dolgozó és harcos ami hasonlít az első két részhez. a királynő viszont borzalmas. A lopakodó még elmegy, a földrabló is elég jó lett. A vakondpatkány viszont rémes. (momentán egy dagadt gyíkból csináltak egy rágcsálót -_-) A másik a termeszek vagy mik... simán csak lekicsinyítették a G3 tárnarák modeljét...
a Magyar lokalizáció úgyszintén... rémes. Tárnarákból lett gólemtermesz, árnyékfutóból árnysettenkedő vagy mi... stb. (meg aztán a sünös poén mega lóóóóól)
A játéktörténetével amondó vagyok, hogy nincs baj, csak a kivitelezéssel.
Azt nem értem... most van egy negyedik isten (nő)? Vagy mi a szösz? -
#2217 Az első kastély mellett, ahol az a farm is van, még az orkok előtt, van 2 barlang ahová nem tudok sehogy bemenni, mert zárva. Kihagytam vmi küldit, vagy ide még vissza kell majd jönni? -
hella #2216 sajnos nem :-(
amúgy ott én is megpróbáltam de csak lezuhantam a sziklákon :-(
ááá úgy szerettem az előző részekben hogy mindenfelé lehet mászkálni, itt meg... brrr... -
Myxir #2215 Hali!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy Setarrif-ba be lehet valahogy menni :D?
Mert mikor a pók barlangból kiérek ugyebár van egy kis lelátó a hegyoldalban.
Gondoltam hátha le lehet valahogyan menni,mert az őr meg nem enged be.. -
W B #2214 o.O
mérgemben már úgy kattingattam mint egy hülye és elsőre megadta. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
W B #2213 Mért nem lehet egy négyes zárat kinyitni? Csoda ha elfogadja a kattintást... és már baromi idegesítő hogy olyat nem fogad el amit el kéne. -
W B #2212 Ez aztán a magyarosítást vaze -_-
Az extrák közt van egy mutáns sünről kép... és a fordításban is sün szót használják... lál -
W B #2211 Akkor jól sejtettem. Kösz! -
kantorgabor #2210 Az első nagyobb városban lessz egy küldi ahol ki kell szabaditani a börtönből Diegot. Ő tanitja meg neked a zárnyitást. -
W B #2209 NAh kipróbálom a játékot... mért van az hogy bizonyos ládákat nem enged kinyitni? Kéne zárnyitás? ÉS azt honnan lehet megszerezni?