2688
  • csgj
    Hali!
    Van valami mód arra, hogy bekapcsoljam a vsync-et? Mert 1280x768-as felbontáson iszonyatosan durván szétesik a kép nélküle... :S (ATI kártya)
  • W B
    Én klasszikus gothic lovaggal játszok. Szal közelharc és mágia (tűz)
    Igazából... a mágussal játszani sokkal könnyebb mint az előző részekben. Szerintem megpróbálhatsz rögtön mágiára pakolni. Elején picit nyöszögös lehet, de nem vészes
    Ezüstót most végeztem ki, a tűzmágia maxon (nehéz páncélom van stb... szal nem sok bónuszom van varázslatokra) És így is lopakodót, farkast... meg se kell ütni, elégnek a tűzben.
  • Tiger1111
    Most kezdtem el a játékot , 6-os szintű vagyok és a skill pontjaimat el kéne osztanom . Általában én mágusal szoktam játszani fantasy játékokkal, itt van értelme arra fejleszteni? Mert az elején ugy látom hogy a közelharc gyorsabb és egyszerűbb csak diablósan kaszabolok és a nagy ütések elől el gurulok .Ha valaki játszott mágusal leírhatná a tapasztalatát menyire haladós vele a játék , mert pl Raisenben nehezebb volt vele mint harcossal vagy íjásszal .De a Risen nagyon tetszett így végig vittem mind 3 kaszttal , ennek viszont csak 1 esélyt adok és akkor sem akkarok sokat szenvedni vele:)
  • Szuni
    Nem is azok, fix helyen vannak; csak a térkép kicsit pontatlan, feltettem én is ezt az ingame mapot. Van hogy kicsit odébb kell nézelődni, illetve nem tesz különbséget a szintek - terek között, azaz van hogy a föld alatt van, csak máshol kell majd bemenned, illetve magasabb szinten van (házban - fában, sziklán, palló alatt).. idegbajt kaptam én is néha, a kis pillangókat (fényeket) figyeld a környéken, azok mindig jelzik hol van az adott cucc, persze csak a felszínen. Ha a föld alatt van, akkor bizony lesned kell majd a föld alatti térképet is, ha lejutsz. Olyan 90 százalékban pontos a térkép nagyjából, de volt hogy egy pókhálót bizony több méterre találtam csak meg..
    Arra jó, hogy az adott pötty mellett nagyon nézelődj, persze ez jócskán ront a felfedezés örömén.
  • Hellbourn
    Ne aggódj a procicsere se javitana rajta

négymagos q9550 nel is szarul megy teljesen mindegy milyen felbontást vagy grafikai részletességet állitasz be ( van h leesik 18 fps alá ok nélkül és ott is marad ), ergo gányul lett összerakva
  • grebber
    Pár napja megvan az új VGA-m és mondtam én meg a tesztek is hogy ennek proci kell még ezzel a vga-val is akad!
  • W B
    Kéne egy kis segítéség! Össze akarom gyűjteni a 30 Innos, Beliar és ősi relikviát.. itt a fórumon van egy térkép, de pl. a Szét hasadt szűz fogadóhoz 2 Innos és egy Beliar szobrot jelöl. Ebből csak egy innos szobor van ott, másik kettő nincs ott.
    Stewarknál van a hegyekben egy romos őrtorony. Annál van egy bezárt barlang. Oda hogy lehet bejutni?
  • fery02
  • XeroX
    Tegnap végigjátszottam.
    Nagyon jó! Csak el kell vonatkoztatni a Gothic -tól.
    A Risenhez tudom hasonlítani, csak jobb játékélményben.
    A történet nagyon jó, volt pár bug, de kérem ki látott már hibátlan játékot. Eredetiben nyomtam, megérte megvenni!
    Ajánlom mindenkinek.
  • Ironman2
    Ilyen gépen?
  • W B
    Annyira nem szar... a tényleges történet a hegyen kezdődik csak el... de onnantól egy rohanás a játék.
  • cikasz
    Hát én uninstalláltam ezt a szart és inkább felraktam a risen-t helyette :)
  • Hellbourn
    Hali!

Nektek is csinál olyat a játék, hogy ha mondjuk bementek egy fogadóba vagy városba érthetetlen módon képregénnyé válik a játék? ( 14-15 fps felbontás meg minden egyéb minimumra húzva? ) Továbbá villognak az árnyékok, fűcsomók el majd újra feltünedeznek, néha levegőben lógnak a bokrok, távolban levő npck, szörnyek breakelős mozgást végeznek, ha territóriumukból kifutnak menekülőre fogják, de ilyenkor sérthetetlenek meg ilyesmi? Szóval a game lett igénytelenül összedovba vagy a konfigom kevés? Ja és a legjobb, hogy ha valamilyen sziklás textúra mellett futkározok akkor az fps konstans marad ellenben laggol a játék.
    Nem azért mondom de majd kidobtam a taccsot a gameplaytől mert ha szaggatna az még oké azt megszoktam de laggolós képet nézni agyfájdító!

különben hotfix fennvan

( 4gb ram core2quad9550 gtx275 oc )
  • W B
    nekem nagyon nem volt ott pár dolog.
  • fery02
    Nem kéne véletlenszerűnek lenniük, mert úgy értelmét vesztik a neten fellelhető térképek.
  • W B
    Megszámoltan a térképen. 31-31 Innos és Beliar szobrot jelöl. Vagyis véletlen szerű, hogy hol vannak a relikviák?
  • W B
    Eh. Kiviszem másodjára is de most összeszedem a szobrocskákat stb. A gond. Találtam itt a fórumon egy térképet. A széthasd szűz fogadóhoz jelez 3 dolgot. Ebből egyet megtaláltam... mi lehet a baj? Mért nincsenek ott?
  • Jude666
    Szia!
    Bocsi, hogy csak most írok de szeretném megköszönni a segítséged.
    Működik a ProcessManager.
  • fery02
    Tehát valamiért nem egy időben reagál...érdekes.
  • W B
    nekem volt már olyan hogy akkor fogatta el mikor tovább ment. ill. akkor nem fogadta el mikor pont középen volt.

Amúgy a játék zenéi honnan beszerezhetők?
  • Sunrider924
    Akkor kell klikkelni amikor a kulcslyuk pont kozepen van es akkor rogziti, ha nem kaptad el jol akkor porog tovabb
  • W B
    de reagált... csak nem tudok rájönni mi alapján fogadja el. Végül már azt játszottam hogy kattingattam össze vissza és van mikor négyes zár így elsőre fel lett törve.
  • Bence12233
    már találtam másikat az jo köszi
  • Bence12233
    nekem ez van http://data.hu/missing.php
  • Ironman2
    Másik topik 63-ban van!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1286966493&index=4
  • Bence12233
    Hello!
    Valaki tudna adni magyarosítást? (találtam már az oldalon csak nem lehetett letölteni)
  • fery02
    Ja amúgy az egy db barlang, csak az egyik jelölés a térképen a bejárat, másik meg a kijárat. :)
  • fery02
    Küldetés adja, ha jól emlékszem a kastélyból adja valaki. Még mielőtt át mennél a következő pályára, be lehet jutni oda.
  • fery02
    Úgy érted, le snowboard-oztál a sziklákon. :)
    Csináltam már én is olyat, hogy egy fél helyszínnyi szakaszt végigcsúsztam egy hegyoldalon át (a sziget déli része, fent a Kolostornál) egy szakadék felé, ahol már azt gondoltam kész, innen vége van, lesek a semmibe (szó szerint semmibe) és kezdhetem elölről a 20 percnyi játékomat, de nem estem le, láthatatlan padlón át vissza bírtam futni egy közeli sziklákkal ölelt ösvénybe, tehát vissza a pályára. :)
  • fery02
    Azt mondod nálad nem mindig reagált a játék zárfeltörésnél a kattintásaidra?
  • W B
    Végig vittem a játékot.
    Eleje lassú monoton, a vége meg elejéhez képest túl kapkodó.
    Irányítása, fejlődési rendszere... semmi köze a Gothic-hoz.
    Fellelhető tárgyak terén vegyes. Az alkémiás dolgok egyszerűen borzalmasak, mint egy rossz mmo.
    Állatok és ellenfelek terén vegyes. Egyedül a tárnarák dolgozó és harcos ami hasonlít az első két részhez. a királynő viszont borzalmas. A lopakodó még elmegy, a földrabló is elég jó lett. A vakondpatkány viszont rémes. (momentán egy dagadt gyíkból csináltak egy rágcsálót -_-) A másik a termeszek vagy mik... simán csak lekicsinyítették a G3 tárnarák modeljét...
    a Magyar lokalizáció úgyszintén... rémes. Tárnarákból lett gólemtermesz, árnyékfutóból árnysettenkedő vagy mi... stb. (meg aztán a sünös poén mega lóóóóól)

A játéktörténetével amondó vagyok, hogy nincs baj, csak a kivitelezéssel.

Azt nem értem... most van egy negyedik isten (nő)? Vagy mi a szösz?
  • sevendoor
    Az első kastély mellett, ahol az a farm is van, még az orkok előtt, van 2 barlang ahová nem tudok sehogy bemenni, mert zárva. Kihagytam vmi küldit, vagy ide még vissza kell majd jönni?
  • hella
    sajnos nem :-(
    amúgy ott én is megpróbáltam de csak lezuhantam a sziklákon :-(
    ááá úgy szerettem az előző részekben hogy mindenfelé lehet mászkálni, itt meg... brrr...
  • Myxir
    Hali!
    Lenne egy olyan kérdésem,hogy Setarrif-ba be lehet valahogy menni :D?
    Mert mikor a pók barlangból kiérek ugyebár van egy kis lelátó a hegyoldalban.
    Gondoltam hátha le lehet valahogyan menni,mert az őr meg nem enged be..
  • W B
    o.O
    mérgemben már úgy kattingattam mint egy hülye és elsőre megadta. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • W B
    Mért nem lehet egy négyes zárat kinyitni? Csoda ha elfogadja a kattintást... és már baromi idegesítő hogy olyat nem fogad el amit el kéne.
  • W B
    Ez aztán a magyarosítást vaze -_-
    Az extrák közt van egy mutáns sünről kép... és a fordításban is sün szót használják... lál
  • W B
    Akkor jól sejtettem. Kösz!
  • kantorgabor
    Az első nagyobb városban lessz egy küldi ahol ki kell szabaditani a börtönből Diegot. Ő tanitja meg neked a zárnyitást.
  • W B
    NAh kipróbálom a játékot... mért van az hogy bizonyos ládákat nem enged kinyitni? Kéne zárnyitás? ÉS azt honnan lehet megszerezni?