Gothic 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Egyébként emlékeim szerint a Gothicokban sosem voltak aktív közelharci skillek, amit külön gombbal kellett volna aktiválni, kombóskill meg itt is van.
Osszeszedtem mik a fobb bajok:
- Primitiv harcrendszer, gothic fokozaton van egyedul kihivas benne. De ott is csak az a lenyeg, hogy HP/Mana poti legyen nalad meg kotszer, a tobbi lotty felesleges.
- A skillek teljesen le vannak butitva. Nem lehet kirakni gombokra amiket kifejlesztesz, full passziv az osszes fegyveres skill. Igy mar 4-5 gombot se kell nyomkodni, csak tamadas+kiteres.
- Lathatatlan falak mindenhol, nincs igazi sandbox elmeny, vagy pl. ilyen rejtett kis teruletek amiket fel lehet fedezni.
- Napszakot/idojarast nem lehet valtani pl. alvassal. Ha nem szeretsz ejjel esoben vakoskodni akkor varni kell mig vilagos lesz.
- Siman lopkodhatsz az npc-k orra elott, vagy epp fejbeloheted egy nyilvesszovel, leszarjak. Risenben mar azert is beszolnak ha settenkedsz, itt zombi az osszes.
- Egysiku, linearis sztori dontesi lehetosegek nelkul. Akar teljesen ellentetes modon is valaszolhatsz egymas utan egy parbeszedben, semmi hatasa nincs a tortenetre.
- Amator parbeszedek, jellegtelen szereplok. Nemelyik npc kifejezetten idegesito, a boszorkanytol pl. falra masztam.
-Vicc a magyar felirat, csomo tukorforditast talalni. A molerat (foldikutya) pl. vakondpatkanynak van forditva, plusz tele van idegesito finomkodassal, mintha tizeves gyerekeknek szolna (will kick your ass=ki fogja porolni a hatsodat, no comment)
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
erre tessék itt van ez, a risen után azt gondotam volna hogy na, bárcsak jelenne már meg... erre tessék
Meteoric ore meg az egyik fõquest variációban fontos tárgy!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- white dots in Swamp = Cobwebs
- white dots in Thorniara = Meteoric Ore
http://youtu.be/4v8qae11_-M
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Én már le is szedtem, annyira rossz játék ez. A Gothic sorozat megcsúfolása. Bûn érte pénzt is kiadni a "fejlesztõk"-nek!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Racism is a weapon of mass destruction!
Egy használható skillfa leírást meg Maxtreme már beszúrt #1633
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egy kis rövid értékelés tõlem:
-----------------------------------------
Nos ezzel a résszel sikerült alulmúlni a sorozat összes eddigi darabját. Ráadásul RPG-nek csak nagyon jó szívvel lehet nevezni, inkább a hack & slash stílusra hajaz.
1 valamiben viszont hasonlít a korábbi "epizódokhoz", ez pedig a trágya, fos szar, hanyag, hulladék (elnézést de nem lehet rá megfelelõ szavakat találni) programozás.
Az ember azt gondolta volna hogy most hogy új motorral dolgoztak, sikerül rendes munkát kiadni a kezeik közül. Hát ez nem így történt.. Sokszor 3x3-as kis termekbe is ami tök üres volt, nem egyszer esett be az fps (hosszabb idõre) 17-18 körülire. No comment.
A vége fõleg nagyon gázos ebbõl a szempontból.
Amit még nem tudok hova tenni.. :
Az árusoknak sok értelmét nem láttam, ahogy a pénznek sem. A játék elején bevásároltam 999db kötszert, azzal végig elvoltam. (és még nyilván maradt is egy csomó) Ezen kívül más nem kellett, ugyanis mindent meg lehetett találni a "szabadban".
Ami tetszett:
- Jól kidolgozott táj, ami szépnek is mondható,. De*
- Akciódús játékmenet ami *
- A stílushoz illõ zenék
- Egyszerre baromi sok cuccot cipelhetünk magunkkal. Nem életszerû, de legalább nem kell állandóan eladogatni õket.
- Igényes lokalizáció (legalábbis nyelvileg)
Ami nem:
- * De a fõhõsünkön kívül sok NPC kritikán alulin néz ki.
- * A végére már borzalmasan unalomba fullad
- Nagyon gyenge animációk
- Unalmas, monoton küldetések
- Botrányosan rosszul megírt motor
- Bugok tömkelege
- Sok egyforma npc
-... a hibákat kb 2 oldalon keresztül tudnám még sorolni, de lusta vagyok annyit írni 😊
5.5/10
Ez az "alkotás" jelenlegi állapotában 2000ft-ot nem ér meg.
Magyar elnevezések itt bizony nem dicséretesek, ráadásul ahogy olvastam hiányosak, s csak találgatni lehet melyik képesség mire is lenne hivatott igazán.
Nem gyenge bugként megemlítik, hogy jónéhány képesség döglött, nem mûködik - ebben változott már valami?
Link
http://www.gamefaqs.com/boards/939672-arcania-gothic-4/56739537
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Azt a kopott rádiót én is megtaláltam, de szerintem egyértelmû, hogy addig nem kell vele foglalkozni, míg nem kerül valakivel szóba.
Amúgy automatikusan oda fogja majd adni emberünk a tárgyat, akinek kelleni fog az adott párbeszéd folyamán.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
<#worship>#worship>
Más:
Ez a kard odakúr vazze:

A fegyvereket hogy lehet fejleszteni ?
Már végig értem a játékon de volt fejleszthetõ fegyver,de nem tudtam vele mit kezdeni.
Maxtreme: miért???
Azt szeretném kérdezni hogy a történet(vagy játék) hány %-nál járhatok kb?
Toosoo>kolostor> és most megyek abba a régi templomba a dzsungelen keresztül.
Van még küldetés-story ezen a szigeten kívül is?
köszi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Merre találom a magyarosítást a játékhoz? Valaki talált már valami megoldást arra hogy miért szaggat a játék akármilyen beállításon játszom vele?