2688
  • krisztajo
    Köszi szépen! Biztos nagyon klassz csak nálam nem működik.
    Bármit keresek le vele lefut az analizálás és visszadob a kezdő képre.
    Nem ír ki semmit (sem azt hogy minden ok sem hogy nem bírja).
  • Fantusz
    Itt megnézheted, hozzávetőlegesen bírja-e a géped XY játékot (mielőtt megvennéd)

Skill tábla
  • Ironman2
    Hova kell menni a Xardas jelenet után? Amikor összeilleszti a rúnákat.Alul a térképen van a cél a kolostorhoz,de visszafele már nem tudok menni.
  • fery02
    A kérdésed elejére most hirtelen nem tudok választ, pedig kijátszottam én is a napokban, viszont az biztos hogy Setariff-ba nem fogsz eljutni, mert oda nem lehet eljutni sehogy sem.
    A játék meg onnan még elég hosszú lesz még azért.
  • hagirez
    Akinek még szaggat és ezeket nem próbálta hátha

Nekem nagyon szaggatott és a következőt csináltam nálam bevált:

Konfig: amdX2 6600 9800gtx+ most magas beállításon pöpec, pedig nem egy erőgép :)

Hotfix felment, buherált processmanager file is fent van (van aki azt mondja hogy hotfix után nem csinál semmit de nekem bevált. 260.99-es nvidia driver telepítve ott controlpanelből "3d beállítások megadása előnézettel" -re kattint és ott bejelöl hogy "használja az én beáálításaimat, a következőt hangsúlyozva:" majd a csúszkát a kiegyensúlyozottra húzni és elfogad. Document & settings/user/Arcania -gthic 4 könyvtárban videosettings.xml -ben meg kell keresni a <Attribute name="ambient_occlusion_blur" type="bool" value="true" /> sort és true átírni false-ra. A játékban beállítások postprocessing (utólagos képfeldolgozás ) kikapcsol, SSAO kikapcsol, árnyékok magas-ra állítva. Minden más magason illtve bekapcsolva nekem így pöpec lett. Külföldi fórumról nézetem. Remélem másnak is segít.

Ha már valaki leírta volna akkor bocs az ismétlésért.
  • Ironman2
    Kösz.Már a nagyvárosban járok a kastélyban.
  • W B
    a másik út rögtön zsákutca... 4 megölhető csontváz van csak ott.
  • Ironman2
    Mert abban a jégteremben bezáródott a visszafele út.
  • Ironman2
    Vagy megint megkerüljem majd az egészet.
  • Ironman2
    A hegyen,amikor kell választani a 2 bejárat közül,én a pirosan égőt választottam,megöltem a hárpiákat is,de nem tudok visszamenni hogy benézzek a másik járatba is.Most jövök le a hegyről.Nincs másik módja hogy visszamenjek oda?
  • W B
    Semmi, ütöd, és meghal. ha le megy a Hp-d igyál gyógypiát
  • Takimate
    semmi... ott van a ládában... köszi:)
  • Takimate
    Sziasztok !
    Szeretnék segítséget kérni.
    A vége felé, mikor találkozom a várfalon azzal a lila kísértettel, alul bemegyek, leölöm a katonákat, és bent be van zárva akivel beszélnem kéne.
    Minden rácsos ajtó zárva.
    Kulcsot honnan szerzek ?
    A mission az, hogy kutassam át a város keleti bástyáját, és keressem meg a célszemélyt.
    Jó.
    Megtaláltam, de be van zárva.

Köszi minden segítséget.
  • imcsuka
    Vég kifejlett..

Jesszum pepi hová jutott ez a világ :)
  • deicide
    Üdv..

Szerintem ez már a vég kifejlett!

Egy nagy terembe vagyunk se ki se be! A fő szörnyet hogy lehet legyőzni?
    Nem elég hogy jönnek a csontvázak és a gólemek de még a föld alól a tüskék is:(

• Ironman2
    Én pont ott jártam! Nézzél el balra a rácsos kapunál,ahol nem engednek be,és látsz egy kicsi hidat.Kerüld meg a nagy sziklát,és azon a hidon kell továbbmenni.
  • kissgy1028
    Sziasztok!
    Egy kis segítség kéne, mivel elakadtam a játékban. A kolostorhoz szeretnék eljutni, de egyszerűen nem tudok. Ha Settarif-től északra indulok a katakombákon át az északon lévő városhoz, akkor az egyik katakombában egy rácsos ajtó zárja el az utat. Azt sem tudom, hogy van zárva az a rácos ajtó, mikor az régebben nem volt bezárva.
    Dél felé indulva sem tudok visszamenni a kolostorhoz, mivel akkor magasugrónak kellene lennie a hősnek, hogy visszaugorjon oda, ahonnan leestem vele. Még valami, Settarif-be sem tudok eljutni, mert az őr az oda vezető rácsos kapun nem enged át, és olyan küldetést sem találok, ami az oda való bejutást segítené elő. Már csak egy küldetést kéne teljesítenem, és pont a játék vége előtt akadok el.
    Kérlek titeket, segítsetek!
    Előre is kösz!
  • krisztajo
    Ez mind igaz de én ettől függetlenül még így is segítséget kérnék!
    Nem várom el senkitől hogy újra leírjon mindent.
    De ha valami tudja legalább azt írja meg melyik oldalon keressem az ezzel foglakozó hsz-eket. Nagyon köszi!
  • cikasz
    Menj a nyúlon túlra!
  • Microtus
    The Following Sheep :
    http://www.youtube.com/watch?v=F0lRfovOQKM&feature=related
    The Following Rabbit:
    http://www.youtube.com/watch?v=Pr8cOYDQbSM&NR=1
  • Murder3
    szánalmasan szar optimalizálása van ennek a játéknak.
  • W B
    Miva? követ egy nyúl? Portolj egyet, hátha
  • Microtus
    Helló,
    Nem tudja valaki, hogy lehet lerázni az ezüstó-parti nyulat? Mindenhová jön utánam, éjjel-nappal, hegyen-völgyön, nem fél senkitől és semmitől, mondjuk megölni sem lehet. Egy ideig jópofa volt, de most már kezd idegelni, hogy folyton utánam koslat
  • MrStokes
    OFF:
    Szo mi szo, nem artana mar vmi ertelmes es hasznalhato kereso a formunak, az hogy nem lehet temakban kulon keresni, az mar onmagaban egy nagy FAIL szvsz.

• krisztajo
    Sziasztok! Én most kaptam meg a játékot először csak tört verzióban.
    Tudom ez nem valami szép és nem is legális, de nem mertem megvenni miután nem biztos hogy bírni fogja a gépem.
    A kérdésem az lenne kb. hol keressem a futtatással illetve skill tree magyar feliratával kapcsolatos hsz-eket!
    Tudom hogy volt már róla szó de a több mint kétezer hsz-ből nagyon sokáig tartana megtalálni.
    Illetve jól tudom hogy a tört verzióra a patch-et sem lehet feltenni?
    Vagy már lehetséges és van hozzá újabb crack?
    Kérlek segítsetek!!! Nagyon köszi!
  • csgj
    Srácok, tényleg senki nem tudja, hogyan állíthatnám be a vsync-et? A Catalyst-os "ráerőltetés" sem működik. -.-
  • ZaJanga
    ugyan ez nálam is! nemtom mi a baj. kicsit szenvedek vele aztán delete nekem is
  • Szuni
    Nem tudom mi lehet a gond. Engem ott várt a bejáratnál, ahol leugrottam a kazamatákba. Párbeszéd, harc, szobor lehelyez, animáció...
  • bélanéni #2260
    Próbáld telepíteni a 10.10-es Catalyst driver-t, állítólag grafikai hibákat javítja.
  • babus
    Törlöm az egészet.Szobor darab megvan ezt jelezte a térkép is,csajszi nincs akármit is csinálok.Délen bejártam mindent amit lehetett.
  • ZaJanga
    nincs ott a nő de már kipucoltam a katakombát
  • Szuni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A rombarlang előtt álldogál egy csaj, akinek szintén ez a feladata. Amikor beszélgetsz vele, elmondja, hogy segít neked összerakni a szobrot, hogy működjön majd az istenekhez való kérés.. le kell menned a kazamatákba, és összeszedni a szobor darabját, aztán a csaj kint összerakja neked a bejáratnál. utána kérheted a szobornál mit szeretnél. A csajt meg jól el kell gyepálni ;) ha nincs párbeszéd a nővel, akkor nem szedtél mindent össze lent...
  • ZaJanga
    tudnátok segíteni?
    az időjárás oltárt hol találom? a két mágusos küldinél vagyok amikor vagy napfényt vagy esőt "kérhetek" a megjavított oltárnál de merre van? az élet fájától lent délen a romokat bejártam rég és mindent összeszedtem de oltár féleséget nem találtam.
    thx
  • Szeszmester
    Magyar patch
  • ronso
    az a baj,hogy így nem is tudok játszani.....nem lehet a képernyőn semmit látni!felraktuk egy másik gépre és ott is ugyan ez a probléma,ahogy elkezdődne igazán a játék elmegy a grafika!
  • W B
    Babus: kint a bejáratnál kell lennie a nőnek
    sevendoor: annak a barlangnak később lesz jelentősége, a játék végén akkor jutsz csak el oda.
    Ronso: én frissítés nélkül játszok... ebben sajnos nem tudok segíteni.
  • ronso
    sziasztok
    megvettük a játékot és telpítésnél kinyomtuk a frissítést
    most a második pályarésznél nem tölt grafikát.honnan lehetne letölteni a frissítést,,mert a honlapon nem látjuk.köszönöm a választ
  • sevendoor
    Csak nem boldogulok a barlangokkal. A kolostorban fennt a két kör alakú torony között is mutat egy barlangbejáratot, csak nem találom, rögtön a híd után ahogy elérünk a kolostor pályájára is van egy nagy barlangrendszer, csak nem tudok felugrani, és később sincs bejárat. help!!
  • babus
    Megszereztem az Égi Erők Oltárához hiányzó szobor darabot,amit ennél az oltárnál Zyra vár.Oltárt sem találom és Zyrat sem,térkép nem jelez semmit.Van valami ötlet?
  • csgj
    Ja, bocsi, 1366x768 XD Ezt elnéztem... XD