Fura betegségek

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balo
Helló!
Nem tudja valaki, hogy ezen a képen melyikek a Creutzfeldt-Jakob-kór okozta "lyukak"?
Nem vagyok érintett, csak érdekelne.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Mike
egyébként ha rendesen végigolvastad volna, akkor láttad volna, hogy bocsánatot kért

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

sz4bolcs
Vizsgáltasd ki magad tetõtõl talpig, és ha nem találnak semmi betegséget, akkor pánikrohamod volt, ha gyakran elõfordul, akkor pánikbetegséged van.
Jó hír, hogy magától is eltünhet egy idõ után, jó hír, hogy kezelhetõ akár gyógyszer nélkül is, rossz hír, hogy vannak, akiknél nem hat sem a gyógyszer, sem más terápiás kezelések.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Mike
igaz

Mike
azóta már biztos megbánta, hogy ilyet mondott

PyRex
te mikor voltál paraszt egy ilyen komoly dologban? soha. az hogy az ember szivatja a másikat, az egy dolog. az meg a másik, hogy valaki leírja egy fórumban a komoly betegségét, ami szerencsére lehet, hogy nem rosszindulatú, erre jön egy kis pöcs és ilyen stílusban kvázi kiröhögi...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
õõõ nem néztem a dátumot. azért akadtam ki, mert a családomban személyesen is érintett volt valaki ilyen betegségben és elegem van az idióta balfasz 5 éves hülyegyerekekbõl, aki így hozzá mer szólni egy ilyen témához. én miért nem voltam ilyen primitív kiskoromban? most meg ezekkel a taknyokkal van tele az internet... és leszarom, hogy ha esetleg viccnek szánta, mert ettõl még ugyanolyan nagy taplóság.

ne adja az isten a hülye kis takonynak, hogy ugyanaz történjen az életében, mint az enyémben anno. itt viccelõdik a barom, mégis mit képzel?

Mike
nekem nem akarsz bant adatni olyan hsz-ek miatt amit 2001-ben írtam? 😊

Mike
1 éves hsz-re ne adjon már bant neki senki
akkor lehet, hogy kapott is érte, ez fel sem merül benned?

Mike
most meg min akadtál ennyire ki?

PyRex
neked meg a kurva anyád, te tajparaszt geci. nem érdekel ha ezért büntipontot kapok. hogy lehet ekkora faszparaszt valaki? bannoljátok már ki a mocskot...

Aquir
Az egyik tanárunk, aki az analitikai kémiai labort vezette nekünk és aki az Analitikai és Környezetvédelmi Munkabizottság elnöke - mondta órán hogy aki nem szokott hozzá, de csak annak a neki a szokatlanul magasabb szulfát koncentráció a csapvízben más helyen okozhat esetleg hasmenést. Amikor meg laboron rákérdeztem hogy Szegeden okozhat e a szulfát ilyet, azt mondta, hogy a szegedi víz a legjobb Mo-on, úgyhogy ha hasmenésem van akkor lehet ez pl mosatlan edénytõl, ha jól emlékszem.

Nekem mondjuk voltak ilyen idõszakok, és mivel nem betegség miatt, nem tudom hogy azért -e mert esetleg gyorsabb talán az anyagcserém (mert vékonyabb fajta vagyok, és pl. nem tudok hízni😊 Anyám belgyógyász, és õ se tudja nagyon hogy miért van ezzel néha gondom.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Met
hallott már valaki olyanról, hogy valakinek megy a hasa a csapvíztõl vagy más ételtõl? pl. olaj, paradicsom

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pistike 007
Szem alatt valami mirigyek eltömõdnek valami fertõzés miatt, én is csak enyit tudok:/

mazsola89
és ez mitõl van(nem nagyon értek az ilyenhez)?

Pistike 007
Nekem most árpám van hogy a franc essen belé😞
És nem akar eltûnni, sõt, a leírások sem bíztatóak...

"...a gyulladásos szakaszon túl, általában sebészeti eltávolítás javallott helyi érzéstelenítéssel. A mûtét utáni kezelésként antibiotikumos szemcsepp alkalmazása célszerû..."
JAJ!😄

Aquir
hát igen, fizetni kell érte :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mike
hát szerintem meg plusz bevétel

gameplusz
Ez mondjuk tényleg így van, általában egy-egy város körzetekre van osztva, és nem veszik jó szívvel, ha épp máshova akarsz menni, mert elvileg az is plussz macera...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Met
na ja, amikor lementem a rendelõbe mondtam a dokinak, hogy hozzá akarok járni, pofákat vágott, hogy nem hozzá tartozok és nem akar ebbõl problémát

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gameplusz
Általában nem az orvosok vesznek vért...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Mike
akkor válassz másik orvost
szabad orvosválasztás van

mazsola89
ja a háziorvosunkról annyit hogy 2hete van itt és alkoholista ja és az asztisztense adja be a szurit meg veszi a vért😄😄😄😄 De majd valami lesz!!

Solten
Kioperálták belõle az alien queen-t.

Saor Alba

Solten
<#hehe>

Saor Alba

Mike
valameylikünk kisérjen el a háziorvosodhoz, azt szertnéd? 😊
hány éves vagy?

Mike
menj el elõszzör a háziorvosodhoz
mond el mik a problémáid, szeretnél egy kivizsgálást
és õ majd elküld ide-oda

Mike
inkább alien

mazsola89
OK

Solten
Nem kell bekakilni, egyelõre csak vizsgálatról van szó, lehet hogy semmi komoly baj nincs, fel a fejjel.

Saor Alba

Cuchulainn
1.: Tüdõszûrés (az ártani nem árthat)
2.: Háziorvos, õ majd kérdez jópár dolgot aztán lehet elküld ekgvizsgálatra
Ha ez mind semmit nem mutat akkor lehet továbblépni.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

mazsola89
<#shakehead>

mazsola89
jajj baz+ úgy mondod mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne legalább is annak aki ezeken a dolgokon kívül áll baz+

Solten
Jajj, baz+ sose voltál orvosnál? <#vigyor> 18 év alatt- > gyermek körzeti orvos, ha elmúltál, körzeti.. Mondd el mi a problémád, ír egy beutalót és valamelyik belgyógyászat kivizsgál.

Saor Alba

mazsola89
Hát az a baj hogy nem tudom hogy merre induljak szüleimnek meg nem szóltam mert nem tudom mit mondjak 😞

Solten
Így van minél elõbb vizsgáltasd ki magad. A pánikbeteg pszichés alapon testi tüneteket produkál (szapora szívverés, mellkasi fájd, nehézlégzés).

Saor Alba

Egyik osztálytársamnak állítólag valami ki akart nõni belülrõl a hasán, és ki kellett operálni! Tiszta x-akták, alig hittem el...

Mike
szerintem egy kiviszgálás nem fog ártani
menj el minél elõbb, ne húzd, halaszd

mazsola89
ezt a pánikbetegséget már 1x mondták de nem nagyon hittem neki de most hogy már olyan is mondta aki nem is ismert😄 És ez ellen mit lehet tenni?

Solten
Amiket eddig leírtál valami szíveredetû nyavajára ill. pánikbetegségre utal 😊

Saor Alba

Solten
Inkább a fájdalom jellemzõ.

Saor Alba

mazsola89
És az hogy a koszorúereim beszûkültek az okozhat olyat hogy néha gyorsabban kezd el verni a szivem?

Solten
Tüdõrák valóban tünetmentes (lehet) korai stádiumban. A dohányzás az ereket is károsítja, lehet hogy a koszorúereid kissé beszûkültek, ez okozhat ilyen panaszokat. De az is lehet hogy a dohányzástól teljesen független a problem. Csináltass mellkas röntgent, EKG-t, esetleg ultrahangot.

Saor Alba

mazsola89
kb 3 évig dohányoztam és most 3 hónapja nem dohányzom.Azért hagytam abba mert kicsit megilyedtem. Olyan érzésem volt mintha nem kapnák leveõt + szúrt a mellkasom.Egy jó ideje az foglalkoztat hogy mivan ha késõn hagytam abba.(r.k):S Neten néztem sok oldalt de csak annyit irnak csak hogy korai stádiumban nincs tünete. Akkor én mit érzek???

Solten
mondjad, mi a problem

Saor Alba

mazsola89
Hello mindenkinek.Van itt olyas valaki aki ért nagyjából a betegségekhez tartozó tünetekhez?

Hipózd ki a Domestost az a tuti
Pistike 007
Aztakurva!<#merges2>

de ronda anyja van!<#idiota>(bocs)
amúgy szegény!

gameplusz

Oldal 1 / 5Következő →