268
-
#72 helo most néztem lehet itthon is kapni már magyar felirattal. -
#71 Mondom, hogy eredetiben van meg. Azt én nem tudom felrakni. :) Starforce-os amúgy. -
strebacom #70 És nem tetted fel az ismertebb helyekre, securomos, lehúzogatós ??? -
#69 Én megvettem eredetiben... -
strebacom #68 És már tölthetö, valahonnan??? -
#67 Lehet, hogy soha. De miért olyan fontos ez? A játék egyszerű, mint az 1x1, nem kell hozzá angoltudás... -
#66 Vki tudja e? -
#65 Mikor jelenik má meg angolil :S -
#64 Van. -
#63 Hú, bakker... ez most komoly? lex 2?! Ez igen.
Szerintem jó játék, ott volt a top 50-be legalább! -
#62 Természetesen egyelőre csak oroszul jelent meg! De tökéletesen élvezhető így is! Szerintem angolul még jócskán odébb lesz! Bár nem tudhatjuk! Teszem azt LRC sem jött ki angolul. De ez már a második rész tehát kiadják valószínűleg előbb-utóbb. -
szapor #61 és honnan szeditek le a gamet?vagy még csak ororsz versios?:S -
#60 Angol esetleg magyar nyelvi fájl még nincs, nem tudtok róla? -
#59 Igen indul. De lehet nem elsőre. Szerintem nagyon jó játék. -
djcom #58 Én még nem probálkoztam az elindításával ,mert leköt a DIRT:)
DT4.09-el optikai meghajtó nélkül indul?
Haver probálta, azt mondta neki nem ment. -
#57 Igen. Erről szól a topik. -
szapor #56 Megjelent már a 2-dik része?:| -
#55 Egyetlen kis malőr a létrás mászásoknál akad de ez tű a szénakazalban. -
#54 Iszonyat jól kidolgozott véleményem szerint a játék! Nekem nagyon bejön! -
#53 Az még lehet odébb van. A YAE is januárban készült azt hiszem de most jött ki angolul. És ahogy olvasom nem probléma mentesen. Engem így is érdekel(t) a játék. De türelem angol verziót terem. -
tibiszabo #52 halli
mikor lesz angol verzio??? -
#51 Mé rapidozol? filifactory jobb ott csomo fájlt letudsz szedni egymás után! -
djcom #50 Nincs valakinek rapid premium accja?
Esetleg privive?
Na most hülyét kérdeztem... -
#49 helo bocs hogy nem írok de én inkább meg várom az angol verziót. -
djcom #48 Empty, ment privát üzi! -
#47 Köszi,tényleg jó játék -
#46 Nos tisztelt Übersoldier 2 fórumozók nekem is elindult ez az Orosz csoda. Érdekes ennyit még nem vacakoltam egy játék elindításával sem de megosztom veletek a tapasztalatom. Nos mindenképpen a DAEMON Tools v4.09.1 X86 32 Bits kellett hozzá éa a legújabb SPTD v1.47 X86 (32 bit) verzió. Ezenkívűl nálam a Ccleaner hibakeresőjében 4 pontban hiba volt a játékkal a registryben. Azokat töröltem és utána telepítettem újra a játékot. Ja és a telepítési útvonalat is változtattam. De úgy hiszem ez lényegtelen. Tehát tölthetitek nyugodtan nem hibás. Gépigénye elfogadható. Nálam szépen fut. Aki linkeket kér letöltésre szívesen adom privátban. Minden érdeklődőnek jó játékot hozzá!
-
kolonel #45 Azoknak akiknek tetszett az első rész mindenképpen ajánlom ezt is.Bár még nem nyomtam végig ,de megállapíthatom hogy jó kis pörgős játék.Azoknak akiknek nem tetszett az első rész nem ajánlom,mert már csak azért se fog tetszeni! -
#44 12-ből -
#43 Ha valaki itt végigvitte az első részt meg tudná mondani hogy hány missióból áll!? -
#42 De azt is látom, hogy az extend exe-s hibára sem reagál senki. Saját vélemény - aki nem akarja össze vissza kutyulni az operációs rendszerét az várjon más verzióra. Kihangsúlyozom ez saját vélemény. Látom a You are empty reloadja sem probléma mentes az érdeklődőknek. Ez van. Továbbiakban no comment részemről. -
#41 helo látom valaki berakkott egy bannert .tetszik -
#40 várok, mert szeretném érteni hogy mit is kell csinálni meg a sztorit is amennyire lehet -
#39 Demót megnéztem, egész hangulatos...kár, hogy már csömöröm van a MoH féle németírtástól...grafika elég jó...de akkor már inkább SMERSH, abban legalább gondolkodni is kell, és kevesebbet ölni...
(egyébként az is nekifuthat nyugodtan az ÜS2 orosz verziójának, aki nem tud semmit oroszul, eléggé adja magát, hogy mit kell csinálni, ráadásul a hangok nem mind oroszok - mindenki a saját nyelvén beszél, így van angol, orosz és német szöveg is a játékban...de legegyszerűbb a demót kipróbálni előbb)
Demóért erre tessék (legörget, downloadra nyom...) -
gigyix #38 De bizony orosz, szerintem nem érdemes várni angolra én még tanultam anno oroszt de azért anélkül is elboldogul az ember.Én mindekinek ajánlom szerintem elég jó a grafika és van benne akció rendesen,de csak annok jó aki az ész nélküli kaszabolós játékot szereti -
#37 fantasztikus :) akkor inkább várok az angol verzióra, van időm... -
#36 Biztos, hogy orosz, mivel még csak oroszul jelent meg. -
#35 szerusz, ugy-e nem orosz a játék amit innen le lehet tölteni? -
#34 Ez volt a pontos hiba-(X-Tend 3.0.97 SSE2_DC /MAY 1 2007 23:58:32/INTEL COMPILER #700) ilyennel nem találkoztál egyszer sem. -
#33 Hát akkor nem hinném, hogy megérné mégegyszer letöltenem. Nálam ugyan is a fő indító exe hibájára utalt egy 2007 05 31-ei SSE2 féle szöveggel. Serialt nem is kér nálam. Akkor nem tudom. De ha nálad hasonló nem volt akkor nem érdemes eröltetnem úgyhiszem.