268

• gigyix
    A disk error-t eröltette aztán egyszer elindult,ugy játszottam végig hogy közben az irokat is lehetet használni.
  • Empty
    Az érdekelne pontosan, hogy milyen hibát írt amikor akadályba ütközött az indítás. Ez fontos információ lenne számomra. Köszönöm. Yasu nélkül például? /Xtend hiba stb..../
  • gigyix
    Csak sikerült végignyomni nekem nem jelzet hibát egyszer sem.Konfi. Intel Cel 2.8,ATI 9600 128,1 giga ram,IS 7 ABIT alaplap
  • Empty
    A fájlok ugyanazok ebben is mint a többi verzióban mds és mdf. Az extend. exe észlelt hibát. Igaz én Yasu-val nem próbáltam. A konfigurációd mekkora? Processzor és VGA érdekelne elsősorban! Köszi!
  • gigyix
    Én már a legvégén vagyok de ott nem tudom mit kell csinálni.Én is szivtam az elinditásal de aztán csak sikerült.Legujabb DAEMON Tools,YASU_1.2_7050 és nem kellet a meghajtokat lehúzni, és ami a legfontosabb SATA vigyora rakni mert probáltam a másik vinyot de ugy nem ment.Itt van egy Ubersoldier 2ez nem hibás
  • Empty
    Nem nagyon nyilatkozik senki ahogy látom! Mindegy egy biztos nem indul el! De orosz fórumokon is gondok akadnak egyeseknél! Tán idővel lesz valami megoldás?!
  • Empty
    De ne töltsétek. Hibás mások szerint is.
  • Empty
    Hát sajnos nincs jó hírem a játékkal kapcsolatban! A DEMO elindul, a FULL Game nem! Egy pár dolgot a You Are Empty fórumában írtam róla, akit érdekel ott megnézheti!
  • kolonel
    Igen már megvan :Восточный фронт. Крах Аненербе (UberSoldier 2)néven.
  • grebber
    Miért kijött már a game?
  • kolonel
    Sziasztok!Van akinek már beindult az Über 2?Nekem a meghajtók lehúzása nélkül sem indul.Van valami tippetek?
  • Qwerty4
    na végre gyülekeznek az olyan emberek is akiknek tetszett a gamma
  • kolonel
    Bocs.--jobb lesz!
  • kolonel
    Nekem is nagyon tetszett az 1-es.Remélem a 2-es még job lesz!
  • mucsácsó
    Szerintem is nagyon jó game volt, én nem értettem, mire fel a fikázás...végig is toltam természetesen, nekem tényleg nagyon bejött :)
    Viszont valamelyikőtök itt írta, hogy a fizika az mekkora szar volt..hát már megbocsásson, de én szerintem nagyon is jó lett a fizika, főleg a ragdoll ;)
    és végülis erőmű sem kellett, nálam annyi volt az egész, hogy a model detail-t mediumra kellett tenni, többi akár fullon is lehetett lazán..jha és a blood patchet sem lehetett feltenni, mert mindig fagyott azzal :D
    mindenesetre kíváncsi leszek azért a 2. részre..
  • gyuri12
    te meg hagyjál már békében!;)
  • Gabe18
    Hát nem tudom,az elsőnek pont hogy a grafiája volt erős,csak éppen egy kisebb erőmű is kellett hozzá hogy azt valaki élvezze.
    Fizika meg legalább volt testeken,tárgyakon,stb... szóval szerintem az is jó volt.
    Az viszont érdekes volt hogy mikor gondolt egyet akkor a legminimálisabb beállitásokon is összeomlott a progi aztán 1-2 FPS-re redukálta a sebességet.Ujrainditva meg teljessen jó volt.
    Szóval szerintem az alap nem volt rossz,ha a 2. rész tud pozitiv irányba fejlődni,akkor még ebből akármi is lehet...
  • SNAKE01
    ovodács,maradj már a seggeden -.-
  • gyuri12
    hát azért a rózsaszín,khm...kicsit lányos szín de te tudod
  • grebber
    Lesz folytatás király az 1 is frankó volt!
  • NEOreg3
    nem oylan gagyi mint a tiéd-.-
  • adios
    Persze ízlések és pofonok:)
  • Csuhai G
    Szerintem a grafikája nem volt rossz. :)
  • tigeroo
    ménem übersoldat a neve? félig német, félig angol?
  • gyuri12
    olyan volt?:O amúgy változtasd meg eztaz undorító rózsaszínű izét,mert nagyon randa!:D
  • Qwerty4
    Jó na grafikája, fizikája szar volt, de a feelingje engem meggyőzött hogy érdemes rajta játszani és nem bántam meg!
  • adios
    Személy szerint nekem nagyon nem jött be.Az irányítás szar volt,a grafika "über"gáz és nekem nem igazán jön be ez a náci-zombis klisé,anno ezért nem szerettem anniyra a Return to Castje Wolfeinstent sem.
  • NEOreg3
    ez is oylan orosz csoda lesz, mint a Call of Duty 2 - Feat of the Soldier?
  • Qwerty4
    sokaknak nem tetszett az első rész, nekem nagyon bejött, már nagyon várom a 2.-at
  • gyuri12
    ajjajj! hejj ez is olyan szar lesz,mint az előző?
  • Bence94
    azt nem tudom hogy angol mikor lesz.meg a pontos dátumot mert oroszul van.
  • Bence94
    helo már készül a az übersoldier 1 folytatása.ha jól láttam van belőle demo .ezen az oldalon van kép is