ÜberSoldier 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja nem azért írtam hogy minek veszel vgat egyfolytába.nem tudtam
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Na nehogy lebasz...á már, hisz én dolgozó ember vagyok, amugy meg nem tudod az elözményeket..egyik barátom kinn él angliában ö vett egy 8800ultrát, megunta megvettem töle, majd szept.-ben eladtam,itthon volt hozott magának egy 2900-et, az itthoni gépébe(mer az is van neki), de addig elkértem, még nem tudtam másikat venni...most tudtam az itthoni barátomnak számtech.boltja van, és webshopja is, mondjda van GT kell-e ennyiért,hú mondom ennyiért kettö is kéne oszt lett...na akinek nem tetszik tudod : "az egyen parizelt"...<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#worship>#worship>
lehet én is megrendelem mert ha megnyitottam neki a topicot.
strebacom látom megint cseréltél vga-t most 2 gt gondolom marha jól megy nem tudom hogy ilyen hamar karit cserélni.
strebacom látom megint cseréltél vga-t most 2 gt gondolom marha jól megy nem tudom hogy ilyen hamar karit cserélni.
köszi, már meg is rendeltem ennyit sztem is megér!!!!<#worship>#worship>
Banyek tényleg: KATT
3 ropit szvsz megér magyar felirattal. :) (mondjuk én nem veszem mégegyszer meg, mert már megvan orosz eredetiben)
3 ropit szvsz megér magyar felirattal. :) (mondjuk én nem veszem mégegyszer meg, mert már megvan orosz eredetiben)
Hol???Egy linket légyszi!!
helo most néztem lehet itthon is kapni már magyar felirattal.
És nem tetted fel az ismertebb helyekre, securomos, lehúzogatós ???
És már tölthetö, valahonnan???<#confused>#confused>
Lehet, hogy soha. De miért olyan fontos ez? A játék egyszerû, mint az 1x1, nem kell hozzá angoltudás...
Hú, bakker... ez most komoly? lex 2?! Ez igen.
Szerintem jó játék, ott volt a top 50-be legalább!
Szerintem jó játék, ott volt a top 50-be legalább!
Természetesen egyelõre csak oroszul jelent meg! De tökéletesen élvezhetõ így is! Szerintem angolul még jócskán odébb lesz! Bár nem tudhatjuk! Teszem azt LRC sem jött ki angolul. De ez már a második rész tehát kiadják valószínûleg elõbb-utóbb.
és honnan szeditek le a gamet?vagy még csak ororsz versios?:S
Én még nem probálkoztam az elindításával ,mert leköt a DIRT:)
DT4.09-el optikai meghajtó nélkül indul?
Haver probálta, azt mondta neki nem ment.
DT4.09-el optikai meghajtó nélkül indul?
Haver probálta, azt mondta neki nem ment.
Megjelent már a 2-dik része?:|
Az még lehet odébb van. A YAE is januárban készült azt hiszem de most jött ki angolul. És ahogy olvasom nem probléma mentesen. Engem így is érdekel(t) a játék. De türelem angol verziót terem.
halli
mikor lesz angol verzio???
mikor lesz angol verzio???
Mé rapidozol? filifactory jobb ott csomo fájlt letudsz szedni egymás után!
Next PC upgrade: 2022
Nincs valakinek rapid premium accja?
Esetleg privive?
Na most hülyét kérdeztem...
Esetleg privive?
Na most hülyét kérdeztem...
helo bocs hogy nem írok de én inkább meg várom az angol verziót.
Empty, ment privát üzi!
Köszi,tényleg jó játék
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Nos tisztelt Übersoldier 2 fórumozók nekem is elindult ez az Orosz csoda. Érdekes ennyit még nem vacakoltam egy játék elindításával sem de megosztom veletek a tapasztalatom. Nos mindenképpen a DAEMON Tools v4.09.1 X86 32 Bits kellett hozzá éa a legújabb SPTD v1.47 X86 (32 bit) verzió. Ezenkívûl nálam a Ccleaner hibakeresõjében 4 pontban hiba volt a játékkal a registryben. Azokat töröltem és utána telepítettem újra a játékot. Ja és a telepítési útvonalat is változtattam. De úgy hiszem ez lényegtelen. Tehát tölthetitek nyugodtan nem hibás. Gépigénye elfogadható. Nálam szépen fut. Aki linkeket kér letöltésre szívesen adom privátban. Minden érdeklõdõnek jó játékot hozzá!
Azoknak akiknek tetszett az elsõ rész mindenképpen ajánlom ezt is.Bár még nem nyomtam végig ,de megállapíthatom hogy jó kis pörgõs játék.Azoknak akiknek nem tetszett az elsõ rész nem ajánlom,mert már csak azért se fog tetszeni!
Ha valaki itt végigvitte az elsõ részt meg tudná mondani hogy hány missióból áll!?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
De azt is látom, hogy az extend exe-s hibára sem reagál senki. Saját vélemény - aki nem akarja össze vissza kutyulni az operációs rendszerét az várjon más verzióra. Kihangsúlyozom ez saját vélemény. Látom a You are empty reloadja sem probléma mentes az érdeklõdõknek. Ez van. Továbbiakban no comment részemrõl.<#hehe>#hehe>
helo látom valaki berakkott egy bannert .tetszik
várok, mert szeretném érteni hogy mit is kell csinálni meg a sztorit is amennyire lehet
Qwerty4
Demót megnéztem, egész hangulatos...kár, hogy már csömöröm van a MoH féle németírtástól...grafika elég jó...de akkor már inkább SMERSH, abban legalább gondolkodni is kell, és kevesebbet ölni...
(egyébként az is nekifuthat nyugodtan az ÜS2 orosz verziójának, aki nem tud semmit oroszul, eléggé adja magát, hogy mit kell csinálni, ráadásul a hangok nem mind oroszok - mindenki a saját nyelvén beszél, így van angol, orosz és német szöveg is a játékban...de legegyszerûbb a demót kipróbálni elõbb)
Demóért erre tessék (legörget, downloadra nyom...)
(egyébként az is nekifuthat nyugodtan az ÜS2 orosz verziójának, aki nem tud semmit oroszul, eléggé adja magát, hogy mit kell csinálni, ráadásul a hangok nem mind oroszok - mindenki a saját nyelvén beszél, így van angol, orosz és német szöveg is a játékban...de legegyszerûbb a demót kipróbálni elõbb)
Demóért erre tessék (legörget, downloadra nyom...)
De bizony orosz, szerintem nem érdemes várni angolra én még tanultam anno oroszt de azért anélkül is elboldogul az ember.Én mindekinek ajánlom szerintem elég jó a grafika és van benne akció rendesen,de csak annok jó aki az ész nélküli kaszabolós játékot szereti
Ez volt a pontos hiba-(X-Tend 3.0.97 SSE2_DC /MAY 1 2007 23:58:32/INTEL COMPILER #700) ilyennel nem találkoztál egyszer sem.
Hát akkor nem hinném, hogy megérné mégegyszer letöltenem. Nálam ugyan is a fõ indító exe hibájára utalt egy 2007 05 31-ei SSE2 féle szöveggel. Serialt nem is kér nálam. Akkor nem tudom. De ha nálad hasonló nem volt akkor nem érdemes eröltetnem úgyhiszem.