268
-
strebacom #112 Ezt egy kicsit bövebben fejtsd ki ha lehet, mert neked az orosz van meg... -
#111 LOL, na igen. Ilyenek vannak amikor úgy fordítanak, hogy:
- nem ismerik a játékot, nem játszottak vele, nem kedvencük
- nem nézik meg a játékban, hogy az adott szó/szöveg mire/mihez van
A nyelvtudás nem elég egy műfordításhoz (merthogy a játékmagyarítás is műfordítás)!!! -
strebacom #110 csúcslövész....
fogószél....
-
strebacom #109 Bence94: Igen vannak...
hykao:Igen ez volt, nekem már akkor is tetszett... -
#108 Na ez a rész volt az orosz nyelvű demóban. :) -
#107 szép. van benne vér meg golyónyomok? márimnt az ellenfeleknél. -
strebacom #106 Néhány kép az afrikai pályáról, nagyon szép...és igencsak VGA tesztelö...
-
strebacom #105 Már nem emlékszem hogy mi volt az elsörész sztorija...de ebben is vannak szuperkatonák... -
#104 igen bocs csak info órám volt onnan írtam és baromi lassú volt a net -
strebacom #103 Mármint az elsö részhez kapcsolódik-e igy érted?? -
#102 bocs hogy még kérdezek most biztos megveszem de még egy kérdés kapcsolódik a story? -
strebacom #101 Hát igen ez tényleg igy van, de bent gyönyörü, meg eddig csak az elején volt külsö..... -
#100 mondjuk a külső terek igen gyengének tűnnek -
strebacom #99 Nagyon jó a grafika és nagyon jól van optimalizálva...gratula Burut.. -
strebacom #98 Megéri megvenni, nagyon jó....
-
#97 Talán elég, de még biztos nehéz lehet célozni! -
strebacom #96 Igen játszottam....Karl S. a föszereplö... -
strebacom #95 Ja elbir, a képeket a Fraps-al csináltam az meg valami 300-400Fps-t mutogat gondolod ez elég, mert én keveslem... -
#94 játszottál az 1.-vel?mert ha igen ugyanaz a föszereplő? -
#93 Annyi pénzt megér, főleg magyar felirattal! 2x8800GT-d elbír vele? -
strebacom #92 Ja és én qrvára szeretem az ilyen gyárakban mászkálós gameket, a hideg kiráz..bruuuááá -
strebacom #91 Hali tesókám...nekem tetszik...elég jó a graf...én INNEN vettem...
-
#90 Jó game tesó? Mert akkor megszerzem! :)
Ja és most látom, magyar felirat, cool! -
strebacom #89 Néhány kép az elejéröl....nagyon faszányos:
-
#88 Az Orosz verzió elindul nekem. De ez a Német (EMUDVD-Unleashed) nem! Amúgy StarForce védelmes az utóbbi is. -
strebacom #87 Ez csak természetes!!! -
#86 Majd dobjá' képeket! -
strebacom #85 Megjött a game hehe, de elöbb a Stalin Subway 2-t tolom végig ezt csak utána... -
#84 Valóban megvan már vagy féléve, de játszani még nem volt időm vele. :) Az orosz nyelvű demót végignyomtam anno, az nem tűnt rossznak. Grafika is elég jó volt, majdnem STALKER szintű. Az első résszel nem játszottam, így nem tudok hozzá viszonyítani. Rakd fel a demót, aztán meglátod. -
#83 hykao neked megvan nemde?mondanál vélemény róla hogy milyen példáula főszereplő ugyanaz mint az elsőben?milyen változás van az előző részhez képest? mert nem vagyok benne biztos hogy megveszem -
#82 De!Tényleg nem sok az a 3000. :) -
#81 Hát...akkor már inkább háromezerért magyarul eredetiben, nemde? :) -
#80 Megjelent közbe egy német nyelvű warez verzió is! -
#79 ja nem azért írtam hogy minek veszel vgat egyfolytába.nem tudtam -
strebacom #78 Na nehogy lebasz...á már, hisz én dolgozó ember vagyok, amugy meg nem tudod az elözményeket..egyik barátom kinn él angliában ö vett egy 8800ultrát, megunta megvettem töle, majd szept.-ben eladtam,itthon volt hozott magának egy 2900-et, az itthoni gépébe(mer az is van neki), de addig elkértem, még nem tudtam másikat venni...most tudtam az itthoni barátomnak számtech.boltja van, és webshopja is, mondjda van GT kell-e ennyiért,hú mondom ennyiért kettö is kéne oszt lett...na akinek nem tetszik tudod : "az egyen parizelt"... -
#77 lehet én is megrendelem mert ha megnyitottam neki a topicot.
strebacom látom megint cseréltél vga-t most 2 gt gondolom marha jól megy nem tudom hogy ilyen hamar karit cserélni. -
strebacom #76 köszi, már meg is rendeltem ennyit sztem is megér!!!! -
#75 Banyek tényleg: KATT
3 ropit szvsz megér magyar felirattal. :) (mondjuk én nem veszem mégegyszer meg, mert már megvan orosz eredetiben) -
#74 cd galaxis -
strebacom #73 Hol???Egy linket légyszi!!