13
  • Yfel
    #13
    Egy normalis DVD ara: $22
    Egy HD-DVD: $35-65(!!! - egy uj filmert). Osszehasonlitaskeppen egy szezon ujonnan kiadott sorozat DVD-n kb $45-50. (atlag 22 epizod)

    Es ezen meg novelni akarnak?! Be vannak ezek rugva. Most is a filmek es a lejatszok ara a legnagyobb problema amivel az HD DVD-nek es a BD-nek szembe kell nezni. Na meg a formatumhaboru.

    Azt hiszem, hogy megtartom a penzemet addig amig:
    1: Az HD DVD vagy a Blu Ray kiesik a versenybol, vagy lesznek _normalis_ hibrid lejatszok (kb olyanok mint a mostani DVD piacon amelyek mind a -R mind a +R formatumot le tudjak jatszani)
    2: Elterjedt lesz a technologia annyira, hogy $200 alatt tudjak lejatszot venni hozza. Normalisat. Japant. Nem taiwani vagy kinai szart.
    3: Egy film $20-25-nal nem lesz dragabb.

    Az iparag nagy banatara a vasarlok 90%-a ugyanigy gondolkodik.

    1080P HDTV-t azert fogok magamnak venni (upconverting DVD lejatszoval), ugyanis a konzol-jatek ipar nem koveti el ugyanezt az eszetlen hibat. Egy ujonnan kiadott jatek az XBOX-ra is $70 volt, a 360-ra is $70.

    Y
  • dez
    #12
    Tényleg nem komplettek, ha azt hiszik, most majd ettől hirtelen megugrik a kereslet. :/
  • fifi
    #11
    hát ha a mostani árakat még emelni akarják, akkor annak izgalmas következményei lesznek...
  • Darth Sith
    #10
    tényleg jól hangzik, csak az a gond hogy ők nem akarnak elmenni havat lapátolni és a többi sem. Ergo, maximum profit, bármi áron. Innentől kezdve nem a minőség számít hanem a marketing...
  • HUmanEmber41st
    #9
    Legyen minden előadóművész egyben a saját műveinek kiadója is.
    Így a fantáziátlan droidok hamar kiesnének, és maradnának a színvonalas előadók.
    Mindenki jól járna, a kiadóknál dolgozó ügyvédsereg pedig elmehetne a Déli-sarkra havat lapátolni, nem másokon élősködni.
  • arty
    #8
    emelkedő árak LOL

    igy se kell a kutyának se a HD, de ez a kiadokat nem zavarja ... istenem ... inkabb növelnék a keresletet olcsob árakkal, stb ...
  • csimmasz
    #7
    Ekkora f*szságot!
    Miértnem lehet kicserélni a sérült példányokat(cd/dvd/hd-dvd/bluray és az ügy lezárva,semmi másolás semmi fölösleges baromság stb.
    Mindenki jol jár.
  • Tetsuo
    #6
    fuck kiadók!
  • scnad
    #5
    Csatlakozom ! Épp ma másoltam át EREDETI VHS kaziról Anyámnak az "Értelem és érzelem" c. filmet. Mit ne mondjak, SCART, S-VIDEO, AV kilőve ( DVD író letiltott, tv karim meg nincs ), így maradt az ősrégi coax. Kicsit idegesítő, hogy ha már egyszer megvett az ember valamit, arról miért nem készíthet minden cécó nélkül ( relative ) jó minőségben biztonsági másolatot. Ekkor jön az, hogy leszedem a netről a DVD/HD minőségű kópiát, s rámásolom a szinkront, majd elvileg beszólhat az ASVA, hogy illegális a másolat ? Hát hol élünk ?
  • balee66
    #4
    Ez minek?
    Adnák inkább olcsóbban másolásvédelemmel, úgyis mindenki másolgatja...
  • grebber
    #3
    Bárcsak elterjedne már a hd dvd és a blue ray mint a cd-k/dvd-k mert még nagyon drágák mind a lemezek mind az irok!
  • Hegyikecske
    #2
    "A korlátozott célú másolás megjelenése bonyolult megoldást kíván a szervezettől,"
    komoly? valóban, mert sutba kell dobni a meglévő módszerüket és rá kell jönni h a legjobb másolásvédelem az, amikor nincsen másolásvédelem, hanem az eredetit adják emberi áron. Viszont arra is rá kéne jönni, h ezekkel a "védelmekkel" is csak a fogyasztót büntetik, aki megveszi az eredetit, mert ha letöltené, akkor (amellett h anyagilag jobban járt) abban nincsen védelem
  • haxy27
    #1
    [i]Az azonban már most biztosnak tűnik, hogy a kiadók növelni fogják a kiadványok árait, mivel arra számítanak, hogy a korlátozott másolási lehetőségek jelentős mértékben növelik majd a vásárlói érdeklődést és igényeket a nagy felbontású tartalmak iránt.[i]

    Akkor nem inkább csökkentenikéne az árakat? Dugjákföl maguknak a másolásvédelmet. Akkor adjanak 20év garanciát a lemezre talán ugy ér anyit amenyit kérnek érte. Meg külömbenis ha az EU megköveteli az MS töl hogy adjanak ki médialejátszó nálküli Windowst akkor má mértnem követel ojat hogy adjanak ki minden müröl egy másolásvédelem nélküli példányt is és én dönthetem el meiket akarom majd megvenni.