18
-
Herman1990 #18 Hy! Nekem megvan az
1-2-3 évad DVD-n.
Akitérdekel írjon
emailt:
[email protected] -
winnie #17 "Amilyen sok szerepe volt ebben, nem hiszem, hogy az egyik kizárja a másikat. "
sok szerep ide vagy oda, kizárja. egy színész nem tud szerepelni két sorozatban. egy esély, hogy a másikat "lelövik" idő előtt és visszatérhet.
idán más sorozatok is birkóztak ilyesmivel, ld. a 3 távozó szereplő a prison breakből -
blitzy #16 Amilyen sok szerepe volt ebben, nem hiszem, hogy az egyik kizárja a másikat.
...:::SPOILER:::...
Egyébként csak arra utaltam, hogy miért ugyanaz a színész játszotta azt a két szerepet? Talán neki is van valami kapcsolata a szigettel? Nem öregszik? Mert mintha, igaz, öregítették volna a jelenkorban játszódó részekben - más volt a sérója, raktak bele ősz tincseket, ha jól láttam - , de akkor sem vitték túlzásba, ezért beindult a fantáziám. :))) -
winnie #15 "Mintha az a pali nem öregedett volna!!!"
vagy az őt játszó színész nem öregedett. de tőle búcsúzhatsz egy időre, valószínűleg, mert már másik sorozatban játszik szeptembertől. -
blitzy #14 Ja és még egy érdekesség... az a pasi, akivel a fiatal Ben először találkozott a többiek közül, szóval ő volt az, aki odaadta Sawyer aktáját Locke-nak. Mintha az a pali nem öregedett volna!!! -
00000000000000 #13 Véleményem szerint azért irtották ki a Dharma- csapatot, mert nem akarták, hogy a szigetre érkezzenek a turisták, és tudomást szerezzen róluk a világ, mivel akkor vége lett volna addigi csendes és nyugodt életüknek.
-
blitzy #12 OK, túlzás, hogy semmire sem derült fény, de a rejtélyek csak még inkább gyarapodtak. Ha 3 24 részes évad alatt nem igazán derült fény a titkokra, akkor majd a 3 16 rész alatt? Van egy olyan érzésem, hogy sok minden felett elsikkadnak majd, illetve kapkodóvá válik a vége. Félre ne értsétek, a kedvenc sorozatom, tűkön ülve várom a következő epizódot.
SPOILER
Egy kis találgatás: az utolsó epizódban Kate Sawyer-re gondol, hogy várja már otthon? És vajon melyik közös ismerősük halálhírét találta meg Jack a gyászjelentések között? -
winnie #11 szeirntem nem létezik olyan sorozat, ahol ne tudna az ember 100 meg 100 kérdést feltenni. te kvázi azt mondod, hogy semmivel sem tudunk többet, mint az első részben, ami abszurd, nyilván. -
blitzy #10 SPOILER (néhol, egyeseknek)
Michail kétszer is életben marad, előtte túlélte a védőfalat, melynek ereje nem gyengére volt állítva, ne ezért maradhatott életben. Ahogyan a szigonyt is túl élte. Biztos hogy van magyarázata, ahogyan Locke eseteinek is (lábai), golyók a testében...
Kow83, ha neked ez bőven elég a többiekről, amit megtudtál, légy vele boldog. Mit tudtunk meg? Kiirtották a Dharma csapatot, van egy "láthatatlan" vezetőjük Jacob néven, meg "állítólag" egyik fő kutatási témájuk: miért halnak meg a terhes nők a szigeten? Na de hogy valójában miért vannak itt? Miért végeztek a Dharma csapattal? Ki is pontosan ez a Jacob?
Aztán: a sziget. Mi is pontosan az a fekete "felhő"? Hogyan kommunikál a sziget Ekoval, Lockeval? Na és mi a sziget célja? És még rengeteg megválaszolatlan kérdés... De ha neked vannak válaszaid, SPOILER alatt nyugodtan megválaszolhatnád! -
00000000000000 #9 véleményem szerint, ha ismernéd azt a krapekot, nevén szólítandá. Michailnek hívják.
ÉS ha nézed azt is megtudhatod, hogy a szigeten mások a játékszabáloyk, és biztos lehetsz benne, hogy megválaszolják, miért is maradt életben.
pont -
kow83 #8 "még mindig semmi sem derült ki a szigetről és a "többiekről""
Igen, akkor valószínüleg te a falat vagy a monitorod márkáját nézted az utóbbi 8-10 rész alatt, mert elég infót szolgálttak. Pl. ahhoz is, hogy egy tejles évad csak az Othersekről szóljon és csak itt-ott legyenek benne túlélők
Cheers. -
winnie #7 kérdezed ezt egy olyan sorozatnál, ami egy lezuhant repülőgép túlélőiről szól?
amúgy ez 1. nem a valóság, ez fikcó, mint minden sorozat és sokkal cifrább dolgok is történtek. te egy kvázi scifiben csodálkozol ilyesmin. 2. de, ha valami hihetetlen, akkor az miért mesébe illő? eskü, hogy naponta olvasni oolyat, hogy valaki nem halt meg 20 emeletnyi zuhansától vagy 10 golyótól. megtörténhet? kicsi az esélye, de megtörténhet. akkor meg hol a probléma?:) -
rendiboy #6 Na akokr én is hozzászólok már ehhez a témához. Nos nem olyan rossz ez a sorozat, viszont azt azért tudni kell, hogy van benne egy pár mesébe illő dolog,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mind ezt és a sok képtelen dolgokat unaloműzőnek elég jó. Kívánvsi leszek mit fognak még kitalálni a 3 x 16 részben.mint pl az utolsó két részben, mikor a félszemű krapekot szíven lőtték egy szigonnyal, majd 5 perc se telik el és eltűnik, majd annyi ereje lesz, hogy kiszedje magából a nyilat, majd felpakolja magára a búvárfelszerelést és elővegyen egy kézigránátot lemenjen a vízbe majd ott vigyorogjon beélesítve a gránátot és felrobbantsa a vizi bázis egy részét és ezzel magát is, de gondolom a következő részben semmi baja nem lesz, mert gárnát álló is :) -
#5 jól megmondtad. -
djukel #4 Én is az államat keresem a döbbenettől, hogy mennyi ember képes magát szivatni ezzel a sorozattal. -
#3 ja :)
Én is vagy 5 percig bambultam a fekete képernyőt a fiálé után! Ütött... -
#2 Csak 3 lesz. A készítők az elején mondták hogy 100 egynéhány részben gondolkodnak, és mostmár szerződésileg is ennyi van. 127 rész összesen ha jól számolom. 108 viccesebb lett volna mondjuk :D -
blitzy #1 Nem lövök le semmit azok előtt, akik csak a tv-ben követik figyelemmel a sorozatot, de az utolsó epizód, s annak a legvége tényleg úgy ledöbbentett, hogy kellett egy idő, míg felocsúdok. És hogy SPOILER, vagy nem az: még mindig semmi sem derült ki a szigetről és a "többiekről". Azt hallottam valakitől, hogy ezekből a bizonyos rövidített évadokből 5 is lesz még...