Szekeres Viktor

Állukat keresik a Lost-rajongók

A Hősök évadzárója után a Lost - Eltűntek is letudta legfrissebb évadát, mely az általános vélemények szerint a legjobban sikerült szezon volt az eddigi három közül, így mindenki bizalommal telve néz a jövő februárban induló negyedikre.

Itthon még csak a 3. évad közepét tapossák a rajongók az AXN jóvoltából (az RTL Klub csak ősszel fogja adni a sorozat legújabb részeit), de Amerikában már egy duplarésszel el is vonultak az Eltűntek jól megérdemelt majd 8 hónapos szünetükre, mivel az új "leosztás" szerint a következő évadok már csak 16 részesek lesznek, viszont legalább megszakítás nélkül kerülnek adásba - a készítők így próbálják kielégíteni a rajongókat és a "gyors" valamint a "jó" melléknevek közül, inkább utóbbi mellett tették le voksukat, hogy legyen bőven idejük alkotni.

A kétórás idényzáró a hírek szerint olyan fordulatot tartalmazott, ami fenekestől forgathatja fel a sorozatot és nagyszerűen megágyazott az újabb rejtélyeknek, így minden bizonnyal nem leszünk híján jövőre sem kérdéseknek, mert válaszok azok mostanában dögivel vannak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Herman1990 #18
    Hy! Nekem megvan az
    1-2-3 évad DVD-n.
    Akitérdekel írjon
    emailt:
    [email protected]
  • winnie #17
    "Amilyen sok szerepe volt ebben, nem hiszem, hogy az egyik kizárja a másikat. "

    sok szerep ide vagy oda, kizárja. egy színész nem tud szerepelni két sorozatban. egy esély, hogy a másikat "lelövik" idő előtt és visszatérhet.

    idán más sorozatok is birkóztak ilyesmivel, ld. a 3 távozó szereplő a prison breakből
  • blitzy #16
    Amilyen sok szerepe volt ebben, nem hiszem, hogy az egyik kizárja a másikat.
    ...:::SPOILER:::...
    Egyébként csak arra utaltam, hogy miért ugyanaz a színész játszotta azt a két szerepet? Talán neki is van valami kapcsolata a szigettel? Nem öregszik? Mert mintha, igaz, öregítették volna a jelenkorban játszódó részekben - más volt a sérója, raktak bele ősz tincseket, ha jól láttam - , de akkor sem vitték túlzásba, ezért beindult a fantáziám. :)))
  • winnie #15
    "Mintha az a pali nem öregedett volna!!!"

    vagy az őt játszó színész nem öregedett. de tőle búcsúzhatsz egy időre, valószínűleg, mert már másik sorozatban játszik szeptembertől.
  • blitzy #14
    Ja és még egy érdekesség... az a pasi, akivel a fiatal Ben először találkozott a többiek közül, szóval ő volt az, aki odaadta Sawyer aktáját Locke-nak. Mintha az a pali nem öregedett volna!!!
  • 00000000000000 #13
    Véleményem szerint azért irtották ki a Dharma- csapatot, mert nem akarták, hogy a szigetre érkezzenek a turisták, és tudomást szerezzen róluk a világ, mivel akkor vége lett volna addigi csendes és nyugodt életüknek.
  • blitzy #12
    OK, túlzás, hogy semmire sem derült fény, de a rejtélyek csak még inkább gyarapodtak. Ha 3 24 részes évad alatt nem igazán derült fény a titkokra, akkor majd a 3 16 rész alatt? Van egy olyan érzésem, hogy sok minden felett elsikkadnak majd, illetve kapkodóvá válik a vége. Félre ne értsétek, a kedvenc sorozatom, tűkön ülve várom a következő epizódot.

    SPOILER
    Egy kis találgatás: az utolsó epizódban Kate Sawyer-re gondol, hogy várja már otthon? És vajon melyik közös ismerősük halálhírét találta meg Jack a gyászjelentések között?
  • winnie #11
    szeirntem nem létezik olyan sorozat, ahol ne tudna az ember 100 meg 100 kérdést feltenni. te kvázi azt mondod, hogy semmivel sem tudunk többet, mint az első részben, ami abszurd, nyilván.
  • blitzy #10
    SPOILER (néhol, egyeseknek)
    Michail kétszer is életben marad, előtte túlélte a védőfalat, melynek ereje nem gyengére volt állítva, ne ezért maradhatott életben. Ahogyan a szigonyt is túl élte. Biztos hogy van magyarázata, ahogyan Locke eseteinek is (lábai), golyók a testében...
    Kow83, ha neked ez bőven elég a többiekről, amit megtudtál, légy vele boldog. Mit tudtunk meg? Kiirtották a Dharma csapatot, van egy "láthatatlan" vezetőjük Jacob néven, meg "állítólag" egyik fő kutatási témájuk: miért halnak meg a terhes nők a szigeten? Na de hogy valójában miért vannak itt? Miért végeztek a Dharma csapattal? Ki is pontosan ez a Jacob?
    Aztán: a sziget. Mi is pontosan az a fekete "felhő"? Hogyan kommunikál a sziget Ekoval, Lockeval? Na és mi a sziget célja? És még rengeteg megválaszolatlan kérdés... De ha neked vannak válaszaid, SPOILER alatt nyugodtan megválaszolhatnád!
  • 00000000000000 #9
    véleményem szerint, ha ismernéd azt a krapekot, nevén szólítandá. Michailnek hívják.
    ÉS ha nézed azt is megtudhatod, hogy a szigeten mások a játékszabáloyk, és biztos lehetsz benne, hogy megválaszolják, miért is maradt életben.
    pont