A nemzet aranya 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
az más kérdés, hogy rém gyenge volt ez is, de mivel szeretem a kincskeresõs kalandfilmeket (a normálisakat, nem az ilyen 6 évesre kalibrált szintûeket), ezért jó zombi módjára ott leszek a 3. részen is.
lehet köze van hitman hez? <#vigyor>#vigyor>
REAL MADRID
ugy olvastam valahol hogy tervezik a 3ik részt is, ami sztem nagyon jó 5let!
aki tudja hogy mi volt a 47ik oldalon az irja már meg pls. <#kacsint>#kacsint><#vigyor>#vigyor>
remélem lessz folytatás
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
van egy rész a filmben amin viszont hatalmasat lehetett röhögni, amikor Nicolas megint rátalál valami utra, és elkezdi mondani a hülyeséget, és az apja hátul csak sóhajt egyet😄 az egész mozi röhögött azon. másra már nem is emlékszem a filmbõl, ez is jelzi hogy nem maradando.
egyébként nem szeretem a hollywoodi tömegfilmeket

az igen... nem tudom mester te milyen filmeken nevelkedtél, nekem különösebben nem jönnek be a hálivúúúdi szuperfilmek, de ez éppen úgy rögzõdött bennem, mint az utóbbi idõk egyik legpörgõsebbje...
gyanítom, csak a mindenhova beokoskodok, befikázok, bepofázok ember beszél belõled, de nem baj.... majd kinövöd...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A másik meg,hogy "elrejtettük a történelem nagy titkát,találjátok meg" az meg csak a film végén derül ki,hogy valójában hol is volt. + többször megakad a Cage elmélete,szóval sztem izgalmas film,szerinted nem,sebaj,jogod van a véleményedhez.
The only speedometer is in your head.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
és bár minden szubjektiv, de a film enyhén szolva vontatott volt, kb 3 szor hittem azt hogy most vége lesz, de nem még ráraktak egy lapáttal. Meg eröltetett már ez a -elrejtettük a történelem nagy titkát, találjátok meg- tipus a filmek között. da vinci kod is ilyesmi volt
Am az 1 rész qrva jó volt, csak messze van az a 2008😞
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
A 2. részt is tutira fogom komálni, ha megtartja az elsõ rész színvonalát. Hajrá! Jöhet több epizód is!
érdekelne...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
BUDA > miskolc.
kinek a pap kinke a papné
nekem tetszett az elsõ rész
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
az 1 nagyon teccet és fav filmeim közé tartozik
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
meg Diane Krüger is<#finom>#finom><#finom>#finom>
egyébként elsö rész tetszett nagyon,lehet meg is nézem ma este😊 Kössz a tippet😄