A nemzet aranya 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
szerintem ez a rész igen gyengére sikeredett, most néztem meg pár órája. Nem volt akkora hangulata mint az elsõnek

Botond
Szerintem csak egy sima geg volt a 47. oldal. A film tetszett, jó kis pörgös kalandfilm,mint az elsõ rész. :-)
Kicsikiraly
hát én most néztem meg tegnap, az elsõ rész baromi jó volt, de ez a 2. rész olyan volt mintha keverték volna az elsõ részt az indiana jones-szal és ennyi. bár annyira nem volt rossz, remélem lesz 3. rész 😄

DFTBA ಠ_ಠ

harmadik részt anélkül is tudnak és természetesen fognak csinálni, hiszen mentek a népek ezerrel a filmre.

az más kérdés, hogy rém gyenge volt ez is, de mivel szeretem a kincskeresõs kalandfilmeket (a normálisakat, nem az ilyen 6 évesre kalibrált szintûeket), ezért jó zombi módjára ott leszek a 3. részen is.
Jo volt a film, hozta azt amit az elsõ rész. A 47 es oldallal kapcsolatban pedig szerintem csak azert raktak bele, hogy legyen egy ok a 3. részre ami majd ott kaphat szerepet, de csak sajat vélemeny.
grebber
Jó volt várom a 3. részt!

Next PC upgrade: 2022

ERykk
Az elõzõ nekem jobban tetszett, itt voltak olyan részek amit sokáig húztak, az elsõben nem, ennyi😊

REAL MADRID

jaja énse vágom 47es oldalt

lehet köze van hitman hez? <#vigyor>

REAL MADRID

én most fejeztem be és nagyon tetszett a film.
ugy olvastam valahol hogy tervezik a 3ik részt is, ami sztem nagyon jó 5let!
aki tudja hogy mi volt a 47ik oldalon az irja már meg pls. <#kacsint><#vigyor>
gabo91
na megnéztem a filmet, szuper...de talán az elsõ rész jobb volt...
remélem lessz folytatás

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Hát ez nagyon odafog vágni!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

grizzly21
márpedig ez a film vontatott volt szerintem, szerinted nem ennyi, nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye.
van egy rész a filmben amin viszont hatalmasat lehetett röhögni, amikor Nicolas megint rátalál valami utra, és elkezdi mondani a hülyeséget, és az apja hátul csak sóhajt egyet😄 az egész mozi röhögött azon. másra már nem is emlékszem a filmbõl, ez is jelzi hogy nem maradando.
egyébként nem szeretem a hollywoodi tömegfilmeket

Az elsõ rész király volt! Remélem ez is olyan lesz mint az elsõ!

fifi
vontatott volt?
az igen... nem tudom mester te milyen filmeken nevelkedtél, nekem különösebben nem jönnek be a hálivúúúdi szuperfilmek, de ez éppen úgy rögzõdött bennem, mint az utóbbi idõk egyik legpörgõsebbje...
gyanítom, csak a mindenhova beokoskodok, befikázok, bepofázok ember beszél belõled, de nem baj.... majd kinövöd...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

The FlashBack
isten volt az elsõ rész sztem😊

Jeff Gordon
deha rá raktak egy lapáttal ahogy te fogalmaztál,akkor az ember azt is hihetné,hogy élvezted,mert egészen a film végéig nem tudtad mi fog történni.
A másik meg,hogy "elrejtettük a történelem nagy titkát,találjátok meg" az meg csak a film végén derül ki,hogy valójában hol is volt. + többször megakad a Cage elmélete,szóval sztem izgalmas film,szerinted nem,sebaj,jogod van a véleményedhez.

The only speedometer is in your head.

Sadist
Te tényleg ilyen kis fikagép vagy 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

grizzly21
Azért gondolom hogy gyenge volt, mert akikkel néztem mind ugyanazon véleményen voltunk, amiket olvastam kritikákat is mind ugyanazon a véleményen voltak,
és bár minden szubjektiv, de a film enyhén szolva vontatott volt, kb 3 szor hittem azt hogy most vége lesz, de nem még ráraktak egy lapáttal. Meg eröltetett már ez a -elrejtettük a történelem nagy titkát, találjátok meg- tipus a filmek között. da vinci kod is ilyesmi volt

Brolly
Hát ezaz, nem értem ezeket, hogy akkor minek a halálnak csinálnak 2. részt ha neked nem tetszett, ez tuti bukta lesz...
Am az 1 rész qrva jó volt, csak messze van az a 2008😞

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Pheaper
huu ez jó lesz várom elsõ nagyon tetszet

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Magoo
Én máig szeretem az elsõ részt....meg is vettem DVD-n mikor megjelent.
A 2. részt is tutira fogom komálni, ha megtartja az elsõ rész színvonalát. Hajrá! Jöhet több epizód is!

fifi
ha már ilyen határozott vagy, mi is volt benne annyira szar?
érdekelne...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bucser
Az elsõ rész a kalandfilm ínséges idõkben nagyon is szórakoztató vlt... csak kár, hogy nicholas cage iylen rettenetesen és rondán kopaszodik... Nem egy Harrison Ford😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

király

BUDA > miskolc.

<#wow2>

kinek a pap kinke a papné

nekem tetszett az elsõ rész

REAL MADRID

REALista
Már az elsõ rész is gyenge volt...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jeff Gordon
miért szar? indokold meg😊

grizzly21
már nem azért de az egy is egy szar film volt akkor minek második rész?

Jeff Gordon
jaja,szóval nálunk valószinüleg csak jövöre😞 vagy az év utolsó napjaiban

21 December 2007 (USA)
CheAteR88
mikorra igérik?

az 1 nagyon teccet és fav filmeim közé tartozik

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Jeff Gordon
Szerintem is.

meg Diane Krüger is<#finom><#finom>

egyébként elsö rész tetszett nagyon,lehet meg is nézem ma este😊 Kössz a tippet😄

imdb

Szerintem nagyon király lesz!!!

Már megtekinthetõ A nemzet aranya második részének, a Titkok könyve (The Book of Secrets) alcímû filmnek a legelsõ elõzetese. A folytatásban hõseink ezúttal Abraham Lincoln merénylõjének, John Wilkes Booth-nak a notesze, pontosabban az abból hiányzó 18 oldal után kutatnak, mely egy világméretû összeesküvésrõl rántja le a leplet. A szereposztás igazán parádésra sikerült: a visszatértõ Nicolas Cage, Jon Voight, Harvey Keitel és Diane Kruger mellé sikerült megnyerni Ed Harris-t és Helen Mirren-t is - elõbbi alakítja a rosszfiút, utóbbi pedig a Cage által játszott karakter édesanyját. A stáb - mint az a képekbõl is látható – rengeteg helyszínen dolgozott: Washington és a Rushmore-hegység sziklába vájt elnökfejei mellett ellátogattak Párizsba és Londonba is. Kérdés, az eddig is kissé komolytalan hitelességet meddig lehet még túlzásba vinni, ha a Capitoliumi lakosztályba történõ betörést és az elnök fiának elrablását is sikerül véghezvinni – mint az az itt található teaaer-bõl is kiderül.