38
A nemzet aranya 2 :A Titkok Könyve
-
#38 szerintem ez a rész igen gyengére sikeredett, most néztem meg pár órája. Nem volt akkora hangulata mint az elsőnek -
#37 Szerintem csak egy sima geg volt a 47. oldal. A film tetszett, jó kis pörgös kalandfilm,mint az első rész. :-) -
#36 hát én most néztem meg tegnap, az első rész baromi jó volt, de ez a 2. rész olyan volt mintha keverték volna az első részt az indiana jones-szal és ennyi. bár annyira nem volt rossz, remélem lesz 3. rész :D -
winnie #35 harmadik részt anélkül is tudnak és természetesen fognak csinálni, hiszen mentek a népek ezerrel a filmre.
az más kérdés, hogy rém gyenge volt ez is, de mivel szeretem a kincskeresős kalandfilmeket (a normálisakat, nem az ilyen 6 évesre kalibrált szintűeket), ezért jó zombi módjára ott leszek a 3. részen is. -
aimar21 #34 Jo volt a film, hozta azt amit az első rész. A 47 es oldallal kapcsolatban pedig szerintem csak azert raktak bele, hogy legyen egy ok a 3. részre ami majd ott kaphat szerepet, de csak sajat vélemeny. -
#33 Jó volt várom a 3. részt! -
#32 Az előző nekem jobban tetszett, itt voltak olyan részek amit sokáig húztak, az elsőben nem, ennyi:) -
Monoton #31 :))) -
Monoton #30 jaja énse vágom 47es oldalt
lehet köze van hitman hez? -
asd16 #29 én most fejeztem be és nagyon tetszett a film.
ugy olvastam valahol hogy tervezik a 3ik részt is, ami sztem nagyon jó 5let!
aki tudja hogy mi volt a 47ik oldalon az irja már meg pls. -
#28 na megnéztem a filmet, szuper...de talán az első rész jobb volt...
remélem lessz folytatás -
Csaba007 #27 Hát ez nagyon odafog vágni!!! -
Csaba007 #26 Új Trailer! -
#25 márpedig ez a film vontatott volt szerintem, szerinted nem ennyi, nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye.
van egy rész a filmben amin viszont hatalmasat lehetett röhögni, amikor Nicolas megint rátalál valami utra, és elkezdi mondani a hülyeséget, és az apja hátul csak sóhajt egyet:D az egész mozi röhögött azon. másra már nem is emlékszem a filmből, ez is jelzi hogy nem maradando.
egyébként nem szeretem a hollywoodi tömegfilmeket -
Csaba007 #24 -
Csaba007 #23 Az első rész király volt! Remélem ez is olyan lesz mint az első! -
#22 vontatott volt?
az igen... nem tudom mester te milyen filmeken nevelkedtél, nekem különösebben nem jönnek be a hálivúúúdi szuperfilmek, de ez éppen úgy rögződött bennem, mint az utóbbi idők egyik legpörgősebbje...
gyanítom, csak a mindenhova beokoskodok, befikázok, bepofázok ember beszél belőled, de nem baj.... majd kinövöd... -
#21 isten volt az első rész sztem:)
-
#20 deha rá raktak egy lapáttal ahogy te fogalmaztál,akkor az ember azt is hihetné,hogy élvezted,mert egészen a film végéig nem tudtad mi fog történni.
A másik meg,hogy "elrejtettük a történelem nagy titkát,találjátok meg" az meg csak a film végén derül ki,hogy valójában hol is volt. + többször megakad a Cage elmélete,szóval sztem izgalmas film,szerinted nem,sebaj,jogod van a véleményedhez. -
#19 Te tényleg ilyen kis fikagép vagy :) -
#18 Azért gondolom hogy gyenge volt, mert akikkel néztem mind ugyanazon véleményen voltunk, amiket olvastam kritikákat is mind ugyanazon a véleményen voltak,
és bár minden szubjektiv, de a film enyhén szolva vontatott volt, kb 3 szor hittem azt hogy most vége lesz, de nem még ráraktak egy lapáttal. Meg eröltetett már ez a -elrejtettük a történelem nagy titkát, találjátok meg- tipus a filmek között. da vinci kod is ilyesmi volt -
#17 Hát ezaz, nem értem ezeket, hogy akkor minek a halálnak csinálnak 2. részt ha neked nem tetszett, ez tuti bukta lesz...
Am az 1 rész qrva jó volt, csak messze van az a 2008:( -
#16 huu ez jó lesz várom első nagyon tetszet -
#15 Én máig szeretem az első részt....meg is vettem DVD-n mikor megjelent.
A 2. részt is tutira fogom komálni, ha megtartja az első rész színvonalát. Hajrá! Jöhet több epizód is! -
#14 ha már ilyen határozott vagy, mi is volt benne annyira szar?
érdekelne... -
#13 Az első rész a kalandfilm ínséges időkben nagyon is szórakoztató vlt... csak kár, hogy nicholas cage iylen rettenetesen és rondán kopaszodik... Nem egy Harrison Ford:) -
Kanál #12 király -
Monoton #11
kinek a pap kinke a papné
nekem tetszett az első rész -
#10 Már az első rész is gyenge volt... -
#9 miért szar? indokold meg:) -
#8 már nem azért de az egy is egy szar film volt akkor minek második rész? -
#7 jaja,szóval nálunk valószinüleg csak jövöre:( vagy az év utolsó napjaiban -
raymond01 #6 21 December 2007 (USA) -
#5 mikorra igérik?
az 1 nagyon teccet és fav filmeim közé tartozik -
#4 Szerintem is.
meg Diane Krüger is
egyébként elsö rész tetszett nagyon,lehet meg is nézem ma este:) Kössz a tippet:D -
Csaba007 #3 imdb
Szerintem nagyon király lesz!!! -
Csaba007 #2 Előzetes!!!!!! -
Csaba007 #1 Már megtekinthető A nemzet aranya második részének, a Titkok könyve (The Book of Secrets) alcímű filmnek a legelső előzetese. A folytatásban hőseink ezúttal Abraham Lincoln merénylőjének, John Wilkes Booth-nak a notesze, pontosabban az abból hiányzó 18 oldal után kutatnak, mely egy világméretű összeesküvésről rántja le a leplet. A szereposztás igazán parádésra sikerült: a visszatértő Nicolas Cage, Jon Voight, Harvey Keitel és Diane Kruger mellé sikerült megnyerni Ed Harris-t és Helen Mirren-t is - előbbi alakítja a rosszfiút, utóbbi pedig a Cage által játszott karakter édesanyját. A stáb - mint az a képekből is látható – rengeteg helyszínen dolgozott: Washington és a Rushmore-hegység sziklába vájt elnökfejei mellett ellátogattak Párizsba és Londonba is. Kérdés, az eddig is kissé komolytalan hitelességet meddig lehet még túlzásba vinni, ha a Capitoliumi lakosztályba történő betörést és az elnök fiának elrablását is sikerül véghezvinni – mint az az itt található teaaer-ből is kiderül.