4
  • ExploZiv
    #4
    ki a szart érdekel, hogy olcsóbb lesz a külföldi mobiltelefonálás? Az átlag ember, aki kimegy egy évben maximum egyszer külföldre, nem érzi azt a pár forintos változást. Először a saját belső ügyeivel kellene foglalkozni ennek a kibaszott szar kommunista zsidó országnak. Az lenne számottevő, ha pl a kenyér árát csökkentenék 2 Ft-tal, kit érdekelnek a szaros roaming díjak? Aki kintvan külföldön gyakran, az szerintem nem áll úgy anyagilag, hogy pár Ft ide vagy oda valamit is változtasson.
    Az egész országnak nem nevezhető semmi egy nagy rakás szar. Csak azokkal törődnek, akik milliárdokat loptak össze? Ha abból a háromszáz valahány "emberből" felkötnék mindet, akkor annak a 3/4-e zsió temetőkben temetnék el. De ezt nem veszi észre a magyar, mert a magyar az hülye.
  • braeburn
    #3
    Kizárólag önmérsélettel és bizonyos szintű bojkottal tudsz valamit is tenni annak érdekében, hogy ne nézhessenek fejőstehénnek. Ezek a röhejes költségcsökkentések szintúgy a forgalomnövekedést segítik elő a meggondolatlanabbul csevegő, forgalmazó lúzer-júzerek kárára. Hosszú az út még odáig, ahol már nem az eszetlenül költekező, konzumlázban égő és hazug reklámokban hívő fogyasztóból, tudatos polgárrá válik a többség. Amíg az óceánba vizet hordunk és hiszünk benne, hogy ez jó nekünk, önként szolgáltatjuk ki magunkat a rajtunk élősködőknek.
  • Cat #2
    ugyan szégyellem magam hogy ezt reklámozom, de most olvastam, hogy tmobilenál 2 gigát adnak havi 5ezerért, ráadásul ez hsdpa, azaz 3 megabit a sáv. Igazán elgondolkodtató LENNE, ha nem lenne odaírva mögé, hogy AKCIÓS ÁR, KÉT HÓNAPRA ÉRVÉNYES :D

    Nem akciósan simán megfontolandó LENNE kisfelhasználóknak, akár a kábel kiváltására is.
  • smv
    #1
    Nagyon helyes. Szabályozzák csak őket le a picsába, hogy beszéljünk 10 fillérért, az sms pedig legyen 2. Igazán csökkenthetnék már a mobilnet árát is, mert sikítógörcsöt kapok a sokezer forint/100 mega párosoktól.