GeForce 9 series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am nemhinném, hogy annyi lesz....régebbi hírek szerint 200 lesz...
De ha télelg ennyi lenne, akkor pá-pá ati...
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Thrash \'Till Death
Én inkább spórolnék egy autóra, lakásra vagy valami hasznos dologra.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az sg szerint, a 9800gx2 kereskedelmi ára 450dollár, ami szerintem kuvajó, ár/teljesitmény arány ha 30%al jobb mint az ultra.
Külföldi olalakon azt irták ,hogy legalább 30%, szóval valszeg ennél azért több.
Szóval Februártól best buy lehet.
Szerintem ez helyett pénzkidobás másikat venni a nyáron.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Az Nvidia legeslegjobb VGA-ja is kb 60 ezret ér. De az Nvidia tudja, hogy a sok láma 150 ezerért is megveszi és ezért kerül annyiba.
Gamestar-ban is volt, hogy jobban megéri évente venni egy középkategóriás VGA-t, mint 2 évente egy csúcskategóriást.
Amúgy semmi ilyen nincs a munka törvénykönyvébe , hogy ne lehetne 8órát dolgozni és 15 évesen is lehet amúgy már dolgozni!(most néztem meg)
MOD: ez nem válasznak ment , csak úgy külön 😊
<#worship>#worship>
Saor Alba
Saor Alba
Amúgy eddigse szüleim vették a gépemet , hanem volt egy olyan jókis 5letem , hogy mivel a boltba a konfigokért 2× árat is vagy töbet is elkérnek , mint amennyiért össze lehet rakni , ezért apámon keresztül elkezdtem énis eladogatni konfigokat normális áron , tehát úgy , hogy min1ikre rárakok 20k hasznot és így mindenki jóljár , nemkell senkinek átveretnie magát a sok szar tescos géppel!
10. es vagyok , 16 éves... És mivel 16 vagyok , ezért már nyáron mehetek dolgozni! És mivel faterom testvére igazgató egy olyan helyen , ahova vesznek föl diákokat , ezért havi 50k s diákmeló helyett mehetek oda havi 100 ér... És mivel mehetek oda havi 100 ér ezért lesz kb 250 em nyár alatt , amit gépre szeretnék költeni , mert minden másom megvan és pénzt elrakni nemnagyon tudok :] ! Ennyi...
Amúgy nem tudom miért mondod , hogy "minden" topkiban osztom az észt... 1-2 topikba szoktam csak írni és ottse hülyeségeket!(nemvagyok 16 éves szinten attól függetlenül , hogy azvagyok /mások is mondták már/ (mármint nem alatta <#vigyor3>#vigyor3> ) Segíteni szoktam ottis anélkül , hogy megkérnének ,vagy ha megkérnek akkoris... Látogass el a crysis topikba és nézz kicsit körül a banner alatt pl , meg a bannert is én csináltam és olvasgass vissza! Csak azért , hogy tisztán láss...
Még1× sry , hogy ezeket itt beszélem meg...
De tetszik 😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
GeForce 9800GX2
Szerintem nagyot fog szolni, de az ara is csillagaszati lesz
Thrash \'Till Death
Naon szexy VGA...<#szeret>#szeret>
Találóan a neve G98-8400GS.. 8SP segíti a brutális teljesítményt.
Saor Alba
Akkor is kappe mán NV! Sok hülye számozás..-.-
Saor Alba
17 dolcsi 1 csip, akkor minek 400-550 ér adni a karit?-.-
Saor Alba
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate