GeForce 9 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Õseid fogadjanak már örökbe! <#hehe>

Saor Alba

De gondold azt, hogy mire hun ba ér lesz az 500 is...mert ugye a magyar árak, és az idejövetel, szal könnebb, ha azt 450 eurónak veszed.

Am nemhinném, hogy annyi lesz....régebbi hírek szerint 200 lesz...
De ha télelg ennyi lenne, akkor pá-pá ati...

NeBby
Ha igaz , hogy 450 lesz , akkor tuti , hogy hogy veszek egyet , annyiért NAGYON olcsó!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

FlyHigh
Lehet van autója, üres lakás a város másik felén stb. Azért vannak szülõk akik nagyon dúrván elõkészítik a terepet. Az már más kérdés, hogy honnan van rá pénz😄

Thrash \'Till Death

NeBby
Autó már megvan , köszi <#rolleyes>

davidka003
Ha megvan mindened, akkor miért muszáj elkölteni a pénzed?
Én inkább spórolnék egy autóra, lakásra vagy valami hasznos dologra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

a shot
Tényleg 8óra bocs,rosszul tudtam.

Az sg szerint, a 9800gx2 kereskedelmi ára 450dollár, ami szerintem kuvajó, ár/teljesitmény arány ha 30%al jobb mint az ultra.
Külföldi olalakon azt irták ,hogy legalább 30%, szóval valszeg ennél azért több.
Szóval Februártól best buy lehet.

NeBby
Ez pénzkidobás ,de ami nemaz , az már megvan! És ez a hobbim...

davidka003
Ilyen géped van most:Q6600 @ 3.4 | 4GB OCZ 1066MHz | 8800GT @ 700/2000 | ASUS P5K
Szerintem ez helyett pénzkidobás másikat venni a nyáron.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Egyetértek. Rohadt nagy kocka az aki ennyit költ gépre/VGA-ra.
Az Nvidia legeslegjobb VGA-ja is kb 60 ezret ér. De az Nvidia tudja, hogy a sok láma 150 ezerért is megveszi és ezért kerül annyiba.
Gamestar-ban is volt, hogy jobban megéri évente venni egy középkategóriás VGA-t, mint 2 évente egy csúcskategóriást.

Solten
3/4-ed ország ezt mûveli.

Saor Alba

NeBby
A cuccokat ÉN veszem kiskerbe , azt viszont tudom , hogy ezt így nemszabadna , dehát aki akar nálam venni az csak jóljár és nemhiszem , hogy feljelentene...(a fateromon keresztült úgy értettem , hogy õ szerzi az eladókat)
Amúgy semmi ilyen nincs a munka törvénykönyvébe , hogy ne lehetne 8órát dolgozni és 15 évesen is lehet amúgy már dolgozni!(most néztem meg)

a shot
Amugy meg a crossfire és a sli, távol sem olyan kiforrodt és nem is lesz egy jó darabig, mintha egy kártya van a gépedbe, tehát ha sok pénzed van vegyél 1 csúcs kártyát.

a shot
Ha olyan nagyon elmésnek tartanak, akkor tudhatnád, hogy 18 év alatt nem dolgozhatsz 8 órát, valszeg nem lesz tehát munkaszerzõdésed, ennek eredménye képpen amit csinálni fogsz azt kicsiny országunkban fekete munkának nevezik és azt amit irtál, tehát valószínüsítem faterod vállalkozó és nagykerben megveszi a cuccot amit te nagyon-nagyon találékonyan tovább értékesítesz, azt pedig ugy hivják, hogy adó csalás😊.

Solten
Jó gondolat, a CF elég ütõs.. <#eljen>

Saor Alba

Solten
1 kártya sem ér 60 ezernél többet.

Saor Alba

NeBby
Azon gondolkozok , hogy lehet , hogy jobban megérné 2db 3870 cf be ! Az addig úgyis lemegy 45-50 re , és lesz is majdnem olyan gyors mint a GX2 , csak az lesz 180 , ez meg kijön 100 ból! Szerintetek a 3870 cf a gyorsabb kis febontáson (1280 vagy 1600 ws) vagy a 8800GT SLI? Mert ahogy láttam 3870 sokkal gyorsabb...(cf be)

MOD: ez nem válasznak ment , csak úgy külön 😊

Solten
Ja piálni tényleg nem jó, inkább elcsajozom. Élni is kell, te lúzer <#action>

Saor Alba

Ze meg gyökér vagy, hogy elb@szoda pénzt piára..Full fölösleges az is..

Solten
Streba! Ha kedves az életed szerezzé' nekem is akciós kártyát, vagy a génwardod levágott fejével fogsz ébredni öcsém!!! <#hehe> <#hehe> <#hehe>

<#worship>

Saor Alba

Solten
Keményen láma vagy bammeg, ennyi pénzt rá nem költenék egy sz@ros kártyára. Max elpiálnám-elcsajoznám... <#hehe>

Saor Alba

NeBby
<#worship>

Le se sza...d az ilyet nekem is szokták irni:egy példa-a kérdés!!
és a válasz!!!

Ne törödj vele!!!

NeBby
8!
Amúgy eddigse szüleim vették a gépemet , hanem volt egy olyan jókis 5letem , hogy mivel a boltba a konfigokért 2× árat is vagy töbet is elkérnek , mint amennyiért össze lehet rakni , ezért apámon keresztül elkezdtem énis eladogatni konfigokat normális áron , tehát úgy , hogy min1ikre rárakok 20k hasznot és így mindenki jóljár , nemkell senkinek átveretnie magát a sok szar tescos géppel!

Olvass vissza csak egy párat, már volt...és ki tudja hányszor lesz még...<#ejnye1><#ejnye1><#nezze>

a shot
És napi hány órát kell dolgoznod, páratlanul szerencsés fiatalember? <#eplus2>

NeBby
Bocsi , tudom , hogy nem ide tartozik , de ezt nemhagyom:
10. es vagyok , 16 éves... És mivel 16 vagyok , ezért már nyáron mehetek dolgozni! És mivel faterom testvére igazgató egy olyan helyen , ahova vesznek föl diákokat , ezért havi 50k s diákmeló helyett mehetek oda havi 100 ér... És mivel mehetek oda havi 100 ér ezért lesz kb 250 em nyár alatt , amit gépre szeretnék költeni , mert minden másom megvan és pénzt elrakni nemnagyon tudok :] ! Ennyi...
Amúgy nem tudom miért mondod , hogy "minden" topkiban osztom az észt... 1-2 topikba szoktam csak írni és ottse hülyeségeket!(nemvagyok 16 éves szinten attól függetlenül , hogy azvagyok /mások is mondták már/ (mármint nem alatta <#vigyor3> ) Segíteni szoktam ottis anélkül , hogy megkérnének ,vagy ha megkérnek akkoris... Látogass el a crysis topikba és nézz kicsit körül a banner alatt pl , meg a bannert is én csináltam és olvasgass vissza! Csak azért , hogy tisztán láss...
Még1× sry , hogy ezeket itt beszélem meg...

Karaj cucc, de bakker, most már nem csak a hûtés 2 slotos, hanem az egész kártya az..XD

Katun
Micsoda Kocka Doboz Design <#hehe>
De tetszik 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Bankrablás kifizetõdõ😄<#eplus2>

a shot
Kicsit idegesítõ, hogy mindegyik topikban osztod az észt a kb 15-16 éveddel, ide meg képes vagy leírni hogy te veszel vgat, 140e ft-d van rá ami az átlag magyar havi fizetése vagy több is annál. Nem apu meg anyu veszi? Akkor legalább legyél õszinte. Vagy ilyen jól megy manapság a 8osztályos gimibe?<#ejnye1><#shakehead><#idiota>

<#eljen>

Ha valaki nem tudta volna melyik kartyarol van a kep:

GeForce 9800GX2

Ha mar 9 es szeria akkor a csucskartyarol nehany kep:

Szerintem nagyot fog szolni, de az ara is csillagaszati lesz
FlyHigh
Mire ideér a 30%+-bol lesz 20. Remélem 2X annyiba is fog kerülni mint a 8800 ultra és le fog róla olvadni a búrkolat.😄 Megértem én õket, vakítani is kell.😄

Thrash \'Till Death

<#buck><#eljen><#hehe>
Naon szexy VGA...<#szeret>

Solten
Meghajolunk a nagysága elõtt: <#worship> <#nezze>

Saor Alba

<#worship><#worship><#worship><#eljen>

Solten
Itt van a kicsike, hát nem édes?? <#hehe>

Találóan a neve G98-8400GS.. 8SP segíti a brutális teljesítményt.

Saor Alba

Solten
Ez a chip OEM vonalon fut, azért nem találkoztunk vele (hálisten).

Saor Alba

😄
Akkor is kappe mán NV! Sok hülye számozás..-.-

Solten
Öhm.. Lassan feladom... A G98 csipet eredetileg a 8400GS utódjánák szánták, azóta valamelyest "feledésbe merült". több mint valószínû hogy köze nincs a 9 serieshez... Ez a chip nem a GT utóda bammeg, 0 teljesítménnyel azért 17 dollár... <#hehe>

Saor Alba

A f@sz az NV szájába!
17 dolcsi 1 csip, akkor minek 400-550 ér adni a karit?-.-

Solten
A bannerrõl: a 9-es szériát egy 17 dolcsis csippel (méltó vetélytársa a 8400GS-nek) és egy (8 series) gétével éltetjük. Hurrá <#vigyor>

Saor Alba

Solten
Simán...

Saor Alba

Gabesz amd64
szerintem annyi biztos lesz

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

MaSzKa
áááááááááááááá nem kevés pénz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Gabesz amd64
180 + fa

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Hát igen bele se merek gondolni..mennyi lesz<#fejvakaras><#fejvakaras>

Solten
Egy "szaros" gété is 80 körül van, elképzelheõ majd hogyé' adják.. 😊

Saor Alba