GeForce 9 series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Átlehetne applikálni egy 98gx2 t vagy 96gt t a bannerra...

davidka003
Minek cserélnéd már le? Nem rég vetted.
Azért, hogy COD4-ben 10 FPS-el többet kapj felesleges.
Láthatod, hogy a 8800 GTS teljesítménye 95%-a a 9600GT-nek.
Akkor lenne értelme a cserének, ha 8600GT-d lenne.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

csak a játékok 75%-a nvidiára szakosodott...
Gondolom eme kis képrõl rájöttök, hogy jobb lesz az nvidia..

Bucser
Mit kezdjen a nyers adattal számítási teljesítménnyel az ember? Azzal nem tud játszani...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Inquistor lecseréljem szted a G80 GTS 640 et 96GT re?

a tesztbõl ne játékot linkelj. performanceot- teljesitményt.
de ha akarod játékot is linkelek, és még akkor az ati akkor elsõ lesz, csak hátulrol(pl.: crysis), na de tesék:

Látható hogy a SLI-be több mint 60%os teljesitméyn növekedés van.
2 db GT az 100-105, és még ráis ver az x2-re. mig az x2 100 felett van.
Nem beszélve, hogy még nincs is optimizálva a 9600

OFF: Elõfordulhat olyan felállásnál, ahol a memória sávszéllesség számít. A 8800GT ugye 256 bites, a régi GT meg 320 bites ...

Ez neked teljesen korrekt?!!!!!
Azt hogy, hogy a GTS alig gyorsabba a 3870 nél, a gt meg lasab?<#rolleyes><#zavart2><#zavart2>

<#unalmas>Ja, akkor jövök azzal neked, hogy még nincs driver ami nagyon támogatná a 9600 ast..-.-

Vizet neki mint az aquatqnkos GTX en volt😄 Csak ne olyat mint az a tidewather, mert az tré:S

LOL! És még kint sincs az új driver😛PP

Solten, te mit idegeled magad pusztán azért, mert az NV kiad egy jó kártyát? Szerinted aki mostanában vett drágán 8800GT-t vagy 8800GS-t, az nem lesz ideges? vagy akinek 8800 régi GTS-e van? Mert azokat is bealázza?
Igen, aki vett 55K-ért vagy sokkal drágábban Hd3870-et, azt az ideg fogja kerülgetni, vagy a GF9600GT miatt, vagy azért mert most felébe fog kerülni a kártyája. De ilyen a HW piac. Ha ezen dühömgenénk, mennék a tepsibe 40 éves korunk elött 😊

Ja, közben láttam. Úgy számolom valami 1.4-1.5 milliár "csak", de közben mondták, hogy G92-A2 magok lesznek rajta, és tényleg forró.

Solten
a tavalyi szerencsétlen felhozatalhoz képest ez tényleg örvendetes.

Saor Alba

1,8 milliárd..Nem?

Solten
korrekten

Saor Alba

Solten
Figy, rohadtul nem érdekel hogy melyik a gyorsabb, csak korrektül tájékoztassák a népet.. 😊

Saor Alba

Mindegy. A lényeg az, hogy mindkét gyártónak van elérhetõ áron középkártyája és mindenki azt vehet ami neki szimpatikus, és ez így jó. 😊
Másrészt ha nem kamuk az SLi tesztek, akkor végre sikerült értelmet adni az SLI-nek, mert eddig valjuk be elég siralmas volt. Ez meg azoknak jó, akik ezért vettek SLi deszkát a gépükbe.

Solten
Ja, beta.

Saor Alba

Solten
Nem.. nem... Qrvára nem kell igazolnia. Ha összehasonlítunk kártyákat ne már 4 hónapos drivert alkalmazzunk. A legtöbb hardveroldal leteszteli pl a 3850-et. Kap egy 9600 GT-t és beollózza a régi eredményeket. Korrekt.

Saor Alba

Bucser
Akkor mirõl beszélünk?

Hol érdekel engem egy kártya DX10.1-es tlejesítménye amire nincs játék be sem jelentve, Ha DX10 alatt szar a teljesítménye (vagy rosszabb) mint a másiké ami nem támogatja azt amire nem is jön játék??

Érted.. techdemozni lehet, csak értelme nincs...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szerintem a legutolsó ...

Bucser
Mármint egy olyan tesztet ami téged igazol. Nem?

Lásd #527 és #746-os postomat.

Solten
Mivel az nvidiának nincs egy értelmes 10.1-es kártyája nem is lesz 😊

Saor Alba

Solten
A legitreviews lenyomott egy értelmes, használható tesztet
(8.1 Catalyst):

Saor Alba

Bucser
Mondasz egyet amit egyáltalán bejelentettek, hogy 10.1 lesz?

Solten
Na és? Most már jöhetnének valami 10.1 game-el.

Saor Alba

Solten
Rendben, most melyik itt a 8.2 (idézet a tesztbõl)?

# ATi Catalyst 7.5 (R(V)5x0)
# ATi Catalyst 7.9 (2600 XT X2 (3))
# ATi Catalyst 7.10 (R6x0)
# ATi Catalyst 8-43-1-071028a (HD 3870, HD 3850)
# ATi Catalyst 8-451-2-080123a (HD 3870 X2, HD 3650)

Saor Alba

Bucser
MOndj egy játékot ami nem 10.0.

Kösz.

A driverben lévõ dátum azt mutatja mikor készült a driver, nem azt mikor jön ki. Általában 3-6 héttel késöbb jön ki, mint ami dátum benne van a driverben, egy két kivételtõl eltekintve.

Solten
Elég szomorú hogy még mindig csak 10.0

Saor Alba

Solten
Palit-é mennyire ütõs.. 😊

Saor Alba

Solten

Saor Alba

Solten
A 8.2 februári...

Saor Alba

Hát nem tudom, nem gyõztél meg róla, hogy az a január 23-as driver nem a 8.2-es vagy éppen annál újabb béta lenne.

Solten
Elég jó az oldal (leszámítva hogy õk sem tudják hogy létezik 8.2-es catalyst). Itt a 9600 GT helye:

Saor Alba

ATI-s, Nvidia-s... Mi értelme ennek? Azt kell megvenni amelyik adott pillanatban a legjobban megfelel a szándékainknak! Én kb 1 hónapja vettem 3870-et, tökéletesen megfelel a céljaimnak, ennek ellenére, ha most kéne kártyát választani, akkor a 9600GT-t venném, mert most ez a tuti. Gyilkolják egymást a gyártók, mi meg élvezzük, hogy van választék, és zárjuk már be az óvodát!

www.smart-bus.hu

Solten
Már megint beta driverrel tesztelte az Ati kártyákat... <#falbav>

Saor Alba

Test: Nvidia GeForce 9600 GT (SLI)
30 oldalas német tesztecske, SLI részleg különösen érdekes! <#merges2>

Na igen, az USA-ában és Kanadában, azért legyünk reálisak ez itthon késöbb fog csak begyûrûzni.

Jó kártya a 9600GT és feladja a leckét a HD3870-nek is, de mi a halál köze van a GX2 teljesítményéhez az egésznek? éppen az a fura, hogy a 8800GT alig jobb a 9600GT-nél.
Nem mellékesen mindkét gyártó azzal sz*patta a vásárlókat, hogy kiadott középkategóriásnak hazudott gagyi teljesítményû VGA-t (HD2600/GF8600), ezek után a minimum, hogy most javítsanak. NVidia most ezt szépen javította, kérdés van e bármi a tarsolyában a konkurenciának? Egyenlõre úgy néz ki, hogy simán annyi lesz: egy árban adják a HD3870-et a GF9600GT-vel ...
Az, hogy mi gyorsabb, nem minden, az is fontos mi minél mennyivel gyorsabb, mi mennyibe kerül, stb.

davidka003
"Egyik partnerünk 50 000 forintos árcédulát jósol a 9600 GT-nek, ami azért valljuk be, a HD 3850-nél jóval magasabb, annak ellenére, hogy az NVIDIA elméletileg a Radeon HD 3850 ellenfeleként pozicionálja az új chipet."

Most csökkentett árat az Ati, tehát egy HD 3870 kb 35 ezer Ft-ba fog kerülni. Ár/teljesítményben még mindig a HD 3850 a király.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Minden ATI figyelmébe.. a nagyon lightos optimizálatlan 2 napos 9600 GT, odabasz a 3870-nek!!!!!
Mielött X2 meg egyéb hülyeségeket fogotk ide beirni, válaszom az lesz: Várj a 9800-as ra, ott a gt, gts, gtx, ultra, gx2, netán gx2 ultra, és mérlegeld, hogy kb.: mennyire fogja elverni a 3870 X2-t.
Minden ATi-s mostmár lenyugodhat.

Hát igen, elég jó kártya, ha leesik az ára a kezdeti (nyilván túlárazott) 46-50K-ról, akkor best buy lesz. Sajnos a tesztek alapján egybõl érthetõ miért esett hirtelen a Hd3870 ára ...

Solten
friss, ropogós.. 😊

Saor Alba

nem akarok kötekedni de ha valaki egy bika karit vesz az sztem azért vesz hogy 2 hónap múlva ne keljen újat venni!
én is hosszabb távra vettem a gépet és most ez az fps-es ügy csak annak számít aki ezerrel játszik a gépen.pl:cod1,2,uo,4
de ha már van 125 fps-ed akkor annyira "folyamatosan" megy a játék hogy azmár tökéletes!
haverom mindig azt mondja hogy vegyem lejjebb a grafikát és játszak 333-al!
kipróbáltam de semmit nem vettem észre úgyhogy felesleges
csak akkor kell nagy fps ha ugrálni akarsz.pl:cod2ben volt régen ilyen codjumper mod,itt ugrálni kellett és végigérni
csak itt számít a 333!
máshol nem vettem eddig észre

Tesztpadon a GeForce 9600 GT
Hátha mást is érdekel. 😉

Ez egy rossz vita, rossz topikban. Amúgy 100K alatt csak az ólcsósított GDDr3-as verzió van szerintem, és nem is "sima" boltokban. 😊

Bucser
Csk idézdi tudom az 537-es hsz-emet.

"Érdemes olvasgatni ezeket a topikokat ahogy az ATI és NVidia kereszteslovagok egymásnak esnek bizonygatva, hogy melyik szarrágó gyártó kártyája jobb a másik új kártyájának eljöveteléig majd ha kijön az új kezdik elõlrõl a baromságot.

Nem uncsi még srácok? mindenki vegyen azt amit akkor akar. Ha állandóan várod a jobbat és újat soha nem veszel semmit. Ha meg már megvetted nem kúrvára mindegy mit vettél?

HA meg keresgéled a legjobb ár teljesítmény arányt azt mondom amit a marketing tanárom mondott midig. "Minden annyit ér amennyit hajlandó vagy adni érte." HA megér neked egy 8800 G92-es magu GT X pénzt akkor adj azért annyit. Ha a 3870 X2-vel akarsz gízdázni akkor vegyél olyat. Ha meg eleged van a fejlesztésbõl vegyél konzolt.

De hitvitákról HSZ-ek 10 000-in keresztül vitázni jó nagy baromság. Hisz az emberek 90%-a hitvitát csinál belõle. hisz ahány teszt annyi eredmény."

A Véleményemet még mindig tartom a 12 éves szintû "hülye vagy ha ilyet veszel ilyen drágán" vlemények miatt egyre jobban😊

Hát igen, úgy érted sose ért többbet, de egy csúcs kártya mindíg is vagy 2x ennyi volt, mire megkapnád ennyiért már csak erõs közepes. De tény, ha nem vagy lottó nyertes, vagy nem ezreseket keresel euroban/dollárban, akkor nem éri meg ilyen összegeket kiköhögni.
De hát akinek van lové 24-30"-os monitorra és létszüksége van 1920-as vagy 2520-as felbontásra game alatt ... az ezeket is meg tudja fizetni 😊