5047
23001954630.jpg\"

Az nVidia G90-sorozat
  • madmanic
    Nekem senki?

"segítsetek pliz!

9600 gt cod4

Kb egy hete csinálja, hogy game közben egy egy pillanatra lezuhan az fps 10 re aztán visszaugrik normálra.

Gép tiszta, drivert frissítettem.

MInden szerveren csinálja, úh nálam van a gond.

nvmonitor nevű progival nézem, játék közben megemelkedik a hőmérséklet, gondolom ez normális..

Mi lehet a gond? "
  • josi
    Hiába teszi azt, 178.xxx driver van fent neki, azért mondtam hogy vga bios frissítés kell (nekem is ilyen kártyám van)és mióta frissítettem, feltudtam tenni a legújabb 182.xxx drivert és érezhetően(20-30%) gyorsabbak a gamék.cod4 is.
    Csak hát nem érti meg.
  • madmanic
    konzolba amit írtak: /com_maxfps (szám - szerverfüggő mennyi a max)

lehet 250 333 1000

vsync OFF
  • kifli
    consolba írd be com_maxfps 1000
  • josi
    Úgy látszik nem érted meg....VGA BIOS frissítés kell!!!!!!
    Ha te nem tudod megcsinálni vidd be szervízbe.
  • fincsike
    szia ja sajna az a gond hogy karcsu az fps mi lehet a gond help thx előre is :)
  • madmanic
    segítsetek pliz!

9600 gt cod4

Kb egy hete csinálja, hogy game közben egy egy pillanatra lezuhan az fps 10 re aztán visszaugrik normálra.

Gép tiszta, drivert frissítettem.

MInden szerveren csinálja, úh nálam van a gond.

nvmonitor nevű progival nézem, játék közben megemelkedik a hőmérséklet, gondolom ez normális..

Mi lehet a gond?
  • kifli
    táp nem okoz ilyen problémát (neked kevés az fps cod-ba ugye?)
  • fincsike
    nem sikerült sajna meg roszabb lett :) de szerintem a proci vagy a táp a kicsi
  • josi
    Én vista alól csináltam, semmi ne fusson pl: tűzfal, virusírtó.
  • zamballa82
    Hogy kell frissíteni ezt.

egyszer már kinyírtam egy biost és nem akarok még egy vga val tetőzni ezt.

Gondolom nem Win alól kell.

Hogy kell?
  • cumfu
    sikerült? Megoldódott a probléma?
  • fincsike
    Tehát azt töltsem le ok megcsinalom thx
  • fincsike
    Tehát ezt mondod ha jó akkor örök hálám:)
  • josi
    feltételezem hogy GV-N98XPZL-1GH van neked. Mivel írtad h gigabyte 9800+ 1gb kártyád van.
  • josi
    Ezért írtam hogy frissíteni kell a vga biostF11-es bios

Decemberben vettem a kártyát és addig én sem tudtam új drivert feltenni, ez megoldotta a problémát.
  • cumfu
    hogy hogy kikapcsol? Játék közben? Netezés közben is? Vagy hogy? A tápod milyen márka? És a konfigod milyen? alaplap proci stb
  • fincsike
    Hiába teszek föl uj drivert nem fogadja el kikapcsol a gép
  • fincsike
    Bocs de nem figyeltem csak irtam
  • josi
    figyi...írtam neked...de úgy látszik válaszra se méltasz.
    Úgyhogy old meg a problémádat ahogy akarod.
  • fincsike
    Sziasztok az a baj a 120 fps-el hogy nem fix ingadozik 70-120 között de már arra gondoltam hogy a tápom a kicsi 400 -as van.a felbontásom meg 1440x900.de nem tudom lehet a procit is lekel cserelnem .Üdv köszike a sok segitséget irjatok még
  • cumfu
    hol volt 120 fps? Milyen felbontás meg beállítás? mert a 120 azért sztem nem karcsú annyira
  • kifli
    multiba nem is lesz több mert fps korlát van
  • josi
    Csak azért kérdezem mert nekem is ilyen kártyám van.
    És csak január elején tudtam frissiteni a vga bios-t, addig csak a 178.as drivert tudtam felpakolni.
  • josi
    Melyik driver van fent?
  • fincsike
    Hat ugy értem hogy eddig Cod 4-ben volt fix 60-70 fps most van 120 de ez még mindig karcsu
  • cumfu
    Ezt most hogy érted hogy nyertél 55fps-t? +-ba vagy nem értem.
  • fincsike
    thx a segitséget de fölraktam egy másik xp-t mar nyertem 55 fps-t:)de ez meg karcsu varom a segitsegeket
  • kifli
    valszeg 32bit hacsak nem 64 bites xp-t szedtél le szedd le a 32-est
  • belarus
    Hali!Az Nvidia honlapjárol le szeretném tölteni a legúlyab meghajtó programot a 9 seriahoz.Az lenne a kérdésem hogy hány bites lehet a gépem 32 vagy 64 bit XP 2002 versio.
  • kifli
    am egyátalnán nem az volt a lényeg a grafinkonban hogy volt ahol az ati volt a jobb, csak akkor éppen nem találtam olyat hogy csak az a 2 kari volt összehasonlítva, az rendbe hogy te mit kérdeztél de amire válaszoltál azt nem neked írtam
  • kifli
    rumkolának mondtam megértettem hogy neked nem az a lényeg hogy játékba hogy teljesít
  • mflex #4735
    Figyi kifli.

Ha akarom ma megveszem a legdurvább kártyát, nagyon örülök, hogy ennyire az szíveden viseled az anyagi helyzetemet, de mint írtam nem vagyok pc gamer, én a számítógépen dolgozok a gyerek meg játszik rajta és ez neki most pont elég, viszont ahogy az aláírásodat elnézem inkább jobban szeretted volna azt látni, hogy a te ATI kártyát győzőtt ott a mezőnyben... Na innentől kezdve nem érdekel a hülye semmitmondó megnyilvánulásaid az ATI-t meg istenísd a megfelelő topikban, egyelőre én csak annyit kérdeztem, hogy a táp-e a ludas, hogy elszállt a gép, mint kiderült igen, nem azt, hogy az ATI vs Nvidia hülyeségeidet itt nyomassad.

Üdv
  • josi
    182.06 driver van fent?
  • kifli
    én azt mondom hogy lecserélni nem éri meg ennyiért (nem mindenhol gyorsabb) meg amúgyse hd3870 van 9800gt-vel párba hanem hd4830 van ellene küldve ;)
  • fincsike
    Sziasztok most vettem egy gigabyte 9800 Gtx+ 1 gb -os vidikarit de nem tudom mi a abaja kevebb az fps-em mint a régivel pedig már mindent megprobáltam pedig nem hiszem hogy a proceszor a gond ketmagos 3000mhz,tápom az 400 watt + 2giga ramom vann pls segitsetek előre is köszike ByBy
  • rumkola
    Hmmm, mintha itt gyorsabb lenne az NV....
    :)
  • mflex #4730
    100, de akadj már le a témáról...
  • kifli
    nam nagy kunsz 50mhz-t emelni egy kari órajelén...
  • mflex #4728
    De ez nem a sima, hanem az OC... azért cseréltem le, mert az ATI 2 óra alatt megadta magát (elszállt a hűtés), az egyik, hogy ilyen kártyájuk már nem volt, de semmiképpen nem cseréltem volna olyanra mégegyszer...
    végülis nekem mindegy,csak rendesen menjen..meg erre 3 év garancia van az ati-ra meg kettő volt a másik meg, hogy ezek a hülye grafikonok sosem érdekeltek, én mac osx-et használok, na abban van egy fx5800-as kártya, amivel már fűteni is lehetne a lakást.

Aláírásomban olvasható, de nem igazán szoktam kirakni, csak akkor ha az aplle topikba írok...