5047
Az nVidia G90-sorozat
-
Livius #4807 De ez 2 perc alatt megoldható, és ha garis akkor meg is kell ezt csinálniuk. -
#4806 szar-szar tökmindegy ha szar a bios akk szar a kártya
ha a memória lenne rajta hibás akkorsem a kártya a szar hanem a ram? -
Livius #4805 Itt nem a kártya szar, hanem a hozzá megírt BIOS. -
Livius #4804 Akkor beviszed ahol vetted és meg kell csinálniuk. -
josi #4803 Alaplapnál is néha frissíteni kell a biost, nem?
Én írtam neki ha nem ért hozzá akkor vigye szervízbe és ott megcsinálják.
Nekem simán sikerült vista alól frissíteni, pedig csak 2 hetes volt a karim. Mióta új driver van 20-30%-al gyorsabb..de ezt már írtam lentebb is. -
#4802 biosfrissítés nem garivesztéssel jár? (ha egy egész szériát úgy adnak ki hogy az nem működik jól akk szériahibás hiába adnak ki hozzá javítást) -
Livius #4801 Akkor rakja fel normálisan, és mennie kell. Esetleg egy BIOS alapbeállítást nyomhatna majd még. -
josi #4800 Írta hogy a legújabb nvidia drivert szerette volna feltenni.
Újrainduláskor lett fekete képernyő mivel nem települt fel a driver,
ezért kellett neki visszatenni a régit(január elejéig én sem tudtam feltenni a legújabb drivert)Én mondtam mi a megoldás..de mintha falnak beszélnék, mostantól nem érdekel a kínja. -
Livius #4799 És légyszi írd le a tápod tipusát is pontosan, az is fontos lenne. -
Livius #4798 De konkrétan mi volt régen a bajod? Kikapcsolt a gép COD közben? -
Livius #4797 Neki milyen kártyája van? Még ami hasznos lehet hogy ha keres a monitorjához drivert, és nem plugandplay-ben látná, hanem rendesen, akkor lehet nem állítana be hülyeséget a forceware talán. -
fincsike #4796 Sziasztok akkor milegyen csereljek alaplapot meg procit?
tippek hogy mienre fiuk ?? -
josi #4795 Már van rendes vga bios hozzá, úgyhogy nem széria hibás! -
rumkola #4794 ez szériahiba az 1gb-os giga gtx+nál.... -
#4793 pont ezaz nem rakott semmit semmire feltette vistát feltette drivert utánna ugye gép újraindul és akk nem jön be semmi -
#4792 Frissítenie kell, de nem tudja hogyan kell szerintem...ez lehet a probléma -
josi #4791 Ebben egyetértünk, írtam is h gyengécske, de VGA bios-t akkor is frissítennie kell. -
#4790 Szerintem meg cserélj alaplapot meg mindjárt procit is, hogy méltó legyen a kártyához és akkor nem lesz gondod, meg telepítsd újra wint is :DD -
fincsike #4789 leszedtem amit multkor adtál linket a biosz frisitest elinditotam de semit nem csinalt
-
fincsike #4788 A bios verzio P1.30 ezt irja az everest -
rumkola #4787 le lett írva ezerszer, hogy a vga bios-t kell frissíteni
komolyan mondom, mint egy óvoda..... -
josi #4786 Meg aztán a procid se nagyon tudja kihajtani ezt a kártyát. -
josi #4785 Szia!
Szerintem nem frissítetted a vga bios-t. Neked még mindig az F2-es van rajta, míg nekem is csak F2-es bios volt én sem tudtam feltenni a legújabb drivert, nekem is fekete képernyővel indult csökkentett módban kellet vissza rakni a 178.XXX drivert.
Nézd meg everestben hogy a DMI melyik bios verziót írja ki. -
fincsike #4784 Hi fölsorolom az adatokat Alaplap:Asrock 775i945GZ
Cpu :Dualcore intel pentium d925 3000mhz
Memoria 2048 MB DDr2-800
VGa:Nvidia Gforce 9800Gtx+ 1GB
Monitor LG L226W 22"LCD
Táp 400W
Na enyi fiuk segitsetek köszike
-
Livius #4783 És csökkentett módban simán elindul az XP? Akkor biztos a felbontással vagy annak frissítésével van a baj. Olyan értékre rakta amit a monitor nem bír. -
#4782 xp és vista is ezt csinálta -
#4781 új gép friss vin felteszi drivert és ez van :S -
Livius #4780 Ha ez van, akkor ott valami képfrissítési, vagy felbontás beállítási gond van -
#4779 szerintem az van neki mint havernak amikor bejön a win fekete képernyő aztán csak a csökkentett mod és drivertörlés segít :) -
Livius #4778 Írd le a pontos gépedet, cpu-t meg alaplapot, tápot, valamit hátha tudok mondani. -
Livius #4777 A driver sikeresen felmendt? -
Livius #4776 Konkrétan hogy nem indul el? A monitor megy el? -
fincsike #4775 sajna fiuk nem jo hiaba fölrakom az uj drivert nem indul el az xp tehat nem tudom hogy mi a baj.Ha valami eszetekbe jut szoljatok mar az alaplapra gondolok mostmar
-
fincsike #4774 xp van fönt leszedem a driver-t és kiderül fiuk drukoljatok ja és thx -
josi #4773 vista 32 magyar
xp magyar -
cumfu #4772 xp, vista? -
fincsike #4771 szia 32 bites -
Abu85 #4770 Semmi gond ... csak betelik a VGA memória és swappel egy picit. -
josi #4769 Milyen winfos van a gépeden? -
fincsike #4768 Hi na lefrisittetem a bios-t de most tunál adni egy linket hogy melyik drivert szedjem le előre is köszike bb