50
  • greg971
    Hmmmm ... Az RTL Klubbon még megy a győzikecsalád ? :D
  • braeburn
    Az RTL Klub és etnikumbéli társai által a másik etnikumból kiválasztott, bozonytalan eredetű, vagy nagyon is egyértelmű forrásikból származó pénzekkel giccsparádévá és cirkuszi látványossággá legagyisított kutyakomédia "sikere", sajnos a jelenkori magyarország szellemi sötétségét és igénytelenségét szintjét mutathatja az ezen élősködők számára.
  • gyuri12
    ebben aza fenyegetés,hogy lehet,hogy nem száll ki:D
  • pauly
    Hát az is egyre szarabb,mindig csak az ismétlés megy...Elég lenne fél évre előfizetni,majd fél évre lemondani,majd megint fél évre előfizetni,és így sem maradnál le semmiről :P
  • Drawain
    "SG.hu - informatika és tudomány" <-> "Győzike fenyegetőzik: kiszáll a népszerű show-ból"

Ez hogy?? ... már csak a főoldalra kéne teljes oldalas Győzike kép és sok szomorú smiley...
  • InfectedMann
    Húúú de megilyedtem... jobb dolgom is van mint ezt a szemetet nézni :D
    Marhára nem érdekes egy másik (főleg egy etnikumu) család élete meg a marhaságai.
    Én már rég betiltottam volna.
    Én inkább nézzétek a Discovery -t :D
  • szvini
    persze ez csak az én véleményem :)
  • szvini
    hát nem bánnám a ha győzikét elkapná a hííírtelen halál.

Ki kéne lőni a holdra , meg utánna az öszes hasonlót :)

SZánalmas az egész műsor
  • Morden23
    "A választ természetesen csak ősszel, az RTL Klub akkor műsorrendjére pillantva kaphatjuk meg, ám minden valószínűséggel a fenti hír is csak a sorozat felszínen tartásáért folytatott sajtókampány része - ami valljuk meg, meglehetősen hatásos és tényleg eredményes."

Mindig meglep, hogy ténylegesen vannak emberek, akik be vannak szarva, hogy megszűnik a Győzike.
    A másik felétől meg csak hülyét kapok, aki azért nézi, mert rühelli.
  • bertino
    ezzz mmáááá télleg unalmas :c