50
-
greg971 #10 Hmmmm ... Az RTL Klubbon még megy a győzikecsalád ? :D -
braeburn #9 Az RTL Klub és etnikumbéli társai által a másik etnikumból kiválasztott, bozonytalan eredetű, vagy nagyon is egyértelmű forrásikból származó pénzekkel giccsparádévá és cirkuszi látványossággá legagyisított kutyakomédia "sikere", sajnos a jelenkori magyarország szellemi sötétségét és igénytelenségét szintjét mutathatja az ezen élősködők számára. -
gyuri12 #8 ebben aza fenyegetés,hogy lehet,hogy nem száll ki:D -
pauly #7 Hát az is egyre szarabb,mindig csak az ismétlés megy...Elég lenne fél évre előfizetni,majd fél évre lemondani,majd megint fél évre előfizetni,és így sem maradnál le semmiről :P -
Drawain #6 "SG.hu - informatika és tudomány" <-> "Győzike fenyegetőzik: kiszáll a népszerű show-ból"
Ez hogy?? ... már csak a főoldalra kéne teljes oldalas Győzike kép és sok szomorú smiley... -
#5 Húúú de megilyedtem... jobb dolgom is van mint ezt a szemetet nézni :D
Marhára nem érdekes egy másik (főleg egy etnikumu) család élete meg a marhaságai.
Én már rég betiltottam volna.
Én inkább nézzétek a Discovery -t :D -
szvini #4 persze ez csak az én véleményem :) -
szvini #3 hát nem bánnám a ha győzikét elkapná a hííírtelen halál.
Ki kéne lőni a holdra , meg utánna az öszes hasonlót :)
SZánalmas az egész műsor -
Morden23 #2 "A választ természetesen csak ősszel, az RTL Klub akkor műsorrendjére pillantva kaphatjuk meg, ám minden valószínűséggel a fenti hír is csak a sorozat felszínen tartásáért folytatott sajtókampány része - ami valljuk meg, meglehetősen hatásos és tényleg eredményes."
Mindig meglep, hogy ténylegesen vannak emberek, akik be vannak szarva, hogy megszűnik a Győzike.
A másik felétől meg csak hülyét kapok, aki azért nézi, mert rühelli. -
#1 ezzz mmáááá télleg unalmas :c