Gyõzike fenyegetõzik: kiszáll a népszerû show-ból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de kénytelen votlam néha látni
és akkor már muszáj szidni :D
Hail Gipsy Caesar! Morituri te Salutant!
fuck mmo's..i.,
Szeintem pont azt a lépést kéne megtenni, hogy errõl leszoksz. Ez egyfajta függõ szöveg. Ha valami kell belõle akkor kapcsold be. (bocs, hogy beleszólok)
A másik: a kb 1000 mûszer nem tudja megállapítani azt, hogy a mûsort valóban nézték-e vagy csak épp ment a TV, zajkeltõnek... pl személy szerint mikor játszom a számítógéppel, mellettem megy a TV is, mert hátha adnak valami érdekeset is, és akkor abbahagyom az esti játékot. De ez nem azt jelenti, hogy nézem is a mûsort, pláne ha épp reklám megy akkor eleve nem is figyelek a TV-re... de ha elkezdõdik a gyõzike show arra leszek figyelmes hogy bassza meg, mi megy már meginta TV-ben? Annyira irritáló a hülye üvöltözésük, hogy kénytelenek vagyok elkapcsolni máshova, hogy ne zavarjon... mert az már zavar, bármit is csinálok.
Más meg esetleg épp mos, vagy vasal, vagy mást csinál(hat)...
http://www.taxierden.hu
Hát pedig úgy nézki, hogy a 20-40 éveseknek bejön a Gyõzike.
Lásd:
18-39: 41,5%
Másrészt meg amennyi selejt megy a tévében inkább a gyõzike menjen háttérbe. Mert én speciel sokat használom a számitógépem este (játszok/netezek/dolgozok stb) de kell valami háttérzaj. Na most inkább a gyõzike menjen, mert ugysem figyelek rá, viszont idõnként meghallok valami jó poént és röhögök rajta egyet, mint valami 20. rangú K kategóriás "premier" film, amit két szereplõvel forgattak meg 3 statisztával és annyira sz@r hogy még a gyõzike is fölülmúlja...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Szóval az RTL-Klubon reklámozó cégek figyelmébe ajánlanám, úgy tudom a reklámszempontok alapján jelentõs réteg, a 20-40 év közöttiek, hozzám hasonló módon cselekszenek. Azaz elkapcsolnak ilyekor a csatornáról máshova... (ergo reklámkiadásaik erre a mûsorra csupán kidobott pénz).
http://www.taxierden.hu
épp ez a lényeg, hogy ezek afféle médiahackek.
2. Kritikán alulinak tartom, hogy ez egy hír lehet az SG-n: "Gyõzike fenyegetõzik: kiszáll a népszerû show-ból"
Gratulálok, sikerül az SG-nek olyan mélyre süllyednie, mint a Blikknek és társainak.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Az egész bulvársajtó elmehet a picsába. Ök még szánalmasabbak. Vettem egy blikket és felháborodtam, de nagyon. Rendör kifejezés helyett a zsarut használják, meghogy szex közben hagyjuk nyitva az ablakot, hogy a szomszéd is hallja. Tele van mocsokkal a média és ebben az a szomorú hogy sokaknak ez kell. Nem értem hogy lehet ennyi hülye az országban aki bulvárlapokat olvas, ahelyett hogy a saját életével törödne, ne azzal hogy a Beckham 2 millio dolcsis müfaszt vett a nejének (télleg). Hát basszák meg! Megy az ország a züllés felé és nincs sebességkorlátozás. Az ujság elejére meztelen csajokat tesznek hogy fogyjon a szennylap? Nincs erkölcs a mai médiába, az ortt is azzal foglalkozik ami neki érdeke. Sajnos sokan ezt nem tudják felfogni, mert elég nekik a liberális losz@r.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
értem, de mégsem:) miért kell, hogy legyen õszinte pillanat. más realityben vagy sorozatban van? a pénz meg... a nézettséget meg kell fizetni, gondolom - miért lenne az a jó, ha az rtl klub ingyen jutna hozzá a legnézettebb sorozatához? nem az lenne a felháborító?
a mostani rész közönségarány:
össznépesség: 41,7%
18-49: 40,7%
18-39: 41,5%
18-29: 43,0%
15-29: 47,6% - itt látszik a fõ korcsoport bejövetele.
4-14: 55,6%
a férfiak (34-36%) és a nõk (45-48%) is markánsan elkülönülnek.
"Egyszerûen nem értem hogy mi érdekli az embereket ebben mocsokban?"
az, hogy röhöghetnek sokat? de igazából megint egy álkérdés. téged nem érdekel és mégis elolvastad a hírt, nocsak. talán itt a magyarázat. nézik, hogy aztán f*kázhassák?:)
amúgy én azt nem értem, hogy miért kelt egy sorozat indulatokat az emberekben? jól elvan a helyszínelõk vagy a vészhelyzet mellett. annyi a difi, hogy az IHM mellett (ami nézhetetlen szerint, de én értem, hogy miért kedvelik), ez az egyetlen fõmûsoridõs mûsor, ami szórakoztat. a többi adón csak vér, izgalom, repkedõ szuperhõsök és más baromságok vannak.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
apocalypse
Hétfõn általában nincsen jobb, ezért ha a számítógép foglalt, akkor én is nézem.
de szerintem elég sokat profitál abból is a sorozat, hogy a heveny utálkozók tudják általában legjobban, hogy éppen mi is a pálya:)
Az, hogy még megy a Gyõzike-show, az a legkevésbé sem az RTLK szánalmasságának vagy skótságának a folyománya, hanem annak, hogy rá vannak tapadva a nézõk...
Csak egyetérteni tudok winnie-vel: ha nem tetszik, ne nézd, mivel ez a legjobb fegyvered a dolog ellen.
Szóval tényleg lehet szidni ezt a szar mûsort, de igazából a magyar tévénézõk igényszintjét (illetve intelligenciáját, amikor "rühellem de nézem") tükrözi az, hogy sikeres.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
nem kell nézni és ennyi.
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
Ez hogy?? ... már csak a fõoldalra kéne teljes oldalas Gyõzike kép és sok szomorú smiley...
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Marhára nem érdekes egy másik (fõleg egy etnikumu) család élete meg a marhaságai.
Én már rég betiltottam volna.
Én inkább nézzétek a Discovery -t :D
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Ki kéne lõni a holdra , meg utánna az öszes hasonlót :)
SZánalmas az egész mûsor
Mindig meglep, hogy ténylegesen vannak emberek, akik be vannak szarva, hogy megszûnik a Gyõzike.
A másik felétõl meg csak hülyét kapok, aki azért nézi, mert rühelli.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!