3837
10459618851186921382.jpg
  • Hassan B
    Csak vissza kéne olvasni... egyébként át kell írni a játék támogatott vezérlőjét a te gamamepadod driverének nevére...
  • C7
    ja és ha valaki azt se tudná akkor a linkje a végigjátszásnak itt van
  • C7
    beleírtam a végigjátszásomba (csak story) azt a linket, is amit ezelőtt kb 3 oldalon át szajkóztam, és midnen le van írva helységenként abc sorrendben angolul. az értelmiségszintcsökkentek kedvéért még egy szótárhonlapot is linkeltem mellé, sőt még emailen is kérdezhettek. lefordítani nem fogom, mert annyi idő alatt, amíg az egészet leírom, egy másik játék végigjátszását is megírnám. szóval nemtom mit kell ezen bénázni midneninek, hogy hogy van ez hogy nem ír vissza senki, csak lebarmoznak... mert tényleg midnenki mindent elmond 1000x
  • martin1992
    valakinek megy gémpaddal ha igen alapból vagy megbügykölt valamit
    kösz előre
  • Harry09
    Kár.Szerintem az még jobban feldobná a játékot. :(
  • roland16
    Nem lehet kviddicsezni. Arra van külön játék.
  • roland16
    Na ez már segítség!! KÖSZÖNÖM!
  • Harry09
    A játékban lehet kviddicsezni? Mert ezt még nem tudtam kideríteni.
  • Wheeler
    A kőkörnél a megoldás roppant bonyolult. A kis követ rá kell tenni a nagyra, hogy ne essen le közbe.
  • roland16
    Hát szerintem meg igaza van. Én letöltöttem azt a végigjátszást és abba annyi van írva hogy emled fel a köveket. NA NEEEE. Ez aztán a remek javaslat, végülis csak 121626526637216372362877-szer emelgettem azt a két szart, de nem csinált semmit. Szóval nagyon örülnék ha kapnék egy rendes útmutatást, mert már nagyon idegesít.
    Előre is köszönöm!
  • JackSparrow88
    az előbbi amúgy én voltam csak bátyám nevén írtam sorry...
  • tmisi
    Egyébként az megvan de sok helyen igen csak vázlatos v. értelmetlenül van leírva mit kell ott csinálni, hiába magyar, ez az azért érdekes...
  • Maximus4
    Te is büszke lehetsz magadra,hogy csak írni tudsz olvasni meg nem.Pontosan 20 hozzászólást kellett volna visszaolvasni és ott van a teljes végigjátszás.De elhiszem,hogy sokkal egyszerűbb mást lehülyézni mint visszaolvasni.Gratulálok
  • JackSparrow88
    Érdekes h még régebben olvastam olyat h többen azzal dicsekedettek h végigvitték 100 %-ra a játékot. De ha ez igaz, akkor ők mindent megcsináltak ugye, így akárkinek tudnának segíteni, aki elakadt de sajnos nagyobb a pofájuk mint az eszük, hát ez van...
  • roland16
    A mocsarat meg kell varázsolni ha az x-en van reduktóval vagy azzal a tűzzel és akkor oké. A másik egy külön kis köldetés ami ahoz kell hogy 100-ra hozd a játékot ott annyit kell hogy a padokat odateszed a megfelelő hejre (színre szín) és akkor oké. Egyébként olyanból még van asszem 3 helyen, keresd meg azokat is.
  • gina93
    Nem tudjátok mit kell csinálni annál a résznél amikor Ginny kinn van az udvaron és a fán van egy mobilmocsár. Megküzdöttem a mardekárosokkel és leszedtem azt a dobozt és odavittem a piros ix re, de NEM TÖRTÉNT SEMMI... Már többször megpróbáltam de nem csinál semmit. ezen kívül Ott az ix mellet van egy szobor arra varázslatot küldtem és előjöttek fénylő kis valamik amely a házak (griffendél,hollóhát, stb...) jele van és olyan színűek is. Ezek kapcsolódnak a feladathoz? Légyszi segítsetek mert nem tudok mit csinálni! előre is Köszi!
  • roland16
    Úgy látom még nem igen sikerült az itt lévőknek megfejteni a kőkör titkát. Ha valakinek sikerül akkor írja meg légyszi!!!!
  • roland16
    Na megnéztem még egyszer és tényleg ott volt. Már meg is vertem. KÖszi a segítséget.

Már csak az a rohadt kőkör kéne, mert ha az megvan akkor 100%-ra hoztam a játékot.
  • roland16
    Hát erre én is gondoltam, de már rég legyőztem mindet és mégse láttam sehol mást vagy csak nem vettem észre.
    Na mindegy majd megnézem.
    Köszi a segítséget!
  • JackSparrow88
    Ja amúgy a kőköves résznél én se tom h mit kell azzal a két kővel csinálni vki esetleg tudja??
  • JackSparrow88
    A 4. köpkőbajnok csak akkor jelenik meg ha már az előző hármat legyőzted. Egyébként a kövezett udvarnál lesz pont ott ahol a mardekár bajnoka, csak egymagában ott fog majd állni.
  • roland16
    Hopsz nem írtam oda hogy a KŐKÖRRŐL kérdezek az elején :)
  • roland16
    Hello!Én is meg szeretném tudni hogy pontosan mit kell ott csinálni mert én már emelgettem mindent de nem történt semmi. Már csak 3% kell ott és akkor oké aza ahely. a másik kérdésem meg az hogy az hogy lehet hogy 4 köpkövet kell nyerni amikor három van??? Már megpróbáltem hogy megverem valameiket mégegyszer, de az se volt jó mert a mardekárosat kb. 10szer megvertem szóval ha tudnátok segíteni az jó lenne. KÖszi
  • Hassan B
    Fel kell állítani a mobil mocsarakat(3db). Utána mész tudoki éllen és vége a játéknak.
  • Figliar
    Hello! 59%-nál vagyok és nincsen feladatom,ráöntöttem a hangfalakra a blablabólét,felrobbantottam a mobilmocsarakat,és a dobozokat is elhelyeztem a bagolyházban,meg az órát is felgyorsitottam,de ezek után nem tudtom mit kellene csinálnom,lécci segitsen valaki,előre is kösz
  • JackSparrow88
    Az a kőköves dolog engem is érdekelne h ott mi a f*szt kell csinálni azzal a két kővel amit fel lehet emelni WV-val...
  • zikzak
    Valaki legyen szíves mondja meg mit kell csinálni a kőkörnél!
    Előre is köszi
  • Hassan B
    Mintha ezt egyszer már beírtad volna, nem? Ha annyira érdekel keresd meg őket... vagy olvass vissza...
  • royaltom
    Sziasztok!
    Fred és George cuccai hol vannak??

Légszi írjátok le
    a válaszokat Előre is!
  • LPKENJI
    hagridnál meg kell locsolni a tököknél valamit, el kell kergetni a varjakat és be kell dobni a csontot az ablakon
  • zikzak
    Sziasztok!
    Valaki megmondaná mit kell csinálni a kőkörnél és hagrid kunyhójánál,mert már szinte mindent kipróbáltam és még mindig 87-86%-os vagyok. Kösz
  • tanulo001
    Hy a Kőkörnél hiába röptetgetem a köveket nem adja meg a pontot. Mit kell pontosan csinálni? Előre is kössz.

• royaltom
    Sziasztok!
    Fred és George cuccai hol vannak??

Légszi írjátok le
    a válaszokat Előre is!
  • Wheeler
    Sziasztok!

Immár javított és kiegészített végigjátszást tötlhettek le innen !

+ dolog például a 100%-osan felfedezett helységek!
  • Thomas Noble
    Köszz!
  • C7
    griffendél klubhelyiség. csak amikor neked jön nyomsz egy entert
  • Thomas Noble
    Hol kell a cikeszt elkapni?
  • C7
    na meg a könyvek egyszerre mind a négy és fel is kell gyújtani
  • C7
    táblára nemcsak depulso, még wingardium is mehet
  • muksika
    táblánál nyomtál entert?