Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szavazzunk!Írjuk fel a pályázókat és ki? kire? szavaz.<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
<#csodalk>#csodalk>
Megpályázzam én a házigizdát...? Úgyértem... elfogdjátok ha én vagyok, vagy keressünk valakit?
Megpályázzam én a házigizdát...? Úgyértem... elfogdjátok ha én vagyok, vagy keressünk valakit?
][ ВАЗ ][
ja Raimundo a király<#mf1>#mf1><#buck>#buck><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
És ez nem fért volna bele egy hozzászólásba ugye??
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
amúgy Maxmus szerintem is kéne 1 házigazda<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Az ilyen dolgok, mint a felfedezés azok nincsenek benne a végigjátszásban az csak azt tudatja például, hogy HA megtalálom a 9 és 3/4. vágányt AKKOR mennyi pontot szerzek!Ez a baj végigjátszásban!VISZONT a végén van 1 e-mail cím amin lehet érdeklõdni.Ezért tettem fel a kérdést hogy hol van a 9 és 3/4. vágány<#banplz>#banplz>
Na látod,ezért mondtam,hogy kell egy házigazda.Képtelenek visszaolvasni akár egy fél oldalt is,percenként benyögnek egy-két szavas kommentet,600-szor be lett linkelve a végigjátszás is,de ez sem elég.Ne húzd föl magad nagyon,ezeken nem érdemes.Várd meg amíg jön Raimundo és kérdez egy-két dolgot<#eplus2>#eplus2>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A sötét varázslatok kivédése tanteremben mitkell csinálni????????<#banplz>#banplz>
nincs benne a végigjátszásban h.hol vannak a köpkõbajnokok
téged ki kérdezettt?
KIRÁLY
na
há most sikerülöben van.
há most sikerülöben van.
Letöltés típusa: Regisztrált felhasználóknak.
de nekem kell.azt irja be kell jelentkezni.de nem engedi
az baromság ne is figyelj oda rá.nem kell semmit csinákni velük.
a the sourcra vki küldd meghivot?lécci nagyon megköszönném!
Ja és a végigjátszást neekm valamiért nem akarja megnyitni pdf fálj formátumba van
Valaki tudna segíteni azt mondja Hermione álandóan hogy meg kéne keresni a DS tagokat de azokat nem jelzi a térkép
Na csá all megint most már végleg nem tom mit kéne csinálni megcsináltam Pitonnak a házit sé nincs már több küldim hogyan menjek tovább válaszotokat elõre is köszi.
és 3:<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
1: én id s 9 és 3/4. vágányt keresem 2:Pitond könyve: zárolt rész leghátul baloldalt van 1 könyv, menj oda nyomj entert.
Na csá all én olyan problémával küzködök hogy Piton adott egy küldit mikor egy könyvet kell megkeresni neki amibõl a leckét kell megírnom de a könyv nincs sehol pls valki tudna segíteni
Na megtalálta már valaki a 9 és 3/4 vágányt? Én még nem, már két napja keresem.
Hol vann ka repü lõ lények?Elõre is köszönöm a válaszokat!
Hagrid házánál hány százalékon vagy??Amúgy az én klubhelyiségem csak 46% kos.<#shakehead>#shakehead><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Akkor leszáll a szekrényre, és ha ott nyomok entert, akkor megint elrepül...
De azért köszi. Nem sikerült elkapni, mégis megadta a klubhelyiségre a 100%-ot... nem tudom.
De azért köszi. Nem sikerült elkapni, mégis megadta a klubhelyiségre a 100%-ot... nem tudom.
Hol van 9 éd 3/4 vágány??Elõre is köszi!
1szer majd leereszkedik hozzád és enter.
Oda kell menni az idõjós portréjához(ott van egybõl a csaj fölött 1 emelttel), beszélni vele, aztán visszamenni Hannához...
][ ВАЗ ][
Én nem találtam, pedig letöltöttem mindkét végigjátszást (ami uyganaz), végigolvastam a fórumot, de nem megy. Valamikor entert kell állítólag nyomni, de én már szétcsaptam az entert, de az a rohadt cikesz még mindig csak röpköd össze-vissza....
A leírásban nincs benne!???????
Sziasztok!
Hanna Abottnak milyen küldit kell megcsinálni,mert csak valami titkos átjáró keresésérõl beszél,de nem tudom hogy mi az<#confused>#confused><#confused>#confused>[#help
A válaszokat elõre is kösz!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#vigyor5>#vigyor5>
Hanna Abottnak milyen küldit kell megcsinálni,mert csak valami titkos átjáró keresésérõl beszél,de nem tudom hogy mi az<#confused>#confused><#confused>#confused>[#help
A válaszokat elõre is kösz!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#vigyor5>#vigyor5>
Sziasztok
A cikeszt hogy tudom megfogni?
köszi
A cikeszt hogy tudom megfogni?
köszi
még egyszer megkérdezed, és akkor már tutira válaszolni fognak :P
De hol van a 9és3/4 vágány?
Totya!Nálam is ez volt. Állítsd 60 hz re a képet és elindul.
Hol van a 9 és 3/4 vágány?
Haly Mit kell csinálni a kõkörnél a mozgatható sziklával (vagy ha semmit akkor mit kell csinálni a 100%-hoz mert a vegigjatszasban nincs szó errõl.)
A végigjátszás letöltéséhez nem kell megadni a meghívó kódot, az egy késõbb indló dologhoz fog kelleni.
És igen, az 5. gorgó ma este végre be fog kerülni a végigbe, csak sok technikai gubasz volt. Viszont látom sok ember küszködik ezért felsorolom még egyszer az összes lelõhelyet:
1. rögtön a téren
2. kövezett tér felett
3. a bejárati udvar feletti erkélyen a viadukt bal részén
4. a sötét varázslatok kivédése teremhez vezetõ lépcsõ felénél
5. a negyedik emelet erkélyének baloldalán van
És igen, az 5. gorgó ma este végre be fog kerülni a végigbe, csak sok technikai gubasz volt. Viszont látom sok ember küszködik ezért felsorolom még egyszer az összes lelõhelyet:
1. rögtön a téren
2. kövezett tér felett
3. a bejárati udvar feletti erkélyen a viadukt bal részén
4. a sötét varázslatok kivédése teremhez vezetõ lépcsõ felénél
5. a negyedik emelet erkélyének baloldalán van
El kell menni a könyvtárba, a zárolt rész leghátuljába. Ott balra az utolsó elõtti polcon van egy könyv, azt kell felvenni. Utána megírják a dolgozatot, és csak vissza kell vinni Pitonnak...
][ ВАЗ ][
Hello
Lécci valaki írja meg hogy kell kivinni piton prof. miniküldetését. Valami varázsitalról beszél. Ha valaki tudja minél hamarabb írja le léci.
Lécci valaki írja meg hogy kell kivinni piton prof. miniküldetését. Valami varázsitalról beszél. Ha valaki tudja minél hamarabb írja le léci.
Hol van a 9 és 3/4-ik vagány?<#banplz>#banplz>