3837
10459618851186921382.jpg
  • Hassan B
    Igen...
  • balu232
    le lehet valahonnan tölteni a játékot?

• mark genius
    sakkoztam is
  • kisfiu96
    sakkoztál is?
  • mark genius
    elkaptam
  • C7
    cikeszt elkaptad?
  • mark genius
    légyszives csak abban segítsetek hogy a klubbhelyiségben mit kell csinálni mert 94%-os és nem tudom mit kell csinálni
  • C7
    itt van minden!
  • mark genius
    tudnátok segíteni a viadukt nekem csak 90%-os. mit kell csinálni?légyszives valaki segítsen
  • FLeT
    megvan...THX a segítséget...
  • Hassan B
    Talán addig, amég meg nem találod...
  • FLeT
    Meddig?
  • Hassan B
    Hülyéknek sehol...
    (olvass vissza...)
  • FLeT
    hol van végigijátszás?
  • FLeT
    hány van?? eddig 2-t építettem föl!!!
  • Maximus4
    Semmilyen meghívó nem kell az oldalra
  • rg10
    Tudtok segíteni amikor a növénytan terembe valamit akar a tanár. De hiába beszélek nevillel akkor se enged be.
  • rg10
    szia meghívnál az oldalra?küld a [email protected]. előre is koszi rg10
  • zsozsizsá
    már meg van csak valamit nem tettem át a crackből!!
    looooooool:D:D:D:D

de azér kösz mindenki:D:D
    de lol akkor is:D::D:
  • Hanci
    hi!
    lehet,h. megtaláltam a kilenc és 3/4.ik vágányt.
    Ha a kőhid mellet lemászunk,akkor látjuk ,hogy alattunk még van egy lépcső.Ha vaéahogyan oda lejutnánk,lehet h. meglenne!
  • muksika
    nyisd fel az összes padot a sötét varázslatok teremben, aztán depulsoval csukd be a két, tanári asztal felőli első padot, és akkor lecsukódik az egész sor és meglesz a 100%
  • Maximus4
    Nem lehet,hogy régi a daemon-od?
  • zsozsizsá
    Hy!
    Valaki tud segíteni? Harry.Potter.Es.A.Fonix.Rendje.Hungarian-TORR ezt szedtem le crackeltem és ezt írja ki amikor elakarom indítani:"Emulátoralprogrammal való ütküzés észlelés"
    Ha valaki tud segíteni nagyon jó lenne:D
  • mark genius
    valaki tudna segíteni a sötét varázslatok kivédése terembe miket kell megtalálni mert már rengeteg dolgot meg találtam de csak 37%-os.légyszi valaki segítsen
  • eclipse05
    mind1 megtaláltam végigjátszást:D
  • eclipse05
    megcsináltam minden küldetést,azt mondja hermione meg ron hogy keressük meg a ds tagokat hogy jol vannak e,de nem ir semmit:S mit csináljak?pls help
  • Hassan B
    Építsd fel a mobil mocsarakat....
  • FLeT
    csá nép!
    49%-nál tartok és hermiónék azt tolják, hogy figyelmeztessük a DS tagokat, megtalálom őket a térképen...de tuttommal a térképen csak a helyek és a feladatok vannak és a feladatoknál nincsen semmi...
  • C7
    ja nem, de azért a jutalmak szobájába kaptál a játékról egy videót. a lábnyomok mind Hagrid közelébe vannak, nem kell megerőltetned magad, ha midnenhol elmész midnenfele, nem csak átfutsz midnenen, még a vége előtt meglezsnek a cuccok
  • tomika115
    fred és george cuccai?
  • tomika115
    és hol vannak a lábnyomok?
  • muksika
    amugy azóta megcsináltam 100%ra teljesen és nem történt semmi...nem nyilt ki uj ajto, semmi
  • muksika
    huh ha jol emléxem akkor van a bagolyháznál amikor fel kell mászni az oldalára, kőkör, hagrid kunyhója, sötét varázslatok kivédése teremben az egyik padban, meg a kőhíd mellett le kell mászni és ott denevérek
  • kisfiu96
    És a repülő lények hol vannak?
  • muksika
    najo, mi ez a 9 és 3/4 vágányos cucc? mert mostmár tényleg minden megvan, a védekező bűbájok is, minden 100%on, roxfort felfedezése 100%-on, a játék mégis csak 99%...:(
  • muksika
    a 9 és 3/4et nem kerestem meg nem igazán tom h miről van szó...de azt irja h roxfort felfedezése 100% a repülő lények megvannak
  • kisfiu96
    Meg találtad a 9 és 3/4. vágányt és a pepülő lényeket is??
  • muksika
    ajj nem hiszem el:,,,( minden megvan 100%on egyetlen egy dolog hiányzik....a védekező bűbájos cucc csak 5/6...azt h lehet megcsinálni??
  • Zalana1
    szia. A negyedik köpő bajnokot,csak akkor fogod megtalálni ha már a másik 3-mat legyőzted. A kövezett udvaron van, asszem ott a mardekárok köpköves mellett áll egyedül egy csaj a sarokban. ő a griffendéles bajnok.
  • kisfiu96
    És a repülő lényeket?