Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... got nothin to share with you...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Találtam egy oldalt tele érdekes dolgokkal! Nézzetek be!
asszem ez a címe, vannak rajta pár érdekes cucc!
www.onlinehazard.uw.hu
1. rögtön a téren
2. kövezett tér felett
3. a bejárati udvar feletti erkélyen a viadukt bal részén
4. a sötét varázslatok kivédése teremhez vezetõ lépcsõ felénél
HOL AZ 5.?
Dean Thomas: (keress neki 5 beszélõ vízköpõt!)
4 megvan. Az 5.-et hogyan tudom megszerezni?
][ ВАЗ ][
Valaki nem tudná megadni a végigjátszáshoz zsûkséges jelszót?
Ide küld: [email protected]
Üdv: palocsi
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
és én is azt értettem gamepad alatt...
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
Megcsinálltam!
A játék fõkönyvtárán belül lévõ maps könytár eggyik fájlát átneveztem az én gamepad-om nevére, és mûködik...
Hát ez kész...
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
már teljesen kész vagyok idegileg, hogy elmentem valahol a játékot és valami tök más helyen kapom vissza ha visszalépek <#falbav>#falbav>. Most is ez történt.
Megküzdöttem Voldemorttal, sõt ki is ûztem õt Harrybõl, beszéltem Dumbledore-ral is meg minden, de el kellett mennem itthonról így elmentettem. Másnap jövök vissza, hogy visszatöltsem és jó szokásához híven megint máshol találom magam <#sniffles>#sniffles>. A helyzet úgy áll, hogy a Griffendél klubhelységében vagyok és fogalmam sincs mi a rákot kéne csinálnom. Nem tudom hol járok. Elementem a köves udvarra, hogy megnézzem mi a helyzet. Nincs mocsár. Jó felmászok, de a Mobilmocsár már nincs fenn a tetõn. Akkor Fred és George már nincsenek rajta a téképen. Oké, új terv, kimegyek a Stone Circle-hez, hogy megküzdjek a Mardekárosokkal. Egyikük sincs ott. Elmegyek Umbridge irodájába beszélni Sirius-szal. Ott sem történik semmi. Megnéztem a tippeket, hogy mit ír, ha nem tudom mit kell tennem. Azt mondja kérdezzem meg Ront vagy Hermionét. Oké, megkérdeztem Ront, aki erre elkezdte magyarázni, hogy mi van Choval meg a Tornádókkal. Jó, megkérdezem Hermiónét, õ meg azt hajtogatja, hogy Ronnal semmi köze Chohoz meg a Tornádóihoz. Aztán megkérdezem megint Ront, aki azt ecseteli, hogy Binns órái rémunalmasak. Megint beszélek Hermiónéval, aki meg a leckékrõl papol valamit <#szomoru2>#szomoru2>. Most mit tegyek? Ha vaalki tud segítsen légyszi.<#help>#help>