Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

háháhá igen érdekes cuccok! 18-as karikát, neki😄 , ezért Bannolás jár!!! de azért komoly!

Kösz!!!!!
akkor ne írj oda semmit te pöcs xD

... got nothin to share with you...

Az lehet de én ott ne tok regisztrálni mert nincs meghívó kódom!
Maximus4
CSAK 18 HOZZÁSZÓLÁST KELLETT VOLNA VISSZAOLVASNI<#violent>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Na végre letelt a 24 óra!TEHÁT!Szevasztok fiúk ott tartok, hogy összeszedtem Luna cuccait, na utána mit kel csinálni??Elõre is köszönöm a válaszokat!<#banplz>
Szeva!
Hassan B
Hello
na húzz el inenn...
( bann-t remélem megkapod...)

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hello!

Találtam egy oldalt tele érdekes dolgokkal! Nézzetek be!
asszem ez a címe, vannak rajta pár érdekes cucc!
www.onlinehazard.uw.hu
Hassan B
tényleg... hát akkor nem tudom...(még nekem sincs meg mind...)

blackfire001
Dean Thomas az átváltoztatatástan téren van!
Hassan B
akkor egy másik udvaron... de tuti hogy 2 udvaron is van...

blackfire001
az az elsõ...
Ja bocs , igen az átváltoztatástanon van az utolsó.
Az egyik nagytérnél, amelyik közel van a bejárat elõttihez, ott szét van törve a lépcsõ, javítsd meg, majd menj fel rajta, és a terasz végén lesz a vízköpõ.
Hassan B
átváltoztatástan udvaron is van egy, azt hiszem....

blackfire001
Dean Thomas: keress neki 5 beszélõ vízköpõt.
1. rögtön a téren
2. kövezett tér felett
3. a bejárati udvar feletti erkélyen a viadukt bal részén
4. a sötét varázslatok kivédése teremhez vezetõ lépcsõ felénél

HOL AZ 5.?
blackfire001
Tudom, de ott csak 4-et említ! Az 5.-et hogyan tudom megszerezni?
VÉGIGJÁTSZÁS!!!! FAQ #3364

blackfire001
Helló.
Dean Thomas: (keress neki 5 beszélõ vízköpõt!)
4 megvan. Az 5.-et hogyan tudom megszerezni?
Hassan B
Milyen jelszó gyííkok? Regisztráljatok aztán töltsétek halálba a cuccokat....

CSá mindenkinek.
Valaki nem tudná megadni a végigjátszáshoz zsûkséges jelszót?
Ide küld: [email protected]

Üdv: palocsi
ÉS hogy regizzek ide,ha nicns meghivo számom???
Maximus4
Mégegyszer berakom aztán hátha valaki visszaolvas.VÉGIGJÁTSZÁS

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hali!Aki jáccott a Harry Potter 5e-,monjda el nekem,mit kell csinálni,akkor amikor a fényképezögépet kell leszedni a párkányrol!Köszi
macselek
Igaz az amúgy, hogy ki lehet menni a king's cross ra? Ha igen hogyan? Álítólag már minden helyiségbe jártam.

" #3321 " - ez a komment számát jelenti, amit meg kéne sasolnod... <#wow3>
olvass vissza! asszem te vagy az 53. gyerek aki megkérdezi😄😄

??????????????????????????????????????????????????????????????????????,
#3321 <#zavart2>
nem tudja vki honnan lehet letölteni a harry 5végigjátszását?nagyon kéne!tõlem kérdezhettek már majdnem végig vittem csak a vége felé már nehezebb
a WC ajtó mögül szedd ki a tojást, aztán a gumikacsát tedd bele a fürdõbe meg azt a tojást is, aztán Invitóval vagy Depulsoval a Fürdõ fele probáld meg a pálcád tenni! és akkor megtöltõdik a fürdõ vizzel kiad egy hangot a tojás és 100%! szívesen

valki tudna segíteni, a prefektusok fürdõjében mit kell csinálni hogy 100%-os legyen?légyszives valaki segítsen.<#help><#help>
Hassan B
Jó.... de igazábol a játékban dual analog controller-rõl van szó....
és én is azt értettem gamepad alatt...

mert nekem van gamepad-om, amivel nem ment, mivel nincs rajta az a forgatható kis joystick-izé-gomb (nemtom mi a szakmai neve 😄)... nem támogathat minden gamepadot 😊, hiszen nem lehetne az összessel a varázslatokat irányítani
Hassan B
honnan tudod, hogy egy kis szerkesztéssel nem mûködne...?<#whatever>

nem kell megcáfolni, mert valóban vannak gamepadok, amiket nem támogat...
Hassan B
Hát akkor legyen valaki... 😛 😊

Maximus4
Mert még senki nem lett választva.

Hassan B
És mért nincs házigizda? 😊

Maximus4
Én már csináltam eggyet,de elég kezdetleges volt.Szerintem elsõsorban házigazda kellne,mert amikor 10 hozzászólásokként megkérdezik ugyanazt,az elég idegesítõ tud lenni.Bár attól még egy FAQ-ot be lehetne tetetni.

Hassan B
Szerintetek kell FAQ a játékhoz? Mert lenne egy pár info, de nem tudom, hogy megéri-e dolgozni vele...

Maximus4
Már intézkedtem<#wink>

Hassan B
Eddig én se láttam, most jó...

Maximus4
Más se látja a bannert vagy csak én nem?

Hassan B
Akkor ezt megcáfolnám, jó? 😊

Hassan B
GIGA LOL 😊
Megcsinálltam!
A játék fõkönyvtárán belül lévõ maps könytár eggyik fájlát átneveztem az én gamepad-om nevére, és mûködik...
Hát ez kész...

Hassan B
Már rájöttem, hogy mi a gond a gamepad-el... dual analog helyett joystick-ként ismeri fel a gép... Valami megoldás arra, hogy ezt hogy tudom átállítani? Sehogy?

Shockmaster
Sziasztok,
már teljesen kész vagyok idegileg, hogy elmentem valahol a játékot és valami tök más helyen kapom vissza ha visszalépek <#falbav>. Most is ez történt.
Megküzdöttem Voldemorttal, sõt ki is ûztem õt Harrybõl, beszéltem Dumbledore-ral is meg minden, de el kellett mennem itthonról így elmentettem. Másnap jövök vissza, hogy visszatöltsem és jó szokásához híven megint máshol találom magam <#sniffles>. A helyzet úgy áll, hogy a Griffendél klubhelységében vagyok és fogalmam sincs mi a rákot kéne csinálnom. Nem tudom hol járok. Elementem a köves udvarra, hogy megnézzem mi a helyzet. Nincs mocsár. Jó felmászok, de a Mobilmocsár már nincs fenn a tetõn. Akkor Fred és George már nincsenek rajta a téképen. Oké, új terv, kimegyek a Stone Circle-hez, hogy megküzdjek a Mardekárosokkal. Egyikük sincs ott. Elmegyek Umbridge irodájába beszélni Sirius-szal. Ott sem történik semmi. Megnéztem a tippeket, hogy mit ír, ha nem tudom mit kell tennem. Azt mondja kérdezzem meg Ront vagy Hermionét. Oké, megkérdeztem Ront, aki erre elkezdte magyarázni, hogy mi van Choval meg a Tornádókkal. Jó, megkérdezem Hermiónét, õ meg azt hajtogatja, hogy Ronnal semmi köze Chohoz meg a Tornádóihoz. Aztán megkérdezem megint Ront, aki azt ecseteli, hogy Binns órái rémunalmasak. Megint beszélek Hermiónéval, aki meg a leckékrõl papol valamit <#szomoru2>. Most mit tegyek? Ha vaalki tud segítsen légyszi.<#help>

*gorgók