Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közbe már Luna cuccait keresem xDD
Nekem lenne egy nagy nagy kérdésem. Ugye aztmondjátok hogy a Harry potter 5 magyar , de nekem mért angol meg a felirat is angol.Hogyan tudom szinkronosan leszedni vagy magyarosítani? Légyszike segítsetek.
Ceki
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
az elõzõt meg kösszi Brenyo!!!
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Mit kell csinálni Dean Thomas-nál, és Hannah Abbottnál?
Köszi elõre is.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Tudnátok segíteni mit kell csínálni Severus Snape-nél mert ott áll a Piton profeszor és nemtudok bemenni az ajtón,meg van még 1 a Dean Tomas ott meg a Tanárnõnél kell valamit csinálni ,de mit?Köszi már csak ez a 2 hiányzik a listáról.
FORZA MILAN!!!
Zacharianak meg elõször asszem el kell menni a Gyengélkedõre egy rózsaszín bájitalért.