3837
-
#1433 óó de azért köszi -
Kenny19 #1432 bementem az átváltozatatás terembe ott jelöli h ott van dean thomas de nincs ott viszont van viszont egy ajtó de az nincs nyitva..mitévö legyek?? -
#1431 Még nincs, de c7 azt mondta hogy mivel sok itt a "láma" így csinál nekik végigjátszást a főszálra. Hát hogy abbol mi lesz, az még a jövő zenéje. -
#1430 valahol van végigjátszász -
Kenny19 #1429 akkor lehet félre néztem) -
#1428 Dean az kinn van a átváltozástan udvaron. Ha kijelölöd a térképen, akkor a nyomok oda vezetnek hozzá. -
Kenny19 #1427 egyépként Dean hez hogy jutok el mert sehol egy ajtó vagy vmi a térképen jelez egy átjárót az udvarról de nincs ott semmi.Csak amit találtam vissza egy ajtó a herbologyba+ egy ajtó mcgalagonyhoz asszem 2 vagy 3 ajtó ennyi és Dean hez ninsc ajtó hiába jelzi a térkép plzz segítsetek!! -
#1426 kp=kép:D -
#1425 A klubhelyiségbe van egy kp. Egy Kvidics játékos van rajta. Aszongya keressem meg a cikeszét, amit valamelyik portrénál elvesztett. És akkor ő is visszaadja azt amelyiket én vesztettem el. Na annak a csávónak a cikeszét hol találom? Mer már kerestem minden hol de sehl sincs. Hol találhatom meg? -
szbalu #1424 aha, vagy Dumbledore lezárta volna az évet vagy vmi -
Ceki #1423 Gyerekek én most nagyon nagyot csalódtam mert legalább azt megcsinálhatták volna hogy kihirdetik a házak között hogy ki nyert!
ÓÓ szent ég selavy -
#1422 OFF
PLS szavazzatok itt erre a képre!!!! FONTOS
thx -
#1421 ja vége. most már csak 100%-ra kell vinned a játékot(ha neked még nem 100%) -
Ceki #1420 Szasztok
Ha megtaláltam Luna cumókjait akkor kész vége a játéknak?
Vagy van még valami?
Légyszi help -
Dave0092 #1419 naja,,,, hogyha valakinek nem fix IP je van, akkor az nem bir letölteni? -
zol45 #1418 na akkor valaki eltudná nekem küldeni a torrent fálj ha nagyon szépen megkérném vagy privátba vagy [email protected] előra is kösz!! -
Kenny19 #1417 Kösz BGYI -
szbalu #1416 Meg ki is lehet próbálni, hogyha megváltoztatod az IP-d. -
szbalu #1415 akinek dinamikus IP-je van akkor annak csak aznap menne amíg azzal az IP-vel fut a gépe(pl. parisatos net) -
C7 #1414 tényleg nem megy IPhez, mert ha saját accounton töltöd, amikor berakod a kliensbe, te is csak a torrent fájlt töltötted még le... és igen, benne vagyok 1-2 éve a torrentezésben 12 éves létemre -
szbalu #1413 egészben -
zol45 #1412 nagyon sokszor volt oyan hogy haverjaim kértek tőlem torrentet, elkdültem és simán leszedte nekik! jaja nekem is volt ilyen párszor -
BGYI #1411 100% a nagyteremben v az egészben? -
BGYI #1410 1.1 van a belső udvaron ahol a 8 pad van
2 egy erkéjen asszem a 5.emeleten
3 a viadukt végén
4 a "mardekáros udvarban(ahol a kígyós golyójáték, mag a kamerás gyerek van)a felső folyosó végén
5 az umbrige-hez vezető lépcsőn félúton
2. a lezárt rész bal oldali részén azon a polcon, ahonnan egy csomó könyv hiányzik és ott enter -
Dave0092 #1409 nagyon sokszor volt oyan hogy haverjaim kértek tőlem torrentet, elkdültem és simán leszedte nekik!
-
szbalu #1408 megvan a 100% -
BGYI #1407 kösz -
pongi10 #1406 helló
én két helyen akadtam el:Amikor Deannak kell megkeresni a beszélő szobrokat(vagy miket)- azok merre vannak mert már egy párat megtaláltam?
És a piton questje, amikor felküld a könyvtárba ott mit kell csinálni?
előre is köszi
-
szbalu #1405 kössz kozoto -
szbalu #1404 Luna holmiai az #1324-es hozzászólásban vannak. -
#1403 Tényleg igaz, nem kötődik IP-hez. -
kozoto #1402 terítsd meg az asztalokat... mondjuk nem lehet mindet asszem csak 3-at azzal a lebegős varázslattal -
BGYI #1401 h csinálni kell neki vmit -
Kenny19 #1400 Ha vkinek pirossal beszinezödik a neve az mit jelent? -
BGYI #1399 ennek a cuccnak különben van igazi vége? v csak az után h megtaláltam luna cuccait?azok hol vannak? -
BGYI #1398 Ginnynél fred és george cuccát kell kihozni umbrige-tól,de mivel ő mindig a szobában szobrozik nem mehetsz csak úgy be.Ellenben az 1. részben kaptál egy hasznos kis ajándékot, ami most a hálótermi ládádban pihen.ha ezt magadhoz vetted már csak a 2 mardekárost kell elterelned azzal, hogy egymás után mind2 vázát lelököd.innentől már sima ügy.
Deannek meg meg kell találnod az 5 beszéló vízköpő disznó-szobrot. -
csgj #1397 te vagy "14 alatt".... :) 2 éves szinten gépelni sem tudnék. De ezt hagyjuk... Amúgy meg csak azt az istenverte torrent fájlt szedte le, nem az iso-t. De látom te nagyon benne vagy a torrentezésben, warezolásban, ejnye-bejnye, irgumburgum...! :P Én csak szimplán még életemben nem hallottam arról, amit állítasz, de biztos igaz... ha te mondod -
szbalu #1396 és még legyőztem sakkban a srácot -
szbalu #1395 Nekem eddig a nagyteremben kész van:
-baglyok(prófétával)
-felhők(a terem plafonjánál)
-lebegő gyertyák
-zászló váltása
-fáklyák meggyújtása(körbe a teremben)
Neked mi van még kész ezek mellett? -
Kenny19 #1394 Szeva mindenkinek
Elakadtam a annál a résznél mikor DA s tagokat kell gyülyteni és azon belül is Ginny Weaslynél és vmi Ernie MacMillan nál.Ha vki tudja mit kell ezeknél csinálni az szoljón!!Jah és még vki tudja mit kell csinálni mikor Dean Thomast kell beszedni a klubba az szoljón vmi gargyaly izét ír a nevénél.Elöre is kösz!
UI:Lehet én vok a hülye:):D