3837
-
szitharta #1473 Sziasztok! Bocsi, de 84% után merre menjek? mit kell csinálni tudja vki?
Ki az a Basil Fronsac Prof.? És ki az a Bowtruckles? Ha valaki segíteni tudna az nagyon jó lenne-köszi. Ja és mi az a Magical Creatures?
-
tofu #1472 totyak az ellenkező irányt kell nyomni szaggatottan -
lmarko #1471 közel menni hozzájuk, és nyomni egy entert! -
Vajda Gergely #1470 hi all
a dean thomas-os küldinél mit kell csinálni? pontosan írjátok le lécci:)
tom hol vannak a vízköpő helyek de mit kell azokkal csinálni? help please
thx -
lmarko #1469 Ha jól emlékszem, akkor el kell menni arra a helyre ahol az ágyak vannak a lakóhelyünkön, és ott az eggyik polcról felvenni egy könyvet, és azt elvinni neki. -
#1468 és a növényes résznél amikor ott van a tanár -
#1467 köszi -
lmarko #1466 7 hozzászólásal lejjebb megtalálod! -
#1465 valaki elmondaná hogy hol lehhet megtalálni azt az öt disznót ami dean thomas-nak kell.please -
tofu #1464 de mit kell csinálni Flitvicknél? -
C7 #1463 Ravenna? nem Rowena? arról csak egy vmi jut eszembe, Rowena Ravenclaw, vagyis Hollóháti Hedvig -
tofu #1462 Rowena Ravenclav a neve akit mondott a nagyteremben lévő csaj
vki segítsen mit kell vele csinálni! -
#1461 Mit kell csinálni amikor Piton hadonászik a piros varázspálcával? hiába nyomom a megfelelő irányt, nem reagál semmit. -
BadCatX #1460 A vadásznál csak megmondom a jelszót és beenged! Kelene még valami feladatott csinálni! Egyébként most 90%-éknál tartok! Kell még ez az egy portré, 1 golyósbalynok meg a Roxsfordot felfedezni! Egyébként most a Roxsford felfedezetdége 90%-ék! -
tofu #1459 vki nem tud segíteni Flitwicknek kell varázs esszé ezt nem tudja vki hogy kell megszerezni?
állítólag úgy hogy a nagyteremben van 1 csaj aki olvas beszélek vele és vmi R-kezdőbetűs nevet mond vmi Ravenna nem tudtok segíteni mit kell? -
tofu #1458 Totyak:
Vízköpő helyek (5 DB van és helyük biztos)
1. Viaduct (a hosszú hídon)
2. Transfiguration Courtyard (Deantól nem messze)
3. Paved Courtyard (reparózod a lépcsőt , felmész és a végében)
4. Defence Against The Dark Arts (mész föl és a közepe fele közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végében) -
tofu #1457 menj Paved Courtyardba vagy mi a neve és ott is csinálj 1 mocsarat utána menj Pitonhoz Okklumencia órához ezután majd Freddel meg Georgeval csináltok még 1 mocsarat
ha minden igaz így kell! -
pongi10 #1456 Helló!
nem tudom mit kell csinálni auzután amikor az összes hangszórót elrontottam és ginnynek is segítettem az udvart átalakítani meg a másik emberkének.
Most nincs semmilyen küldetésem és azt írja hogy keressem meg a DA tagokat?
hogyan tovább?Előre is köszi
-
C7 #1455 emlékszem, csak a Google Stumpot nemtom angolul! aszongya, van egy vadász vagy mi a nagy lépcsőterem közepén, ő tudja a választ. az kell, akinek a jelszavát egy hugrabugostól kellett megkérdezni -
shepike16 #1454 Hellosztok nem tudna valaki meghívót küldeni az ncore-ra címem [email protected] -
BadCatX #1453 Meg van a csaj és ezt mondja: Ich? Nein, nein, nein. Aber dieser Google Stump in der Halle neben de Brücke... Er kennet viele Antworten! Na ezt fordítsd le nekem! Vagy esetleg megmondhatnád, hogy mit kell csinálni! -
#1452 Letöltöttem a demót de mikor tenném fel azt mondja, hogy tegyem be az 1-es CD-t. Vkinek vmi ötlet? -
C7 #1451 ja igen a delphi. az is érdekelte, haverja csinálta. vagyis hát nethaverja. amúgy 9.es. mostanába puliadatbázist csinál apának. de nicns sok ideje, mert kéttannyelvűre jár:D -
szbalu #1450 Aha akkor tesód egyetemista lehet, csak azért érdekelt mert én is foglalkozok(tanulom, tanultam) néhánnyal pl: Turbo Pascal, Delphi, Html,
c, c++
+ a Pythont tervezem -
C7 #1449 egy lépcsőfordulóban van, sima kép, nem túl gyakori az olyan lépcső a roxfortban. szbalu: hát tud PHP-t, html-t, xhtml-t, sql, mysql, turbo pascal, C#, JavaScript, meg mit tudom én. félig csinált egy saját fórumot az én kérésemre. csak nem fejeztük be -
szbalu #1448 Asszem amikor a Transfiguration Courtyard-ról mész a Second Floor-ra ott lesz vhol. -
BadCatX #1447 Aha! De énn nem találtam meg a pásztorcsajt! Az egy normális kép vagy egy portré??! Ja és holl van pontosan!? Mert énn kerestem ugy ahogy c7 írta de nem találtam meg! -
szbalu #1446 Tesód milyen programnyelvet, -nyelveket tanul? -
#1445 Nemtalálom a disznó szobrokat. Vagyis 3 megvan. Megtaláltam azt amelyik rögtön ott van ahol Deannel beszélek, azt amelyikhez onnan lehet odajutni, ahol valami golyós játékot játszanak és azt amelyik Umbridge-hez vezető csigalépcsőn van. Az utolsó kettőt nem tudná valaki pontosan elmondani, hogy hol találom. Légyszi valaki. -
C7 #1444 majd akkor írok, ha meglesz szinkronosan, mert majd akkor fogom újrakezdeni. nameg az uw tárhelyemnek tom a jelszavát cvsak nem fogadja el. pedig emlékszek rá. új tárhelyet meg nemtok csinálni vasárnapig, mert tesóm a nagy programozó -
szbalu #1443 Csak figyeld hogy mitmond a pásztorcsaj, mert azután lesz egy lépés ami kimaradt a hozzászólásból. -
szbalu #1442 A költőhöz pedig ajánlom figyelmedbe a #1353 hozzászólást (én aszerint csináltam). -
szbalu #1441 Ha a Három gobstones bajnokot legyőzted akkor jelenik meg a 4. a Paved Courtyardon(a gobstones játékosok mellett áll). -
BadCatX #1440 Valaki segítsen! Mondja meg valaki, hogy holl találom meg a golyósjáték balynokait! Mert énn eddig a Mardekár, Hugrabug és a hollóhát bajnokát találtam meg! De a Griffendélé holl van??!! Vagy az énn vagyok??! És hijánzik egy portré! Az amelyik a 4. emeleten van valami költő nagy hajjal férfi és a hajóházba vezet! Ennek a jelszavát holl lehet megtalálni??!! Visszaolvastam, hogy a szbalu-nak meg van az összes portrékód, ugyhogy elsősorban tőle várnák segítséget, de segíthet más is! PLEASE HELP! -
Kenny19 #1439 Dean Thomas le van írva csak olvass vissza egy kicsit 1410 es hozzászólás Ginny Weasly pedig 1398
A tanárokkal meg csak dumálni kell asszem és akkor eltünnek a task alól -
#1438 Üdv! 23 embert már összeszedtem és maradt még 9, akiknek már nem értem a küldetéseit, nem tudom mit kell csinálni.
Dean Thomas / Dolores Umbridge / Ernie Macmillan / Filius Flitwick / Ginny Weasley / Hannah Abbott / Minerva McGonagall / Pomona Sprout / Severus Snape /
Ha meg tudnátok mondani legalább néhányuknál hogy mit kell csinálni, azt nagyon megköszönném. Egyébként próbáltam a keresőt, csak semmit nem talál. THX -
Kenny19 #1437 egy feka gyerek asszem mert ha igen akkor megvan
-
#1436 Az átváltozás tan tanterembe nem kell bemenni. Amelyik ajtón bemész a tanterembe, avval szembe, ki kell menni a szabadba és egy padnál fog áldogálni a gyerek. Ha így se jó, vagy ha neked nem így mutatja, akkor valami nagy bug van ott. Mer ott csak ki kell menni a szabadba és egy padnál fog állni Dean. De ahogy mondtam, hogy ha a térképen. Kijelölöd Deant, akkor még mutatja is hogy kikell menni a szabadba. Nem kell Bemenni a terembe. -
szbalu #1435 A cikkesz vele szemben lévő képen van, egy öregember alszik rajta. -
Kenny19 #1434 mármint az átváltoztatás terembe van egy ajtó és az nincs nyitva