Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah és Dave. Az is nagyon érdekes, hogy a Sims részek is a Nightlifetól úgy vannak, hogy benne vannak alapból a magyar nyelvi fájlok, de ez csak az EA Hungary miatt... A HP-nál már volt a helyzet, mert ott szinkront akartak...
Miért nem lehet megbarátkozni az angollal? Akinek meg baja van, az vegye meg eredetiben. Már 100x leírták a többiek, hogy a neten nincs (még) fent magyar verzió. Minden oldalon van hozzá minimum 1-2 hozzászólás!
Gerbill
Pedig de. De nem az EA, hanem az EA Hungary, akik a szinkront is csinálták.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

nem hiszem el, hogy az EA legyártatott volna külön a magyaroknak x millio példányt!

ha nincs benne magyar nyelvû fájl, akkor bármit át lehet írni, úgyse fog mûködni... ez magyar csak akkor lesz, ha megveszed az eredetit.
probáljátok meg a register be

Gideon Wieth
lehet valahogy magyarrá varázsolni ? : )

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

helló!
Letöltöttem a hatred verziót és amikor kicsomagoltam és elindítom az autorunt - és azt is kicsomagolta - akkor azt írja ki, hogy "insert CD1 in drive..." Mit csináljak, hogy feltelepítsem?
NeBby
Ezután még a felfedezéseket kell csinálni , én már 3 napja csinálom de még csak 94%...(ha ez 100% akkor nyílik ki a többi ajtó és remélem kapok még küldit)<#vigyor3>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
Ez azér nemteljesen így igaz....

GeneralsHungary
De mit nem lehet ezen megérteni, a játékban csak azok a nyelvek vannak, amiket a setupban ki lehet választani. És mindezek mellett angol nyelvû a szinkron. A magyar játék külön kiadás...

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

titty
Különben ez a multilanguage bocs nem is a mert csak az van multilanguage, nézzétek meg benne van a magyar meg az összes többi nyelv termék tájékoztatója nem igaz hogy nem lehet valahogy elöcsalni azt a magyar nyelvet

Shevchenko
Köszi.Tudod miket kell még csinálni vagy ennyi volt a játék?70% és kész?

FORZA MILAN!!!

Neukumfe
Shevchenko: #840

Amúgy tényleg elég rövid a game. Tegnap elõtt reggel megkaptam, de már tegnap délután 2-re végigvittem. Mondjuk a kviddicset hiányoltam belõle

Shevchenko
Azt irja hogy,Finding the gargoyles.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Valaki tudna segíteni már csak a Dean Tomas küldetés kell.Mit kell csinálni?

FORZA MILAN!!!

raven87
Sajnos csak a boltban. 😞

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Hol található magyarítás ??mert láttam vki mondta h van Aki tudja az szoljon

NeBby
nem ártana már egy FAQ ...

NeBby
LE VAN ÍRVA OLVASS VISSZA!!! amúgy:#718 <#pardon1>

NeBby
meer?😄 akkor clock tower courtyard...lehet <#vigyor4> sry

És hol található luna öt cucca?:S

az Entrance nem is kell. xD
Entrancenál hogy? sehol egy X ahova le kell rakni a cuccot, meg a cuccot se találom amivel mocsarazok. 😞
NeBby
Megkeresni 5 cuccát

Sabrinnnna: ja

Segane: Entrance courtyard , Paved courtyard , Transfiguration courtyard

voldemort után loonánál a katélyban mit kell csinálni?:s

melyik területeket kell mocsarasítani? kettõ megvan, csak nem figyeltem, hogy hol, pls help. thx srácok.
Brenyo végigvitted?
Amikor legyõztem Voldemortot utána a kastélyban Loonanál mit kell csinálni ?

Aham. Amugy nagyon tetszik a játék. Egyedül a varázslás ami nekem nehéz. Ne tudjátok meg, mit összeszenvedek az egérrel. Ráadásul ha kevesebb az fps, akkor még nehezebb.

Ati

NeBby
azután még van jópár küldi....

Most ha meg lessz mind a 28 tag akkor azzal vége is a játék fõ szálának, vagy lessz még vmi?

Ati

NeBby
3 mocsár , 6 kihangosító <#hehe>

NeBby
nem...!! Ez a kérdés még nem volt! GART!<#nyes>

Amikor legyõztem voldemortod az már a történet vége?:SMe az elág unalmas akkor

Shevchenko
McGalagony vagyis Dean Tomasnál mikor keresem mit kell csinálni?Köszi Már csak a Dean Tomas van hátra és 28/28 lessz.

FORZA MILAN!!!

ööö...hány mocsár meg kihangosító van? xD
NeBby
De bakker ezt nem hiszem el <#buck> mind amit itt kérdezgettek már le van írva!!!! Csak vissza kéne olvasni... már minden 20 szor le van írva<#merges3>

Segane, egy jó tipp az egész játékhoz. Miután beszéltél valakivel, beszélgess Ronnal és Hermionéval is, valamint hallgasd meg Sir Nicholast, mert hasznos tippeket ad. Én sok dolgot úgy csináltam meg...
Egyébként Sproutnál menj el Nevillehez, beszélj vele (õ a Szükség Szobájában van), õ mondja, hogy van az asztlána hlókörletben egy kis könyv, menj el a klubhelyiségbe, ott menj fel a szobádba (fel a lépcsõn, majd jobbra az ajtó) és enter az elsõ kis asztalnál, majd mehetsz is vissza a tanárhoz.
valaki pls segítsen a Sprout küldinél, mert addig nemtok tovább menni. 😞
Hannahnál a messzebbnél lévõ lépcsõn kell felmenni és beszélni a portréval, utána visszemenni és kész.
Stefibaba
Megmondanátok azt, hogy Hannahnál mi a francokat kell csinálni? :S Mert má 2 napja ezzel vacakolok de nem tom mit csináljak. Ja és hol van a 7. emeleten levõ szakállas hapek portréjánal másolata? 😄 Mer sehol nem találom.<#boxer><#falbav>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Csáó, mit kell csinálni a Pamona Sprout küldinél? megöntöztem valami gazokat, lett belõlük nagy gaz...kiszedtem egy mandragorát is, azt van valami törött ablak amibõl kilóg valami gyökér, azt nemtom mi hogy van, minden más megvan már, pls help me, elõre is ezer téháiksz.
Gargolye helyek (5)
1. Viaduct (a híd , vagy kõfal végén , ha a nagy ajtótól mész)
2. Transfiguration Courtyard (az 1ik kiskapunál a füves részen)
3. Paved Courtyard (megjavítod és a lépcsõt , felmész és a végén)
4. Defence Against The Dark Arts (a körlépcsõ közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végébe)

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

Meg tudná valaki mondani hogy hol találom az 5 beszélõ vízköpõt.
Hármat megtaláltam már:
Egyet a srác közelében aki a feladatot adta
Egyet eg erkéjen
Egyet egy híd szélén ami aról papolt hogy azt aki vele szemben volt le eset(nem tom pontosan hogy ezt mondt-e)
Most tényleg ilyen rövid a game, hogy már ennyien kipörgették vagy csak egyfolytában nyomjátok egész nap? 😄

Ati

NeBby
ha kéne itt vannak Luna cuccainak a helyei (kétlem hogy megtalálnád mindet): #718

NeBby
Amit akarsz <#wink> nincs több küldi...

mit kell csinálni ha megvannak luna cuccai?<#kerdes>
Jah és Ceki: Magyarul Magyarországon jelent meg eredetiben. Magyarul (xDD) meg kell venned egy üzletben.