Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Letöltöttem a hatred verziót és amikor kicsomagoltam és elindítom az autorunt - és azt is kicsomagolta - akkor azt írja ki, hogy "insert CD1 in drive..." Mit csináljak, hogy feltelepítsem?
Starcraft2 e-mail: [email protected]
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Amúgy tényleg elég rövid a game. Tegnap elõtt reggel megkaptam, de már tegnap délután 2-re végigvittem. Mondjuk a kviddicset hiányoltam belõle
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Sabrinnnna: ja
Segane: Entrance courtyard , Paved courtyard , Transfiguration courtyard
Ati
Ati
FORZA MILAN!!!
Egyébként Sproutnál menj el Nevillehez, beszélj vele (õ a Szükség Szobájában van), õ mondja, hogy van az asztlána hlókörletben egy kis könyv, menj el a klubhelyiségbe, ott menj fel a szobádba (fel a lépcsõn, majd jobbra az ajtó) és enter az elsõ kis asztalnál, majd mehetsz is vissza a tanárhoz.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
1. Viaduct (a híd , vagy kõfal végén , ha a nagy ajtótól mész)
2. Transfiguration Courtyard (az 1ik kiskapunál a füves részen)
3. Paved Courtyard (megjavítod és a lépcsõt , felmész és a végén)
4. Defence Against The Dark Arts (a körlépcsõ közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végébe)
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Hármat megtaláltam már:
Egyet a srác közelében aki a feladatot adta
Egyet eg erkéjen
Egyet egy híd szélén ami aról papolt hogy azt aki vele szemben volt le eset(nem tom pontosan hogy ezt mondt-e)
Ati