3837
10459618851186921382.jpg
  • szitharta
    Sziasztok! Bocsi, de 84% után merre menjek? mit kell csinálni tudja vki?
    Ki az a Basil Fronsac Prof.? És ki az a Bowtruckles? Ha valaki segíteni tudna az nagyon jó lenne-köszi. Ja és mi az a Magical Creatures?
  • tofu
    totyak az ellenkező irányt kell nyomni szaggatottan
  • lmarko
    közel menni hozzájuk, és nyomni egy entert!
  • Vajda Gergely
    hi all

a dean thomas-os küldinél mit kell csinálni? pontosan írjátok le lécci:)
    tom hol vannak a vízköpő helyek de mit kell azokkal csinálni? help please

thx
  • lmarko
    Ha jól emlékszem, akkor el kell menni arra a helyre ahol az ágyak vannak a lakóhelyünkön, és ott az eggyik polcról felvenni egy könyvet, és azt elvinni neki.
  • bubi07
    és a növényes résznél amikor ott van a tanár
  • bubi07
    köszi
  • lmarko
    7 hozzászólásal lejjebb megtalálod!
  • bubi07
    valaki elmondaná hogy hol lehhet megtalálni azt az öt disznót ami dean thomas-nak kell.please
  • tofu
    de mit kell csinálni Flitvicknél?
  • C7
    Ravenna? nem Rowena? arról csak egy vmi jut eszembe, Rowena Ravenclaw, vagyis Hollóháti Hedvig
  • tofu
    Rowena Ravenclav a neve akit mondott a nagyteremben lévő csaj
    vki segítsen mit kell vele csinálni!
  • totyak
    Mit kell csinálni amikor Piton hadonászik a piros varázspálcával? hiába nyomom a megfelelő irányt, nem reagál semmit.
  • BadCatX
    A vadásznál csak megmondom a jelszót és beenged! Kelene még valami feladatott csinálni! Egyébként most 90%-éknál tartok! Kell még ez az egy portré, 1 golyósbalynok meg a Roxsfordot felfedezni! Egyébként most a Roxsford felfedezetdége 90%-ék!
  • tofu
    vki nem tud segíteni Flitwicknek kell varázs esszé ezt nem tudja vki hogy kell megszerezni?
    állítólag úgy hogy a nagyteremben van 1 csaj aki olvas beszélek vele és vmi R-kezdőbetűs nevet mond vmi Ravenna nem tudtok segíteni mit kell?
  • tofu
    Totyak:
    Vízköpő helyek (5 DB van és helyük biztos)

1. Viaduct (a hosszú hídon)
    2. Transfiguration Courtyard (Deantól nem messze)
    3. Paved Courtyard (reparózod a lépcsőt , felmész és a végében)
    4. Defence Against The Dark Arts (mész föl és a közepe fele közepe fele)
    5. Fourth Floor (kis erkély végében)
  • tofu
    menj Paved Courtyardba vagy mi a neve és ott is csinálj 1 mocsarat utána menj Pitonhoz Okklumencia órához ezután majd Freddel meg Georgeval csináltok még 1 mocsarat
    ha minden igaz így kell!
  • pongi10
    Helló!
    nem tudom mit kell csinálni auzután amikor az összes hangszórót elrontottam és ginnynek is segítettem az udvart átalakítani meg a másik emberkének.
    Most nincs semmilyen küldetésem és azt írja hogy keressem meg a DA tagokat?

hogyan tovább?Előre is köszi
  • C7
    emlékszem, csak a Google Stumpot nemtom angolul! aszongya, van egy vadász vagy mi a nagy lépcsőterem közepén, ő tudja a választ. az kell, akinek a jelszavát egy hugrabugostól kellett megkérdezni
  • shepike16
    Hellosztok nem tudna valaki meghívót küldeni az ncore-ra címem [email protected]
  • BadCatX
    Meg van a csaj és ezt mondja: Ich? Nein, nein, nein. Aber dieser Google Stump in der Halle neben de Brücke... Er kennet viele Antworten! Na ezt fordítsd le nekem! Vagy esetleg megmondhatnád, hogy mit kell csinálni!
  • Gladiator
    Letöltöttem a demót de mikor tenném fel azt mondja, hogy tegyem be az 1-es CD-t. Vkinek vmi ötlet?
  • C7
    ja igen a delphi. az is érdekelte, haverja csinálta. vagyis hát nethaverja. amúgy 9.es. mostanába puliadatbázist csinál apának. de nicns sok ideje, mert kéttannyelvűre jár:D
  • szbalu
    Aha akkor tesód egyetemista lehet, csak azért érdekelt mert én is foglalkozok(tanulom, tanultam) néhánnyal pl: Turbo Pascal, Delphi, Html,
    c, c++
    + a Pythont tervezem
  • C7
    egy lépcsőfordulóban van, sima kép, nem túl gyakori az olyan lépcső a roxfortban. szbalu: hát tud PHP-t, html-t, xhtml-t, sql, mysql, turbo pascal, C#, JavaScript, meg mit tudom én. félig csinált egy saját fórumot az én kérésemre. csak nem fejeztük be
  • szbalu
    Asszem amikor a Transfiguration Courtyard-ról mész a Second Floor-ra ott lesz vhol.
  • BadCatX
    Aha! De énn nem találtam meg a pásztorcsajt! Az egy normális kép vagy egy portré??! Ja és holl van pontosan!? Mert énn kerestem ugy ahogy c7 írta de nem találtam meg!
  • szbalu
    Tesód milyen programnyelvet, -nyelveket tanul?
  • totyak
    Nemtalálom a disznó szobrokat. Vagyis 3 megvan. Megtaláltam azt amelyik rögtön ott van ahol Deannel beszélek, azt amelyikhez onnan lehet odajutni, ahol valami golyós játékot játszanak és azt amelyik Umbridge-hez vezető csigalépcsőn van. Az utolsó kettőt nem tudná valaki pontosan elmondani, hogy hol találom. Légyszi valaki.
  • C7
    majd akkor írok, ha meglesz szinkronosan, mert majd akkor fogom újrakezdeni. nameg az uw tárhelyemnek tom a jelszavát cvsak nem fogadja el. pedig emlékszek rá. új tárhelyet meg nemtok csinálni vasárnapig, mert tesóm a nagy programozó
  • szbalu
    Csak figyeld hogy mitmond a pásztorcsaj, mert azután lesz egy lépés ami kimaradt a hozzászólásból.
  • szbalu
    A költőhöz pedig ajánlom figyelmedbe a #1353 hozzászólást (én aszerint csináltam).
  • szbalu
    Ha a Három gobstones bajnokot legyőzted akkor jelenik meg a 4. a Paved Courtyardon(a gobstones játékosok mellett áll).
  • BadCatX
    Valaki segítsen! Mondja meg valaki, hogy holl találom meg a golyósjáték balynokait! Mert énn eddig a Mardekár, Hugrabug és a hollóhát bajnokát találtam meg! De a Griffendélé holl van??!! Vagy az énn vagyok??! És hijánzik egy portré! Az amelyik a 4. emeleten van valami költő nagy hajjal férfi és a hajóházba vezet! Ennek a jelszavát holl lehet megtalálni??!! Visszaolvastam, hogy a szbalu-nak meg van az összes portrékód, ugyhogy elsősorban tőle várnák segítséget, de segíthet más is! PLEASE HELP!
  • Kenny19
    Dean Thomas le van írva csak olvass vissza egy kicsit 1410 es hozzászólás Ginny Weasly pedig 1398
    A tanárokkal meg csak dumálni kell asszem és akkor eltünnek a task alól
  • totyak
    Üdv! 23 embert már összeszedtem és maradt még 9, akiknek már nem értem a küldetéseit, nem tudom mit kell csinálni.
    Dean Thomas / Dolores Umbridge / Ernie Macmillan / Filius Flitwick / Ginny Weasley / Hannah Abbott / Minerva McGonagall / Pomona Sprout / Severus Snape /
    Ha meg tudnátok mondani legalább néhányuknál hogy mit kell csinálni, azt nagyon megköszönném. Egyébként próbáltam a keresőt, csak semmit nem talál. THX
  • Kenny19
    egy feka gyerek asszem mert ha igen akkor megvan
  • mama2
    Az átváltozás tan tanterembe nem kell bemenni. Amelyik ajtón bemész a tanterembe, avval szembe, ki kell menni a szabadba és egy padnál fog áldogálni a gyerek. Ha így se jó, vagy ha neked nem így mutatja, akkor valami nagy bug van ott. Mer ott csak ki kell menni a szabadba és egy padnál fog állni Dean. De ahogy mondtam, hogy ha a térképen. Kijelölöd Deant, akkor még mutatja is hogy kikell menni a szabadba. Nem kell Bemenni a terembe.
  • szbalu
    A cikkesz vele szemben lévő képen van, egy öregember alszik rajta.
  • Kenny19
    mármint az átváltoztatás terembe van egy ajtó és az nincs nyitva