3837
-
tofu #1513 1. A nagyteremben az asztalon rögtön amikor belépsz!
2. Az óratoronynál lent az udvaron a "vizesés" előtt! Ami akkor lessz vizesés ha megjavítod a szobrokat!
3. A könyvtárnál az asztalon a sapka!
4. Lunától kijösz az udvarra, és a levélcsoport alatt!
5. A viaduct entrance jobb oldalán a portré előtt! -
Andor88 #1512 Sziasztok én most 58% tartok ott akattam meg amikor lunának kell keresni ilyen tárgyakat és még csak 1 van meg a könyvtárban az a fej lécci segítsen valaki hogy hány tárgyat kell meg találnom és hogy hol megköszönném!! -
Kenny19 #1511 THX tofu:) -
tofu #1510 menj el Paved Courtyardra Vajda Gergely és ott is csinálj 1 mocsarat! -
tofu #1509 Kenny azt kell csinálni hogy a padot odaviszed ahol látsz 2 szintes falat mint Colin Creawlynál utána fölmész a padról a tetőre ,megjavítod a tetőt
továbbmész kirobbantod a várhegy csúcsát ott lesz 1 gúla alakú vmi azt lerepíted arra a nagy X-re és kirobbantod
ennyi ezt meg kell még csinálnod Ginnynél valamint Paved Courtyardon!
sok sikert ha vmi nem tiszta Írj vissza! -
C7 #1508 most írok végigjátszást a főszálra, pár nap múlva elérhető lesz itt: http://chapsy.uw.hu -
Kenny19 #1507 Elakadtam ott tartok h Umbridge lett az igazgató és Luna 2 szorra is segítséget kér (óratorony elött)2 narancssárga x jelenik meg az a szökökút elött egy kicsi és egy nagy mit kell ezekkel csinálni?:S
THX -
#1506 Kétlem, hogy mindössze 100 mb lenne. Gyakorlatilag a big kiterjesztésű fájlokban van minden egyes adat és azok fejenként 1 gigabájtosak (kivéve a music.big). -
BadCatX #1505 Menny ell aba az udvarba ahol a kamerát kellet megszerezni! A többi már adja magát! -
Dave0092 #1504 75% eddig lenn van -
Gabosh #1503 Thx előrre. -
Vajda Gergely #1502 hi all
ott tartok,hogy umridge lett az igazgató. megcsináltam mindegyik ds tagnak a küldijét(pl a nagy órát megbütykölni). de ezután mit csináljak? 52%-nál tartok
THX -
#1501 Majd ha leért a hun verzió akkor megnézem mennyit foglalnak a nyelvi dolgok és ha nem többet mint 100MB akkor felteszem külön vhova. -
Dave0092 #1500 00:00 van most, legkésőbb holnap holanpputánra lenn lesz! -
#1499 Továbbra is csak torrentről, de kb egy ember osztja, az is baromi lassan, így akik töltik most nagyjából 58%-nál járnak.
Szerintem, ha végre sikerül leszedni, akkor pillanatokon belül fent lesz mindenhol. -
kyle reese #1498 A magyar verzió onnan tölthető le? Ha tudja valaki mondja meg .köszi -
gemico #1497 vagy akárki -
gemico #1496 ÉS Dave0092 honnan lehet letölteni? Lennél olyan szíves hogy megmondod? -
mopsz01 #1495 hol van a négy mocsár cuccos. én már 3-at találtam
-
Dave0092 #1494 már tölthető -
#1493 Még mindig semmi hír a magyar verzióról? -
lmarko #1492 pedig halálosan egysezrű!!! odamész mellé/elé, és megnyomod azt a bizonyos entert! -
#1491 ez nekem magas. szóval beszélni kell azokkal a malac alakú vízköpőkkel
EZ NEKEM MAGAS NAGYON MAGAS
-
C7 #1490 de h lehecc iylen attól h olvasod mit kell majd később csinálni, nem jelenti azt,h azonnal kell -
Kenny19 #1489 jóvan nem tudhattam.. -
lmarko #1488 egyébként Luna holmiai az #1324-es hozzászólásban vannak. -
C7 #1487 de hogy lehetsz ilyen láma??? minek keresed amikor még nem is modnta!? ott thesztrálokat kell etetni, úgy, h elrepteted magasabb helyre a kaját!!!!!! akkor kell a cuccokat keresni, amikor már voldemorttal is harcoltál. a harmadik lunás cucc lesz a cucckeresés, és te még csak az elsőnél tartasz, ősláma -
Kenny19 #1486 megvan mostmár csak abban kéne segíteni amit a 1484 es hozzászólásban írtam:D -
lmarko #1485 ha az összessel beszéltél visszamész deanhoz! -
Kenny19 #1484 na sikerült:DLuna cuccait elkezdtem keresni de nincs se a nagyterembe se a könyvtárba mitévö legyek?1 szer már lementem Lunához de vmi food meg vmi meet röl dumált nekem és amikor elindultam vissza a kastélyba akkor megszólt h hova megyek..Itt mi a teendö -
C7 #1483 ne legyél már láma akkor felderítesz mindent és örüjjé. olyan érdekes h a legtöbb dologra angol játékban magamtól rájöttem!!!!!!!!!! nem értem, h mi nem egyértelm ezen, ha vmi játék kész, akkor megcsinálod 100%ra ha nem akarod, pápá -
mopsz01 #1482 és ha már nincs kivel beszélni és a dungeon corridor portré ajtaját is kinyitottam. most mit tegyek? -
Kenny19 #1481 és hamár beszéltem velük akkor mi a teendö:S:S
UI:Tudom én vok a hülye:D -
lmarko #1480 Igen malac kinézetűek, és mint már egyszer leírtam közel kell hozzájuk menni és beszélni kell velük, az enter gomb segítségév. -
BadCatX #1479 Beszélni kell velük, de néha egy kicsit visszaolvashatnál! -
BadCatX #1478 Egyébként meg van az összes portré jelszó! A pásztorcsaj után ahhoz a portréhoz kellet menni ami ott van fent a mardekárosoknál piros ruhában egy férfi! Most 97%-éknál tartok! A Roxszford felfedezése 93%-ék! Most ezt próbálgatom!Ezeket nem tudom:
1: Hajóház 78%-éknál tartok! Megvan a portré, valami lánc meg a baglyok meg a lámpák! Ott mi van még??
2. A nagyterem 53%-éknál tartok! Megvannak a gyertyák a zászlók, az égbolt, a sakkbajnok, és azok a madarak amelyek fönt valami tányérokat tartanak! Itt még mit kell??
3. Griffendél klubhelység: 95%-ék! Ide is kéne egy kiss help! Mevan a cikesz a képek a falon, a kandaló, a könyvek amelyek repülnek, és fell lehet gyujtani a sakk, a sakozóknáll a könyvek, elkaptam a cikeszt! Itt sincs fogalmam, hogy mit lehett még csinálni! Kivéve, ha a macskával lehet valamit csinálni! HA lehett akor írja már meg egy segítőkész ember, hogy mit!
4. Hadrid házakörnyéke: 86%-éknáll tartok. Megvan a tök amely kilövel a kéményből, a csont az ablakon, az ajto meg a lábnyomok! Ja és a madarak! Itt még mit lehett csinálni??! Ja és az itt lévő locsolókannával mit kell tenni??!
4. A kövek: 87%-éknál tartok! Megvannak a páfrányok egy fáklya, egy kö aminél melfolynak behúzott Hermiona a 3-omban! Itt még mit lehet?? Ja és az a majdnem kocka alakú kövel mit csináljak??!
5. Sötét varázslatok kivédése terem: 23%-éknál tartok! Itt halvány lila fingom sincs, hogy mit csináljak! Ide kéne egy nagy sok help! Megvan a manó, a vetítőgép, a könyv az asztalon, a kályha, Gildroly Lokhárt könyve vagy mije a szekrány mögött! Töbet nem tudok!
6. 2 Emelet: 97%-éknáll tartok! Ide nem fontoss a help, majd rájövök magamtól!
Ennyi! Aki megszánt engem, vagy csak segíteni szeretne, mert jószívű az adhat tanácsott, hogy ezeknél mit csináljak! -
Kenny19 #1477 azok a vizköpök hogy néznek ki?ilyen malac formáuak?
jah és a vizköpöekkel mit kell csinálni azon kívül h Dean nek kell vmire
vki segítsen!!
-
BadCatX #1476 Ell kell kérni az egyel följebb lévő portrétol a jelszavát! Ijen sapkás ürge! -
#1475 hogy írják franciául a Transfiguration Courtyard-ot mert én elakadtam a
malac keresősnél és franciául játszomvégig és nincs angol. please -
Vajda Gergely #1474 hi all
az uccsó emberkénél vagyok a DS-nél. A neve Hannah Abbot. Nemtom mit kell nála csinálni:S valami Charmsról van szó, de nemtom mit kell csinálni. please help
THX