Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hali!
Lunának hány elveszett cucca van?? És hol vannak nekem 2 van meg!
Lunának hány elveszett cucca van?? És hol vannak nekem 2 van meg!
nincs mit.. Régen HP. 5 kocka voltam.. xD
köszi kecso a segítséget! Végre tovább jutottam reggel:))
Az a védõvarázslat meg azt jelentei, hogy: 6szor varázsolj Protegot egy harc alatt.. Ugyhogy inkább Levicorpus-ozz..
asszem ENTERT -nyomj..
kalama: a mardekáros portréhoz a láthatatlanná tévõ köpenyben menj.. akkor megtudod a jelszót..
kalama: a mardekáros portréhoz a láthatatlanná tévõ köpenyben menj.. akkor megtudod a jelszót..
sziasztok!
Még a játék elején tartok de máris elakadtam! Nem tudom megszerezni a mandragóra-gyökeret!? (Erine küldetése) Tudom hogy hol van már mindent kipróbáltam rá de nem sikerült sose! Kérlek segítsetek gyorsan!
Elõre is köszi
Még a játék elején tartok de máris elakadtam! Nem tudom megszerezni a mandragóra-gyökeret!? (Erine küldetése) Tudom hogy hol van már mindent kipróbáltam rá de nem sikerült sose! Kérlek segítsetek gyorsan!
Elõre is köszi
ty. De azt ne mtod h a portré ra mi a megoldás? Luna cuccai megvannak.
Ja és a Game Information ban azt írja h vmi 6 deffensive spellet kell használni én minden varázslatot használtam már párbaj során és párbajon kívül is mégis csak 5/6 ????
Ja és a Game Information ban azt írja h vmi 6 deffensive spellet kell használni én minden varázslatot használtam már párbaj során és párbajon kívül is mégis csak 5/6 ????
A "gonstones" az a Köpkõ... A 4. A Madekáros mellett álló Giffendéles lesz..
ja gonstonesbõl meg találtam amikor a fehérgolyóhoz kell közel lökni, azt amikor a lyukhoz kell közel lökni, és mikor ki kell ütni a körbõl a golyókat, de azt írja a game information, h 4 van
és luna cuccait eddig itt találtam meg: a viadcut enterance vmi, könytár, great hall és a fõbejárat elõtti téren
és luna cuccait eddig itt találtam meg: a viadcut enterance vmi, könytár, great hall és a fõbejárat elõtti téren
Csá nekem 3 gondom lenne:
1. Vki le írná hol vannak luna cuccai, vagy vmi linket h merre vannak
2. hol van a 4. gobstone-s
3. Az egyik portré azt mondja, h csak egy mardekárosnak mondja meg a jelszót ezt h kell megcsinálni????
plz help
1. Vki le írná hol vannak luna cuccai, vagy vmi linket h merre vannak
2. hol van a 4. gobstone-s
3. Az egyik portré azt mondja, h csak egy mardekárosnak mondja meg a jelszót ezt h kell megcsinálni????
plz help
3 mobilmocsár van... Ha kész akkor, asszem Hagrid fele kell menni...
Pffff most látom, hogy már más is kérdezte ugyanezt, és nincs rá megoldás... Áááááá idegbajt kapok! Kezdhetem elõrõl a gamet...
Hali! Most tartok ott, hogy segítettem a DA (vagy DS) tagoknak szabotálni Umbridge tevékenységeit (mocsárral, meg hangosbemondók buzerálásával) És nincs hova mennem :S A térkép nem ír semmit... Valaki segítsen pls! Kössz elõre is!
nem de sztem az nincs
bassunter megtaláltad a 9 és 3/4-ik vágányt is??
mit kell a köveknél csinálni mer nekem már csak ez kell
help
help
nem xbox-on játszok, hanem PC-n...
kecso te nem xboxon játszod? mert ha igen akkor az nem azt jelenti hogy találd meg hanem azt hogy sétáltál 9 és 3/4 mérföldet.
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Szerintem a 9 és 3/4-ik vágányt kihagyták a játékból!!!
Én is kerestem 2 nap egyfolytába de nem találtam!
Én is kerestem 2 nap egyfolytába de nem találtam!
Hol a 9 és 3/4-ik vágány?<#falbav>#falbav><#nemtudom>#nemtudom>
Na császtok!
Bocs hogy ennyi ideje nem voltam de nem volt netem egy ideje.Szóval itt vok akinek kell segítség az írjon!!
Bocs hogy ennyi ideje nem voltam de nem volt netem egy ideje.Szóval itt vok akinek kell segítség az írjon!!
Szia!
Nem tudom, hogy lehet -e game paddal tolni, de ha átállítod, hogy billentyûvel akarsz varázsolni, akkor sokkal könyebb!
Üdv.
Nem tudom, hogy lehet -e game paddal tolni, de ha átállítod, hogy billentyûvel akarsz varázsolni, akkor sokkal könyebb!
Üdv.
ja és nem csak ez hanem még másik gamek sem indulnak ha tud valaki valamit léccives írja le!
kecso17:köszi:)bár piros kis x-et látok,attól még megpróbálom megtalálni:)nagyonköszi!!!
hello van 1 gond nem indul el a játék csak homok óra aztán meg semmi. lehet hogy azzal van kapcsolatban a hogy most húztam újra windows-t. ha tudna valaki segíteni nagyon meg kösszönném.
Ja és már ezelött korábban 1 szer kijátszottam most meg el sem indul
Ja és már ezelött korábban 1 szer kijátszottam most meg el sem indul
bocs elszúrtam..Ez az..:
Az Átváltoztatástan udvar felõl indulj el a könyvtárba.. Ott megtalálod..
Az Átváltoztatástan udvar felõl indulj el a könyvtárba.. Ott megtalálod..
HI! Ez a pásztorlány:
szasztok skacok! ezt lehet gamepaddal tolni mer szegény egérrel ezek a varázslatok nem túl jók
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Sziasztok!nem találok egy gurkót nem tudna nekem valaki segíteni??
Bocsi,h megint írok,de még mindíg vagyok oan béna,és nemtalálom a pásztorlány portréját a második emelet lépcsõpihenõjénél.Pls segítsetek!!!!<#help>#help><#help>#help><#guluszem1>#guluszem1>
bizony:)
nekem bejött a játék, igaz csípem is a filmeket szal így sokkal jobban elragad a játék, mégha valóban nem a hosszúságáról híres:)
nekem bejött a játék, igaz csípem is a filmeket szal így sokkal jobban elragad a játék, mégha valóban nem a hosszúságáról híres:)
Nem vagyok Peti, de azért én is tudok segíteni. A húsnak ott kell lennie Luna mellett. Egy nagy gombóc szerû a formája(:
szia Peti!
segitség kellene luna lovegoodnál vagyok,és azt mondja hogy meg kell etetni az a ló szerû lényt,és felkel vinem a legmagasab csucsra a húst de sehol sem találom a húst.
kérlekszépen segits.
segitség kellene luna lovegoodnál vagyok,és azt mondja hogy meg kell etetni az a ló szerû lényt,és felkel vinem a legmagasab csucsra a húst de sehol sem találom a húst.
kérlekszépen segits.
Már megvan:)
Márcsak abban kéne vkinek segítenie,hogy hol van a második emeleten lévõ lépcsõpihenõ melletti portré,a pásztorlány!!keresem,de nemtalálom:(lécci segítsen vki!!!köszi
Márcsak abban kéne vkinek segítenie,hogy hol van a második emeleten lévõ lépcsõpihenõ melletti portré,a pásztorlány!!keresem,de nemtalálom:(lécci segítsen vki!!!köszi
sziasztok!!!szeretném a segítségeteket kérni!!!
58%-nál tartok,és most elküldtek a második emelet lépcsõje mellette portréhoz,h az tudja a jelszót,és kijelölöm a térképen,h a második emeletre szeretnék eljutni,jönnek a lábnyomok és odavisznek ahhoz a portréhoz,aki mondja,h mennyek a második emeletre a paraszlányhoz...:(
Ne haragudjatok,lehet h énvagyok a hülye,de akárhányszor odameek ahhoz a portrého,mindíg azt mondja,h mennyek a parasztlányhoz.
Elõre is köszönök mindent!!!
58%-nál tartok,és most elküldtek a második emelet lépcsõje mellette portréhoz,h az tudja a jelszót,és kijelölöm a térképen,h a második emeletre szeretnék eljutni,jönnek a lábnyomok és odavisznek ahhoz a portréhoz,aki mondja,h mennyek a második emeletre a paraszlányhoz...:(
Ne haragudjatok,lehet h énvagyok a hülye,de akárhányszor odameek ahhoz a portrého,mindíg azt mondja,h mennyek a parasztlányhoz.
Elõre is köszönök mindent!!!
okés sikerült , csak nagyon láma voltam és 2 órán át keresgéltem:(
Úhh ez durva, hoyg iylet kihagytam:(
Úhh ez durva, hoyg iylet kihagytam:(
Sziasztok
3. mocsár a kövezett udvaron található... na ez eddig nem si baj, csak felmászoka tetõre ott van eyg nagy folyosó, ott találok egy halom törmeléket , amin még csak-csak átmegyek de utána hová?
Mire a végére érek nem tudok befordulni, balra meg leszakdt párkány, igaz van még 1 párkányrész de oda meg nem hajlandó leugrani :(
KAi esetleg tuna seígteni annak angyon megköszönném:D
3. mocsár a kövezett udvaron található... na ez eddig nem si baj, csak felmászoka tetõre ott van eyg nagy folyosó, ott találok egy halom törmeléket , amin még csak-csak átmegyek de utána hová?
Mire a végére érek nem tudok befordulni, balra meg leszakdt párkány, igaz van még 1 párkányrész de oda meg nem hajlandó leugrani :(
KAi esetleg tuna seígteni annak angyon megköszönném:D
Marci 555 már megtréfáltad Umbrige-t??????????<#violent>#violent>
HY Pheter a mandragórát a a piroinitio átokkal
a Mandagora novenyt hogy lehet leolni?
Elõször a skizofrén portréval kell beszélned. Aztán a Viadukt felõli bejárat lépcsõjénél lévõ juhász nõ képével. Õ elküld az itteni titkos átjárót õrzõ portréhoz, aki szintén elküld az utolsó állomáshoz, a kutyás portréhoz, aki végre elmondja neked a jelszót.
Hy!A változatosság kedvéért nekem is help kéne.A skizo portré elküld a második emeleti portréhoz(Basil Fronsek professzor)hogy õ tudja de õmeg a pásztorlányhoz aki ugyancsak tovább küld a Viadukt közeli teremhez hogy ott a válasz(valami gugleszám vagy mi a manó)de ott nem találok semmit.
Tudna valaki segíteni?
A sötét varázslatok kivédése terembe csak a 37%-ig jutok.Már megtaláltam a manót,az asztalon a könyvekre VL csináltam,a táblát megforgattam, a kályhára piroinito-ót csináltam,a szekrény mögött észre vettem a képet.Ennyi.Elõre köszi.
A sötét varázslatok kivédése terembe csak a 37%-ig jutok.Már megtaláltam a manót,az asztalon a könyvekre VL csináltam,a táblát megforgattam, a kályhára piroinito-ót csináltam,a szekrény mögött észre vettem a képet.Ennyi.Elõre köszi.
potterfanfiction.5mp.eu nézd meg
...
Helló! Már megtaláltam a ds tagokat megcsináltam a Piton, a kis törpe ember meg bimba professzor küldetéseit és már nincs semmi a feladat menübe a többiek meg azt mondják, hogy keressem meg a ds tagokat hogy jól vannak-e. Mit kell csinálni?
Üdv: Marci
Üdv: Marci
Sziasztok!
Én mindent meg csináltam csak, azt nem tudom, hogy hol van a 9 és 3/4 vágány. Ha valaki akkor jó lenne ha megmondaná.
kösz
Én mindent meg csináltam csak, azt nem tudom, hogy hol van a 9 és 3/4 vágány. Ha valaki akkor jó lenne ha megmondaná.
kösz