Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a mandragórás az nem bimba feledata.
uuuh, elrontottam, a válasz erret, na mindegy , Piero7-nek ment!
lunánál fel kell vinni a tisztásra a kaját, a mandragóra(nyávogós bigyó) azt meg a hagrid kunyhólyánál lévõ gyerekhez kell vinni!

Piero7
mit kell csinálni luna cuccai után?
NeBby
Nem tom ki az a Bimba, de ha az a növényes tanár , akkor aztkell , hogy elmész neville-hez , akkor monnya , hogy ott van a könyve a boy's common room ba ! elmész oda és az egyik szekrényen lesz a könyv , felveszed és kész , mész vissza a tanárhoz!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Bimba: menj Nevillehez, õ elmondja, h a hálószobába van a könyve, azt elveszed, és odaadod a profnak... a nyávogós izé az Hagrid kunyhója mnellé köll Ernie MacMillannak... Lunának pediga húst kell abba a világos kis helyre röpíteni, a domb legmagasabb részére, h a thesztrálok megegyék

sziasztok!! mit kell csinálni Bimba profnál?? :S csakmert kiszedtem a nyávogós bigyóját de még akar vmit. plsssss segítsetek. Lunánál meg tesztrálokat kell keresni? :S
köszi! a magyart bánopm h megkérdeztem, bocsi... érdekes lenne szinkronnal, de a filmet feliratba nézem😄

NeBby
Luna : #718

a szinkrontnem lehet valahonnan letölteni? 82%nál járok, Lunának egy cuccát nem találom.megvan egy a nagyteremben, egy az egyik udvaron, egy a könyvtárban meg még valami és az utolsót sehol se találom... a vizsgák nekem mind O lett, viszont a griffendéles köpkövest nem találom, és az egyik robbanósat se... az van meg, amelyik az óratorony mellett az ötödiken van... nem tudnátok segíteni?

Egyelõre a boltban
Hol található a magyarítás Gabosh?

Tuti van má neten vami cuccos ami magyarit. 😄
én is azon vagyok, hogy meglegyen majd a 100%... de hát már egy ideje vége a történetnek, és csak 69%-nál járok 😛 😄 Az a baj, hogy a sakkot, meg a köpkõ játékot is végig kell csinálnom 😮 A robbanós snapszli simán ment, a griffendéles sakk meccs is, de a többi nem naon megy... ja, meg most az is eszembe jutott, hogy O-ra (outstanding) is teljesítenem kéne az RBF-eket 😊 Bûbájtan már okés... O-kés, érted, hö höhö <#zavart2><#idiota>
NeBby
97% bruhahahahha

semmi, császkálhatsz szabadon, és eljuthatsz vhogy 100%-ig
akkor még nem fejezted be a küldtetésüket 😊
raven87
Ha pirosak az emberek nevei a jobb oldalon akkor még nem fejeztem be a küldtetésüket, vagy mi van akkor?

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

73%, megvannak Luna cuccai, még valami esetleg? 😄 Voldemort is game over. 😄
Ngeri
Segítsetek!
Frednek és georgnak segítettem a csonakokra rakni a tobozokat...lent vok a parton...most hova kell menni??

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

KÖSZI!😊
Védekezz, mikor feltöltõdik az a zöld fény felette, hogy rácsapódjon az összes átok. Protego (pajzsbûbáj, magyarul védekezés): Jobb gomb; egér felfele.
höhö, ez is sikerült, csak védekezni kell. xD
srácok mit csináljak? Voldemorttal küzdök, aztán nem lehet eltalálni, valami szobrok között áll, mindig elnyeli a támadást. 😞
NeBby
segítség nélkül 100% ig kb 6-7 nap

NeBby
igaz <#kuss> bocs 😛

grebber
Kb milyen hosszú a game?

Next PC upgrade: 2022

köszi megoldottam, ha nincs küldi elõjön Malfoy és Viaduct Entrancenál le kell menni Pitonhoz, utána Fred és Georgehoz.
csáó, sikerült mocsarasítani és a hangoszórokat tönkretenni. most mit tegyek? sehol egy küldi. 😞
az a hp4-re vonatkozott, de no problem 😄
NeBby
(paved courtyard asszem a fényképezõs neve)

NeBby
??... van egy ahol a pényképezõgépes csávó volt , az 1. meg clock tower courtyard

hol van leírva?
az nem nyílik meg
NeBby
nekem se engedi 1680x1050 re pedig akkora a monitorom

NeBby
3

de arra a virágosra gondolsz, amikor ilyen esõerdõs lesz a hely, mert abból csak 2 van.
NeBby
ha megvannak akkor föl kell menni a 7. re a titkos szobába...

NeBby
Nem találták páran hogy hol van a videobeállítás...gondoltam egy kép segít

a 3 virágosat már megcsináltam, nekem az kell, hogy mit csináljak akkor mikor a hermione meg a ron azt mondják, hogy keressem meg a da tagokat, de a térképen nincsenek ott!
ezt kinek?? 😄 nem kérte senki 😛
hogy lehet 1280xX felbontásba rakni? nekem 1152x864 a legnagyobb pedig szinte mindent 1280x1024 be juttatok
NeBby
3 virágos van....helyek le vannak írva olvass vissza!

NeBby
100%? nemhiszem...<#vigyor>

jó, de nincsenek a tekergõk térképén
NeBby
Tes...remélem segít

de jó neked!!!!!!!
gtasok
én már végigtoltam a játékot!!!!!!!

raven87
HP4-be nem lehet állítani semmit. Csak a feliratot lehet ki be kapõcsolni. Tudom elég sz*r megoldás, de ez van.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

rajta van a Tekergõk Térképén, csak be kell jelölni, és akkor követed a lábnyomokat... 😛