3837
10459618851186921382.jpg
  • dienesoft
    Miért van az, hogy Ron pofázik, hogy a Tekergők térképén megtalálod Fredet és George-ot. De a térkép semmit nem mutat az égvilágon, és Ron azt mondja, szerinte kint vannak. Elég tág fogalom ez a "kint", de mindenhol votlam már, ami kívül volt. Ilyenkor mi a teendő? Köszönöm előre a segítséget!
  • 6600GT
    neked 50-30 között jön.
  • tofu
    keress a térképen olyat hogy Mirtille's Bathroom
    ha magyar akkor meg egyértelmű!
  • spidey91
    nekem 35-el jön:((((( BDTröl
  • mama2
    M ost látom megelőztek. No sebaj.
  • mama2
    ja: Itt simán lehet regizni. Nem kell hozzá, meghívó se semmi. Vagyis eddig nekem simá lehetett regizni. Majd megnézitek
  • mama2
    http://bd-t.net/
    Feltették a magyar szinkronosat(de nem én)
  • Dave0092
    de nincs rajta a tekergök térképén
  • BadCatX
    Jelöld be a terkegők térképén!
  • BadCatX
    Valaki meg tudta csinálni a játékot 100%-ékra?? Mert szerintem ez lehetettlen! 99%-éknáll tartok, hiányzik még 10 kék gömb és a második emelet felfedezése 97%-ék! Van olyan akinek ezt sikerült megcsinálni 100%-ékra! Mármint a második emeletett, mert fogalmam sincs, hogy azt a 3%-ék ott, hogy szerezem meg! Eddig megvan a portré! A sakkfigurák, a szellem képe, a fáklyák, kivéve 2 darabot amit nem lehett felgyujtani, meg egy kihúzos pajzs, amit a falból lehett kihúzni! Aki tud az adjon már egy kis helpet PLEASE!
  • Dave0092
    valaki megtudná nekem mondani holvan Hisztis Myrtile mosdoja? seholsem találom!
  • tofu
    jó neked nekem most jön 4,5 kb/s-al pedig van 1 seeder aki 400 Mb/s-al tölti föl!és 0,6nál vok!:(
  • qaíwsyedxrfctgv
    király!!!!!!!!!!a blue dragon torrent-ről töltöm magyarul.igaz hogy meg van angolul is de nagyon érdekel milyen lehet magyar szinkronnal.2 perce keztem el és mát 1%fölött van!!!
  • Aschil
    Itt is fenn van!

Blue Dragon Torrent = BDT

Idézet:
    - Szabad regisztráció
    Az oldal közelgő első születésnapja alakalmából 30 000 felhasználóig megnyitottuk a regisztrációt!
  • grebber
    Ne kéregessetek meghivót mivel jelenleg nincs ade amúgyse!
  • spidey91
    majomparade meghivot klrnék szépen!
  • martin1992
    valakinek van felesleges meghívója majomparádéra küldene egyet nekem
    előre is köszi
  • spidey91
    www.majomparade.com de ide nemtok regisztrálni help!!
  • tofu
    pumaxx:
    azt kell csinálni hogy elmész Paved Courtyardra és utána Pitonhoz!
  • Kenny19
    moobs ra mikor várható?
  • grebber
    Cimet légyszíves máskor ne ird ki !Kösz!
  • segane
    www.majomparade.com <- tölthető magyar szinkronnal!!! Én most telepítem. :) Torrent igaz, de Nekem 2 óra alatt lejött. ;)
  • martin1992
    valaki tudd oldalt ahol fent van és nem meghívós vagy tud küldeni meghívót
    köszi előre is a segítséget
  • ttibi
    nekem ron valami olyat mondot hogy mennyek vissza pitonhoz, vissza mentem megprobált turkálni az agyamban, utána már mutatja hogy merre kell menni. ha nem itt tartasz akkor passz
  • pumaxx
    plz help!
  • pumaxx
    ja és ez 58%-nál van
  • pumaxx
    segitsetek mert elakadtam: ott ahol a szivatásokat kell megcsinálni ( hangszórókba főzet, mocsarasítás...) na de ezek készen vannak csak nem tom hogy utána mit kell. mert a térképen nincsen semmi feladat meg név sem.
    Hová kell most mennem???
    Jol jönne ha tudnátok segiteni mert vagy fél orája bolyongok a kastélyban fel alá.
  • csanesz
    pontosan melyik oldalakon van fent a magyar, mert én nem meghívósokon nem látom. az independencén mennyi az sms? emelt díjas?
  • pepi024
    hágrid házánál van egy ember akit nem értek nem tudom hogy mitkell vele csinálni. help. please help
  • kyle reese
    helo. megint én .Ötleted nincs hogy merre keressem mert vagy 35 helyen néztem de csak usás van .
  • kyle reese
    köszi .
  • grebber
    Harry.Potter.Es.A.Fonix.rendje.Hungarian (Magyar szinkron!) van ahol igy van fennt és van ahol így Harry Potter és a Főnix Rendje.nrg.torrent.nrg!
  • kyle reese
    Helo .Ez a magyar verzió ?
    : Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.Multi.Language Pitbu
  • grebber
    Már megvan!

c:\Documents and Settings\xy\Local Settings\Application Data\
  • grebber
    Nagyon jó igy magyarul!

Hova teszi a game a mentéseket?
  • C7
    készül, haver, készül. lehet szobafestés miatt kések. meg olvastam a gépen vagy 200 A4es oldalt. iszonyatosan fáj a fejem meg a szemem már vagy 2 napja... de a fake Harry Potter megéri:D
  • rasztasari
    Pumaxx a #628-as hozzászólás szerint is abba a terembe kell menni. Remélem sikerült :)
  • raven87
    Köszi mindent.
  • rasztasari
    talán menj a 7. emeleten lévö titkos terembe...
  • rasztasari
    Flitwick téma #616