Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
[email protected] nincs akkor mondom az embereket.Az egyik Piton a másik kettõ Ernie Macmillan , Hannahabbott. Elõre is kösz. 😄
* Windows XP
* Windows Vista
* 1.6 GHz Processor
* 256 MB RAM
* 5 GB Free Hard Disk Space Required
* 8x CD/DVD-Rom Speed
* DVD-ROM drive
* Graphics Card 32 MB
* Graphics Card (Direct X 9.0c Compatible)
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
sztem eddigi legjobb HP-játék!
csak az a gond hogy elakadtam...
ott tartok hony Ginny-nek vissza-
hoztam azt a lötyit, aztán most nem tom mit kell
csinálni 😛
Azt se tom hol tartok a fõszálba 😛
Ja: Elemzésem.
Grafika:10/10, Ilyen szép Hary Poter játékot még nem láttam. A karakterek nson jól vannak kidolgozva, fõleg Ron a legszebben kidolgozott+ a Roxfort is naon jól meg van csinálva.
Játékenet: 9/10, nagyon jó a hangulat és a különbözõ feladatok is jól kivannak találva, de engem néha idegesít az hogy naon sokat kell járkálni.
hangok:10/10, a szinkro hangok télleg felismerhetõek és +-ba amikor sétálgatok akkor még a többiek is beszélnek😄.
zene: 10/10, a játékközben felcsendülõ zenék, amik a filmekben is halhatóak voltak, naon nagy hangulatod adnak a játéknak.
Irányítás: 8/10, néha a kamerakezelés borzalmas és ez a énírányítomakezétmermárnemdedósaHarry, ez az elején kicsit zavaró, de meg lehet szokni.
Összegzés: 98%: Nálam ez az eddigi legjobb Harry Potter játék. Néhány bugtól és az elején szokatlan írányítástól eltekintve, nagyon jól meg lett csinálva. KÖSZ EA.
UI:Sajnos képet nem tom hogy kell beszúrni/csinálni. Sajnálom.😞
Ati
de le tudná valaki írni hogy hol vannak a vízköpõk mert 3 megvan márcsak 2 kellene
Snape: menj a könyvtárba, ott menj be a restricted sectionba, a legvégén bal oldalon lesz egy könyv, nyomj entert, majd menj vissza.
Dean: 5 szárnyas malac formájú vízköpõt kell találni, beszélj velük. 6 van, de a harmadik emeleten azt, amelyik a viccet meséli, nem számolja bele. pontosan nem tudom megmondani a helyeket.
Ernie: szedj össze 5 virágot és a melegházban menj jobbra, vegyél fel egy fülvédõt, éls szedd fel a sikoltó növényt, majd menj vissza Ernie-hez
Paved Courtyard
Clock Tower Courtyard
Transfiguration Courtyard Ezt a 3-mat találtam meg (mocsarat)
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
xbox 360
Starcraft2 e-mail: [email protected]
xbox 360
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Ati
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
Szerintem senki sem 😞
Next PC upgrade: 2022
Paved Courtyard
Clock Tower Courtyard
Transfiguration Courtyard Ezt a 3-mat találtam meg (mocsarat)
nekem az angol van meg...arra lehet majd valahogy magyar szinkront
rakni?
Egyébként naon király a game!Sztem eddig ez az eggyik lg jobb rész.
Ati