3837
-
#1673 Miért van az, hogy Ron pofázik, hogy a Tekergők térképén megtalálod Fredet és George-ot. De a térkép semmit nem mutat az égvilágon, és Ron azt mondja, szerinte kint vannak. Elég tág fogalom ez a "kint", de mindenhol votlam már, ami kívül volt. Ilyenkor mi a teendő? Köszönöm előre a segítséget! -
6600GT #1672 neked 50-30 között jön. -
tofu #1671 keress a térképen olyat hogy Mirtille's Bathroom
ha magyar akkor meg egyértelmű! -
#1670 nekem 35-el jön:((((( BDTröl -
#1669 M ost látom megelőztek. No sebaj. -
#1668 ja: Itt simán lehet regizni. Nem kell hozzá, meghívó se semmi. Vagyis eddig nekem simá lehetett regizni. Majd megnézitek -
#1667 http://bd-t.net/
Feltették a magyar szinkronosat(de nem én) -
Dave0092 #1666 de nincs rajta a tekergök térképén -
BadCatX #1665 Jelöld be a terkegők térképén! -
BadCatX #1664 Valaki meg tudta csinálni a játékot 100%-ékra?? Mert szerintem ez lehetettlen! 99%-éknáll tartok, hiányzik még 10 kék gömb és a második emelet felfedezése 97%-ék! Van olyan akinek ezt sikerült megcsinálni 100%-ékra! Mármint a második emeletett, mert fogalmam sincs, hogy azt a 3%-ék ott, hogy szerezem meg! Eddig megvan a portré! A sakkfigurák, a szellem képe, a fáklyák, kivéve 2 darabot amit nem lehett felgyujtani, meg egy kihúzos pajzs, amit a falból lehett kihúzni! Aki tud az adjon már egy kis helpet PLEASE! -
Dave0092 #1663 valaki megtudná nekem mondani holvan Hisztis Myrtile mosdoja? seholsem találom! -
tofu #1662 jó neked nekem most jön 4,5 kb/s-al pedig van 1 seeder aki 400 Mb/s-al tölti föl!és 0,6nál vok!:( -
qaíwsyedxrfctgv #1661 király!!!!!!!!!!a blue dragon torrent-ről töltöm magyarul.igaz hogy meg van angolul is de nagyon érdekel milyen lehet magyar szinkronnal.2 perce keztem el és mát 1%fölött van!!!
-
#1660 Itt is fenn van!
Blue Dragon Torrent = BDT
Idézet:
- Szabad regisztráció
Az oldal közelgő első születésnapja alakalmából 30 000 felhasználóig megnyitottuk a regisztrációt! -
#1659 Ne kéregessetek meghivót mivel jelenleg nincs ade amúgyse! -
#1658 majomparade meghivot klrnék szépen! -
martin1992 #1657 valakinek van felesleges meghívója majomparádéra küldene egyet nekem
előre is köszi
-
#1656 www.majomparade.com de ide nemtok regisztrálni help!! -
tofu #1655 pumaxx:
azt kell csinálni hogy elmész Paved Courtyardra és utána Pitonhoz! -
Kenny19 #1654 moobs ra mikor várható? -
#1653 Cimet légyszíves máskor ne ird ki !Kösz! -
segane #1652 www.majomparade.com <- tölthető magyar szinkronnal!!! Én most telepítem. :) Torrent igaz, de Nekem 2 óra alatt lejött. ;) -
martin1992 #1651 valaki tudd oldalt ahol fent van és nem meghívós vagy tud küldeni meghívót
köszi előre is a segítséget -
#1650 nekem ron valami olyat mondot hogy mennyek vissza pitonhoz, vissza mentem megprobált turkálni az agyamban, utána már mutatja hogy merre kell menni. ha nem itt tartasz akkor passz -
pumaxx #1649 plz help! -
pumaxx #1648 ja és ez 58%-nál van -
pumaxx #1647 segitsetek mert elakadtam: ott ahol a szivatásokat kell megcsinálni ( hangszórókba főzet, mocsarasítás...) na de ezek készen vannak csak nem tom hogy utána mit kell. mert a térképen nincsen semmi feladat meg név sem.
Hová kell most mennem???
Jol jönne ha tudnátok segiteni mert vagy fél orája bolyongok a kastélyban fel alá.
-
#1646 pontosan melyik oldalakon van fent a magyar, mert én nem meghívósokon nem látom. az independencén mennyi az sms? emelt díjas?
-
pepi024 #1645 hágrid házánál van egy ember akit nem értek nem tudom hogy mitkell vele csinálni. help. please help -
kyle reese #1644 helo. megint én .Ötleted nincs hogy merre keressem mert vagy 35 helyen néztem de csak usás van . -
kyle reese #1643 köszi . -
#1642 Harry.Potter.Es.A.Fonix.rendje.Hungarian (Magyar szinkron!) van ahol igy van fennt és van ahol így Harry Potter és a Főnix Rendje.nrg.torrent.nrg! -
kyle reese #1641 Helo .Ez a magyar verzió ?
: Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.Multi.Language Pitbu -
#1640 Már megvan!
c:\Documents and Settings\xy\Local Settings\Application Data\ -
#1639 Nagyon jó igy magyarul!
Hova teszi a game a mentéseket? -
C7 #1638 készül, haver, készül. lehet szobafestés miatt kések. meg olvastam a gépen vagy 200 A4es oldalt. iszonyatosan fáj a fejem meg a szemem már vagy 2 napja... de a fake Harry Potter megéri:D -
rasztasari #1637 Pumaxx a #628-as hozzászólás szerint is abba a terembe kell menni. Remélem sikerült :) -
#1636 Köszi mindent. -
rasztasari #1635 talán menj a 7. emeleten lévö titkos terembe... -
rasztasari #1634 Flitwick téma #616