Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ati
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ati
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Ati
és azt hoggy kell???
nekem is ezt írja...
a videókártyám Radeon 9600XT 256mb...
nekem ezt a teljesnél írja...
Lécci segítsetek!
Elõre is THX!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Olvastam az 1009-es üzenetet de nincs türelmem végigolvasni az egész fórumot a válasz után. Megtudná vki mondani h, hol van az a mocsár amit a térkép nem mutat? Remélem télleg van egy negyedik mocsárcsináló cucc is. Ha valaki segítene ebben azt megköszönném.
Vmi Spane Office vmit ilyesmit mond Ron
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
omfg...
Nézzétek meg!!!! harry potter premier a leicester square-n!!!!
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ati
omfg...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Ati
ha az elsõt akkor látsz ott 3 X et , az elsõ a szökõkútnál második szembe egy romos falnál 3. fenn a toronynal.
A romos falnál lévõ x hez odalebegtetsz egy padot felmászol fennt kirobbantod a tornyot lelebegteted a dobozt a szökõkutas x hez és felgyujtod ^^
Ati
Ati
Nagyon fontos lenne, segítsen vki.
Ati
K Ace
Ati
Letöltöttem a Hatred-es verziót. Mikor berakom a Daemon Tools-ba a dvd-t, hogy felrakjam a játékot bejön a mappa. És az a próblémám hogy bármire is megyek ott(install,autorun)azt írja ki hogy ez nem Win32 alkalmazás és hogy nem jó a konfiguráció vagy vmi ilyesmi.Please help<#help>#help>
THX