Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen már rájöttem. Köszi 😄

Ati

Gerbill
A térképen kijelölöd õket és odavezetnek a lábnyomok.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

2 csaj az eltünt. Nincsenek sehol. Mikor letépek egy hgangszórót mindig eltûnnek.

Ati

NeBby
csak a 2 csajt kell követni , mindig ottvan mellettük

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Valaki elmondaná, hogy hol az utolsó speaker. Ezek vannak meg: könyvtárnál, a viaduct bejáratnál, a first floor-nál, a bejárati udvari, vmint amit elsõnek kellett, és még van egy amit nem találok, és a társaim se mondanak semmit. ::

Ati

3 udvarból kell mocsarat csinálni!!! asszem az entrancébe nem kell! a 4. az ötödik emeleten lesz, ha megvan minden küldetés. aki kérdezte, mit kell csinálni, annak itt a válasz:ha megvan midnen menj az ötödik emeletre

tökmind1 mer ti hárman, meg Neville megvagytok, a Patil ikrek együtt vannak, weasleyk és lee jordan együtt vannak meg még sorolhatnám...

watto
hali
és azt hoggy kell???
nekem is ezt írja...
a videókártyám Radeon 9600XT 256mb...
nekem ezt a teljesnél írja...
Lécci segítsetek!
Elõre is THX!

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

kaki92
Hi!
Olvastam az 1009-es üzenetet de nincs türelmem végigolvasni az egész fórumot a válasz után. Megtudná vki mondani h, hol van az a mocsár amit a térkép nem mutat? Remélem télleg van egy negyedik mocsárcsináló cucc is. Ha valaki segítene ebben azt megköszönném.

mama2
Nem 20, hanem 28.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Soldiers
én már 3 mocsarat csináltam utána a térképen nincs semmi név hova kell menni? vki nekem is válaszoljon
Vmi Spane Office vmit ilyesmit mond Ron

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

nézzétek nagyon jo lehet hogy bele lehet nézni a filmebe is!!
jetcoke
én is végigtoltam a 4-est és az se tetszett :S az is uncsi volt már...

omfg...

jetcoke
ok, de a 2-be lehtett... (a pókos rész a kedvencem :d) kicsit kevertem õket, mert rég voltak fenn 😊 de amúgy, probálkozok én ezzel, csak huhhh, amikor gyûjteni kell az embereket a DS-be, ott muszály lesz mind a 20-at megkeresni? :S:S szörnyû :S

omfg...

http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/popup/?rn=1095451&ch=3197750&src=ukyvideo

Nézzétek meg!!!! harry potter premier a leicester square-n!!!!
kösz, na megyek és megkeresem!

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

köszi szépen. Luna cuccai: #718

Angolt is.

Ja és nekem eredeti szinkronos, és telepítéskor több nyelv közül lehet választani!

Na most ott tartok, hogy megkellene találni Luna elveszett cuccait. Hol vannak?

hát azt nemtom... ha vkinek meg van az eredeti szinkronosan, kérdezném: abba csak szinkronba lehet jáccani? vagy lehet a telepítésnél angolt is beállítani? vagy nem tud vki hozzá language selectort?

mama2
Az én kérdésemre nem írtok semmit?

nemtom szerintem jó, és az elsõ részben nem lehetett szabadon menni... a másodikba meg a harmadikba lehetett... az egyetlen rossz a 4. volt, de azt is végigtoltam

mama2
Egyépként az 576-nál mennyi a szállítási idõ? Egy nap ugyan úgy mint a cdgalaxisnál?

Köszi. Egyszerûen isten ez a játék. Már reggel óta nyomom, és nemtom abba hagyni 😄

Ati

jetcoke
Szerintem, ez szörnyen gagyi játék lett :S Borzalmas az irányítás és a kamera is... borzasztó :S és megszokni se akarom, mert unalmas is... az elsõ kettõben is tudtál mászkálni az egész roxfortban, szerényebb grafika, de sokkal lendületesebb és kevésbé unalmasabb játékmenet jellemezte azt a 2-t... a többi problémáról már ne is beszéljünk... sokkal jobbat vártam :S nekem nagy csalódás :S pedig az elsõk között szereztem meg :S de azért másoknak bejött, úgy látom....

omfg...

ott Hannahtól menj balra, menj fel és találsz egy portrét. azzal dumáljál, elm,ondja a jelszavát, és menj Hannahhoz... az egésznek az alényege, h a secret passage az álatlában az emeletekre visz, és Hannah feltûnés nélkül akart elmenni a találkozóra a 7.re, és a 7.re vezetõ portré jelszavát akarta

van 1 azon a részen is amikor fel kellett mászni a srác fényképezõgépéért
Végre sikerült az 1. mocsár!

Próbált meg a bemountolt image-et a virtuális CD-rõl egy az egyben egy másik meghajtóra lemásolni. Ha sikerült akkor jó, s onnan indítsd a setup.exe-t.
Soldiers
én már 3 mocsarat csináltam utána a térképen nincs semmi név hova kell menni? vki nekem is válaszoljon

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Tárgytalan. Sikerült.

Ati

melyik mocsarat ? az elsõt ?
ha az elsõt akkor látsz ott 3 X et , az elsõ a szökõkútnál második szembe egy romos falnál 3. fenn a toronynal.
A romos falnál lévõ x hez odalebegtetsz egy padot felmászol fennt kirobbantod a tornyot lelebegteted a dobozt a szökõkutas x hez és felgyujtod ^^
Nekem még mindig nem sikerült megcsinálnom azt a mocsarat! Valaki magyarázza el részletesen, vagy szúrjon be egy képet arról, hogy hogyan kell, mert nem értem!<#nemtudom>

Vagy vírusos, vagy egyszerûen hibásan volt fent ahonnan szedted. Ha egyik se akkor részemrõl passz.

Ati

Ezt az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert a konfigurációja helytelen.Az alkalmazás ujratelepítése megoldhatja a problémát.
"nem jó a konfiguráció vagy vmi ilyesmi"= ezt a hibát szórol szóra írd le.

Ati

Válaszoljatok az 1042-es üzenetre létszíves
Nagyon fontos lenne, segítsen vki.
Igen azis megvolt, de nem enged be, mer nemtudom a jelszót, és mondta, hogy vmelyik diáktól kérdezem meg. Körbe is kérdezgettem, de egyenlõre semelyik nem mondja meg. ???????

Ati

Soldiers
ott alagsorba beszélni kell egy festménnyel
K Ace

Nekem már csak 1 tag van hátra, méghozzá vmi Hanahh, és ott áll a nagy lépcsõszoba legaljánál, és vmi secret passage-t kér. Na ott mit kell csinálni?

Ati

Hi all

Letöltöttem a Hatred-es verziót. Mikor berakom a Daemon Tools-ba a dvd-t, hogy felrakjam a játékot bejön a mappa. És az a próblémám hogy bármire is megyek ott(install,autorun)azt írja ki hogy ez nem Win32 alkalmazás és hogy nem jó a konfiguráció vagy vmi ilyesmi.Please help<#help>

THX
hú nemtom mert nekem piton a végéig mindig piros volt mert nem találtam a könyvet és nem emléxek, mi jött utána... bocsi

hogy berepítsd a csokinakálcázott ûzijátékot a baglyokhoz...ha nem érted mit mond akkor ne csináld vagy ne törõdj vele, csak mássz... szerintem se kéne felraknod meg ha nem is tudod... één is midnent ingyen szedek le szal most is várok pár hónapot amíg vki feltöri a szinkront mer vásárolni nem fogok😄 majd ha haver megvezsi kölcsönveszem😄 sztem meg fogja érni a zsozsót

Soldiers
NEM TUDOK MÁR SENKIRE SE MENNE ÉS NINCS KIJELÖLVE SEMMI ÉS SENKI A TÉRKÉPEN

nézd már meg a térképnél, kikre tucc menni!!!!!! vki biztos van!

mama2
13000 FT. De egyépként se tudnám feltölteni ha akarnám se mer amint már lejebb írtsm nem tok feltölteni. Szóval akkor megéri meg venni, vagy nem éri? Mer én legföképp a szinkron miatt veszem meg. megf a graf. Meg a hangulat😄. Szóval megéri?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

sziasztok! tudnátok nekem még1et segíteni? amikor 2szor kell összegyûjteni a DS tagokat. Collinnál miért kell felmászni a toronyra?
Soldiers
nekem már megvan a 3 mocsár utána mit kell csinálni ?

ttibi
szerintem ne ragd fel sehova...ezt te megvetted 12,000 Ft-ért más megy ingyé játszana....szépen vegye meg magyarul ha szeretne játszani....