Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikor jelenik már meg magyarul?
LPKENJI
képeket tegyetek be lécci!
thx

az olyan ké-p kell amin felmész. Hannahtól menj jobbra és arra indulj fel, az elsõ portré lesz. vagy menj fel a hetedikre és nézd meg ott.

mama2
Óh kösz.DE MAGYARUL ÍRD MÁR LE A HELYEKET, MER ÍGY NEM TOM MI MI.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Amikor az egyik csajjal beszélek a szügség szobájáról, akkor õ fél mer kirugják a suliból, meg megbuktatják az RBF-en, meg Ubridge észreveszi: magyarán rinyál.😄. Valami Hannahh Aboot(vagy ki). Titkos járatot kéne keresni a 7. emeletre, de nincs sehol. Ron Aszongya hogy kérdezem meg a járatot az arcképektõl. De milyen arcképektõl? Mer semelyik nem mond smmit. Mitt kell itt csinálni?

NeBby
Gargolye helyek (5)
1. Viaduct (a híd , vagy kõfal végén , ha a nagy ajtótól mész)
2. Transfiguration Courtyard (az 1ik kiskapunál a füves részen)
3. Paved Courtyard (megjavítod és a lépcsõt , felmész és a végén)
4. Defence Against The Dark Arts (a körlépcsõ közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végébe)

Starcraft2 e-mail: [email protected]

nagyon kéne mert már csak ez hiányzik pls
Hello! Meg tudja valaki mondani hogy hol lehet megtalálni az 5 szobrot???
a zárolt legvégén bal oldalon ahol sötét egy polc. a baglyosat én se értem. azt se tom, azt h kell, ami aszongya, egy mardekárost kérdezzek meg.

mama2
A könyvtárban van egy kép. És amikor átakarok menni, akkor nem enged át, mer az új reggeli próféta fõcimét kéri. Én meg megkérdeztem tõle, hogy hol találok Reggeli Prófétát. Aszongya hogy a nagyterembe, mer ott sok a bagoly, egynél biztos találok. Elmegyek a nagyterembe, erre nincs is ott bagoly😄:S. A többiek se olvasnak rggeli prófétát. Hol van Reggeli Próféta? + ugye Piton adott fel hhomework-öt😄. Asztongya Hermi, hogy a könyvtárba mittudoménmijen részlegnél lesz egy köny. azt kell keresnem. De én már végigjártam a zárolt részleget is, meg az egész könyvtárat, de nincs sehol semmi. Az a könyv hol van?

Gergely: hú én a serial utén aszittem befagytam, fogtam a feladatkezelõt és kiléptem, aztán újrakezdtem, akkor már a serialt nem kérte és asszem megint befagyott, ha jól emléxem, a harmadik kilépés után ha beléptem szó nélkül kezdte telepíteni😄 nem értem én se.
Handras:#718, de azér leírom. 1. a nagyterembe egy asztalon a ruha.
2. az entrance courtyyardon jobb oldalon egy falevélcsoport alatt, vidd felé a seprût, és érdemes az egészet feltakarítani, mert a sarkokba Hogwarts jelek vannak.
3. asszem a Transfiguration udvaron (ha nem, akkor a clock tower udvarán) a szökökút elõtt a cipõ.
4. a könyvtárban az asztalon az oroszlánfejsapka
5. viaduct entrance, jobb oldalon a lépcsõ mellett a portré elõtt.

ha nekem meg lenne, biztos nem tölteném fel, és tudjátok miért? mert a gigatõrrentsen nem tudok akkora méretû fájlokat tölteni, a netsebességem miatt... viszont nagyon szívesen kiválasztanám belõle a magyar fájlokat, és feltölteném, mert 1. értek hozzá 2. tudom milyen nehéz vmit megszerezni ha vki a netrõl akarja megszerezni, pl. ott a Fantastic 4 játék, 2005ben megjelent, és tavaly nyáron már úgy kerestem, h gúgliba írtam be , és egy honlapon egy verziót megtaláltam. biztos ti is voltatok már úgy, hogy nagyon kerestetek vmit. gondoljatok bele, mert van, aki ezt üldözi, és ha valaki megveszi, sokaknak segítene, márpedig szerintem másoknak segíteni nagyon jó érzés. ezt nem azért írom, h vegyétek meg és töltsétek fel, nem azért, h változtassatok véleményt, ezt senki se vegye magára, ez csupán csak az én véleményem

hi all

Elkezdem telepíteni a játékot.Kiválasztom a nyelvet, beírom a serial kódot és mikor rányomok itt az ok-ra kijön hogy Please Wait...
Én várok is, de mikor végzett kjön gyorsan egy fekete ablak és kilép a telepítésbõl.Mi lehet a baj? Kérem segítsetek!<#help><#help><#help>
elõre is thx😊
Shevchenko
Én felraknám,ha meglenne,de nemsokára meglesz és felrakom.Jó hülye vagyok mi<#beka3>

FORZA MILAN!!!

grebber
Nem kell a game csak a nyelvi fájlok!
Sajna magyar nyelvû cucokkal az a gond nagyritkán kerülnek csak netre😞

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Luna elveszett cuccait szeretném megtalálni.
Ha valaki tudja hogy hova vannak elrejtve az írjon!
Elõre is köszi!!!
még ah igen is, oyan hülye ne legyen hogy megadja a saját személyes SERIALJAT

de gondolj már bele! Ki az aki megveszi eredetiben, és tiszta happy-n felteszi a netre a HP5 játékát?? eszébe nem jut senkinek!
Shevchenko
Tudod valaki nem csak letölt hanem feltölt is,ha nekem meglenne biztos feltölteném a moobs-ra ugyanis ott feltöltõ vagyok,na ennyit erröl,valaki irigy valaki nem,sejtem te hova tartozol<#papakacsint>

FORZA MILAN!!!

Kicsit gondolkodj már. Asszed, hogy aki megvette tizen valahány ezer forintér, majd feltölti, hogy más ingyen játszhatson vele? Én se tölteném fel az biztos.

Ati

Azt nem értem, hogy még torrenten sincs fenn a magyar, pedig biztos sokan vették meg???<#fejvakaras>

égesd folyamatosan, akkor is, amikor kisebb lesz... plusz asszem a társaidnak is kéne segíteniük
v.ki pls #1154
ehh, már megtaláltam 😛 de ez nagyon valószínû, hogy csak a normális Hatred verzió... a mérete is megegyezik, és az infóban ez volt: "Crack Follows (in folder HATRED)" A többi nyelvi fájl miatt eleve nagyobb mérete kell, hogy legyen (a Hatredes asszem 3,6 giga)
én kutattam egész nap ne is álmodjatok róla h elmondom... meg amúgy se warezolunk... talán privátba

hol találtál te olyat? 😮
de régebben azt kérdezte. bocsi. ccsgj, mellé, mert van multi language, csak az kétséges, rajta van-e a magyar

NeBby
mama2-nek válaszoltál , és azt kérdezte hogy hogy kell megszerezni a fényképezõgépet...és te mást írtál. vagy hülye vagyok?<#vigyor2>

valaki válaszoljon a #1133 -as hozzászólásomra

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

sziasztok. még az elején tartok(nagyon)... megtudná v.ki mondani h mit kell azzal a növénnyel csinálni amit neville varázsolt. elvileg el kéne égetni de mindig visszanõ...akárhányszor elégetem... lécci segítsetek
Nincs Multi Language.... Nem tudod leszedni, és valószínûleg nem is fogják soha az életbe feltenni a magyart... remélem nem keserítettelek el nagyon. Én is kipróbálnám magyarul, de csak angol van annak, aki nem veszi meg eredetiben. Kész passz...
ott a bemutatóba megmutatta merre mássz...

csak a magyar megjelenés a szinkronos? mert gondolom külföldön is élnek magyarok, és ha mondjuk leszedek egy Multi Languaget, több nyelv van benne mint az alap négy mint a HATREDbe?

mi abban a hülyeség, h leírtam 4 gargoyle helyét?

PS4 2012 elött nemis lesz!

NeBby
1 kicsit hülyeséget írtál....

szívesen segítek, de azt ne várjátok, h midnent megkeresgéljek nektek, ugyebár ha én megtaláltam 1 hét alatt nehogy már ti 2 perc alatt megcsináljátok.....

mama2: egy a viaductnál van, van egy azon az udvaron, ahol Dean van, van egy az elsõ emeleten egy kis helyen ahol kinn van, van gy a paved courtyyardon ha megcsinálod a lépcsõt felmész, és végigmész. még van vhol, sztem a szabadba nézz szét elsõdlegesen, aztán járd sorba az emeleteket.valahol csak meglesz.

mama2
Amikor Colin Fnyképezõgépéjéért kell felmászni, akkor ott hova kell menni? Mert Hermione, meg Ron aszongya hogy a párkányra, de nincs is párkány(vagyis én nem látok), Már minden csövet megmásztam de nincs ott a fényképezõgép. Hova kell menni?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ThugEdge
én a 360-at mondanám neked,ha lehetek offtotyik,de sajna ismeretes a nem is kicsit bosszantó hibája,remélem a mfos csinál vmi átdolgozott kiadást ebbõl is mert ez gáz,pedig ez télleg egy ki..ott szörny

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Csak azért kérdeztem, mert hamarosan veszek egy újgenerációs konzolt, és elsõsorban a GTA4 miatt, és most azt döntöm el, hogy a gta4, és a többi játék amit veszek ps3-on vagy xbox360-on lesz e jobb, és, hogy a jövõre nézõen melyik a jobb választás a ps3 vagy az xbox360.
(úgy tudom, hogy 18 hónap múlva kiadják a ps4-et, de az nem lesz több, mint egy jobban átdolgozott ps3.)(de csak kb. 20% esélye van ennek az "álhírnek" arra, hogy ténleg igaz, és 80% esély arra hogy hazugság az egész.)

totyak
Ja egyébként azt elfelejtettem írni, hogy ha lesz rá módom akkor a gyûjtõi változatot veszem meg (ez csak a pénzem mennyiségétõl függ), bár az drágább lesz, de én nagy GTA fanvagyok, úgyhogy nekem megéri a kapott cuccokért.

totyak
Én xbox-ra venném, mert abban jobban megbízom, meg ahhoz van csak asszem gyûjtõi változat, de ez nem biztos. Nemtudommért,de nekem PS mindíg is ellenszenves volt. Egyébként legjobb lenne ha megjelenne PC-re aztán nemlenne nekem sem gond, hogy most akkor mit is csináljak.

(Bocs az offért a többiektõl)

Gerbill
Nem ide tartozik, de xboxon lesznek hozzá exluzív epizódok. Viszont ha moddolt xbox360-ad lesz/van, akkor nem tudod letölteni az exkluzív tartalmakat, mert valószínûleg bannolnak a Live-ról.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mama2
Köszönöm😊. és mégegyszer bocsánat mindenkitõl.

Szerinted a GTA 4 -et a sima, vagy a különleges gyûjtõi változatban lesz érdemes megvenni, és ps3-ra, vagy xbox360 - ra lesz e érdemesebb?

totyak
Én személy szerint csak nagyon kevés játékot veszek meg erdetiben és a HP 5 nem fog ezek közé tartozni. Egyrészt, mert most pont nincs pénzem, másrészt meg nem tartom akkora játéknak. (Tartogatom a zsét a GTA 4-re). Ezell együtt mégis nagyon várom, hogy valaki feltegye magyarul, de téged is teljesen megértelek és egyet is értek veled. Ha te megvetted tizen akárhány ezer kemény Ft-ért, akkor az legyen csak a tied és élvezd csak te. Majd egy kedves sms warezos emberke úgyis felrakja elõbb, vagy utóbb és nagyot kaszál a sok idiótán, aki beküldi az sms-t (köztük leszek én is). Úgyhoyg gratulálok az új eredeti játékodhoz és jó játszást kívánok.

mama2
De az az 5 hol van?

mama2
Sokan kérik tõlem hogy publikájjam a Magyar szinkronos játékot. Nem fogom megtenni méghozzá két okból: 1 ok: Ha akarnám se tudnám feltölteni bárhova, hisz nem tok feltölteni. 2. ok: Én megvettem pénzér, és nehogy már ti -akinek nincs meg eredetibe- ne hogy már ingyen játsza(bocs tudom ez egy kicsit erõs volt, de akkor is). Erre a döntésre egy -az itteni topikban lévõ- úr hozzászólása miatt döntöttem így. Bocs.

jety15: hannah: menj tõle jobbra és a legközelebbi portréval beszélj, aztán menj Hannahhoz.Eernie kell 5 virág és a melegházból fülvédõben vegyél el egy nyávogó mandragórát. Piton: a könyvtárba a restricted section végén balra van egy könyv, ott nyomj entert majd menj vissza hozzá.
piero7: utána már csak 100%ra kell nyomulni
mama2: gurkó=gargoyle, vagyis vízköpõ szörny. 5 beszélõ szárnyas vadkan szobor kell neked. van 6, de ami a harmadikon a viccet meséli, azt nerm számolja.
remélem mindenkinek tudtam segíteni