Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
2-õt. Lunával, meg aztán Dzsinivel. Mer meg kell mind a háromat csinálni? a harmadik hol van?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Soldiers
Mama megcsináltad már a 3 mocsarat?:

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

mama2
Nekünk senki nem mond semmit?

Sir Quno Jedi
Nem muszáj, ott mászkálnak az alacsonyabb osztályos diákok, ott rögtön letámadsz egyet a kép környékén, aki azt hiszi vizsgáztatjátok és kinyögi a jelszót.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mama2
Én is itt akadtam el😞. Mi a feladat? Mer nem jelez semmit. És engem se enged be Umbridge írodájának ajtaján. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a feladat.

jeanclude06
BEATLES, utána néztem...Hermione szerint meg kell néznünk a "többieket" h minden rendben van e velük az Umbridge-ben, de nem enged be oda azon az ajtón...mit kell csinálni?

xbox 360

jeanclude06
BEATLES, én nem tudom, mert nem vok HP függõ, csak tesóm...az õ állítása szerint még nem harcolt voldemorttal...de most nincs semmi feladat...68%-nál jár...nem tudnál utána názni mi a teendõ?Köszi am a segítséget

xbox 360

mama2
Amikor másodjára segítettem Lunának, Ernenek, Meg Dzsininek, akkor utána mitt kell csinálni? Mer Hermi még mindig aszongya hogy bizonyosodhunk meg arrol, hogy a DS tagjai jól vannak-e. De nem jelez semmit a térkép. Mit csináljak?

Soldiers
VKI MEGCSINÁLTAM MÁR 100%-OS RA????

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

dehogy kell addig lemenni, csak elindulsz és jön is egy griffendéles az elmondja... olyan sok láma van itt írok nektek egy végigjátszást a sztorira. Voldemort: küldjé rá sok Petrificus totalust meg levicorpust, de nagyon figyelj, és amikor kilövi rád nyomj egy protegót. nekem úgy volt vége h sok eltalált és Dumby lehajtotta a fejét, aztán csinálhatod harryvel azt amit piton ellen kell

Köszi
Lesétálsz a földszintre, s ott megkérded
Aztán mehetsz vissza...

Még jó, hogy nem 70 emeletes a ház 😊
Soldiers
ÖSSZE GYÛJTÖTTEM LUNA CUCCAIT OTÁNA MI JÓT KELL CSINÁLNI ??? BARANGOLNI

Elakadtam az elején,egy festménynél jelszot kér,hol találom,vagy mi a jelszó?
kis piros x-re tedd a padot!
A nagyra meg a mocsár izét.
a másodikat én is megtaláltam
Soldiers
Meik szöveg az ahol Luna cuccait kell megtalálni?

köszi, pedig már100* körbejártam az egész könyvtárat😊
muszáj megcsinálni! + 1 ACHIEVEMENT😊😊
Soldiers
Hoppppppppá végig is vittem de jó

DJ bigpapa
Nem tudom, hogy errõl volt-e már szó, mert sajnos a keresõ még most sem mûködik! A játékban több easter egg féleség van. Idáig kettõt vettem észre amik a 4.részbõl térnek vissza.
Az egyik a prefektusi fürdõben van!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A középsõ WC ajtóra ha minden igaz egy depulsot rávarázsolsz akkor megjelenik egy aranytojás, amit be kell tenni a "medencében", itt is egy depulsot vagy egy acciot kell rá varázsolni ekkor megtöltõdik vizzel és érthetõvé válik a szöveg.

A másik az nem ilyen trükkös, de ez is érdekesség! Umbrige irodájában van abban a raktár féleségben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a láda amelyben a 4.részben Rémszem Mordont bezárták

Elõre is bocs, ha már volt róla szó!

Soldiers
Voldemor-tal harcolok hogy kell legyõzzni a feje fölött vmi zöld szar van ???????

csak varázsolgatsz össze-vissza Dumbledorral... sztem nem is lehet meghalni 😄
Soldiers
ÚÚÚÚÚúú már Lucius Malfoy-nál járok õt Voldemortott hogy kell legyõzni?

Soldiers
Mama 2 padnak kell lennie ott és felkel mászni és a kastély oldalát kikell robantani

Snape office: Piton irodája, lenn van a pincébe ahol ott áll a tanár. asszem a dungeon corridoron vagy a dungeonsnál, le kell menni hozzá a viaduct entrancébõl

mama2
Hát magyarul van meg de semmit ne mondanka se Hermi, se Ron, Luna csak aszongya hogy másszunk fel úgy hogy egymásra rakunk dolgokat. De én csak egy padot találtam. Meg amikor a piros X-ekhez érek, akkor Harr Csak azt mondja, hogy Fred és Gorge nem véletlen rakták kki ezket az x-eket. Itt mit kell csinálni??

köszi a baglyokat, kell rá egy depulso aztán egy accio.jeanclude06: hogy lehet, h Luna cuccai megvannak, de Dumbledoreral még nem harcoltál Voldemorttal? Soldiers: van három udvar, egynél Luna van, egynél Ginny meg még van egy, a paved courtyyard, amit önállóan kell... negyedik udvaron szerintem nem kell mocsár. ha megcsináltál ott mindent, akkor menjél az ötödik emeletre, és freddel vagy georgedzsal ott robbantasz egyet. mama2: ott még egy videó is mutatta merre kell menni a tetõn. van egy oszlop ami kicsit le van törve, az elõ egymásra raksz kettõ padot, és felmászol. mész balra, és a toronyra nyomsz egy reductót, és azt a kis piramis alakú mocsárbombát rárepíted az xre. lerepíted, és a többiek rárakják. aztán lemész, nyomsz rá egy incendiót vagy egy reductót. ennyi. nem értem én akkor is megértettem volna ha nincs ott a szöveg. mert le is írja. és angolul jáccok

Soldiers
mama neked magyarúl van meg oszt még így se tudod

mama2
Valaki nekem HELP? léci

Nekem a baglyok talán a wingardiumra jöttek le.
Soldiers
meg azt is hogy mi az a Snape office?

jeanclude06
BEATLES, Luna cuccai már megvannak, a tojást is beleraktam, de még Voldemortot nem gyõztem le...de õt hol találom?Köszi a segítséget...

xbox 360

mama2
Amikor Lunának kell segíteni a Mocsaras résznél,, akkor ugye vannak azok az x-ek.De azokat hogy kell aktiválni? Mitt kell rá varázsolni? Piros X-ek. Van egy lent, és van egy Fent a toronynál. Aszongya Luna, hogy tegyünk egymásra valamiket és másszunk fel. De én csak egy padot találtam. Mit kell itt csinálni?

zárolt rész, bal oldal, utolsó elõtti szekrény. szbalu, köszi a gobstone playert. vki nem tudja elmodnani, hol vannak a robbantósok, mer csak egy van eddig. KaTy: én amikor rávarázsolok a pulpitusra, csak eltûnik az ég a plafonról... vagy az csak tolásra megy? midn1 kipróbálom

Soldiers
Hali Mondja már meg nekem vki hogy hol találom a 4 mocsarat pls???????

A titkos járat a hetedikre a csajtól jobbra van egy fél emelettel feljebb.
A baglyok a nagyteremben fennt ücsörögnek, tolj húzás varázslatot a pulpitusra(ami mögül Dumbledore szokott beszélni) és lejönnek a baglyok.

Viszont Pitonnak a könyvet én sem találom a könyvtárban.
Valaki tudja hol lehet?
Nemtéma a 4. gobstones player, meglett, a Pavel Courtyard-on állt egyedül.
Megtudnátok nekem mondani, hogy hol van a 4. gobstonos players csapat?

eddig három helyen találtam:
1. Clock Tower Courtyard
2. Entrance Courtyard
3. Pavel Courtyard

(már le gyõztem õket)
én megnéztem az 576.hut és azon 11999et ír. szerintem ha megcsinálod 100%ra akkor nem lesz semmi bemutató...csak utána is mehecc a roxfortba sakkozhacc stb...

mama2
12999

csanesz
ahhoz, hogy a játéknak vége legyen, 100%-osra kell lejátszani? ez tök hülyeség. nagyon erõltetik sztem ezt a fedezdfelazegészroxfortot

watto
1et értek de én is naon várom 😛

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

nem nagy valószínûséggel mer sok ember fel tudja rakni és nem önzõek. türelem... fogadjunk, h õszre bizto lesz

ááááá, ez kész õrület! NEM tudni, de nagy valószínûséggel NEM lesz soha...
mikor lesz vmilyen oldalon a magyar verzió?
LPKENJI
:| az télleg sok...:'(

sokba... kb 12000...
LPKENJI
mennyibe kerül?

szapor, megjelent, rendeld meg. jeanclude06: gondolom voldemortot legyõzted és Luna cuccai is megvannak. akkor csupán csak járd a kastélyt és varázsolj ki mindent. tanács: a fürdõbe ha kijön a tojás, rakd bele a vízbe😊

jeanclude06
Szevasztok...Beatles, bízom benne h segítesz újra...😊68%-nál járok és nem kapok meg semmi küldetést...mitévõ legyek????Lécci segíts!!!

xbox 360