Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Az a portré hol van, amilyek azt mondja hogy több mint 50 éve nem hallotta a jelszót és ha átakarok jutni keressek olyat, aki már 50 évvel ezelõtt is a kastélyban volt. Myrtil az megmondta a jelszót, de a portrét nem találom. Az hol van? A másik: a könyvtárban lévõ portréhoz még mindig nem tudjátok hogy kell a jelszót megtalálni. Tudjátok az a Reggeli Próféta fõcimét kéri. Kösz.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

nekem kellene meghivó cimem:[email protected] elõre is köszi
nem aktuális

írjon privátot az, aki a gigatorrents.us torrent trackerre akar meghívót. valszeg nemsokára ott is fenn lesz. aki elsõnek ír privátba, az kapja

mopsz elküldtem neked privátban!!!!
nem lenne egyszerûbb ha leírnád mire megtalálom hogy hogy an kell addig te 2szer le tudod írni.

Please Help me!!!!!!!!!!!!!!
olvass vissza

azt nem tudom hogy a Dean Thomas-nak hogyan kell megcsinálni a feladatát, mert azt kérdi hogy beszéltem-e talking garagolyes(beszélõ vízköpõkkel). DE sajna nem tom hogy hol van az a vízköpõ. kérlek titeket ha tudjátok hogyan kell megcsinálni akkor mondjátok meg mert már csak az az egy ember van vissza.
kösz:-)
mama2
Ott már semmit. A fõszálnak vége.Most már csak 100%-ra kell vinni a játékot(ha neked nem annyi)

hollóhát: könyvtárná, mardekár: pincében, hugrabug: vmelyik emeleten. griffendél: nem emlékszek

Mit kell csinálni mikor legyõztem Voldemortot és megtaláltam Luna cuccait?
mama2
A többi ház szellemét hol találom?

nem, at n**** on nem ingyenes a meghivo

Küldjél légyszi egy meghívót ha lehet!!!!
mondom szinkronos 2 ora és lennvan!
egy csaj rakta fel, és mondta hogy az eredeti gamet rakta fel

majd mondd, h szinkronos-e és megfûzöm bátyám, h szeggye le mer neki van accountja oda.

Meghívót hogy lehet szerezni ? Vagy tudsz küldeni ?ha máshova felrakták
értesítesz ? Köszi a választ elõre is .

egyenlõre még nem

máshova nem rakták fel ?

az, mert odavan irva hogy eredetirõl van

rage
Legalább majd elmondod, hogy ez tényleg az-e.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mivel ez meghivos....
de énmár töltöm

rage
Ez király, csak ide nem lehet regisztrálni se
😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://ncore.hu

Helo .tudja valaki ez mire utal :a magon, vki feltette a szinkronos verziot
vagy a oladl címét . Hálás lennék érte . A választ elõre is köszi

Az utolsó 3 ezer valahány pontos extrában milyen videó van? Meg lehet nézni az egész filmet vagy mi? 😄

Ati

olvass vissza

helo . pontosan hova rakták fel ?

a magon, vki feltette a szinkronos verziot

hanna abbot-ot vagy hogy hívják hogy kell elhívni a DA-ba?
hát ha napi 5 órát jáccol biztos nem hosszú...ha napi 1-2 órát jáccanál, több nap lenne, és visszanézve többidõnek tûnne... de hidd el, lesz még egy kis idõ mire 100% lesz

Amúgy sztem elég rövidre sikerült a játék, 92%-nál tartok de nem hiszem, hogy még sok minden lesz benne. Azért a játékélmény nagyon ott van, csak lehetne hosszabb a game.
a fenébe! tegnap nyílt tescó, és meg lehet ott venni... de úgyse engedik mert drága, mert töltsd le meg tucc angolul... ááá be van szívva... pedig fel is töltöttem volna a magyar fileokat

de mit csináltál utoljára??? könnyebb lenne!!!!!!!!!mikor mondja azt??? amikor elkapnak a titkos szobába? vagy amikor elkapták a kentaurok umbridget?

mama2
Olvass vissza. Nekem már megírták. Meg kell a 3 mocsarat csinálni.

jeanclude06
mama 2 és Beatles, mindkettõtökhöz szólok, mert jobban értetek hozzá mint én...ott akadtam el ahol mama2 mert nincs semmi feladat a térképen. Hermione mondja azt hogy meg kell keresni a többieket, de ahol õ mondja, az a hely be van zárva...mit kell akkor tennem...vagy nem tudtok végigjátszást adni???KÖszi elõre is

xbox 360

olyan gondolom lenne hogy megvettem a játékot és telepítéskor kiirja hogy nemfolytathatom a telepítést mert directx 9.0 vagy jobb kell neki (de nekem a legujabb van meg ),,most wantednél is ugyan ez volt a baj

NeBby
ja

Starcraft2 e-mail: [email protected]

mama2
Meg vannak Luna cuccai. És akkor most mi van?? Bolyonghartok? fõszáûlnak annyi? Most már csak 100%-ra kell elvinni?

Gerbill
Umbridge irodájába akkor tudsz bemenni, ha felveszed a láthatatlanító köppenyt. A fiú szobában van.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

kössz Beatles
Soldiers
1. Library (asztalon egy táska)
2. Viaduct Entrance (lépcsõ mellett egy kép elõtt)
3. Great Hall (az elsõ asztalon egy ruha)
4. Clock Tower Cortyard (szökõkút elõtt)
5. Entrance Courtyard (a talicskától lefe van egy kis kupac levél (csak ami egy kockányi) az alatt van , úgy lehet kiszedni , hogy fogod a söprût (szembe van vele a másik oldalon) és lesöpröd róla a levelet)

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

aha, szóval akkor Pitonhoz kõ menni! bocs h nem tuttam segíteni, csak én értem a szöveget, meg tom h mi merre van és azonnal arramegyek. el is felejtettem

mama2
Luna Cuccait hol találom??

próbáld meg ötvözni de ahogy én tapasztaltam az út nagyságától. kezd el húzni a monitortól az asztal végéig, de nehogy egy kicsit is lecsússzon, mer akkor csak épphogy meglöki

Valaki tudja, hogy lehet nagyon erõset lõni a gobstones minigame-ekbe, én nem tudtam rájönni.

Az egér hátrahúzás, elõretolás sebességének különbségébõl
vagy a hátrahúzás, elõretolás útjának különbségébõl
számítja ki a játék a golyó sebességét (vagy valahogy máshogy)???
nemtom mert elvileg mindig ír vmit a térképen! vagy ti nem szoktátok megnyomni a térképen a jobb nyilat? az volt már, amikor elintézték umbridget a kentaurok?

Soldiers
Paved Courtyard
---Clock Tower Courtyard (szökõkút)
---- Transfiguration Courtyard itt kell mocsarakat

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
na Paved Courtyard
---Clock Tower Courtyard (szökõkút)
---- Transfiguration Courtyard itt vannak utána elkell menni Piton-hoz õ megint kutat a agyadban utána meg kell keresni Fred párost után szój ha ke vmi