Harry Potter 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem 3 hónap az ha figyelmes és találékony vagy. én pár óra alatt kb megcsináltam annyi felfedezést, mint amennyi addig volt...

ha vki leszedi az ncoreról, felrakja máshova is, pl haver modnta, h tölti az ncoreról, és olyan kb vasárnapra lejön, és akkor felrakja a gigatorrentsre. és akkor akcióba lépek😊 vagy megfûzöm bátyámat h az ncoreról...

mama2
Hol tartasz? Mer ha a fõszálat végigvitted, akkor még nem lesz 100%-alék. A különbözõ mellékküldiket is meg kell csinálni, amik a játékinfóban(a szünet menûnél található) le vannak írva. A jutalmak szobájának meg kell telnie különbözõ ccokkal. a portré mondja is: Minden felfedezésedkor a fiolám nehezebb lesz. Nem is tudod milyen szerencse hogy a portrék nem varázsolnak! Úgy hogy még jócskán nincs vége, ha a fõszálat végigviszed, akkkor se. ha napi 5 órát jáccol, akkor is még 1-2 hónap lesz mire, végigviszed. De ha csak napi 2-3 órahosszát, akkor még lesz 4 hónap is.😄. Én mindjá 60%-nál tartok pedig a fõszálat már végigvittem😄. Úgy hogy még én is jáccok egy 3 hónapig biztos.<#idiota><#vigyor3><#ravasz1><#beka2><#wow1><#violent><#szeret><#taps><#banplz><#bdead>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mer nincs 800x600? észrese vettem mer én 1280x1024en nyomom.

"Egyrészt miért nincs 800x600-as felbontás? Ez tök szánalmas" -
Az lenne szánalmas, ha csak az lenne... 800x600-as felbontás már nem fontos egy mai játékban. Sõt, a 2004-es Runaway KALANDjátékban csak és kizárólag 1024x768-as felbontás volt 😛
de már legalább elindult valami
csak 1 en van fennt, máshol nincs

Na mostmár lehet reménykedni. Állítólag néhány torrent oldalon már fellelhetõ a magyar.
totyak, Cho baglyát csak meg kell közelíteni és elrepül. oldalazzá a fal mentén

Tudtommal, ott már csak a Luna holmiai vannak! Amelyek itt vannak:
1. A nagyteremben az asztalon rögtön amikor belépsz!
2. Az óratoronynál lent az udvaron a "vizesés" elõtt! Ami akkor lessz vizesés ha megjavítod a szobrokat!
3. A könyvtárnál az asztalon a sapka!
4. Lunától kijösz az udvarra, és a levélcsoport alatt!
5. A viaduct entrance jobb oldalán a portré elõtt!

Ceki, Luna cuccainak helyei #1241 hozzászólásban le van írva.
A Stone Circle-be van egy majdnem négyzet alakú szikla, mit lehet vele csinálni, hogy adjon discoveri pontot?
Helo. " kösz" hogy voltál olyan rendes és válaszoltál a Privát üzenetemre . legalább írnál hogyha enm akarsz segíteni .

Nos most má nemértem az egészet!
Harcoltam Woldemortal és kész ennyi a játék? Vagy nincs vége?Semmi eredmény hirdetés hogy meik ház lett az elsõ?
Légyszi help!!!Meg luna holmiát rohattul nem találom légyszi help!!!!
A 3. Az Einstan kinézetû kilõve! Visszaolvastam egy kicsikét a fórumban! De a többit az PLEASE írjátok már le ha tudjátok! Mert hajtok a 100%-ék ra!

Valaki megmondaná, hogy ezeknek a portréknak, hogy kell megszerezni a kódját:
1. A 4. emeleten a portré! Valami író! Férfi nagy hajjal a hajóházhoz vezet!
2. Az egyik disznó alakú vizköpönél van! Annál a vizköpönél amelyik valami teraszon van fönt! Férfi kezében könyv, és jó magas! A gyengélkedõböl ha kijösz jobra le a lébcsön! Valahol ott van!
3. Eintstan kinézetû férfi, Hisztis Myrtle Mosdójánál alszik! A 3. emeleten lehett vele beszélni!
4.Hanah Abott mellet lévõ ajtónál egy nõ süveben ami a mardekárosokhoz vezet!
Lehett, hogy ezeknek a portréknak könnyû megtalálni a jelszójukat, de énn sajnos nem tudom megtalálni õket, mert németül van meg a játék, és nem nagyon értem, hogy mit mondanak!

totyak
Hát nekem így pár órás játszás után nem lopta be magát a szívembe a játék. Egyrészt miért nincs 800x600-as felbontás? Ez tök szánalmas. Másrészt nekem nem tetszik az irányítás sem. A kamera még csak véletlenül sem követi rendesen Harry-t,ráadásul mindíg beleakadok vele mindenbe. Harmadrészt pedig már majdnem 20%-nál járok, de eddig csak annyi volt a játék, hogy rohangáltam és csapattagokat kerestem, meg ha kellett segítettem nekik. (Egyébként ha már itt tartok, akkor azok akiknek a neve pirossal beszinezõdik, azok nem hajlandók csapattagok lenni, vagy az mást jelent?) Már eléggé unom, hogy csak ebbõl áll a játék, ráadásul néha azt sem értem mit akar és a lábnyomok is megzavarnak. Szóval eddig nem egy nagy szám szerintem, de ez csak az én véleményem. Ha nem tetszik valami nem kell leugatni! Lehetséges, hogy magyarul kicsit pörgõsebb lenne, nemtudom, majd meglátjuk ha beszerzem a magyar verziót.

Szasztok

Nos lenne egy kérdésem ! :-) Enne a luna nuninak kéne a rucijait megkeresni amiket elloptak tõle. 1 a nagyterem 2 könyvtár de hol a többi? Kérlek segítsetek<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#awink><#guluszem1>
Szasztok

Nos lenne egy kérdésem ! :-) Enne a luna nuninak kéne a rucijait megkeresni amiket elloptak tõle. 1 a nagyterem 2 könyvtár de hol a többi? Kérlek segítsetek<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#awink><#guluszem1>
nincs semmi task se pitonnál oklumencia...és ron meg hermi azt mondják h keressem meg a DA tagokat(miután már egyszer lebuktunk)..de seholsenki...mit kell csinálni merre keressem õket? biztos le van már írva de nem találom h merre. pls segítsen v.ki
piton azt ondja nekem hogy menjek el onnan az ötödik emeleten pedig nincs semmi.

ja az biztos csak nem vok akkor angol nyelv szakértõ hogy mindent meg is értsek
totyak
Hát azt a baglyot láttam, de nemt udok vele mit csinálni. Nem mûxik a varázspálca.

Amúgy aki letöltötte a magyart az mondhatna valamit, hogy mi a helyzet vele.

ha nicns senki, akivel beszélj akkor menj Piton szobájába, hátha az okklumencia jön. ha nem, akkor menj az ötödik emeletre. ha nem akkor nemtom. oda kéne figyelni, mit mondanak a barátaid. késõbb nem mondják el újra.

és nekem ki fog segíteni?
a csajjal a baglyoknál? ott nézz jobban széjjel, és kergesd a baglyot ami egy szív alakú csomaggal van

totyak
Na én is megakadtam. Ott vagyok a csajjal a baglyoknál és valamit csinálni kéne, de nem értem mit? Help me.

miután colinnak segítettem a dobozokat a helyükre rakni utána nincs senki akivel beszélni tudnék mit kell csinálni?
jetcoke
meddig kell még ide oda rohangálni a kastélyban? kiszenvedtem a DS tagos küldiket! valami borzasztóan hatott rám! remélem most már beindul!

omfg...

totyak
Elég rövidke játéknak tûnik. Még csak kb. másfél órája játszom vele, de már 12%-nál tartok. Persze gondolom lesznek nehezebb meg hosszabb küldetések is.

az az 50 éves asszem az elsõ és a harmadik emelet között szállít. a harmadikra menj be és arra lesz az elsõ folyosón. rendrakás még a páncélok lökdösése h jól álljanak meg minden

a lábnyomok: Hagrid kunyhója körül van 2 és ahol Luna volt ott van egy. rendrakás: hát odatartozik ha kiporolod a szõnyegeket, lehet a fáklyameggyújtás is meg az ilyenek... felmosol vagy midnen ilyen

Soldiers
7 emeleten nem ahol bemész a Griffeldél otthon-ba hanem a másik oldalon

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

de az hol van pontosan?

hányadik emelet vagy ilyesmi meert ilyen nincs a térképen.
mama2
Már megírták neked. A szügség szobájába kell menni.

amikor hermióne azt mondja hogy menjek a room of requirement akkor hova kell menni?
ez akkor van amikor másodszor kell pitont eltûntetni a gondolataimból/emlékeimbõ.
amikor piton 2-szor hadonászik a piros színú pálcájával.

please help me!!!!!!!!!!
Amennyiben clone image-et csináltak belõle, akkor igen.
grebber
A másik és ha nem jó hozzá a HATRED verzió crackje ott a Daemon Tools pro lazán vinni fogja.

Amúgy meg ki mondta hogy nem jó a crack ?

Next PC upgrade: 2022

Jó a stílusod...
Csak megkérdeztem, van-e hozzá törés
Mert a magyar verzióhoz még nem volt (a hatredes meg nem jó állítólag hozzá)
totyak
Angol krekk nembiztos hogy sokat ér.

grebber
Pff gondolkozzál van crack hozzá!

totyak
Marhajó, tegnap "megszereztem" az angol verziót, mert már nem bírtam magammal, erre ma olvasom itt a hírekben, hogy valaki feltette a magyart. Mindegy, majdcsak kikerül valami publikus oldalra is. Egyébként az engem is érdekelne, hogy hogyan lesz elindítva, de ha más nemlesz, akkor átmásoljuk a nyelvi fájlokat aztán kész is.

grebber
Nyugalom majd tölti fel szép lassan csak nemrti meg a sok ember hogy hagyni kéne hogy csak 1 valaki szedje akinek gyors a net azt utánna mehetne a móka.Eheleyett nem mindeki akarja tölteni mintha ettõl függne a világ sorsa.

A nehézségi fok állításával mi változik?

Ati

S hogy fogod elindítani, ha nincs hozzá törés?
Vagy clone-ba tették fel ?
Soldiers
Megnéztem én is a ncore alias régi Endless oldalon 91 töltik le de senki sem seedeli de én is töltöm

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

mama2
Mi az hogy Rendrakás Roxfortban? És az állatnyomokat hol találom?

ttibi
a reggeli próféta: bemész a nagyterembe ahol a hosszú padok vannak, oda mész az állványhoz, és meglökõd 1xer aztán elütnek a felhõk, utána meg húzol rajta egyet és lejönnek a baglyok a próféta, felveszed és kész...

Soldiers
titkok szobája vagy mi a picsa

MIUTÁN PITON 2-SZOR IS MEGPROBÁLT A GONDOLATAIMBAM olvasni azután hermióne azt mondja hogy menyek a room of requirement-be de olyan szoba/terem nincs is. Hova kell menni ?
Segítsetek légyszives.