3837
10459618851186921382.jpg
  • lelkes8
    Aki a klubbhelyiségben kiabál, az sztem a seprűn ülő játékos a képről...Luna egyik cucca a könyvtárban van(Oroszlánfej), van egy még egy Mamusz asszem a Fedett híd előti urvaron. Jha és van még egy példánya a Hírverőből annak a lépcsőnek a jobb oldalán ahova a Bájitaltan terembe lehetne jutni! Ezeket tudom!!
  • totyak
    Marha jó így magyarul tolni a játékot, egyből jobban tetszik. Egyébként nálatok sem volt autorun-os mikor bemountoltátok, mert nekem nem. Mondjuk ez nem akkora gond. A másik meg, hogy hogyan lehet köpködőset vagy mit játszani, mert mikor elindul egy játék, csak annyit ír, hogy a nyilakkal tudom irányítani, de bármit nyomok nem reagál semmire.
  • C7
    chapsy.uw.hu ott van a végigjátszás. nagyon alap, de a főszálat tartalmazza rendesen... ha elolvasod a kérdéses részt, nem lesz több kérdésed
  • ens75
    Még mindig nem találom Luna cuccait.Luna azt mondja elrejeteték.Én nem találom meg őket.Hol vannak?Előre kösz
  • tofu
    Paved Courtyardra utána + Pitonhoz okklumencia orára amúgy http://www.chapsy.uw.hu
  • zol45
    hello lenne egy kérdésem 42százaléknál tartok és semi feladat nincs már és ra rámegyek ronra aszt mondja hogy keressem meg a gs a térképen de nem potat rajta semit hermoina meg hogy keressük meg a gs hogy jól vannak ee ilyenkor hova kell menni előre is köszi??
  • rage at work
  • ens75
    Sziasztok.Nem találom Luna cuccait.Hol lehetnek?Előre is kösz.
  • rage at work
    Tolj egy széket az egyik kép alá, s mássz fel rá.
    Kandalló mellett lesz.
  • Prince of Máté
    Nálatok sem lehet játék közben állítani a hangot, a billentyűzeten lévő plusz minusz gombbal?
    A mute gombot sem lehet nálam használni.
    A menüben meg nem lehet a hangot állítani.
  • K Ace
    A klubhelységembe mindig ordibál vki, hogy "He over here" meg stb. Az mi, vagy ki, mer sehol nem látom, hogy honnan ordibál.
  • toysoldier
  • zol45
    hello lenne egy kérdésem 42százaléknál tartok és semi feladat nincs már és ra rámegyek ronra aszt mondja hogy keressem meg a gs a térképen de nem potat rajta semit hermoina meg hogy keressük meg a gs hogy jól vannak ee ilyenkor hova kell menni előre is köszi??
  • kispeki
    valaki tud adni egy linket, hogy hol találom meg a magyar szinkronoshoz a serial-t?
  • darkrage
    incendio-val kell vagyis ha magyar akkor priorinicio-val
  • C7
    már a gigatorrentsen is fenn van pár napja... meg nagyon sok helyen... csak magyar honlap kell
  • tofu
    olyat keress Urbijoe aminek a mérete 3,83 GB abban van magyar nyelv is
    (És lehetőleg legyen PC:D)
  • csgj
    nem hiszem, különben is, ez PS2 játék... :P xD De van már fent magyar nyelvű, csak olvass vissza...
  • urbijoe
    Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.[PAL][PS2DVD][Multi]
    ebben vajon van Magyar nyelv?
  • Aragorn10
    Na, egy segítség azoknak akiknek nem ment a telepítés akár directx-hiba akár más miatt!!
    Találtam egy megoldást ami tökéletesen müködik!
    Akinek valamilyen képfájlban van meg a játék ami valószínű, az egyszer UltraIso-val csomagolja ki egy könyvtárba, majd a kicsomagolt fájlokban fog találni két tömöritett fájlt,a "0compressed"-et és a "1compressed"-et.
    Namármost ez a két fájl "zip" formátumba van tömörítve, tehát akár winrar-al akár zip-el ki lehet csomagolni!!!
    Ha megtaláltátok őket akkor csomagoljátok ki először a "0compressed"-fájlt egy külön könyvtárba, majd mikor ez megvolt akkor csomagoljátok ki a "1compressed" fájlt is abba a könyvtárba ahová az előző fájl tartalmát is kicsomagoltátok!!! Ez nagyon fontos, hogy abba a könyvtárba rakjátok!!!! Ha végeztetek ezzel akkor írjátok felül a HP.exe-t és Play and game :):):):)
  • Dave0092
    help
  • Gerbill
    Az az udvar, ahol az egész játékot elkezded. Ott golyóznak a kövön.
  • baby2004
    Sziasztok!
    Segítség kéne. Én még nagyon az elején vok a játékban, és el iss akadtam.
    Neville-nek kéne segíteni azt a növényt eltüntetni. Azt, hogy kell?
  • dienesoft
    A Courtyyard tuti hogy csarnok (vagy talán előcsarnok?).
  • darkrage
    az a Courtyyard az hol van lécci segítsetek! amugy nem tom mér lehet hogy nem tudod reparálni
  • Dave0092
    nekem a mocsaras rész nemsikerül, felmegyek a tetőre ott az a bezuzott szar, hiába repaorozom 1 percig, házteto alakult olt, és nem javul meg!
  • darkrage
    az Entrance Courtyyard magyarul nem tudjátok mi?
  • Nagy01
    Vingárdióóóó levióóóóóóóóószáááááááááááá.Expektó pátróóóónuuuuuuuum.xD
  • darkrage
    ok köszi olvastam :D és ott lunát hol lehet megtalálni? mert sehol nem találom
  • C7
    én is untam... nyírasd ki magad és kész... az is elég idő... petrificus visz a legtöbbet a gömbbe
  • darkrage
    és azt a hülyeséget dumledore-val meddig kell csinálni mert már unom XD
  • C7
    én pár portréókdo csináltam meg csak ami kötelező és 50%:D
  • C7
    a kis xre rakjál kettő padot, mássz fel, menj a tetőn balra, javítsd meg a tetőt, menj tovább robbantsd ki a tornyot és a gúla alakú mocsárbombát reptesd le a nagy xre
  • Dave0092
    aztmondja, hogy a dobozokat rakjam az X helyére, de se dobozt semm más gaynusat nem találtam ott
  • csgj
    megvan nekem is magyarul (leszedtem)... Faxa hallani a filmes magyar szinkronhangokat, de sztem több átéléssel is szövegelhettek volna.
  • C7
    milyen dobozok???
  • Rolly
    hát ez szerintem hülyeség 71% on vége a fősztorinak a többi 30 meg ilyen mellékszarság nem is viszem tovább
  • tofu
    én is így vok ezzel!
  • Dave0092
    áá de utálom Lunát, amikor magyarul mondja, hogy még 1 kicsit fejjeb, aszitem értesz a mágiához, ez a husos szar volt, gondoltam ennek is egy szájba baszás kéne azt csendbe lenne
    -------------
    a lunás mocsarnál olvasta, de hol vannak a dobozok?
  • C7
    soxor le van írva, de chapsy.uw.hu ma reggel fejeztem be a vgégijátszást