3837
-
lelkes8 #1833 Aki a klubbhelyiségben kiabál, az sztem a seprűn ülő játékos a képről...Luna egyik cucca a könyvtárban van(Oroszlánfej), van egy még egy Mamusz asszem a Fedett híd előti urvaron. Jha és van még egy példánya a Hírverőből annak a lépcsőnek a jobb oldalán ahova a Bájitaltan terembe lehetne jutni! Ezeket tudom!!
-
#1832 Marha jó így magyarul tolni a játékot, egyből jobban tetszik. Egyébként nálatok sem volt autorun-os mikor bemountoltátok, mert nekem nem. Mondjuk ez nem akkora gond. A másik meg, hogy hogyan lehet köpködőset vagy mit játszani, mert mikor elindul egy játék, csak annyit ír, hogy a nyilakkal tudom irányítani, de bármit nyomok nem reagál semmire. -
C7 #1831 chapsy.uw.hu ott van a végigjátszás. nagyon alap, de a főszálat tartalmazza rendesen... ha elolvasod a kérdéses részt, nem lesz több kérdésed -
ens75 #1830 Még mindig nem találom Luna cuccait.Luna azt mondja elrejeteték.Én nem találom meg őket.Hol vannak?Előre kösz -
tofu #1829 Paved Courtyardra utána + Pitonhoz okklumencia orára amúgy http://www.chapsy.uw.hu -
zol45 #1828 hello lenne egy kérdésem 42százaléknál tartok és semi feladat nincs már és ra rámegyek ronra aszt mondja hogy keressem meg a gs a térképen de nem potat rajta semit hermoina meg hogy keressük meg a gs hogy jól vannak ee ilyenkor hova kell menni előre is köszi?? -
rage at work #1827 #1324 -
ens75 #1826 Sziasztok.Nem találom Luna cuccait.Hol lehetnek?Előre is kösz.
-
rage at work #1825 Tolj egy széket az egyik kép alá, s mássz fel rá.
Kandalló mellett lesz. -
#1824 Nálatok sem lehet játék közben állítani a hangot, a billentyűzeten lévő plusz minusz gombbal?
A mute gombot sem lehet nálam használni.
A menüben meg nem lehet a hangot állítani. -
K Ace #1823 A klubhelységembe mindig ordibál vki, hogy "He over here" meg stb. Az mi, vagy ki, mer sehol nem látom, hogy honnan ordibál. -
#1822 #1749 -
zol45 #1821 hello lenne egy kérdésem 42százaléknál tartok és semi feladat nincs már és ra rámegyek ronra aszt mondja hogy keressem meg a gs a térképen de nem potat rajta semit hermoina meg hogy keressük meg a gs hogy jól vannak ee ilyenkor hova kell menni előre is köszi?? -
#1820 valaki tud adni egy linket, hogy hol találom meg a magyar szinkronoshoz a serial-t?
-
darkrage #1819 incendio-val kell vagyis ha magyar akkor priorinicio-val -
C7 #1818 már a gigatorrentsen is fenn van pár napja... meg nagyon sok helyen... csak magyar honlap kell -
tofu #1817 olyat keress Urbijoe aminek a mérete 3,83 GB abban van magyar nyelv is
(És lehetőleg legyen PC:D) -
csgj #1816 nem hiszem, különben is, ez PS2 játék... :P xD De van már fent magyar nyelvű, csak olvass vissza... -
#1815 Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.[PAL][PS2DVD][Multi]
ebben vajon van Magyar nyelv? -
#1814 Na, egy segítség azoknak akiknek nem ment a telepítés akár directx-hiba akár más miatt!!
Találtam egy megoldást ami tökéletesen müködik!
Akinek valamilyen képfájlban van meg a játék ami valószínű, az egyszer UltraIso-val csomagolja ki egy könyvtárba, majd a kicsomagolt fájlokban fog találni két tömöritett fájlt,a "0compressed"-et és a "1compressed"-et.
Namármost ez a két fájl "zip" formátumba van tömörítve, tehát akár winrar-al akár zip-el ki lehet csomagolni!!!
Ha megtaláltátok őket akkor csomagoljátok ki először a "0compressed"-fájlt egy külön könyvtárba, majd mikor ez megvolt akkor csomagoljátok ki a "1compressed" fájlt is abba a könyvtárba ahová az előző fájl tartalmát is kicsomagoltátok!!! Ez nagyon fontos, hogy abba a könyvtárba rakjátok!!!! Ha végeztetek ezzel akkor írjátok felül a HP.exe-t és Play and game :):):):) -
Dave0092 #1813 help -
#1812 Az az udvar, ahol az egész játékot elkezded. Ott golyóznak a kövön. -
baby2004 #1811 Sziasztok!
Segítség kéne. Én még nagyon az elején vok a játékban, és el iss akadtam.
Neville-nek kéne segíteni azt a növényt eltüntetni. Azt, hogy kell?
-
#1810 A Courtyyard tuti hogy csarnok (vagy talán előcsarnok?). -
darkrage #1809 az a Courtyyard az hol van lécci segítsetek! amugy nem tom mér lehet hogy nem tudod reparálni -
Dave0092 #1808 nekem a mocsaras rész nemsikerül, felmegyek a tetőre ott az a bezuzott szar, hiába repaorozom 1 percig, házteto alakult olt, és nem javul meg! -
darkrage #1807 az Entrance Courtyyard magyarul nem tudjátok mi? -
Nagy01 #1806 Vingárdióóóó levióóóóóóóóószáááááááááááá.Expektó pátróóóónuuuuuuuum.xD -
darkrage #1805 ok köszi olvastam :D és ott lunát hol lehet megtalálni? mert sehol nem találom -
C7 #1804 én is untam... nyírasd ki magad és kész... az is elég idő... petrificus visz a legtöbbet a gömbbe -
darkrage #1803 és azt a hülyeséget dumledore-val meddig kell csinálni mert már unom XD -
C7 #1802 én pár portréókdo csináltam meg csak ami kötelező és 50%:D -
C7 #1801 a kis xre rakjál kettő padot, mássz fel, menj a tetőn balra, javítsd meg a tetőt, menj tovább robbantsd ki a tornyot és a gúla alakú mocsárbombát reptesd le a nagy xre -
Dave0092 #1800 aztmondja, hogy a dobozokat rakjam az X helyére, de se dobozt semm más gaynusat nem találtam ott -
csgj #1799 megvan nekem is magyarul (leszedtem)... Faxa hallani a filmes magyar szinkronhangokat, de sztem több átéléssel is szövegelhettek volna. -
C7 #1798 milyen dobozok??? -
#1797 hát ez szerintem hülyeség 71% on vége a fősztorinak a többi 30 meg ilyen mellékszarság nem is viszem tovább -
tofu #1796 én is így vok ezzel! -
Dave0092 #1795 áá de utálom Lunát, amikor magyarul mondja, hogy még 1 kicsit fejjeb, aszitem értesz a mágiához, ez a husos szar volt, gondoltam ennek is egy szájba baszás kéne azt csendbe lenne
-------------
a lunás mocsarnál olvasta, de hol vannak a dobozok? -
C7 #1794 soxor le van írva, de chapsy.uw.hu ma reggel fejeztem be a vgégijátszást