Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Az lenne szánalmas, ha csak az lenne... 800x600-as felbontás már nem fontos egy mai játékban. Sõt, a 2004-es Runaway KALANDjátékban csak és kizárólag 1024x768-as felbontás volt 😛
1. A nagyteremben az asztalon rögtön amikor belépsz!
2. Az óratoronynál lent az udvaron a "vizesés" elõtt! Ami akkor lessz vizesés ha megjavítod a szobrokat!
3. A könyvtárnál az asztalon a sapka!
4. Lunától kijösz az udvarra, és a levélcsoport alatt!
5. A viaduct entrance jobb oldalán a portré elõtt!
Harcoltam Woldemortal és kész ennyi a játék? Vagy nincs vége?Semmi eredmény hirdetés hogy meik ház lett az elsõ?
Légyszi help!!!Meg luna holmiát rohattul nem találom légyszi help!!!!
1. A 4. emeleten a portré! Valami író! Férfi nagy hajjal a hajóházhoz vezet!
2. Az egyik disznó alakú vizköpönél van! Annál a vizköpönél amelyik valami teraszon van fönt! Férfi kezében könyv, és jó magas! A gyengélkedõböl ha kijösz jobra le a lébcsön! Valahol ott van!
3. Eintstan kinézetû férfi, Hisztis Myrtle Mosdójánál alszik! A 3. emeleten lehett vele beszélni!
4.Hanah Abott mellet lévõ ajtónál egy nõ süveben ami a mardekárosokhoz vezet!
Lehett, hogy ezeknek a portréknak könnyû megtalálni a jelszójukat, de énn sajnos nem tudom megtalálni õket, mert németül van meg a játék, és nem nagyon értem, hogy mit mondanak!
Nos lenne egy kérdésem ! :-) Enne a luna nuninak kéne a rucijait megkeresni amiket elloptak tõle. 1 a nagyterem 2 könyvtár de hol a többi? Kérlek segítsetek<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#awink>#awink><#guluszem1>#guluszem1>
Nos lenne egy kérdésem ! :-) Enne a luna nuninak kéne a rucijait megkeresni amiket elloptak tõle. 1 a nagyterem 2 könyvtár de hol a többi? Kérlek segítsetek<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#awink>#awink><#guluszem1>#guluszem1>
Amúgy aki letöltötte a magyart az mondhatna valamit, hogy mi a helyzet vele.
omfg...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
hányadik emelet vagy ilyesmi meert ilyen nincs a térképen.
ez akkor van amikor másodszor kell pitont eltûntetni a gondolataimból/emlékeimbõ.
amikor piton 2-szor hadonászik a piros színú pálcájával.
please help me!!!!!!!!!!
Amúgy meg ki mondta hogy nem jó a crack ?
Next PC upgrade: 2022
Csak megkérdeztem, van-e hozzá törés
Mert a magyar verzióhoz még nem volt (a hatredes meg nem jó állítólag hozzá)
Next PC upgrade: 2022
Ati
Vagy clone-ba tették fel ?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Segítsetek légyszives.