Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vki segítene ugyebár Flitwicknek Magic Essay kell ez a Nagyteremben van annál a Lánynál aki olvas beszélek vele ,de a Könyvet nem adja oda
vki nem tudja mit kell?
vki nem tudja mit kell?
hp 4ever!
de ne legyél már ennyire 2 éves szinten! ha elküldi azt a fájlt, amit a saját accountján szedett le, akkor én is az õ accountjáról szedek... amúgy semmi kockázat, mert vissza fogom seedelni
arról nem volt szó, hogy az accountját is használhatja vazze... csak a torrentfájlt kérte, azzal pedig nem menne semmire.
iagzad van....
de értsd már meg, hogy aki elküldi, annak az accountjával szeded! és az IP cím kit érdekel, tesóm ugyanazzal az accounttal szed géprõl, laptopról sõt haverja gépérõl is. amúltkor Dave el is küldte nekem a fájlt, csak õ ki van rúgva
én nehezen, mert nekem nincs meg, és nem vok ott fent... egyébként meg hidd el, hogy nem jó... Az IP címeden látja, hogy nem vagy reggelve a trackerhez.
na küld már el nekem privátba a torrent fálj ha nem jó akkor nem jó ennyi
hát szerintem igen
miért, a tracker ad seedeket csak úgy?? Nem hinném... általában látja a tracker, hogy ki regisztrált
Vagy bármilyen Szinkronos HP5 torrentfájlt.
dehogy nem akkor is letudjuk tölteni
a torrent fájlal nem sokra mész, ha nem vagy reggelve az ncore-ra 😄
Helo . Nekem is kellene ha eltudná valaki küldeni nekem emailben az ncoreos szinkronos Harry Potter Torrentfájlt az kérem, írjon privátot .elõre is köszönöm.
az nekem is jó lenne a torent fálj privát küldje már el valaki nekem is elõre is köszi
Az nekem is irhat , ([email protected])
kérem, írjon privátot az, aki eltudná küldeni nekem emailben az ncoreos szinkronos hp 5 .torrentfájlát. nagyon megköszönném!
nagyterem, köünyves csaj
Beszéltem újra flitwickel és tévedtem, egy esszét kér, és ahhoz kell a könyv. De a probléma ugyanaz. Megköszönném ha valaki elmondaná hol lehet megtalálni. Köszi
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
Szasztok! Nos van valaki aki tudna segíteni nekem? 84%-nál tartok, meg volt Fred és George, meg Luna cuccai, meg Piton 3x, meg hartc Voldemorttal, meg mocsár 3x, meg minden jó, most mi a pálya? Légyszi aki tudja segítség? H és R valami Bin's history of magic lessons-ról, meg magical creatures-ról, meg Browtmcles-rõl karattyolnak????
Valaki megtudja mondani hogy hol található az a könyv amit Flitwick kér, mert eltünt a könyvtárból vagy valami ilyesmi? (már nem emlékszem teljesen mi volt a feladat)
Ott császkál egy csajszi a lépcsõnél, a kövér dámánál. Õt szólisd le..
sziasztok !
Hol találom a kódot a játék legelején. Egy képben levõ kövér dáma emlegeti... köszi plz
Hol találom a kódot a játék legelején. Egy képben levõ kövér dáma emlegeti... köszi plz
Na helló, aki játszana gamepaddal, de nem ismeri fel a játék a google-lal keressen rá a következõre: "Pinnacle Game Profiler". Elsõ találat a honlapja, onnan le lehet tölteni ezt a kis progit, nem nagy 6valahány mega. Miután felrakod újra kell indítani a gépet. A progi egy 30 napos trial, de egy forumon egy srác azt irta, hogy neki már fenn van egy ideje és nem 30 napja, de ugyanúgy mûkõdik. Itt lehet szórakozni a progival. Régebbi játékokhoz is jó, amiket elvileg nem is lehet gamepaddal játszani, csak kell hozzájuk készíts egy profilt, ahogy a HP5höz is. A játékban a beállításoknál a billentyûzetet kell beállítva hagyni. Ha ez az app fut a háttérben akkor megy a gamepaddal is a game. Abszolút élvezhetõ (dual analog) annyi kompromisszum viszont van, hogy nem tudni mikor van rumble effect a játékben. Félmegoldás, hogy eggyes gombokhoz be lehet állítani az effectet vagy 8 erõsségben, de ha egy eredetileg felismert gamepad rezeg ha átok ér, na lehet, hogy ez nem fog. De sztem még mindig jobb mint a billentyûzet. Kiprobáltam az elsõ SplintreCellel és a Call Of Duty 2 -vel (ennek és még pár játéknak saját letölthetõ profilja van) megy nagyszerûen. Ha valakit érdekel és gondja van irjon, ha tudok segítek. Ha van, akinek meg nincs kedve szarakodni egy saját profillal elküldhetem az enyémet, egy .pin fájl. Azt beexportálod és unga-bunga😊
köszi!
Az a Dungen coridor-i portréjelszó megszerzéséhez fel kell venni a láthatatlanná tévõ köpenyt és úgy lemenni, ott lesz két mardekáros akik bájitaltanra mennek, meg is van <#taps>#taps>.
amikor azokat a hang cuccokat lehajlítom és utána pitonhoz megyek õ vmit magyaráz és után meg el küld nincs kivel beszélni és ron meg hermióne csak azt mondogatják hogy a DA tagokkal beszéljek.
hova kell menni kérlek segítsetek!!!! nagyon fontos már órák óta szórakzok vele.
hova kell menni kérlek segítsetek!!!! nagyon fontos már órák óta szórakzok vele.
megvan az utolsó portrékódom<#taps>#taps>
Az asszem az amely a másodikon van, öreg kinézetü kopaszodó hajú ember!
Az hol van akinek Holloháti Hedvig származását kell megtudni? Mer a Sárkány Tojás az meg vn. Csak ez nincs. Az hol van?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ja az amikor mindig verset mond. húha arra nem emléxem, de az megvan. azt költõnek nevezem. ja azt gondolom melyik!!! asszem Percival Pratt a neve! beszélj azzal, akinek a Hollóhát származását kellett megtudni, az kiírja, h nem tudja ajelszót, kerdezd meg a pásztorcsajt a másodikon. menj az elsõre, és onnan menj a második ra a falon sok kép van az egyik lesz a pásztorlány, az ahhoz küld amelyiknek a Dragon's Egg a jelszava, amit a hugrabugostól szettél. és az elmondja a jelszót. lehet nem ez, de sztem így kell annak megtudni a jelszavát
Ja valami ilyesmi. Az a kép ami ilyen bölcs. Én nem vagyok a szavak embere. Ha társalogni akarsz keress valaki mást. Valami ilyesmiket szokott mondani. És a csónakházba vezet. A másik pórtréjával. megnem tok beszélni, mer még amikor én utoljára láttam aludt.
Ennek a képnek holl van a másik fele??? Mert énn nem tudom! Mármint annak a portrénak amelyiknek könyv van a kezében! Egyébként énn beszéltem ezzel a könyves portréval, utána az a portré amelyik a könyvtárba vezet az mondot valamit, csak nem értettem, mert német a játékom, és én csak angolul tudok! De az a férfi kép beszélt nem pedig az a nõi kép amely a könyvtárban van! Hanem az a férfi kép amely valamelyik emeletrõl vissz oda Flitwick tanterméhez!
vagy mégse 😛
Én is ezeken a portrékon dolgozok elvileg, sztem az elsõ kettõ összefügg.
köszi.akkor elvileg irány a shape office😊
Please help a portrékhoz:
1. A 4. emeleten a portré! Valami író! Férfi nagy hajjal a hajóházhoz vezet!
2. Az egyik disznó alakú vizköpönél van! Annál a vizköpönél amelyik valami teraszon van fönt! Férfi kezében könyv, és jó magas! A gyengélkedõböl ha kijösz jobra le a lébcsön! Valahol ott van!
3.Hanah Abott mellet lévõ ajtónál egy nõ süveben ami a mardekárosokhoz vezet!
Lehett, hogy ezeknek a portréknak könnyû megtalálni a jelszójukat, de énn sajnos nem tudom megtalálni õket, mert németül van meg a játék, és nem nagyon értem, hogy mit mondanak! PLEASE HELP!
1. A 4. emeleten a portré! Valami író! Férfi nagy hajjal a hajóházhoz vezet!
2. Az egyik disznó alakú vizköpönél van! Annál a vizköpönél amelyik valami teraszon van fönt! Férfi kezében könyv, és jó magas! A gyengélkedõböl ha kijösz jobra le a lébcsön! Valahol ott van!
3.Hanah Abott mellet lévõ ajtónál egy nõ süveben ami a mardekárosokhoz vezet!
Lehett, hogy ezeknek a portréknak könnyû megtalálni a jelszójukat, de énn sajnos nem tudom megtalálni õket, mert németül van meg a játék, és nem nagyon értem, hogy mit mondanak! PLEASE HELP!
habár az nembiztos, h az volt, meg én angolul nyomom. nemtom lehet azt nem találtam meg, még 2 portré köll nekem, a mardekáros, abban tanácstalan vok, a másik meg nemtom. lehet az amit mondasz. az hol van?
az aszongya? az nekem mintha aszonta volna, h a másik képével dumáljak. akkore ljácca megin, és aztán elmondja a jelszót. (3 fej több mint 1 fej)
Akkor menj a Pave Courtyard-ra és ott lesz még egy, azután pedig lesz mégegy, azt sztem már megmondják merre.
2-õt csináltam meg...de semmit taskot nme mutat
Nekem teccet a 4-ben(a csaj is meg a hangja is😄). a játékban is jó a hangja. Te annak a pórténak a jelszavát hol találom, aki mindig ilyen bölcs. Szakállas könyv van a kezében és aszongya beszéjjek a 3 vagy 2 fejû emberrel. Az hol van?
nemtom Chónak jó a magyarhangja? mert a 4et feliratba néztem, és sztem az angol hangja, az a kicsit magas hang illik hozzá. remélem nem olyan lesz a szinkron, mint a fantastic four filmbe, mer sztem abba szinte egyiknek se volt normálisan megválasztva a szinkronhang.
Próbáljátok kijátszai nehezebb fokon is. Mondjuk én még nem próbáltam, hogy ez miben változtat.
Ati
ja a csók az jó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak utána az a gond, h megcsavarták, és Cho fog beköpni titeket ahogy láttam. kár, mer a könyvbe a bnõje volt a ludas. de aztán szép volt a pofikája😄
Kozoto, kellett már csinálnod mocsarat? Ha igen eddig mennyit?
Téleg nem kellenek hozzá hónapok, én 5 napja kezdtem, napi 3 órát szoktam játszani vele és most 98 %-nál tartok.
#1314 pls help😊 59% és megakadtam
Miért zavarnak meg a lábnyomok? Ha kijelölsz valamilyen helyet, vagy valakit a tekergõ térképen, akkor a lábnyomok oda vezetnek. Ha név piros, akkor az az, hogy annál a személynél, már válaltál el feladatot, vagyis azt meg kell csinálni hogy az a kari, csatlakozzon A DS-be. A kamerakezelést meg meg lehet szokni sztem. A lényeg meg a DS összeszedése után jön. Úgy hogy én azt javaslom vidd tovább. Cho-nál meg azt kell csinálni, hogy követed a baglyot, ami ilyen szívet visz és ha felszál egy ilyen csõre, akkor oda fel kell mászni, amig lenem száll egy alacsony helyre.
UI:Csók jelenet is benne lesz😄
UI:Csók jelenet is benne lesz😄