3837
-
tofu #1913 vki nem tud olyan oldalt adni ahol minden apróság le van írva pl.:összes pont megszerzése meg iilyenek? -
tofu #1912 Vízköpő helyek (5 DB van és helyük biztos)
1. Viaduct (a hosszú hídon)
2. Transfiguration Courtyard (Deantól nem messze)
3. Paved Courtyard (reparózod a lépcsőt , felmész és a végében)
4. Defence Against The Dark Arts (mész föl és a közepe fele közepe fele)
5. Fourth Floor (kis erkély végében)
vagy látogass ide : -
Dave0092 #1911 Én oyan buggal találkoztam, hogy amikor mocsarasitani kell Lunánál, akkor ugye felmászol a tetőre és megkel javitani a betört tetőt, én hiába foragattam a párcát 1 percig, nem akart összetákolodni, felemelkedett a magasba és ot amradt, ezen az segitett hogy ujra beléptem a mentésembe és jois lett! -
mikiking #1910 Csősztök.ÉN nem tudom mit kell csinalni,valami csának a DS tagjai közül valami beszélé gorgókat kell keresni vagy mi az ég . mit tegyek ? -
#1909 Hát ez valami bug lehet Mivel egyik se varázsol egyet se :@ szétrobban a fejem, nem igaz... Pls valaki egy xar mentést már... 15% körül, ha van olyan korai, amibe ez az ördöghurkos izé megvan csinálva... pls pls pls -
csgj #1908 bazzeg, befejezed még ma? -
viktor1995 2 #1907 honan?
bocs nem küldtem igazábol kétszer.
nem értem -
viktor1995 2 #1906 igen mindegyik egyesével legyőzhető -
viktor1995 2 #1905 honan? -
viktor1995 2 #1904 honan? -
JackSparrow #1903 mobs! de oda csak meghivóval lehet! -
#1902 Szóval akkor addig lődözzem, amíg már el sem kezd nőni visszafele?? -
csgj #1901 vagy nem teljesen jó a crack hozzá... mert vannak benne tényleg furcsa dolgok (nekem még az is volt, hogy a Dean-es küldit felvettem, erre mikor visszalépek a gamebe, már nincs meg a küldi...), az angolba pedig nem voltak ilyen hibák -
viktor1995 2 #1900 ja és ténleg viszanő ha nem irtod ki véglegesen -
viktor1995 2 #1899 a növényt ami ördöghúr(játszotam a saturnnél vele) együt kell legyőznötök állj egy kicsit oldalabra hogy ők is tudjanak rá varázsolni és úgy talán sikerül.(igy is kapodhatod a varázslatokat) -
zol45 #1898 ja szerintem is kicsit bugos mert draco mondta hogy menyek pitonhozz de a feladatok közt nincs semi és most kerssmhetem meg magam:( -
csgj #1897 hehh, eléggé idegesítő, hogy nagy nehezen legyőztem 3 köpkő bajnokot, de a játékinfo és a jutalmak szobája azt írja, hogy nem győztem le egyet sem!! De ha többször próbálom legyőzni, akkor is csak a játék százaléka emelkedik... Mi a fákk ez??! :O A magyar ilyen bugos, vagy mi? -
viktor1995 2 #1896 valaki lehirná hol lehet letölteni a hp5 játékot ingyen?
elfelejtettem leirni hogy szinkronal
elöre is köszi -
viktor1995 2 #1895 valaki lehirná hol lehet letölteni a hp5 játékot ingyen? -
Lucifer17 #1894 már én is töltöm király!!!!! -
Dave0092 #1893 Ma megyek jegyeket vennni, de jo lesz -
ens75 #1892 Hello.Valaki segítsen pls.Hol van a szökőkút?.Mert én nam találom,és odakellene jutnom.Előre kösz. -
#1891 Holnap megjelenik a moziban! -
Lucifer17 #1890 jack sparow honnan szaded a szinkron változatot??
-
#1889 Valaki segítsen pls! Még az elején tartok, és azt kéne csinálni hogy Neville-nél kell az ajtóból azt az izét felégetni... de kb 3 percenként sikerül is eltüntetni, de mire odaérek addigra visszanő, vagy Harry nem is arra (!!!) kezd el futni hanem oldalra, hiába az előrét nyomom... érdekes... Valaki tudna segíteni?? Vagy egy 15% körüli korai mentést küldeni, amibe ez már megvan csinálni??? Pls valaki... Nagyon megköszönném -
Lucifer17 #1888 hogy lehet letölteni a bdt-ről a hp-t??
ha rámegyek arra ,h letöltés valamilyen szar fájlt szed 1 másodperc alatt.valaki mondja meg. -
JackSparrow #1887 Mert én most szedem! -
JackSparrow #1886 MEgvan már valakinek szink.be?? -
Dave0092 #1885 Lol, sztem nagyo jo a varázslás része, én gamepaddal nyomom (Logi. rumplepad 2) és a két analog karral kel csinálni mindent, szval nekem nagyonjo, és könnyű -
C7 #1884 1. emeletről fel indulsz a második emeletre -
C7 #1883 egy csomószor le van írva!4 meg van végigjátszás a chapsy.uw.hu-n!!!!!!!!! -
General D #1882 Vki elmondaná hol annak Lunának a cuccai London után? -
tofu #1881 elmész Paved Courtyardra másnéven közvetett csarnok
van 1lépcső amit meg kell javítani azon fölmész és amíg tudsz mész és a lépcső végén lesz 1 Gorkó vagy mi! -
qaíwsyedxrfctgv #1880 HELP!!!!!!!!!!!!!!!!A pásztorlány portréjához hogy jutok el? -
csgj #1879 Az, hogy nem tudod megszokni a sztem egyszerű varázslást (a mozgás irányítása még nehezebb...) egy dolog. De ettől még nem cseszték el. A könyvet egyébként nem levarázsolni kell, hanem a polc elé kell tenni egy asztalt, és felmászni rá. És ezt még meg kell csinálni az összes polcnál, mert a könyv elrepül, amint meg akarja fogni Harry. -
#1878 Dexanrel varázslásra ajánlom a kurzort!át lehet állítani, és azzal sztem könnyeb.. -
chapog #1877 kösz (melleslegg nem volt semmi) -
#1876 Hali
"Paved Courtyyard, megcsinálod a lépcsőt és ott a legvégén." ez a 4.vízköpő de ezt nagyon nem találom :o a többi már megvan, ez hol? -
Dexantreal #1875 Loál ez a géjm totál kész varázslás szempontjából.
Annyi izé hókuszpókusz van ebben, ott kavarok ezerrel az egérrel és századjára, ha összejön egy varázslat pffff.
A varázslás részét rendesen elcseszték, amúgy nagyon király magyarul!
Most ott vagyok elakadva, ahol Harrynek köllene még szinte full elején a könyv a kezéhez, hogy csillapítsák a fájdalmát.
Egyszerűen eszméletlen gáz. Először az asztalt cibálta a könyvtárban és telibe kapott egy mardekáros csajt, aztán meg az asztalon lévő kis tollal szórakozott és egyszer fel is emelte, de áhh...
Nah és a polc tetején lévő könyv? Ezek után szinte esélytelen leszedni.
Azért majd még próbálkozom, csak most el Copa Americát nézni minnyá.
Mindenesetre pár tipp jöhetne, hogy könnyebb legyen, mert ez elég nehéz ehh. -
THE DAHAKA3 #1874 Hi! Valaki el tudná küldeni a magyar borítóját nagyban ? Hogy látszódjon az eleje, és a hátulja is.