Harry Potter 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
óó de azért köszi<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
bementem az átváltozatatás terembe ott jelöli h ott van dean thomas de nincs ott viszont van viszont egy ajtó de az nincs nyitva..mitévö legyek??
Még nincs, de c7 azt mondta hogy mivel sok itt a "láma" így csinál nekik végigjátszást a fõszálra. Hát hogy abbol mi lesz, az még a jövõ zenéje.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
valahol van végigjátszász<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
akkor lehet félre néztem)
Dean az kinn van a átváltozástan udvaron. Ha kijelölöd a térképen, akkor a nyomok oda vezetnek hozzá.
egyépként Dean hez hogy jutok el mert sehol egy ajtó vagy vmi a térképen jelez egy átjárót az udvarról de nincs ott semmi.Csak amit találtam vissza egy ajtó a herbologyba+ egy ajtó mcgalagonyhoz asszem 2 vagy 3 ajtó ennyi és Dean hez ninsc ajtó hiába jelzi a térkép plzz segítsetek!!
A klubhelyiségbe van egy kp. Egy Kvidics játékos van rajta. Aszongya keressem meg a cikeszét, amit valamelyik portrénál elvesztett. És akkor õ is visszaadja azt amelyiket én vesztettem el. Na annak a csávónak a cikeszét hol találom? Mer már kerestem minden hol de sehl sincs. Hol találhatom meg?
aha, vagy Dumbledore lezárta volna az évet vagy vmi
Gyerekek én most nagyon nagyot csalódtam mert legalább azt megcsinálhatták volna hogy kihirdetik a házak között hogy ki nyert!
ÓÓ szent ég selavy
ÓÓ szent ég selavy
Starcraft2 e-mail: [email protected]
ja vége. most már csak 100%-ra kell vinned a játékot(ha neked még nem 100%)
Szasztok
Ha megtaláltam Luna cumókjait akkor kész vége a játéknak?
Vagy van még valami?
Légyszi help
Ha megtaláltam Luna cumókjait akkor kész vége a játéknak?
Vagy van még valami?
Légyszi help
naja,,,, hogyha valakinek nem fix IP je van, akkor az nem bir letölteni?
na akkor valaki eltudná nekem küldeni a torrent fálj ha nagyon szépen megkérném vagy privátba vagy [email protected] elõra is kösz!!
Kösz BGYI
Meg ki is lehet próbálni, hogyha megváltoztatod az IP-d.
akinek dinamikus IP-je van akkor annak csak aznap menne amíg azzal az IP-vel fut a gépe(pl. parisatos net)
tényleg nem megy IPhez, mert ha saját accounton töltöd, amikor berakod a kliensbe, te is csak a torrent fájlt töltötted még le... és igen, benne vagyok 1-2 éve a torrentezésben 12 éves létemre
egészben
nagyon sokszor volt oyan hogy haverjaim kértek tõlem torrentet, elkdültem és simán leszedte nekik! jaja nekem is volt ilyen párszor
100% a nagyteremben v az egészben?
1.1 van a belsõ udvaron ahol a 8 pad van
2 egy erkéjen asszem a 5.emeleten
3 a viadukt végén
4 a "mardekáros udvarban(ahol a kígyós golyójáték, mag a kamerás gyerek van)a felsõ folyosó végén
5 az umbrige-hez vezetõ lépcsõn félúton
2. a lezárt rész bal oldali részén azon a polcon, ahonnan egy csomó könyv hiányzik és ott enter
2 egy erkéjen asszem a 5.emeleten
3 a viadukt végén
4 a "mardekáros udvarban(ahol a kígyós golyójáték, mag a kamerás gyerek van)a felsõ folyosó végén
5 az umbrige-hez vezetõ lépcsõn félúton
2. a lezárt rész bal oldali részén azon a polcon, ahonnan egy csomó könyv hiányzik és ott enter
nagyon sokszor volt oyan hogy haverjaim kértek tõlem torrentet, elkdültem és simán leszedte nekik!
megvan a 100% <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
kösz
helló
én két helyen akadtam el:Amikor Deannak kell megkeresni a beszélõ szobrokat(vagy miket)- azok merre vannak mert már egy párat megtaláltam?
És a piton questje, amikor felküld a könyvtárba ott mit kell csinálni?
elõre is köszi
én két helyen akadtam el:Amikor Deannak kell megkeresni a beszélõ szobrokat(vagy miket)- azok merre vannak mert már egy párat megtaláltam?
És a piton questje, amikor felküld a könyvtárba ott mit kell csinálni?
elõre is köszi
kössz kozoto
Luna holmiai az #1324-es hozzászólásban vannak.
Tényleg igaz, nem kötõdik IP-hez.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
terítsd meg az asztalokat... mondjuk nem lehet mindet asszem csak 3-at azzal a lebegõs varázslattal
h csinálni kell neki vmit
Ha vkinek pirossal beszinezödik a neve az mit jelent?
ennek a cuccnak különben van igazi vége? v csak az után h megtaláltam luna cuccait?azok hol vannak?
Ginnynél fred és george cuccát kell kihozni umbrige-tól,de mivel õ mindig a szobában szobrozik nem mehetsz csak úgy be.Ellenben az 1. részben kaptál egy hasznos kis ajándékot, ami most a hálótermi ládádban pihen.ha ezt magadhoz vetted már csak a 2 mardekárost kell elterelned azzal, hogy egymás után mind2 vázát lelököd.innentõl már sima ügy.
Deannek meg meg kell találnod az 5 beszéló vízköpõ disznó-szobrot.
Deannek meg meg kell találnod az 5 beszéló vízköpõ disznó-szobrot.
te vagy "14 alatt".... 😊 2 éves szinten gépelni sem tudnék. De ezt hagyjuk... Amúgy meg csak azt az istenverte torrent fájlt szedte le, nem az iso-t. De látom te nagyon benne vagy a torrentezésben, warezolásban, ejnye-bejnye, irgumburgum...! 😛 Én csak szimplán még életemben nem hallottam arról, amit állítasz, de biztos igaz... ha te mondod
és még legyõztem sakkban a srácot
Nekem eddig a nagyteremben kész van:
-baglyok(prófétával)
-felhõk(a terem plafonjánál)
-lebegõ gyertyák
-zászló váltása
-fáklyák meggyújtása(körbe a teremben)
Neked mi van még kész ezek mellett?
-baglyok(prófétával)
-felhõk(a terem plafonjánál)
-lebegõ gyertyák
-zászló váltása
-fáklyák meggyújtása(körbe a teremben)
Neked mi van még kész ezek mellett?
Szeva mindenkinek
Elakadtam a annál a résznél mikor DA s tagokat kell gyülyteni és azon belül is Ginny Weaslynél és vmi Ernie MacMillan nál.Ha vki tudja mit kell ezeknél csinálni az szoljón!!Jah és még vki tudja mit kell csinálni mikor Dean Thomast kell beszedni a klubba az szoljón vmi gargyaly izét ír a nevénél.Elöre is kösz!
UI:Lehet én vok a hülye😊😄
Elakadtam a annál a résznél mikor DA s tagokat kell gyülyteni és azon belül is Ginny Weaslynél és vmi Ernie MacMillan nál.Ha vki tudja mit kell ezeknél csinálni az szoljón!!Jah és még vki tudja mit kell csinálni mikor Dean Thomast kell beszedni a klubba az szoljón vmi gargyaly izét ír a nevénél.Elöre is kösz!
UI:Lehet én vok a hülye😊😄
meghívó nem jó, mert tesóm regelve van. csak nem hiszem, h le fogja-e nekem tölteni.
én pl 79%-os vagyok a nagyteremben
Luna cuccai után már nincs semmi küldetés?
lesz emghivom, minek küdkjem el megint?
h tucc vissza regelni? akkor majd elküldöd megin a torrentfájlt?
Valakinek nagyobb a Great Hall felfedezetsége 53%-nál?
Nem kell vissza seedelni, met kilettem bannolva az Ncore-rol, de mégma vissza regelek!
valaki segítsen én franciául játszom végig
és elakadtam a növényes résznél amikor azzal a kis növényel kell csinálni valamit
és elakadtam a növényes résznél amikor azzal a kis növényel kell csinálni valamit
Beszélj a lányal utána menj vissza Flitwickhez.